Πώς ταιριάζουν ερωτικά οι Δίδυμοι με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζουν ερωτικά οι Δίδυμοι με τα 12 ζώδια

Πώς ταιριάζουν ερωτικά οι Δίδυμοι με τα 12 ζώδια

«Η αγάπη είναι το πιο ενδόμυχο δώρο μιας ψυχής σε μία άλλη ώστε και οι δύο να μπορέσουν να νιώσουν ολοκληρωμένες.»

Βούδας

 

Δίδυμοι και Κριός

Είναι ένας καυτός συνδυασμός. Ο αέρας και η φωτιά, όταν συνδυάζονται,  μπορεί να δημιουργήσουν ανεξέλεγκτα αποτελέσματα. Αυτοί οι δύο είναι πάντα έτοιμοι να εξερευνήσουν νέες περιπέτειες και επικοινωνούν καλά. Ο Δίδυμος ξελογιάζει τον Κριό με την εξυπνάδα, τη σπιρτάδα και το χιούμορ του, ενώ ο Κριός εμπλουτίζει με πάθος και φλόγα τη σχέση. Καμιά φορά όμως τα πείσματα, αλλά και ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο σχετίζεται, μπορεί να δημιουργήσουν μία δυναμική  με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο Κριός επιζητεί περισσότερο συναισθηματικό βάθος  και είναι του όλα ή τίποτα. Ο Δίδυμος έχει προτεραιότητες που εναλλάσσονται. Μπορούν να πετύχουν αν κάνουν πολλά πράγματα μαζί, ενώ ταυτόχρονα δίνουν χώρο ο ένας τον άλλον, και αν ο ένας σταματήσει να είναι λίγο σνομπ, ενώ ο άλλος γίνει πιο ευέλικτος συναισθηματικά.

Δίδυμοι και Ταύρος

Αν και είναι τα δύο άκρα αντίθετα, η ζωή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά σε μία σχέση. Καμιά φορά οι αντιθέσεις λειτουργούν συμπληρωματικά.

Ένας Δίδυμος αρέσκεται στο να παίρνει τη ζωή όπως έρχεται, να χαίρεται τη στιγμή, και να μην προγραμματίζει ιδιαίτερα τις επόμενες κινήσεις του. Ένας Ταύρος θέλει να έχει προγραμματίσει τα πάντα, και τρέμει τις αλλαγές. Σίγουρα θα χρειαστεί πολλή κατανόηση και από τις δύο πλευρές για να δουλέψει αυτή η σχέση. Σαφώς ο Δίδυμος θα πρέπει να προσέχει πολύ ώστε να μην δημιουργήσει ζητήματα έλλειψης εμπιστοσύνης στο σύντροφό του. Δεν είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς, αλλά με πολύ επικοινωνία, και καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Αν τα καταφέρουν να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει, σίγουρα θα  πάρουν πολλά  χρήσιμα μαθήματα ζωής τα οποία θα διευρύνουν τις αντιλήψεις τους.

Δίδυμοι και Δίδυμοι

Το κυρίαρχο  χαρακτηριστικό σε ένα ζευγάρι Διδύμων θα είναι η διαρκής κίνηση και αναζήτηση. Το ερώτημα είναι ποιος θα κρατάει μία άγκυρα σε αυτή τη σχέση. Σίγουρα θα καταλαβαίνουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον, και θα επικοινωνούν επί ίσοις όροις. Σίγουρα θα βρίσκουν χαρά και ενδιαφέρον σε ό,τι κάνουν και θα ζουν έντονα την κάθε στιγμή. Αλλά όταν πρόκειται για τα πεζά, καθημερινά πράγματα, για τις υποχρεώσεις  και για τις αποφάσεις, κανένας από τους δύο δεν θα είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία. Είναι ίσως καλύτερο για μία φιλία ή για  μία περιπέτεια χωρίς μακρόχρονη προοπτική παρά για μία συναισθηματική σχέση. Υπάρχει μία ρευστότητα σε αυτόν τον συνδυασμό που δεν τον κάνει  εύκολο στο να αντέξει στο χρόνο.

Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο δυναμικός Δίδυμος αρέσκεται στο να περνάει καλά, και να διασκεδάζει όσο μπορεί περισσότερο. Ένας Καρκίνος είναι συνήθως πολύ συναισθηματικός και κάπως κλειστός.

Η εμπλοκή του με το συναισθηματικό του κόσμο είναι μεγάλη, αντίθετα με τους Δίδυμους που προσπαθούν να κρατήσουν αυτά που νιώθουν σε απόσταση. Οι μεν επικοινωνούν συναισθηματικά, και οι άλλοι με τη λογική. Όπως και να το κάνεις είναι δύο διαφορετικές γλώσσες. Η έλξη υπάρχει, αλλά το θέμα είναι ότι κάπου και οι δύο δεν νιώθουν στο στοιχείο τους. Αυτό μπορεί να φέρει ρήξεις, και την αίσθηση ότι υπάρχουν χάσματα μεταξύ τους.

Ένας Δίδυμος μπορεί να μεγαλώσει την φυσική ανασφάλεια ενός Καρκίνου, διότι δεν τον κάνει να νιώθει την τρυφερότητα που έχει ανάγκη. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και κατανόηση για να τα καταφέρουν.

Δίδυμοι και Λέων

Είναι δύο ζώδια που λατρεύουν το παιχνίδι, την ξεγνοιασιά, και το να χαίρονται τη ζωή στο έπακρο. Επιζητούν τις κοσμικές συναναστροφές, και θέλουν να είναι αρεστοί στον κοινωνικό περίγυρο. Είναι και οι δυο πνευματώδεις και επικοινωνιακά γοητευτικοί. Μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι, καθώς η κοινωνικότητα λειτουργεί για αυτούς σαν συνδετικός κρίκος. Σε ένα βαθμό, επιζητούν και οι δύο λίγο δράμα στη ζωή τους, αν και μετά από λίγο, η υπερβολή και η ανάγκη για συνεχή προσοχή των Λεόντων κουράζει τους Διδύμους και μπορεί να αρχίσουν να δημιουργούνται κόντρες μεταξύ τους. Αν δεν θέλουν να φθείρουν τη σχέση τους, θα πρέπει να είναι πιο αληθινοί μεταξύ τους, και να μην αφήσουν τις ανασφάλειες να μπουν ανάμεσά τους. Ο Δίδυμος πρέπει να θυμάται να κολακεύει συχνά τον εγωισμό του συντρόφου του.

Δίδυμοι και Παρθένος

Πολύ επικοινωνιακά ζώδια, πάντα έτοιμα να μοιραστούν τις απόψεις τους πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα με την προσαρμοστικότητα τους στις αλλαγές και αυτό τους δίνει μία καλή βάση για να κάνουν μία καλή σχέση. Η εξαιρετική κοινωνική άνεση που διακρίνει τους Διδύμους, λειτουργεί κολακευτικά και επιβοηθητικά για τους πιο ντροπαλούς Παρθένους, οι οποίοι θαυμάζουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες του συντρόφου τους. Από την άλλη πλευρά, η φυσική τάση των Παρθένων να φροντίζουν όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες, ανακουφίζει και βοηθάει τους Διδύμους, που δεν τα πάνε και τόσο καλά σε αυτό το κομμάτι. Στα πιο θετικά τους στοιχεία, είναι το γεγονός ότι αν προκύψει κάποια διαφωνία, μπορούν να τη συζητήσουν με λογική και διαφάνεια, και να την επιλύσουν έτσι, χωρίς να βάλουν βαριά συναισθήματα στη μέση.

Δίδυμοι και Ζυγός

Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός, αυτοί οι δύο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η επικοινωνία τους αγγίζει την τελειότητα μία που και οι δύο έχουν τις ίδιες αξίες σε αυτό το κομμάτι. Είναι κοινωνικά γοητευτικοί, βασίζονται στη λογική τους και νιώθουν στο στοιχείο τους όταν βρίσκονται με κόσμο. Παράλληλα είναι ανοιχτοί μεταξύ τους, μπορούν να συζητήσουν για τα πάντα, και κρατούν τα συναισθήματά τους στην πίσω θέση  έτσι ώστε να μην γίνονται εμπόδιο στην ευτυχία τους. Όταν νιώθουν πιεσμένοι, βρίσκουν τη λύση στην επικοινωνία, στο shopping και στη διασκέδαση.

Δίδυμοι και Σκορπιός

Είναι μία πρόκληση να ισορροπήσουν αυτές η τόσο διαφορετικές προσωπικότητες. Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, των Διδύμων, έρχεται σε κόντρα με τα απύθμενα βάθη του συναισθήματος των Σκορπιών. Παρότι μπορεί να υπάρχει μία έντονη έλξη, η συμβίωση μπορεί να είναι ακροβασία στην κόψη του ξυραφιού. Η παιχνιδιάρικη εξωστρεφής φύση ενός Διδύμου, είναι πρόκληση για τον κτητικό, βαθύ και κάπως σκοτεινό χαρακτήρα ενός Σκορπιού. Η ζήλια και τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και να δυσκολέψουν τη ζωή και των δύο.. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για να δουλέψει μία τέτοια σχέση.

Δίδυμος και Τοξότης

Είναι μία έλξη που δημιουργείται σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Μοιάζουν τόσο πολύ πού δεν χρειάζονται να ξοδέψουν χρόνο για να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις. Απλά περνάνε τόσο καλά και διασκεδάζουν αφάνταστα με ό,τι κι αν καταπιαστούν, ό,τι και αν συζητήσουν. Η επικοινωνία μεταξύ τους είναι τόσο καλή, μπορεί να συζητούν ατελείωτες ώρες χωρίς να  βαρεθούν. Ενδιαφέρονται πολύ ο ένας για τα σχέδια ή τις απόψεις του άλλου και αλληλοεμπνέονται με τις ιδέες τους. Το χιούμορ τους είναι μοναδικό, εκτός εμβέλειας για τους υπόλοιπους. Όμως επειδή είναι και οι δύο πολύ ελεύθερα πνεύματα, κανένας δεν θα υποχωρήσει εύκολα για χάρη της σχέσης, και έτσι μπορεί κάποια στιγμή ο ένας να θεωρήσει τον άλλον πολύ εγωιστή.

Δίδυμοι και Αιγόκερως

Η αυστηρή προσωπικότητα ενός Αιγόκερου, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για την ανέμελη  φύση των Διδύμων. Κάπου τους κάνει να νιώθουν ότι έχουν ένα δάσκαλο πάνω από το κεφάλι τους να τους υπαγορεύει διαρκώς το μάθημα. Τα παιδιά του Ερμή θέλουν πάνω από όλα να περνούν καλά, και αντιδρούν στους κανόνες, στα πρέπει, και στην καταπίεση με όποιο τρόπο μπορούν.

Οπότε μπορεί να γίνονται αντιδραστικοί, καυστικοί, να κάνουν το αντίθετο από αυτό σχεδόν απαιτεί ο Αιγόκερως, και καμιά φορά να τον ειρωνεύονται. Στις πιο ήπιες καταστάσεις μπορεί απλά να μη λένε τίποτα και να αρχίσουν να τον αποφεύγουν όταν γίνεται πιεστικός. Με τη σειρά του  ένας Αιγόκερως, θεωρεί ότι έχει να κάνει με ένα παιδί, και φέρεται αντίστοιχα.

Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, που χρειάζεται πολλή δουλειά και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Δίδυμοι και Υδροχόος

Σε αυτό το συνδυασμό υπάρχει η στόφα για ένα πολύ καλό ζευγάρι, σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί να γίνουν τέλειοι φίλοι, σύντροφοι και εραστές. Η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα των Υδροχόων, είναι  αυτό που ζητούν οι πάντα αμφιταλαντευόμενοι  Δίδυμοι. Είναι και οι δύο επικοινωνιακοί, ιδιαίτερα ερωτικοί, και σαν αέρινα ζώδια δεν φορτίζονται εύκολα με βαριά συναισθήματα. Προτιμούν την απλότητα στις προσωπικές τους στιγμές και είναι ευέλικτοι όσον αφορά τις σχέσεις τους. Οι Υδροχόοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν, κάτι που το ταίρι τους εκτιμά, και έχει πολλή ανάγκη. Και οι δύο είναι πολύ εφευρετικοί στο να κρατούν ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου στα ύψη. Αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι να μην αφήσουν τη ρουτίνα να εισχωρήσει στη σχέση.

Δίδυμοι και Ιχθύες

Τα παιδιά του Ερμή μπορούν να βρουν ένα πάντα πρόθυμο ακροατή στο πρόσωπο ενός Ιχθύ, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα όταν θελήσουν να γίνουν ζευγάρι.

Ένα Δίδυμος θέλει να κρατάει τα πράγματα στην επιφάνεια, εκεί όπου φυσάει δροσερό αεράκι και υπάρχει άπλετο φως. Τα ψαράκια νιώθουν άνεση κάτω από την επιφάνεια του νερού, του συναισθήματος, και αισθάνονται ζωντανά μόνο όταν κινούνται ανάμεσά τους.

Μόνο ανασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει αυτή η φευγάτη και ελεύθερη προσωπικότητα σε ένα συναισθηματικό και συχνά κλειστό σύντροφο. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν ο ένας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και λειτουργεί ο άλλος και αυτό είναι ένα αγκάθι στη σχέση τους, παρά το πάθος που μπορεί να νιώθουν.