Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;

Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;

Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;

Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται πάντα σε κοντινή απόσταση και γι’ αυτό δεν απέχουν ποτέ παραπάνω από ένα ζώδιο μεταξύ τους. Συναντιούνται λοιπόν αρκετά συχνά στον ζωδιακό και όταν συμβαίνει αυτό, ο ένας βοηθάει τον άλλον να τονίσει τα χαρακτηριστικά του και να βγάλει προς τα έξω τις καλύτερες πλευρές του. Στις 16/07/2022 μια τέτοια συνάντηση θα κορυφωθεί, αφού ο Ήλιος θα βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στην 23η μοίρα του Καρκίνου. Η επιρροή αυτής της συνόδου θα έχει διάρκεια περίπου 3 ημέρες +/- και θα ευνοήσει πρωτίστως τα υδάτινα ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 21η μέχρι την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ξεκάθαρη σκέψη και συνειδητοποιήσεις

Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Ερμή και τον βοηθάει να αναδείξει τις επικοινωνιακές του ικανότητες και το πνεύμα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Ερμής ενισχύει το αίσθημα μοναδικότητας και το Εγώ του Ήλιου. Η όψη αυτή είναι άκρως αποκαλυπτική, αφού φέρνει στο προσκήνιο πολύτιμη γνώση και σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Αυτές οι ημέρες λοιπόν είναι ιδανικές για συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε ένα νέο το οποίο θα σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Η σκέψη σας θα είναι πιο ξεκάθαρη τώρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε με επιτυχία, να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν.

Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις

Το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται άμεσα με την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες και το παρελθόν μας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθούμε με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες ακίνητης περιουσίας, να συμφιλιωθούμε με τους γονείς μας και να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις με τα κοντινά μας πρόσωπα. Το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να φροντίσουμε τους οικείους μας και να εκφράσουμε τη στοργή μας και τα βαθύτερα συναισθήματα μας, ακόμα κι αν προηγουμένως διστάζαμε να το κάνουμε. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μας κατακλύσουν έντονες αναμνήσεις, να νιώσουμε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις και να επιδιώξουμε να επανασυνδεθούμε με ανθρώπους ή να έρθουμε σε επαφή με άτομα που με κάποιο τρόπο μας είχαν στιγματίσει συναισθηματικά. Μάλιστα, μια κουβέντα ή μια συνάντηση με ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτική, αφού θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι να για να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και κυρίως για να συμφιλιωθείτε με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ακολουθήστε το ένστικτο και την ισχυρή διαίσθηση που σας χαρίζει αυτή η σύνοδος, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στις 16/07/2022 στο ζώδιο του Καρκίνου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια και αμεσότητα και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε γύρω από αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για τη μετέπειτα πορεία σας, επομένως δώστε μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που συναντάτε, σε όσα ακούτε και σε όσα λέγονται. Το μυαλό σας λειτουργεί με γρήγορους ρυθμούς και η ευφυΐα σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να προβάλλετε προς τα έξω την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, να διαπραγματευτείτε και να πάρετε τους άλλους με το μέρος σας χωρίς πολύ κόπο. Στα προσωπικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας και να βρείτε μια κοινή γραμμή συνεννόησης, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να προσεγγίσετε τους άλλους, αφού είναι βέβαιο ότι θα τους γοητεύσετε με το πνεύμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Αν και φημίζεστε για την τάση σας να σκέφτεστε πρώτα τα αρνητικά σενάρια, αυτή η όψη σας καλεί να εστιάσετε στα θετικά των καταστάσεων και να αναζητήσετε λύσεις εκεί που θα βρίσκατε εμπόδια. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε κάποια ευχάριστα νέα από ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή να έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, σε ζητήματα σπουδών ή ακόμα και σε νομικές υποθέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας, να βάλετε σε εφαρμογή ένα πλάνο που προετοιμάζατε καιρό και γενικώς να κάνετε ό,τι μπορείτε για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Άτομα που θα συναντήσετε τώρα μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας, αφού με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι μέσα στο οποίο θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, επομένως μην μένετε στάσιμοι και αναζητήστε την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να σας ανανεώσει και να δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με τη γοητεία σας, αλλά και το πνεύμα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επομένως μη διστάσετε να στείλετε το μήνυμα που σκεφτόσασταν και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι αυτές τις ημέρες και πως οι άλλοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα σας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μία σχέση, αυτή η σύνοδος θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας και θα βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας. Εάν σας απασχολεί το ζήτημα ενός παιδιού, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να το συζητήσετε και να το δρομολογήσετε. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, η δημιουργικότητα σας θα βρίσκεται στα ύψη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να βρείτε συμμάχους οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν με θέρμη και ενθουσιασμό.