Τι μπορεί να ξενερώσει τα ζώδια από το πρώτο ραντεβού

Τι μπορεί να ξενερώσει τα ζώδια από το πρώτο ραντεβού

Τι μπορεί να ξενερώσει τα ζώδια από το πρώτο ραντεβού

Ο καθένας έχει τα θέλω του και αναζητά στο υποψήφιο ταίρι του να πληροί κάποιες «προδιαγραφές», προκειμένου να υπάρξει ταίριασμα και να προχωρήσει σε μία πιθανή σχέση. Μερικές φορές είναι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απωθούν κάποιον, όπως το να είναι ο υποψήφιος υπερβολικά ακατάστατος, ελεγκτικός ή να έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Και αν στο πρώτο ραντεβού υπάρχει σημαντική ασυμβατότητα, τότε το… ξενέρωμα είναι ένα φυσικό επακόλουθο και ίσως να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία με το συγκεκριμένο άτομο.

Ας δούμε όμως τι μπορεί να ξενερώσει τα ζώδια από το πρώτο ραντεβού

ΚΡΙΟΣ

Η έλλειψη ενθουσιασμού

Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και θέλει ένταση και ενθουσιασμό για να του ξυπνήσουν τα συναισθήματα. Ένας υποψήφιος σύντροφος που δεν ταιριάζει με την όρεξη που έχει για ζωή δεν του λέει και πολλά. Αν ο Κριός παρατηρήσει ότι κάποιος με τον οποίο βγαίνουν δεν έχει την ίδια ανταπόκριση, ενεργητικότητα, δύναμη και πάθος θα ξενερώσει σχεδόν αμέσως. Ο καθωσπρεπισμός, η ατονία, ο συντηρητισμός και εκείνοι που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τον εαυτό τους και περιβάλλον, του προκαλούν δυσφορία και σβήνουν και τη δική του φλόγα. Το ιδανικό του ταίρι είναι κάποιος που θα τον συναρπάζει. Κάποιος που θα έχει πάθος, χιούμορ, θα είναι περιπετειώδης και τολμηρός. Η ζωή είναι μια ευθεία γραμμή χωρίς ρίσκο και εκπλήξεις, γι’ αυτό επιθυμεί να τη ζήσει στο κόκκινο. Το πρώτο ραντεβού πρέπει να του δώσει δείγματα ότι υπάρχουν σπίθες έτοιμες να ανάψουν φωτιές, αλλιώς θα πάθει κι ο ίδιος αφλογιστία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπήρξε κοινό έδαφος

Σε έναν Ταύρο αρέσουν οι σύντροφοι που είναι αξιόπιστοι, πρακτικοί και προσγειωμένοι. Εκτιμούν τα απλά και όμορφα πράγματα στη ζωή και αντιπαθούν οτιδήποτε υπερβολικά ακραίο, αιχμηρό ή περίπλοκο. Αν κάποιος δώσει δείγματα ότι δεν μοιράζεται τις ίδιες βάσεις, αρχές ή αξίες μαζί τους, δεν μπορούν να χτίσουν συναισθήματα. Αν δεν υπάρχει κοινός παρονομαστής δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα, διότι οι ίδιοι ούτε μπορούν ούτε θέλουν να αλλάξουν εύκολα. Αν το ραντεβού τους είναι μακριά από τα στάνταρ τους και πολύ «χύμα», ή δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα τους, δεν πρόκειται να το επαναλάβουν. Οι Ταύροι αγαπούν την άνεση και τη σταθερότητα και η έλλειψη αυτών τους κάνει να φοβούνται. Ένας υποψήφιος, για τον οποίον αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει προοπτικές, αυτάρκεια ή ότι αλλάζει συνεχώς συντρόφους αλλά και δουλειές, απέχει συνήθως από τα ιδανικά τους. Τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο από την οικονομική και τη συναισθηματική αστάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν τους τα είπε καλά

Οι Δίδυμοι είναι έξυπνοι, κοινωνικοί άνθρωποι, που τους αρέσει να ανταλλάσσουν ιδέες, να συζητούν για όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα και να ζουν μια ελεύθερη και δραστήρια ζωή. Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί έναν έξυπνο και ουσιαστικό διάλογο, να συμμετέχει, ή ακόμη χειρότερα να δείχνει σημάδια πνευματικής ακαμψίας, θα θεωρηθεί ακατάλληλος. Κάποιος που είναι αντικοινωνικός και μονόχνωτος τούς κάνει να πλήττουν, ή αν είναι συναισθηματικά απαιτητικός μαζί τους βρίσκεται μακριά από το ιδανικό τους. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ούτε να το χειραγωγούν ούτε να το περιορίζουν. Είναι πρόθυμο να κάνει σχέσεις στοργής, αλλά δεν θέλει να κολυμπήσει στα βαθιά νερά των συναισθημάτων κάποιου. Του αρέσει να ζει μια ζωή με γρήγορους ρυθμούς, κοινωνική και απρόβλεπτη. Οι Δίδυμοι χρειάζονται κάποιον που είναι πνευματώδης, διεγερτικός και να μπορεί να συμβαδίσει με το μοντέρνο, γρήγορο πνεύμα τους. Εάν κάποιος δεν μπορεί να συστηθεί με το σωστό τρόπο και να πουλήσει τον εαυτό του καλά, αν αυτά που λέει τους «χαλάνε», τότε θα χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και θα αναζητήσουν κάποιον άλλον πιο συμβατό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπήρχαν «γαλάζιες σημαίες»

Οι Καρκίνοι έχουν ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα, αλλά είναι πολύ τρυφερά και ευαίσθητα πλάσματα. Αν έχουν βιώσει άσχημες εμπειρίες με λάθος άτομα στο παρελθόν, χρειάζονται αποδείξεις και «γαλάζιες σημαίες» πριν ξαναμπούν στο νερό για να κολυμπήσουν. Δεν θα διακινδυνεύσουν εύκολα να ραγίσουν την καρδιά τους για κάποιον που πιστεύουν ότι δεν θα μπορεί να ανταποδώσει τα συναισθήματα τους σωστά και με ειλικρίνεια. Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, διαισθητικοί άνθρωποι που τους αρέσει να δείχνουν την αγάπη τους με πολύ αληθινό και απτό τρόπο. Έτσι, όταν κάποιος δεν είναι αρκετά έξυπνος ή δεν κατανοεί τις αποχρώσεις των συναισθημάτων ή δεν ξέρει πώς να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτά, τότε αυτό θα είναι μια τεράστια… κόκκινη σημαία. Αν κάποιος τους αμφισβητεί, όπως και αν τους πηγαίνει κόντρα λόγω του ταπεραμέντου του, το παίρνουν προσωπικά και κατάκαρδα. Μπορεί να γίνουν και οι ίδιοι πολύ συναισθηματικοί, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια συνταγή ποτ θα οδηγούσε στην καταστροφή. Αυτό το ζώδιο θέλει ισχυρούς δεσμούς με το υποψήφιο ταίρι του και δεν του αρέσει να νιώθει ότι το ξεχνούν ή το αγνοούν, οπότε αν δεν τους πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά το ραντεβού (και κάθε μέρα μετά) μπορεί να μην το θεωρήσουν ασφαλή επιλογή.

ΛΕΩΝ

Η πρεμιέρα δεν ήταν αρκετά φαντασμαγορική

Οι Λέοντες είναι ζώδια της φωτιάς που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και λαχταρούν την προσοχή και τον θαυμασμό. Είναι οι απόλυτοι ηγέτες που τους αρέσει να τους εκτιμούν, να τους επαινούν και να τους λατρεύουν. Εάν κάποιος δεν εκτιμήσει την παρουσία ή τις προσπάθειές του, ή δεν τους δείξει πόσα σημαίνουν για εκείνον, αυτό θα είναι ένα αποτυχημένο ραντεβού και μια μεγάλη απογοήτευση. Η παρουσία του λιονταριού είναι επίσης τόσο επιβλητική που μπορεί να ταιριάξει μόνο με κάτι εξίσου ξεχωριστό. Η εμφάνιση, οι ενδυματολογικές επιλογές, οι τρόποι, η άνεση και η αυτοπεποίθηση με την οποία λανσάρει κάποιος τον εαυτό του, είναι σημαντικά για έναν Λέοντα. Θέλουν κάποιον που να μπορούν να θαυμάσουν, να σέβονται και να είναι περήφανοι όταν τον έχουν στο πλευρό τους. Ο Λέων δεν ικανοποιείται εύκολα με τον μέσο όρο, γιατί χρειάζεται έναν σύντροφο που θα τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός, αξιοζήλευτος αλλά και να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά μπερδέματα

Οι άνθρωποι που εκπέμπουν μπερδεμένα μηνύματα είναι το απόλυτο όχι για τους Παρθένους. Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο έχουν να κάνουν με την τάξη και την οργάνωση. Τους αρέσει να έχουν τα πάντα στη θέση τους και απογοητεύονται εύκολα όταν τα πράγματα είναι χαοτικά ή εκτός ελέγχου. Εάν κάποιος είναι πολύ ακατάστατος και απρόσεκτος, είναι πιεστικός ή έχει συναισθηματικές εκκρεμότητες ή μεταπτώσεις, αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην επιλογή τους. Αν κάποιος δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωή του, ο Παρθένος θα το αντιληφθεί αμέσως. Δεν υπάρχει τίποτα που να περνά απαρατήρητο από το προσεκτικό βλέμμα του. Αν κατά το πρώτο ραντεβού ο υποψήφιος καθυστέρησε, δεν είχε αρκετά καλούς τρόπους και προσεγμένη εμφάνιση, ή ασχολήθηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε με το κινητό του, μπορεί να τον κακοχαρακτηρίσουν και να μη συνεχίσουν μαζί του. Οι Παρθένοι περιμένουν την τελειότητα σε όλες τις καταστάσεις και από όλους τους ανθρώπους, διότι είναι αυστηροί και επικριτικοί πρώτα με τον εαυτό τους και κατά συνέπεια και με όλους τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η πλάστιγγα έγειρε προς τη μεριά κάποιου άλλου

Αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με την ισορροπία και την αρμονία, επομένως ψάχνει κάποιον που να μπορεί να ταιριάξει σε πολλά επίπεδα. Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι, αλλά ξέρουν τι δεν τους «πηγαίνει» όταν το βλέπουν. Αν δεν θέλουν να συνεχίσουν τα ραντεβού, μάλλον είδαν αρκετά για να αποφασίσουν ότι δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και ίσως να προτιμήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με κάποιον άλλον. Μπορεί αυτό το άτομο να μην ήταν αρκετά κοινωνικό, να βιάστηκε πολύ, να τους έθιξε με κάποιο τρόπο, ή απλά να μην είχαν κοινή αισθητική. Μπορεί το ραντεβού τους να μην πλησίαζε την εικόνα που έχουν φτιάξει για τον ιδανικό έρωτα. Για τους Ζυγούς επίσης, οι αντιδραστικοί και ευέξαπτοι άνθρωποι είναι κάτι που αποφεύγουν. Είναι οι ειρηνοποιοί του ζωδιακού κύκλου και προτιμούν να βρίσκουν λύσεις που τους κάνουν όλους χαρούμενους. Εάν κάποιος είναι πολύ εριστικός ή απρόθυμος να συμβιβαστεί, αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά γι’ αυτό το ζώδιο. Χρειάζονται κάποιον που μπορεί να ακούσει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος με ανοιχτό μυαλό και να βρει δημιουργικές λύσεις. Το να διατηρεί ο σύντροφος την ψυχραιμία του σε μια διαμάχη είναι σέξι για έναν Ζυγό. Τους αρέσει όταν το ταίρι τους είναι αρκετά ευέλικτο, έχει αυτοκυριαρχία και επιχειρήματα και μπορεί να διατηρήσει την ηρεμία σε οποιαδήποτε κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπήρχε αρκετή χημεία και πάθος

Οι Σκορπιοί είναι βαθιά παθιασμένοι και ερωτικοί άνθρωποι και περιμένουν το ίδιο από τους συντρόφους τους. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ έντονοι, αλλά είναι αφοσιωμένοι σε αυτούς που αγαπούν. Εάν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να δεσμευτεί ή να μείνει πιστός, αυτομάτως παύει να τους ελκύει. Για έναν Σκορπιό, η σεξουαλική συμβατότητα είναι εξίσου σημαντική με την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια σε μια σχέση. Αγαπούν έντονα σε όλα τα επίπεδα αλλά εκφράζουν τα συναισθήματα τους καλύτερα μέσω της σωματικής επαφής. Στην πραγματικότητα, χρειάζονται πολλές παραμέτρους από το ταίρι τους, αλλά και από τον εαυτό τους, για να δημιουργηθεί μια σχέση που να διαρκεί. Ο Σκορπιός θέλει πάνω απ’ όλα να νιώθει επιθυμητός. Το γλυκό δεν θα δέσει χωρίς δυνατή φωτιά. Ο ιδανικός εραστής τους πρέπει να συγκεντρώνει πολλά αντιφατικά χαρακτηριστικά και να έχει πολλά χαρίσματα. Να είναι σέξι, ελκυστικός, πρόθυμος αλλά και δύσκολος, αινιγματικός και ασφαλής, αθώος στην καρδιά και κολασμένα παθιασμένος, δηλαδή πρόθυμος να τους ξυπνήσει τον έρωτα και να γευτεί τις πιο σκοτεινές επιθυμίες τους. Είναι γνωστό ότι είναι ζηλιάρηδες και κτητικοί. Έτσι, αν αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους δεν θα υπερασπιστεί εκείνους ή τη σχέση τους με όλες του τις δυνάμεις, θα αποχωρήσουν αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπήρχε κάποια πρόκληση

Το καθημερινό και το συνηθισμένο δημιουργεί μεγάλη κούραση για τους Τοξότες, διότι σκοτώνει το ατίθασο πνεύμα τους. Αυτοί οι ελεύθεροι τυχοδιώκτες αναζητούν πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό. Δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα χειρότερο από κάτι που έχει γίνει πολύ οικείο και προβλέψιμο. Ο Τοξότης είναι αδέσμευτη φύση και πάντα επιρρεπής στην άτακτη φυγή. Αν δεν προχωρήσουν σε δεύτερο ραντεβού είναι επειδή δε βλέπουν κάτι που να συνιστά πρόκληση για εκείνους και τελικά συνειδητοποίησαν ότι βγήκαν με κάποιον που τους φάνηκε κάπως συνηθισμένος στην προσέγγιση του, ίσως και κοινότυπος. Αυτό το ζώδιο θέλει κάποιον που να τον κάνει να αισθάνεται συναισθήματα που δεν έχει αισθανθεί ξανά και να βιώσει καινούριες συγκινήσεις. Αν επίσης κάποιος είναι πολύ κολλημένος και δεν είναι ανοιχτός στο να δοκιμάσει νέα πράγματα, θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Οι Τοξότες χρειάζονται κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με το ριψοκίνδυνο πνεύμα τους και να συμμετέχει στις νοητικές και στις διαδραστικές περιπέτειες τους. Θέλουν ένα άτομο που να ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα και τα πράγματα, για να κρατάει έτσι το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στα ύψη. Χρειάζονται κάποιον που να τους προσφέρει λίγη διασκέδαση και αυθορμητισμό στη ζωή τους. Αν είναι πολύ σοβαρός και καθωσπρέπει, ή δείχνει σημάδια συναισθηματικής εξάρτησης, θα σημάνει μέσα τους μια ώρα αρχύτερα τον κόκκινο συναγερμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν έκανε πράγματα

Οι Αιγόκεροι έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στους στόχους τους. Η φιλοδοξία είναι η μεγαλύτερη δύναμή τους, επομένως κάποιος που είναι πολύ χαλαρός και δεν κάνει κάτι χτίζοντας το μέλλον του απλά δεν θα τους αρέσει. Χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι εξίσου φιλόδοξος. Εάν κάποιος δεν είναι κινητοποιημένος με την προσωπική του ανάπτυξη, την καριέρα του ή οτιδήποτε άλλο, αυτό θα τους κάνει να χάσουν κάθε σεβασμό για αυτόν. Οι ίδιοι προσπαθούν διαρκώς να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Έτσι, χρειάζονται κάποιον που μπορεί να τους ωθήσει να τα πάνε καλύτερα και να τους παρακινήσει και με το δικό του παράδειγμα. Η απραξία δεν συγκαταλέγεται στις επιλογές ζωής τους. Ακόμη κι όταν τελειώνει η δουλειά τους, συνεχίζουν θέλοντας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο τους. Εάν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει κάποια προσπάθεια, αυτό θα είναι ένας σημαντικός λόγος να μη θελήσουν δεύτερο ραντεβού μαζί του. Δεν θα συμβιβαστούν εύκολα με κάποιον που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει όλο του τον εαυτό για να φτάσει στη λεωφόρο της επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήταν πολύ mainstream (κοινότυπος)

Αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με την καινοτομία και την πρωτοτυπία, επομένως δεν έχουν υπομονή για όσους ακολουθούν το πλήθος. Οι Υδροχόοι βαδίζουν στο δικό τους ρυθμό και δεν θα συμμορφωθούν ποτέ με τις προσδοκίες της κοινωνίας από αυτούς. Αν ο Υδροχόος ξενερώνει με κάποιον, αυτός είναι ο κομφορμιστής. Κάποιος που δεν έχει δική του άποψη, τσαγανό, ιδιαιτερότητες και αναμασάει πολυφορεμένες ιδέες που του έχουν μάθει, δίχως να σκέφτεται τίποτα. Κάποιος που βολεύεται στην καθημερινότητα του χωρίς να προσπαθεί να αλλάξει οτιδήποτε προς το καλύτερο. Ο Υδροχόος χρειάζεται ένα άτομο τόσο μοναδικό όσο είναι εκείνος. Διαφορετικά, δεν ενδιαφέρεται. Χρειάζεται για σύντροφο κάποιον ανεξάρτητο και ανοιχτόμυαλο. Θέλουν κάποιον που θα απολαύσει τις παράξενες ιδέες τους και θα πάει σε άγνωστα και δύσβατα μονοπάτια μαζί τους. Το να μιλούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να αμφισβητούν ο ένας τις απόψεις και τις ιδέες του άλλου είναι αυτό που πραγματικά αρέσει και δίνει ενέργεια σ’ έναν Υδροχόο. Το πιθανότερο είναι να απομακρύνουν την ιδέα ενός δεύτερου ραντεβού με κάποιον που έχει σκουριασμένες ιδέες, από τον δρόμο και τη ζωή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψυχρή λογική, παγερά συναισθήματα

Ο υπερβολικός ορθολογισμός δημιουργεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση για τους Ιχθύς. Αυτές οι δημιουργικές και ευαίσθητες ψυχές χρειάζονται κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματά τους και να συνδεθεί βαθιά μαζί τους σε πνευματικό επίπεδο. Δεν θέλουν κάποιον που είναι υπερβολικά λογικός και πρακτικός, καθώς αυτό δεν ταιριάζει με την καλλιτεχνική τους φύση. Όταν το ραντεβού τους είναι υπερβολικά εστιασμένο στα γεγονότα και όχι στα συναισθήματα, είναι σημαντικός λόγος να μην το επαναλάβουν. Ακόμη μπορεί να υπήρξε κάτι που δεν τους έκανε να αισθανθούν εμπιστοσύνη ή κάτι απροσδιόριστο που αισθάνθηκαν ότι δεν έδενε μεταξύ τους. Οι Ιχθύες χρειάζονται κάποιον που μπορεί να εκτιμήσει τη δημιουργική τους πλευρά και την ουσιαστική ψυχική επαφή, κάποιον που κατανοεί και αποδέχεται τα δικά του συναισθήματα αλλά και του άλλου. Η ψυχρή λογική θα κάνει έναν Ιχθύ να αισθάνεται αποκλεισμένος και σαν να τον ακυρώνουν, οπότε θα προτιμήσει να βρει ένα σύντροφο που να μπορέσει να αισθανθεί περισσότερη αρμονία, κάποιον που είναι πιο χαλαρός να έχει κατανόηση, ακόμα κι αν δεν είναι τέρας λογικής.