Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/05/2021 – 06/06/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/05/2021 – 06/06/2021

Μπορεί ο Ερμής να γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την Δευτέρα και να κάνει πιο δύσκολη την επικοινωνία μεταξύ μας, όμως η εβδομάδα έχει μια μαγική ερωτική όψη στις 4/6, το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία. Η Αφροδίτη ήδη από τις 2/6 περνά στο υδάτινο και συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου προσεγγίζοντας τον Δία και διευκολύνοντας την έκφραση του συναισθήματος. Η συνάντηση με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς κάνει το ξεκίνημα του Ιουνίου πιο ιδανικό για τις ερωτικές σχέσεις, για να δώσουμε και να εισπράξουμε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η Αφροδίτη του ρομάντζου, της καλοσύνης, της ευγένειας, στοιχεία που γενικά δεν περισσεύουν στις μέρες μας. Στην πορεία η εβδομάδα γίνεται λίγο πιο άγρια καθώς στις 5/6 έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη που έχει την ενέργεια των αντιπαραθέσεων, των χειριστικών παιχνιδιών και της έκφρασης του θυμού. Η ίδια όψη βρίσκει την καλύτερη διέξοδο αν διοχετεύσουμε την υψηλή της ενέργεια στη σεξουαλική μας έκφραση, οπότε μην το ξεχνάτε αυτό! Την ίδια μέρα έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεν βοηθά ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Ίσα ίσα η κρίση μας δεν είναι στα καλύτερα της, αυτά που λέμε ή ακούμε μπορεί εύκολα να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά την Δευτέρα μπορεί να φέρει τυχαίες συναντήσεις και γενικότερα επαφές με άτομα από το παρελθόν σας, φίλους κυρίως, αλλά πιθανώς και πρώην ερωτικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στις 2/6 περνά στον Καρκίνο και γίνεται πιο βοηθητική στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με τους οικείους σας, τους συγγενείς και την οικογένεια σας. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η πιο ερωτική Αφροδίτη για το δικό σας ζώδιο, αλλά ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν φαίνεται ότι σας νοιάζει ιδιαίτερα, καθώς ο έρωτας με αυτή τη θέση της Αφροδίτης μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Ακόμη και να προκύψει κάτι νέο, δύσκολα θα καλύπτει τις ανάγκες σας μακροπρόθεσμα. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης δημιουργεί αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένταση σε πνευματικό ή ψυχολογικό επίπεδο, γι’ αυτό προσέξτε μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ίσως υπάρχουν θέματα διαχείρισης θυμού, από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε στην ορθή έκφραση τους. Αυτή η όψη υψηλής ενέργειας μπορεί να γίνει δύναμη καταστροφής αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Η καλύτερη διέξοδος είναι η έντονη άσκηση ή μια εκ βαθέων κουβέντα με ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή και με έναν ψυχολόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου φέρνει την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του τομέα του έρωτα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, έτσι μέσα στον Ιούνιο μπορεί να έχετε κάποιες τυχαίες ή και όχι τυχαίες συναντήσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Στις 2/6 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Καρκίνο για να σχηματίσει μια φανταστική όψη τριγώνου με τον Δία. Για σας είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική όψη αυτή, βοηθά να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να νιώθετε καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και να είστε πιο πρόθυμοι να συναντήσετε φίλους και γενικότερα να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Δεν είναι απίθανο και σε μια έξοδο σας αυτή την εβδομάδα να υπάρχει κι ένα όμορφο φλερτ. Στις 5/6 έχουμε δυο όψεις αρκετές απαιτητικές. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη που το ίδιο το μυαλό μας φαίνεται να μας παίζει παιχνίδια και να μας εξαπατά, δεν είναι η καλύτερη όψη για να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά και να κάνετε σωστές επιλογές. Η όψη Άρη-Πλούτωνα σας φορτίζει συναισθηματικά και επικοινωνιακά και πιθανώς να μην μπορείτε εύκολα να τιθασεύσετε τον θυμό σας. Προσέξτε πώς τον εκφράζετε όμως στον σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας και τη σύγκλιση του με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας τοπίο στην ομίχλη για την κρίση σας, αλλά και την επικοινωνία με τους άλλους γενικότερα. Είναι μια περίεργη εβδομάδα που εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε ή κάποιος να σας κατηγορήσει ότι του είπατε ψέματα ή ακόμη και να αλλοιώσει τα λεγόμενα σας. Μολονότι όλο αυτό δεν επηρεάζει απαραίτητα την ερωτική σας ζωή, δε σημαίνει ότι κάνει και κάτι για να τη βελτιώσει. Σε νέες γνωριμίες ας είστε λίγο πιο συγκρατημένες-οι. Μπορεί αυτό που βλέπετε εκ πρώτης όψεως να σας συναρπάζει, αλλά από πίσω να κρύβεται κάτι άλλο που δεν αξίζει την αγάπη και την προσοχή σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και κυρίως τον τομέα των οικονομικών σας και όχι του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει τόσες αντιθέσεις αυτή η εβδομάδα που μοιάζει κυριολεκτικά με σκωτσέζικο ντους. Στα καλά νέα η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας την Τετάρτη και μέχρι τις 4/6 που σχηματίζει τρίγωνο ακριβείας με τον Δία σάς δείχνει το χαμογελαστό πρόσωπο της ζωής και του έρωτα. Αυτή η όψη θεωρείται από τις τυχερές όψεις για την ερωτική σας ζωή, σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι-ες για τις προοπτικές των σχέσεων σας και μάλιστα αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αυξάνοντας τις προσδοκίες σας. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι-ες στις αρχές του ζωδίου, μολονότι στην πορεία μέσα στον Ιούνιο θα ευνοηθούν όλα τα δεκαήμερα του Καρκίνου. Στα δύσκολα νέα της εβδομάδας το Σαββατοκύριακο έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και για σας που είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο αυτό θα μπορούσε να σημαίνει εντάσεις, καβγάδες, χειριστικές συμπεριφορές με τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, είναι πιθανό να υπάρχουν μπερδέματα και σύγχυση στην επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στους Διδύμους, η οποία στη διάρκεια του Ιουνίου μπορεί να οδηγήσει παλιούς φίλους στον δρόμο σας, πιθανώς όμως και έναν-μια πρώην. Στις 2/6 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο δίνοντας έναν αέρα μυστικοπάθειας στην προσωπική σας ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει μια μυστική ερωτική σχέση ή αν είστε ήδη σε μια τέτοια σχέση μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο σοβαρά. Ένα άλλο σενάριο είναι ένα άτομο, το οποίο μπορεί να θέλατε καιρό τώρα, να σας αποκαλύψει ότι ενδιαφέρεται κι εκείνο για σας. Αν είστε ήδη σε μια καλή σχέση αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ευτυχισμένες-οι στο πλευρό του συντρόφου σας. Από την άλλη, για σας θα μπορούσε η όψη Αφροδίτης-Δία να έχει και ένα οικονομικό ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε πιο πολύ στις σχέσεις, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι τόσο ακραία αντίθετες οι όψεις την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου που δεν θα αποφύγετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Η τελευταία ημέρα του Μαΐου, η Δευτέρα, φέρνει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργώντας περισσότερη νοητική ανησυχία, ίσως και μεταβολές στις σκέψεις και τις απόψεις σας σχετικά με τη δουλειά. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και μέχρι την Παρασκευή έχετε μπροστά σας κάποιες ημέρες ιδιαίτερα θετικές για την προσωπική σας ζωή. Μια ερωτική σχέση μπορεί να σας δώσει μεγάλο ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Μια γνωριμία επίσης, ίσως και μέσω φίλων, να σας κάνει κλικ ερωτικά. Ο Ιούνιος έχει μια εξωστρέφεια για το ζώδιο σας και ιδιαίτερη κινητικότητα σε θέματα σχέσεων. Το Σαββατοκύριακο όμως θέλει προσοχή. Στις 5/6 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί αστάθεια, έλλειψη σαφήνειας, επηρεάζει δυσμενώς την κρίση σας και με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μπελάδες σε μια σχέση ερωτική ή και φιλική. Προσέξτε τα ψέματα αυτές τις ημέρες και εννοείται μην τα χρησιμοποιείτε κι εσείς όσο αθώα κι αν φαίνονται με την πρώτη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την Δευτέρα δημιουργώντας λάθη στην κρίση μας ή και μια νοητική αναστάτωση. Παρόλα αυτά στις 3 Ιουνίου το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που περιδιαβαίνει τον τομέα του έρωτα, θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση σιγουριάς και βεβαιότητας στην προσωπική σας ζωή. Δεν είναι μια ρομαντική κι ερωτική όψη σε καμία περίπτωση. Έχει να κάνει περισσότερο με ρεαλιστικές διαπιστώσεις στη σχέση σας. Μάλιστα σε μια περίοδο που οι περισσότεροι μπορεί να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να κάνουν λάθη, εσείς φαίνεται ότι έχετε πιο καθαρό τρόπο σκέψης αναφορικά με τα ερωτικά σας. Τουλάχιστον προσωρινά, διότι το Σαββατοκύριακο με την όψη τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα και την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα χρειάζεται πολύ προσοχή πώς θα διαχειριστείτε όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Συναισθήματα πίεσης, θυμού μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με την παραμικρή αφορμή και χρειάζεται να τα τιθασεύσετε, προκειμένου να μην δημιουργηθούν καβγάδες ή εντάσεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας είναι μια σύνθετη υπόθεση κι αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας δείξει όλη την γκάμα των αντικρουόμενων συναισθημάτων που μπορεί να προκαλέσει. Έτσι αρχικά μπορεί το τρίγωνο της Αφροδίτης που πήρε θέση στον Καρκίνο στις 2/6 με τον Δία στους Ιχθύς να σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι και ευλογημένοι σε έναν γενναιόδωρο έρωτα ή σε μια νέα γνωριμία κυρίως οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, για να φτάσει το Σαββατοκύριακο και να αρχίσουν οι αμφιβολίες, οι αμφισβητήσεις, οι ζήλιες, οι εντάσεις και οι εμμονές κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Επειδή ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης έρχεται σε κόντρα με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα το Σάββατο, μπορεί να νιώθετε να σας κατακλύζουν συναισθήματα οργής, ζήλιας ή να σας βγαίνουν καταπιεσμένα συναισθήματα με ψιλοαφορμές. Επειδή ταυτόχρονα θα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα προσέξτε τι πιστεύετε αυτές τις ημέρες, διότι μπορεί να νομίζετε ότι κάποιος σας είπε ψέματα και αυτό να μην ισχύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την Δευτέρα και καθώς είναι κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας, πιθανώς να έχετε διάφορα απρόοπτα ή περίεργες συμπεριφορές στις σχέσεις. Ίσως να μην μπορείτε να έχετε κοινές απόψεις με τον σύντροφο σας για κάποιο θέμα ή να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την κοινή σας ζωή. Αυτό θα γίνει ακόμη πιο έντονο το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Πριν από αυτό όμως η Αφροδίτη, που περνά στις 2/6 στον Καρκίνο, θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σας Δία στις 4 Ιουνίου κι αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ θετικό σε θέματα οικονομικά. Μάλιστα μπορεί να είναι μια μέρα που λαμβάνετε και κάποιο δώρο. Το Σαββατοκύριακο, εκτός από τη σύγχυση, υπάρχει ακόμη μια όψη που είναι κάπως πιεστική. Ο Άρης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον Πλούτωνα κι αυτό μπορεί να δείξει μια απαιτητική ή και χειριστική συμπεριφορά από τον σύντροφο σας ή κάποιος να διεκδικεί την αγάπη σας με πολύ φορτικό τρόπο. Προφυλαχτείτε από άτομα που δεν γνωρίζετε και μην ξανοίγεστε γενικώς πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου έχει εντελώς αντικρουόμενες όψεις, με αποτέλεσμα να σας πηγαίνει από το κρύο στο ζεστό και αντίστροφα. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 2/6 στον τομέα των σχέσεων και μέσα στον Ιούνιο όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επωφεληθούν από αυτή την επιρροή. Προς το παρόν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Δία στους Ιχθύς σε μια υπέροχη όψη τριγώνου στις 4/6, μπορεί να έχετε την εύνοια της σε μια νέα γνωριμία, σε μια συνάντηση με κάποιον-α που θα σας ενθουσιάζει ή σε μια βελτιωμένη κατάσταση στην προσωπική σας ζωή αν έχετε ήδη σχέση. Μάλιστα θα είναι ίσως πιο εύκολο να αποδεχτείτε και κάποιους συμβιβασμούς ή να υποχωρήσει το ταίρι σας σε μια κατάσταση που φαινόταν αδιέξοδη. Το Σαββατοκύριακο όμως χρειάζεται προσοχή, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να ξεσπάσουν εντάσεις και καβγάδες με τον σύντροφο σας ή να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μονοπάτι του έρωτα αυτή την εβδομάδα γίνεται λίγο πιο κακοτράχαλο με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή από την Δευτέρα. Καθώς ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του έρωτα και των φλερτ στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια σχέση. Πιθανώς ακόμη να εμφανιστεί και κάποιος από το ερωτικό σας παρελθόν και να σας διεκδικεί πάλι. Ή μπορεί να θέλετε να αποφασίσετε τι θα κάνετε σε μια σχέση και να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε με τόση αναστάτωση που θα επικρατεί. Όπως καταλαβαίνετε η πίεση και η σύγχυση θα βαδίζουν χεράκι χεράκι αυτές τις ημέρες, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που θα κορυφώσει την αβεβαιότητα, αλλά και τις αμφιβολίες στο μυαλό σας. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να μην το σκέφτεστε και το ξανασκέφτεστε σε αυτή τη φάση. Αφήστε το στην άκρη μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις, διότι μπορεί να τις μετανιώσετε μετά και δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να σκεφτεί τι θα κάνει με την ησυχία του. Όποιος-α σας αγαπά μπορεί να περιμένει!

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μπορεί να φέρει το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο στην ερωτική σας ζωή, καθώς έχει αντικρουόμενες όψεις! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 2/6 μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, δημιουργώντας τις καλύτερα υποθετικά συνθήκες για να ανθίσει ο έρωτας στη ζωή σας. Μάλιστα στις 4/6 τα ξημερώματα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, μια όψη που υπόσχεται να φέρει περισσότερη ευτυχία, πάθος και ικανοποίηση από μια ερωτική σχέση κυρίως για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες. Εξερευνήστε όλες τις δυνατότητες στην προσωπική σας ζωή, διότι τέτοιες όψεις δεν γίνονται κάθε μέρα! Σταδιακά μέσα στον Ιούνιο όλα τα δεκαήμερα των Ιχθύων θα επωφεληθείτε από την όψη αυτή σε ερωτικό και φιλικό επίπεδο. Κάποιοι μπορεί να αποφασίζετε και επισημοποιήσεις αυτό τον μήνα. Το Σαββατοκύριακο όμως χρειάζεται προσοχή για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, καθώς έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και μπορεί να ξεσπάσουν εντάσεις ή να νιώσετε αφόρητη πίεση από το ταίρι σας. Πιθανώς βέβαια το ίδιο να νιώθει κι εκείνος-η από σας. Μη βιαστείτε να τον-ην κατηγορήσετε πριν βεβαιωθείτε ότι έχετε απόλυτο δίκιο. Βλέπετε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά να έχετε ορθή σκέψη και κρίση.