Ποια ζώδια βάζουν την καριέρα πάνω από την «αγάπη» στη ζωή τους

Ποια ζώδια βάζουν την καριέρα πάνω από την «αγάπη»

Ποια ζώδια βάζουν την καριέρα πάνω από την «αγάπη» στη ζωή τους

Όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, πώς θα βρουν ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε πολλοί δουλεύουν ατελείωτες ώρες παραμελώντας τη σχέση τους, τον γάμο τους και υποφέρουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι αγαπημένοι τους. Ψάχνουν τρόπους να ξεκλέψουν έστω και μία ώρα για να βρεθούν με τους αγαπημένους τους, να πάνε μία βόλτα μαζί τους, να μοιραστούν όμορφες στιγμές. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν τους νοιάζει και τόσο πολύ, αφού το γραφείο ή όπου εργάζονται είναι η προέκταση του εγώ τους και το μόνο που σκέφτονται είναι η καριέρα και το πώς θα πετύχουν. Είναι αυτοί που έχουν μεγάλους στόχους, που δεν ικανοποιούνται εύκολα με ό,τι και αν καταφέρουν και βάζουν πάνω από όλα την αναγνώριση και την καταξίωση τους και όχι την αγάπη και τη συντροφικότητα. Μη φανταστείτε ότι είναι μοναχικοί και δεν έχουν σχέσεις, ίσα ίσα πολλές φορές επιδιώκουν να κάνουν νωρίς οικογένεια για να έχουν ένα «λιμάνι» και μία σταθερά, ίσως και στάτους, απλά δεν είναι η προτεραιότητα στην καθημερινότητα τους. Δεν είναι ότι δεν αγαπούν τους δικούς τους, αλλά πάντα προέχει η δουλειά, νύχτα – μέρα, χωρίς να υπάρχει Σαββατοκύριακο και αργίες. Ξυπνάνε και κοιμούνται με τα θέματα της εργασίας τους και είναι το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον στη ζωή τους. Ποιοι είναι αυτοί;

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και αν δεν έχουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο κάποιους πλανήτες που να εξαλείφουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους, τότε αγωνίζονται σκληρά για την επαγγελματική τους καταξίωση. Έχουν υψηλούς και ηγετικούς στόχους, επιθυμούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, να φτάσουν πολύ ψηλά, να αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα τους και να τους παραδεχτούν όλοι. Και επειδή δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να συμβούν όλα αυτά με το πέρασμα του χρόνου, πασχίζουν να τα κάνουν άμεσα και γρήγορα. Δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, εργάζονται μέρα νύχτα για να κατακτήσουν τους στόχους τους και δεν εφησυχάζουν ποτέ. Όλος αυτός ο αγώνας στερεί πολύτιμο χρόνο από τους δικούς τους ανθρώπους, από την οικογένεια τους, την οποία ναι μεν την έχουν ψηλά στην καρδιά τους και προσπαθούν να τους προσφέρουν τα… πάντα, αλλά μέσα σε αυτά τα «πάντα» δεν είναι και η παρουσία τους!

ΛΕΩΝ

Όντας οι βασιλιάδες του ζωδιακού οι Λέοντες θέλουν να καταξιωθούν και επαγγελματικά. Η καριέρα τους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους και θα δώσουν όλο τους το είναι για να φτάσουν στην κορυφή. Δεν είναι από αυτούς που θα εργάζονται με τις ώρες, διότι δεν διεκδικούν τον τίτλο του εργασιομανή, είναι όμως από εκείνους που θα προτιμήσουν τη σύσκεψη με το αφεντικό και ας είναι παραμονή Χριστουγέννων και η οικογένεια τους περιμένει. Αν αυτή τους η θυσία θα βοηθήσει την ανέλιξή τους στην κορυφή, θα επιλέξουν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τον-η σύντροφο και την οικογένεια τους για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Ταυτόχρονα, σχεδόν απαιτούν από τους αγαπημένους τους να μην παραπονιούνται για την απουσία τους, καθώς όλα τα κάνουν για το καλό τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόοδος για τους Παρθένους είναι προαπαιτούμενο και θα κάνουν πολλές θυσίες για να εξασφαλίσουν μια καλή καριέρα. Είναι από τους πιο εργασιομανείς του ζωδιακού και δεν θα παρατήσουν τη δουλειά στη μέση. Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι μέρα ή νύχτα ή αν έχουν εργαστεί ατέλειωτες ώρες, πρέπει όλα να έχουν ολοκληρωθεί και μάλιστα στην εντέλεια, αλλιώς δεν ησυχάζει το μυαλό τους. Δηλαδή και να φύγουν από τον χώρο εργασίας και να γυρίσουν σπίτι, δεν θα αράξουν στον καναπέ για να χαλαρώσουν. Η σκέψη τους θα είναι στις εκκρεμότητες, οπότε δεν μπορούν να συμμετέχουν ουσιαστικά σε καμία δραστηριότητα με τους δικούς τους. Είναι οι άνθρωποι που θα φτάσουν καθυστερημένοι στο πάρτι που έχουν οι ίδιοι οργανώσει, που μπορεί να χάσουν τα γενέθλια των παιδιών τους, διότι κάτι έτυχε στο γραφείο και έπρεπε να μείνουν πάση θυσία. Βέβαια, δεν αποκαλύπτουν ποτέ ότι αυτό το κάτι θα μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος, αλλά ότι οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι τόσο ελεύθερα πνεύματα που καμία συναισθηματική συνθήκη δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από τα όνειρα τους. Και όταν αναφερόμαστε στα όνειρα των Τοξοτών αναφερόμαστε σε κάτι μεγάλο και όχι απλά έναν τίτλο σε μία δουλειά. Έχουν όραμα και στόχους και πρέπει να τους δώσουν σάρκα και οστά. Θα παλέψουν, θα προσπαθήσουν με όσες δυνάμεις έχουν και θέλουν από τους δικούς τους -σύντροφο, φίλους, οικογένεια- να τους καταλαβαίνουν, να τους νιώθουν και να τους στηρίζουν και όχι να διαμαρτύρονται για την απουσία τους. Εξάλλου, οι Τοξότες δεν θα δημιουργούσαν σχέσεις με άτομα που θα τους καταπίεζαν και αν έκαναν αυτό το λάθος ένα είναι σίγουρο, μόλις τα βρουν σκούρα δεν το έχουν και σε πολύ να θέσουν όρια και τον καθένα προ των ευθυνών του. Και επειδή οι Τοξότες με τις ευθύνες δεν τα πάνε καλά, θα πρέπει να τις αναλάβουν οι άλλοι και αυτοί να κοιτάξουν την καριέρα τους και τους στόχους τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι εκπροσωπούν το πιο φιλόδοξο ζώδιο και θα δώσουν γη και ύδωρ για να κατακτήσουν μια αξιόλογη καριέρα. Είναι τα άτομα που εργάζονται με το μυαλό και την ψυχή τους και θεωρούν ότι μέσω της εργασίας θα διασφαλίσουν το μέλλον τους και όχι μέσω συναισθηματικών δεσμών, εκτός και αν ένας γάμος τους εξασφαλίσει την κοινωνική τους ανέλιξη. Και αυτός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος να ανελιχθούν, να μην μείνουν στάσιμοι, να ξεχωρίσουν. Αυτόν τους τον στόχο δεν τον ξεχνούν ποτέ και τον ακολουθούν με ζέση και υπευθυνότητα. Είναι «ψυχροί» επαγγελματίες που θέλουν όλα να δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι. Είναι αυτά τα άτομα που δεν σταματούν να εργάζονται ποτέ, που κουβαλούν πάντα τη δουλειά στο σπίτι, που και καλεσμένους να έχουν θα διακόψουν τη διασκέδαση για να διευθετήσουν τα της δουλειάς, που θα κλείσουν διακοπές για την οικογένεια, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι θα ακολουθήσουν. Η καριέρα προηγείται και αυτό δεν το διαπραγματεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι παραμένουν σταθερά αφοσιωμένοι στην εργασία και την καριέρα τους που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή τους. Εκεί εκτονώνουν το μυαλό και την ψυχή τους, αφού έτσι και αλλιώς δεν θέλουν να εκφράζονται μέσω σχέσεων και συναισθημάτων. Οπότε η δουλειά, που δεν έχει συναισθηματισμούς, είναι το περιβάλλον που τους ταιριάζει απόλυτα. Οι Υδροχόοι δεν ακολουθούν το όραμα των άλλων, είναι ιδεαλιστές, πρωτοπόροι και ασυμβίβαστοι. Έχουν όραμα για τη δουλειά τους, καινοτόμες ιδέες και πιστεύουν ότι όσο πιο ψηλά φτάσουν τόσο πιο ελεύθεροι θα είναι, κάτι που δεν θα βρουν μέσω των συναισθηματικών σχέσεων τους που τις θεωρούν «αλυσίδες» για την εξέλιξη τους. Καριέρα – Αγάπη σημειώσατε 1-0.