Αφροδίτη στους Διδύμους: Η… σειρήνα του ζωδιακού

Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη στους Διδύμους: Η… σειρήνα του ζωδιακού

Όταν η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς, βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, τότε γεννιούνται οι «σειρήνες» που πλανεύουν με τη φωνή και τις έξυπνες ατάκες τους. Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στην επικοινωνιακή σαγήνη αυτού του συνδυασμού που εκμεταλλεύεται την ευστροφία του για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Και τι θέλει; Να περάσει καλά, να διασκεδάσει, να επικοινωνήσει. Αν δεν ξέρετε σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη σας πατήστε εδώ.

Όσοι έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχουν νεανική μορφή και διάθεση ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι κοινωνικοί, ευπροσάρμοστοι, απίστευτα ομιλητικοί και επικοινωνιακοί, τους αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ περίεργοι. Θέλουν να τα μάθουν όλα, να τα πουν όλα, να επικοινωνούν συνεχώς και να μαγεύουν τους άλλους με τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη και το χιούμορ τους. Έχουν μια ευγενική «αλητεία» και δεν τους αρέσει οτιδήποτε είναι επίσημο ή προγραμματισμένο. Είναι πιο ελεύθερα πνεύματα και κινούνται σαν ένα δροσερό αεράκι που κανείς δεν μπορεί να το εγκλωβίσει σε «πρέπει».

Επικοινωνία με κάθε τρόπο

Το ζητούμενο τους είναι η επικοινωνία και αυτό το βάζουν πάνω από όλα. Θα τους συγκινήσει και θα τους γοητεύσει κάποιος που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος και μπορεί να τους κεντρίσει το μυαλό και την περιέργεια τους. Κάποιος που έχει κοφτερό πνεύμα και άμεση ανταπόκριση στην κουβέντα, κάποιος που μπορεί να παίζει «πινγκ πονγκ» με τις ατάκες τους και όχι να περιμένει να σκεφτεί για να απαντήσει. Είναι πάντα σε πνευματική διέγερση και ποτέ δεν θα πιαστούν στον ύπνο. Τους αρέσει να μιλάνε και να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους προφορικώς και γραπτώς. Είναι τα άτομα που γράφουν ερωτικά μηνύματα και λένε συχνά «σ’ αγαπώ».

Περιπετειώδεις σχέσεις

Δημιουργούν ζωηρές σχέσεις και θέλουν περιπέτεια. Ψάχνουν ένα ταίρι που να μπορούν να κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί του και να διασκεδάζουν. Είναι μεγάλα πειραχτήρια και έχουν καυστικό χιούμορ. Φλερτάρουν έντονα, δίνουν υποσχέσεις και δημιουργούν προσδοκίες. Έχουν τη φήμη ότι φέρονται επιπόλαια, αλλά κατά βάθος είναι ειλικρινείς, πολλές φορές μάλιστα περισσότερο απ’ όσο πρέπει και αν προκληθούν είναι κοφτοί και εριστικοί. Δεν είναι οι πιο συναισθηματικοί εραστές, αλλά οι πιο διασκεδαστικοί και δραστήριοι. Μαζί τους η πλήξη είναι άγνωστη λέξη, αλλά έχουν δυσκολία στο να δεσμευτούν, διότι βαριούνται πολύ γρήγορα. Για να μείνουν σε μια σχέση πρέπει ο σύντροφός τους να έχει ενδιαφέρον και να μην είναι «μούχλα».

Χαρακτηριστικά και στιλ

Προτιμούν το ανέμελο ντύσιμο και όχι το επιτηδευμένο. Επιλέγουν ελαφριά υφάσματα που να κυματίζουν στον αέρα και τα μαλλιά τους μοιάζουν επιμελώς ατημέλητα. Φορούν κασκόλ, μαντίλια, φουλάρια και κορδέλες και τους αρέσουν τα βραχιόλια και τα δακτυλίδια. Βέβαια, επειδή βαριούνται εύκολα αλλάζουν συχνά στιλ. Προσέχουν πολύ τα χέρια τους και τα νύχια τους είναι πάντα περιποιημένα και καθαρά. Έχουν συνήθως μακριά δάκτυλα και εκφράζονται πολύ με τις κινήσεις των χεριών τους. Συνήθως έχουν ωραίο σώμα με μακριά χέρια και πόδια και τα μάτια τους είναι «γατίσια». Το πρόσωπό τους εκπέμπει ευγένεια και λάμψη. Αυτό όμως που τους χαρακτηρίζει είναι η φωνή τους, την οποία χειρίζονται αναλόγως την περίσταση και σαγηνεύουν με τα λόγια τους. Είναι ερωτύλοι και λατρεύουν το σεξ μέσω τηλεφώνου ή να μιλούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές το ζώδιο που έχουμε την Αφροδίτη μας είναι πολύ κοντά με το ζώδιο του Ήλιου μας (το ζώδιο μας), οπότε για να έχει κάποιος Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να εκπροσωπεί κάποιο ζώδιο από τον Κριό έως τον Λέοντα

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ωροσκόπιο κάποιων διάσημων και πανέμορφων γυναικών που μοιράζονται την Αφροδίτη τους στους Διδύμους.

Αντέλ

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αντέλ, τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός από το Τότεναμ, κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει και να διακριθεί όχι μόνο στην πατρίδα της και την Ευρώπη, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στο ωροσκόπιο της έχει βέβαια όλες τις αστρολογικές ενδείξεις της μεγάλης επιτυχίας που απολαμβάνει. Είναι Ταύρος και σε σύνοδο με τον Ήλιο της έχει τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που συνδέεται περισσότερο με τον ρυθμό και τη μουσική, το ζώδιο της Αφροδίτης που κυβερνά τον λαιμό και τη φωνή. Η σύνοδος με τον τυχερό Δία απογειώνει το ταλέντο της, ενώ η αντίθεση που κάνει με τον Πλούτωνα στο ζώδιο της διακυβέρνησης του τον Σκορπιό χαρίζει στην Αντέλ ένταση, βάθος και την ικανότητα να αγγίζει τις μάζες μέσω των τραγουδιών της. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, του πλανήτη του καλλιτέχνη και κυρίως του μουσικού είναι ακόμη μια ένδειξη του ταλέντου της. Η σύνοδος Κρόνου-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω δείχνει ότι η Αντέλ θέλει να έχει απολύτως τον έλεγχο στη δουλειά της και γι’ αυτό όχι τυχαία γράφει η ίδια αυτά που τραγουδά. Η Αφροδίτη της στους επικοινωνιακούς Διδύμους της δίνει αυτή την ομορφιά και τη γοητεία και η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα της δίνει έμπνευση αλλά και κάποιες απογοητεύσεις. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα τραγούδια της αφορούν στις σχέσεις και συνήθως τη δύσκολη πλευρά τους, τις απογοητεύσεις, τις ματαιώσεις, την απόρριψη, το αδιέξοδο. Ο Άρης της σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα την κάνει ιδιαίτερα δυναμική και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει έναν στόχο και να μην τον επιτύχει. Το είδαμε άλλωστε και πρόσφατα που κατάφερε να χάσει ένα μεγάλο αριθμό κιλών και να αλλάξει τελείως την εμφάνιση της.

Μέγκαν Φοξ

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Μέγκαν Φοξ που εκπροσωπεί το ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο της Αφροδίτης που αγαπά την ομορφιά, τις τέχνες και το θέαμα, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς. Η Σελήνη της στον Λέοντα αγαπά να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ο Ερμής της στον Ταύρο δείχνει ότι είναι πρακτικό πνεύμα και εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θεωρείται η πεταλούδα του ζωδιακού, αφού δε δίνει ιδιαίτερη σταθερότητα στις σχέσεις. Συνήθως το άτομο έχει πολλά ενδιαφέροντα, του αρέσουν τα ταξίδια, έχει πολλά χόμπι και μια έφεση στην επικοινωνία. Ο Άρης της στον Αιγόκερω δείχνει υπευθυνότητα, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των επαγγελματικών της. Είναι ο πιο φιλόδοξος Άρης του ζωδιακού που δεν φοβάται να κουραστεί προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Ο γενέθλιος Δίας της στους Ιχθύς είναι σε ιδιαίτερη προνομιακή θέση, αφού θεωρείται πραγματικά θέση τύχης για το άτομο. Πάντως οι προδιαγραφές για την πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιό είναι πραγματικά εξαιρετικές.

Τζένιφερ Λόπεζ

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Λατίνα σταρ, μοντέλο, τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός, εκπροσωπεί το ζώδιο του Λέοντα. Η πολυσχιδής και πολυτάλαντη προσωπικότητα της φαίνεται από τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου της, δηλαδή την Αφροδίτη, στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά με ό,τι κι αν καταπιάνεται, από το τραγούδι, την ηθοποιία μέχρι και τον ρόλο της κριτικής επιτροπής έχει κάνει με επιτυχία σε talent shows. Με Ήλιο και Ερμή στον λαμπερό Λέοντα, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται μια γυναίκα υπερήφανη, δυναμική και αποφασιστική. Ο Άρης της στον Τοξότη την κάνει λάτρη της περιπέτειας, αλλά και απόλυτη σε ό,τι αφορά τις ιδέες και τις απόψεις της. Παρά το μεταβλητό περιβάλλον του ζωδίου του Τοξότη, όταν ο Άρης βρίσκεται εκεί το άτομο επιμένει σχεδόν φανατικά στις απόψεις του. Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ένα άτομο που λατρεύει να ζει έντονα την καθημερινότητα του για να μην πλήττει και φυσικά δείχνει και το βάθος και τη δραματικότητα του συναισθήματος.

Σάντρα Μπούλοκ

Αφροδίτη στους Διδύμους

Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες και επιτυχημένες σταρ του Χόλυγουντ η Σάντρα Μπούλοκ εκπροσωπεί το ζώδιο του «ηθοποιού» όπως λέμε στην αστρολογία, τον Λέοντα! Οι Λέοντες είναι άνθρωποι που τους αρέσει να δραματοποιούν τις καταστάσεις, να υπερβάλλουν, προκειμένου να πείσουν, άρα και η ηθοποιία είναι ένα φυσικό τους ταλέντο… Εκτός από τον Ήλιο της η Σάντρα Μπούλοκ έχει στον Λέοντα και τον Ερμή της που την κάνει καλή στο να διηγείται… Με Αφροδίτη και Άρη στους Διδύμους έχει καλή αίσθηση της επικοινωνίας και επίσης δείχνει να έλκεται από ανθρώπους που είναι έξυπνοι και ενεργητικοί. Με αυτό τον συνδυασμό φαίνεται επίσης ότι είναι αρεστή όχι μόνο στο αντρικό κοινό, αλλά και στο γυναικείο. Η σύνοδος αυτή στον ωροσκόπο της τής χαρίζει μια ιδιαίτερη γοητεία, αλλά από την άλλη της δημιουργεί αστάθεια στην προσωπική της ζωή. Γεννημένη σε Πανσέληνο η Σάντρα Μπούλοκ φαίνεται κι από τις υπόλοιπες όψεις στο ωροσκόπιο της ότι οι σχέσεις δεν είναι το φόρτε της. Με Δία στον Ταύρο δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι από τις ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς και ότι οι επιλογές της επαγγελματικά δεν θα είναι πάντα με γνώμονα την ποιότητα, αλλά το ύψος των πληρωμών!

 

Η λίστα με τους διάσημους που μοιράζονται την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ατελείωτη και μέσα σε αυτή περιέχονται πολλά ονόματα κορυφαίων μοντέλων. Εξάλλου, για να πετύχεις στο μόντελινγκ χρειάζεται εκτός από την ομορφιά να υπάρχει και το ταλέντο της επικοινωνίας. Να μπορείς να καταλάβεις, να εκφράσεις και να επικοινωνήσεις αυτό που θέλει ο φωτογράφος και ο πελάτης. Και η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να το κάνει και δεν είναι τυχαίο ότι η Δίδυμος Ναόμι Κάμπελ, η Καρκίνος Τζέρι Χολ, η Δίδυμος Χάιντι Κλουμ και η Καρκίνος Ζιζέλ Μπούντχεν είναι μερικά από τα μοντέλα που έχουν την Αφροδίτη τους στους Διδύμους.

Και πολλές ηθοποιοί και τραγουδίστριες έχουν αυτή την επικοινωνιακή Αφροδίτη να τους λούζει με τα θετικά της χαρίσματα, όπως είναι η Ούμα Θέρμαν, η Σερ, η Κάιλι Μινόγκ, η Κάρμεν Ηλέκτρα, η Έλεν Χαντ, η Τζόαν Κόλινς, η Μπρουκ Σιλντς, αλλά και πρώην κυρία των ΗΠΑ Τζάκι Κέννεντυ Ωνάση και πάρα πολλές άλλες. Αλλά για να μην αδικήσουμε και τους άνδρες σας παραθέτω μερικούς από τους πιο γοητευτικούς που γεννήθηκαν με την Αφροδίτη τους στους Διδύμους και είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Γκρέγκορι Πεκ, ο Τόνι Κέρτις, και ο Κόλιν Φάρελ.