Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός  Ζυγού

Το να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού δεν θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό. Είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια και αναμφισβήτητα αυτό που λαχταράει περισσότερο μια σταθερή σχέση. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες, ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και μερικά που δεν πρέπει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε τους Ζυγούς.

Κερδίστε τη φιλία τους

Ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνεις τους Ζυγούς να ερωτευτούν είναι να γίνεις ο καλύτερός τους φίλος. Οι Ζυγοί πιστεύουν ότι η αγάπη και η φιλία είναι στενά αλληλένδετες και για αυτόν τον λόγο είναι ασυνήθιστο να εμπλακούν ρομαντικά με κάποιον που δεν αισθάνονται ψυχική επαφή. Το πρώτο βήμα για την καρδιά τους είναι να γίνει ο ενδιαφερόμενος απαραίτητος ως στενός και έμπιστος φίλος. Να γίνει κάποιος που αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνει πραγματικά και στον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν όλα τα μυστικά τους. Αυτό μπορεί να συμβεί με το να μοιράζεστε ποιοτικό χρόνο σε ήσυχο περιβάλλον και ενθαρρύνοντάς τους να ανοιχτούν, αποκαλύπτοντας φυσικά πρώτα κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανοίγονται και αν όλα πάνε καλά σύντομα θα ακολουθήσει μια φιλία που μπορεί να οδηγήσει κατευθείαν στην καρδιά τους.

Να δίνετε σημασία στην εμφάνιση σας

Λάβετε υπόψη σας ότι αν και οι Ζυγοί έλκονται κυρίως από το μυαλό, η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική για εκείνους. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη που είναι υπεύθυνη για την ελκυστικότητα τους, τους αρέσει να περιβάλλονται με ωραία πράγματα και όμορφους ανθρώπους. Σπάνια θα νιώσουν έλξη από έναν σύντροφο που δεν είναι τουλάχιστον τόσο γοητευτικός ή κομψός όσο ο ίδιος. Για να τραβήξει κάποιος το ενδιαφέρον τους, θα πρέπει να προσέχει την εμφάνισή του. Όταν βρίσκεστε κοντά τους, φορέστε τα πιο κολακευτικά ρούχα, μερικά καλόγουστα κοσμήματα και μην ξεχάσετε το άρωμα. Θέλουν δίπλα τους έναν προσεγμένο σύντροφο που θα συμπληρώνει τη δική τους καλή εμφάνιση. Είναι για εκείνους θέμα αρμονίας και ισορροπίας.

Δείξε τους ότι σας γοήτευσαν

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν την προσοχή, οπότε μην φοβάστε τις υπερβολικά ρομαντικές χειρονομίες, γιατί είναι ο τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά τους. Θέλουν να αισθανθούν ξεχωριστοί, γι’ αυτό πρέπει να τους δείξετε πόσο πολύ τους πιστεύετε με πράξεις, όχι μόνο με λόγια. Το «μου αρέσεις πολύ» δεν αρκεί για τους Ζυγούς. Επιλέξτε το αγαπημένο τους εστιατόριο για δείπνο ή αγοράστε τους ένα δώρο που να σημαίνει κάτι για εκείνους, κάτι που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους. Χορέψτε μαζί τους στους ήχους ενός ερωτικού αργού τραγουδιού. Αν τα καταφέρετε, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε αυτό το παιχνίδι της γοητείας. Και γοητεία είναι κάτι που δεν λείπει από αυτό το ζώδιο. Είναι άνθρωποι πλασμένοι να ευχαριστούν, και γι’ αυτό έχουν ακονίσει τις δεξιότητές τους στο να κερδίζουν τους ανθρώπους.

Προγραμματίστε μια ευχάριστη δραστηριότητα κάθε τόσο

Η σκιώδης πλευρά αυτού του ζωδίου είναι η αναποφασιστικότητα και η πλήξη, έτσι πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση ζωντανά μεταξύ σας. Γι’ αυτό τον λόγο, πρέπει να είστε το αποφασιστικό μέλος στη σχέση και να σχεδιάζετε εκ των προτέρων κάποια διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε μαζί τους. Μπορείτε να οργανώσετε εξόδους, εκδρομές ή ταξίδια που δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά κι ένα απλό χόμπι ή εβδομαδιαία δραστηριότητα, όπως το να παίζετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή χαρτιά, μπορεί να κάνει επίσης τη διαφορά. Αυτό διασφαλίζει ότι και οι δύο θα απασχολείστε και θα διασκεδάζετε ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, κάτι που βοηθά στην ενδυνάμωση του δεσμού και ενισχύει τα θετικά συναισθήματα.

Να είστε ευχάριστοι και ευγενικοί

Μην είστε ποτέ επιθετικοί, αγενείς ή απότομοι, αν θέλετε να προσελκύσετε αυτό το ζώδιο. Οι περισσότεροι Ζυγοί απεχθάνονται τις διαφωνίες, δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν βαθιά συναισθήματα και φοβούνται τις ανεξέλεγκτες εκρήξεις. Ως ειρηνικοί τύποι που είναι, προτιμούν μια ήσυχη ζωή και συχνά καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να αποφύγουν μια άσχημη αντιπαράθεση. Οι φωνές και γενικά η άκομψη συμπεριφορά θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην πιθανότητα να κερδίσετε την καρδιά τους. Καθώς είναι ζώδιο του αέρα, οι Ζυγοί προτιμούν να αντιμετωπίζουν ζητήματα με λογική και ψυχραιμία και θα περιμένουν από εσάς να κάνετε το ίδιο. Είναι πιο πιθανό να τους αρέσετε αν φαίνεστε ανοιχτόμυαλοι, ανάλαφροι και πάντα πρόθυμοι να βρείτε κοινό έδαφος.

Δείξτε την εκτίμησή σας

Κάντε τους κομπλιμέντα, γιατί με αυτόν τον τρόπο αισθάνονται ότι ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας. Επαινέστε την προσωπικότητα, τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα, τη νοοτροπία και την εμφάνισή τους. Δώστε τους να καταλάβουν ότι είναι αυτό που θέλετε. Κάθε άνθρωπος θέλει να το ακούει αυτό, αλλά οι Ζυγοί απολαμβάνουν ιδιαίτερα τέτοια κολακευτικά λόγια, διότι κατά βάση προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους άλλους. Να θυμάστε ότι τα καλά σας λόγια δεν πρέπει να βασίζονται μόνο στην εμφάνιση. Εάν ένας Ζυγός σας στείλει μια λίστα τραγουδιών, επαινέστε το μουσικό του γούστο. Αν κάνει κομπλιμέντα για το ντύσιμό σας, μην χαμηλώσετε το βλέμμα. Ανταποδώστε τις φιλοφρονήσεις ή χαμογελάστε και κρατήστε το χέρι τους. Εστιάστε στην προσωπικότητά τους, δείξτε εκτίμηση για το πώς σκέφτονται, για τις επιλογές τους, και θα αποκτήσουν εμμονή να σας εντυπωσιάσουν ακόμη περισσότερο.

Επιλέξτε την πολυτέλεια και την ομορφιά

Γοητευτικά κοσμοπολίτες, εκλεπτυσμένοι και καλλιεργημένοι, οι Ζυγοί θέλουν να είναι έτσι και η ερωτική τους ζωή. Δελεάστε τους με ωραία εστιατόρια, ακριβά δώρα και υπέροχα πράγματα και φροντίστε να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό σκηνικό και στο σπίτι. Τα πολυτελή υλικά και τα αρώματα φέρνουν στους Ζυγούς τη διάθεση για ερωτισμό και τα υλικά αγαθά πραγματικά ενισχύουν την ηδονιστική φύση τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εάν τα οικονομικά δεν επιτρέπουν μια ζωή γεμάτη πολυτέλειες, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε όμορφα στέκια, ότι το σπίτι σας είναι τακτοποιημένο και διακοσμημένο με γούστο και γενικά μην περιμένετε από τους Ζυγούς να ικανοποιούνται με οτιδήποτε που δεν ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα τους.

Αποφύγετε τον έλεγχο

Συνήθως, το να προσελκύσεις τους Ζυγούς είναι εύκολο λόγω της κοινωνικότητάς τους, αλλά να τους κρατήσεις είναι συνήθως το δύσκολο κομμάτι. Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνει κάποιος το  λάθος να «πιέσει» σε θέματα καρδιάς. Οι Ζυγοί προτιμούν να παίρνουν τον χρόνο τους στο παιχνίδι της αγάπης, και ιδιαίτερα  όταν πρόκειται για δέσμευση, κρατώντας τις επιλογές τους ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαβόητοι για την αναποφασιστικότητά τους, είναι επίσης επιρρεπείς στο να ακυρώνουν ραντεβού σε μια στιγμή. Θα χρειαστεί να το κατανοήσετε καλά αυτό αν ενδιαφέρεστε για κάποιον Ζυγό και το να κρατάτε μούτρα, να είστε σφιγμένοι ή θυμωμένοι σίγουρα δεν θα βοηθήσει. Οι Ζυγοί από τη φύση τους είναι ελεύθερα πνεύματα και κοσμοπολίτες. Κάποιος μπορεί να τα παρερμηνεύσει αυτά, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι συναισθηματικά πειθαρχημένοι και αυτοελεγχόμενοι και ας φαίνονται αλλιώς. Απλώς το έχουν μέσα τους να αργούν, να κάνουν νέους φίλους και πότε-πότε… να φλερτάρουν. Και για να τους κρατήσετε στο πλάι σας δεν πρέπει να αισθανθούν ότι προσπαθείτε να ελέγξετε τον τρόπο ζωής τους, γιατί θα νιώθουν εγκλωβισμένοι και περιορισμένοι και αυτό δεν το αντέχουν.

Αφήστε τον κοινωνικό σας κύκλο να αλληλεπιδράσει

Οι Ζυγοί υπερηφανεύονται για τις φιλίες τους. Οι φίλοι τους είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για αυτούς, γιατί τους επέλεξαν! Οπότε, αν έχετε πρόσβαση στους φίλους τους φροντίστε να κάνετε καλή εντύπωση. Οι κοινωνικοί Ζυγοί βασίζονται πολύ στους φίλους τους για την υποστήριξη, την αυτοεκτίμηση και τις προοπτικές τους. Επιπλέον, αν τα πάτε καλά μαζί τους αυτό είναι ένα συν για να σας εντάξουν στη ζωή τους. Αν μάλιστα κάποιος από τους φίλους υπαινιχθεί ότι είστε ταιριαστό ζευγάρι, αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει πολύ. Αν έστω και ένα κοντινό τους άτομο έχει να πει πολύ θετικά πράγματα για εσάς, αυτό μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή. Εάν δεν έχετε έναν στενό κύκλο φίλων, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για εκείνον. Δείξτε τους ότι έχετε καλούς φίλους και γνωστούς, για να πειστεί για την αφοσίωση, τη στοργή και την κοινωνική σας ικανότητα. Αν οι φίλοι σας είναι συμβατοί, τίποτα δεν θα τον χαροποιήσει περισσότερο από το να γίνετε μια μεγάλη παρέα που διασκεδάζετε όλοι μαζί.

Δείξτε ευφυΐα και θετικότητα

Οι Ζυγοί αγαπούν τις έξυπνες συζητήσεις, γι’ αυτό φροντίστε να αναφέρεστε σε ενδιαφέροντα θέματα και δείξτε τη λογική σας. Αν κεντρίσετε το μυαλό τους, δεν θα μπορέσουν να σας αντισταθούν. Οι Ζυγοί αισθάνονται ότι η ζωή προσεγγίζεται καλύτερα με θετική προοπτική, και αυτό συχνά έρχεται με τη μορφή μιας υπέροχης αίσθησης του χιούμορ. Θα μπορούσε να είναι εκκεντρικό και παράξενο, ανόητο και γλυκό ή πικρό και σαρκαστικό, αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξετε όταν τους πλησιάσετε είναι το πόσο αστείοι είναι. Η αίσθηση του χιούμορ είναι μεγάλο μέρος της απήχησής τους, καθώς και ένας από τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα. Ωστόσο, αυτή η γοητεία επιθυμούν να είναι αμφίδρομη. Αναζητώντας τον τέλειο σύντροφο, οι Ζυγοί ψάχνουν κάποιον που να μπορεί να τους κερδίσει με την εξυπνάδα, το γέλιο και τη θετικότητα του. Ο χρόνος κυλάει σα νερό και γίνεται  διασκεδαστικός αν και οι δύο είναι πνευματώδεις. Εκτιμούν ιδιαίτερα αυτές τις αρετές.