Η «πρώτη φορά» των ζωδίων

Η «πρώτη φορά» των ζωδίων

Η «πρώτη φορά» των ζωδίων

Η πρώτη ερωτική επαφή είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή ενός ατόμου. Βέβαια, ενώ πολλοί άνθρωποι το θεωρούν ένα σημαντικό ορόσημο, άλλοι δεν επηρεάζονται με αξιοσημείωτο τρόπο. Τα ζώδια μας βοηθούν να καταγράψουμε κάποιες τάσεις και κοινά σημεία, καθώς και πόσο εύκολα εκδηλώνει τα συναισθήματα του κάθε ζώδιο την πρώτη του φορά…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος, γι’ αυτό οι εκπρόσωποί του ούτε διστάζουν ούτε δειλιάζουν να ομολογήσουν τον έρωτά τους. Τη στιγμή που το νιώθουν, το εκφράζουν. Ο Άρης κυβερνά επίσης τη σεξουαλική ορμή, οπότε μπορείτε να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα. Στους Κριούς αρέσει να ανάβουν φωτιές και απολαμβάνουν να έχουν τα ηνία στην πράξη. Με σύντροφο Κριό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Στους εκπροσώπους αυτού του  ζωδίου τους αρέσει να πρωτοστατούν σχεδόν σε όλα και έτσι ξέρουν πότε και πώς να κάνουν τις σωστές κινήσεις στο κρεβάτι, με βάση τις προτιμήσεις του συντρόφου τους. Εφόσον είναι τολμηροί και ενεργητικοί, η πρώτη τους φορά θα γίνει ίσως ξαφνικά και αρκετά… γρήγορα. Αλλά, μην ανησυχείτε, αυτό δεν είναι η ένδειξη του τι θα ακολουθήσει τις επόμενες φορές. Καθώς είναι άμεσοι και περιπετειώδεις, η τοποθεσία μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου ή σε μια ερημιά μπορεί να αισθανθείτε μαζί τους ένα πάθος που δεν έχετε ξανανιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι αισθηματίες με όλη τη σημασία της λέξης. Επιζητούν την ασφάλεια και την άνεση μιας σχέσης, αλλά έχουν επίσης υψηλά πρότυπα, έτσι προτιμούν να παίρνουν τα πράγματα σοβαρά και γι’ αυτό βαδίζουν με σχετικά κάπως αργούς ρυθμούς. Μόλις όμως κατακτήσετε την καρδιά του Ταύρου, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν εκείνοι πρώτοι το «σ’ αγαπώ». Αν και δεν είναι γενικά ανασφαλείς, όταν πρόκειται για την πρώτη  φορά σίγουρα δεν θα είναι ο γνωστός άνετος και σίγουρος εαυτός τους και ίσως υπάρχει εμφανής αμηχανία. Από την άλλη, αν και βαδίζουν στο σκοτάδι όσον αφορά τις προτιμήσεις του συντρόφου τους, δεν θα πάρουν τολμηρές αποφάσεις. Η πρώτη τους φορά δεν θα είναι με κάποιον τυχαίο. Σίγουρα θα πρόκειται για κάποιον που τρέφουν αισθήματα ή γνωρίζουν από καιρό. Πρέπει να είναι ένα άτομο που εμπιστεύονται. Οι αισθησιακοί Ταύροι λατρεύουν τη σωματική επαφή και τις απολαύσεις όλων των ειδών, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι μόλις ολοκληρωθεί η πράξη θα ακολουθήσουν τα παγκοσμίου φήμης τρυφερά αγκαλιάσματα και φιλιά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι λίγο ευμετάβλητοι και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα εξομολογηθούν τον έρωτά τους μέχρι να βεβαιωθούν ότι το αντικείμενο του πόθου τους θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον τους μακροπρόθεσμα. Όσο για την πρώτη φορά, θα επενδύσουν πλήρως στο ταίρι τους και όλα θα αφορούν και θα γίνονται για το ιδιαίτερο αυτό άτομο. Οι Δίδυμοι μπορεί να προσπαθήσουν να «απαξιώσουν» την πρώτη τους επαφή ως κάτι που δεν είναι και τόσο κοσμοϊστορικό γεγονός, ή μπορεί να το αντιμετωπίσουν σαν κάτι πολύ σημαντικό. Γενικά, το πιθανότερο είναι να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για την πρώτη επαφή. Μπορεί επίσης να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να ζεσταθούν σε μια ερωτική συνάντηση, καθώς χρειάζονται μεγάλες συζητήσεις, πνευματική διέγερση και πολλά γέλια για να λιώσουν τον πάγο και να μπουν στην κατάλληλη διάθεση. Από την άλλη πλευρά, αρκεί μια λάθος κίνηση για να ψυχρανθούν. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορούν να χαλαρώσουν εύκολα. Παρά τη νευρικότητα που προκαλεί το σεξ την πρώτη φορά, είναι αξιοσημείωτο πόσο εκφραστικοί είναι κατά τη διάρκεια του. Αυτό το ζώδιο έχει τσαγανό και δεν του λείπει η ερωτική τόλμη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι κρύβουν τις μεγάλες καρδιές τους πίσω από ένα σκληρό κέλυφος για να προστατεύσουν τα δυνατά τους συναισθήματα. Αυτό το ζώδιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να γκρεμίσει τις άμυνες του και να παραδεχτεί στον εαυτό του (πόσο μάλλον σε κάποιον άλλον) ότι έχει ερωτευτεί. Όμως όταν το λένε το εννοούν πραγματικά, γι’ αυτό χρειάζεται έξτρα προσοχή με την καρδιά τους. Η πρώτη φορά θα είναι απίστευτα ρομαντική, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι ρομαντικοί και συναισθηματικοί άνθρωποι. Εκτός από τον ρομαντισμό, η πρώτη  φορά μπορεί να συμβεί αυθόρμητα, αλλά όχι επειδή είναι  κάτι που το αντιμετωπίζουν ελαφρά. Δεν θα επιλέξουν κάποιον τυχαία, καθώς θα θέλουν να είναι  σίγουροι ότι δεν πρόκειται για μια περιστασιακή σχέση. Συνήθως είναι κάποιος που γνωρίζουν πολύ καιρό και για τον οποίο τρέφουν έντονα συναισθήματα. Θα φροντίσουν λοιπόν να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα, ερωτική διάθεση στο ζενίθ και να είναι όλα τέλεια όταν κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Θα το αντιμετωπίσουν ως ένα γεγονός ορόσημο της ζωής τους. Οι Καρκίνοι προτιμούν οι σεξουαλικές τους συναναστροφές να έχουν νόημα και ουσία. Γνωρίζουν ότι για να είναι πραγματικά υπέροχο το σεξ για αυτούς, πρέπει να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη, κάτι που μπορεί να απαιτεί χρόνο. Και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βιώσουν με το ταίρι τους την πιο ολοκληρωμένη και αισθησιακή εμπειρία.

ΛΕΩΝ

Οι εγκάρδιοι και εκφραστικοί Λέοντες δεν ανησυχούν ιδιαίτερα μήπως φανούν ευάλωτοι, ώστε να κρατήσουν κρυφά τα συναισθήματά τους. Συνήθως ανυπομονούν να τους ανταποδοθεί όλη η αγάπη και η λατρεία που αισθάνονται. Φυσικά εννοείται ότι περιμένουν να ακούσουν το «σ’ αγαπώ» σε αντάλλαγμα. Ονειρεύονται την πρώτη φορά από καιρό. Έχουν προγραμματίσει κάθε βήμα της διαδρομής. Όμως, δεν μπορούν να ξέρουν πώς θα είναι μέχρι να το ζήσουν πραγματικά. Επομένως, η πρώτη φορά θα είναι μια διερευνητική εμπειρία και για τους δύο, θα προκύψει όμως με ένα άτομο που αγαπούν βαθιά και γνωρίζουν αρκετό διάστημα. Στην πραγματικότητα, αυτοί θα είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν, αλλά δεν θα κάνουν τίποτα εκτός αν είναι βέβαιοι ότι υπάρχει αμοιβαία επιθυμία. Η σεξουαλική ορμή ενός Λέοντα εξαρτάται κατά πολύ από το άλλο άτομο. Αν βρουν κάποιον που είναι πρόθυμος, που τους ποθεί πολύ και που θα τους φερθεί σαν τον βασιλιά/βασίλισσα της καρδιάς του, η λίμπιντο τους θα είναι αστρονομική. Αλλά όταν συναντούν κάποιον που έχει επιφυλάξεις ή προσπαθεί να το παίξει ψύχραιμος, η σεξουαλική τους ορμή μπορεί να εξατμιστεί εύκολα και σύντομα. Όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις,  διακρίνονται για το ότι είναι θερμοί και αφοσιωμένοι. Επειδή οι Λέοντες αντιπροσωπεύουν το «εσωτερικό» παιδί, δίνουν έμφαση στη διασκέδαση και το παιχνίδι. Οι Λέοντες έχουν τη φήμη ότι η χαρά της ζωής που έχουν μέσα τους είναι μεταδοτική, και έτσι ενθαρρύνουν τον σύντροφό τους να χαλαρώσει και να απελευθερωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στους Παρθένους γενικά αρέσει να κάνουν τα πράγματα αβίαστα και να αφήνουν τα συναισθήματά τους να ωριμάζουν φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Έχουν μεγάλη καρδιά και δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έκαναν γι’ αυτούς που αγαπούν, αλλά στον έρωτα πρέπει να βεβαιωθούν πρώτα ότι κάποιος πληροί τα υψηλά τους στάνταρ πριν ενδώσουν. Στην περίπτωσή τους, αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να το αποδείξει πραγματικά. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που θα πάρουν από τη μια μέρα στην άλλη. Θα λάβουν υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν συναινέσουν για την ερωτική συνεύρεση. Υπό το πρίσμα αυτό, η πρώτη τους φορά  είναι συνήθως απίστευτα οικεία και αισθησιακή. Η επίτευξη αυτής της τελειότητας δεν είναι εύκολη. Θα σχεδιάσουν προσεκτικά το πότε και  το πού. Η ατμόσφαιρα γύρω τους θα πρέπει να είναι ειδυλλιακή, άνετη και όσο το δυνατόν πιο ιδανική ώστε να είναι χαλαροί… Μερικές φορές, οι Παρθένοι αγχώνονται πολύ για οτιδήποτε, διότι έχουν πολλές ανασφάλειες, αλλά προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει. Οπότε, ένα ελεγχόμενο και ιδανικό σκηνικό μειώνει τον κίνδυνο να γίνουν τα άγχη τους ανεξέλεγκτα, κάτι που δεν επιθυμούν για την πρώτη τους ερωτική επαφή. Θέλουν να είναι ιδανική. Αλλά κι αν δεν είναι, θα  προσποιηθούν ότι ήταν. Οι Παρθένοι είναι στην πραγματικότητα τολμηροί στο κρεβάτι, καθώς είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορούν πραγματικά να αφήσουν τις άμυνες τους στην άκρη. Το θέμα είναι να φτάσουν ως εκεί. Χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τις περιοριστικές σκέψεις, ώστε να δώσουν προτεραιότητα στον έρωτα και να απελευθερώσουν την πιο άγρια πλευρά τους.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, που τους κυβερνά η Αφροδίτη, η αγάπη αιωρείται σχεδόν πάντα στον αέρα. Αν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να βρουν κάποιον που τους ισορροπεί και ταιριάζει αρμονικά στη ζωή τους, τότε δεν φοβούνται να πουν πόσο νοιάζονται και να μοιραστούν τα αισθήματά τους. Ψάχνουν να βρουν το ιδανικό ταίρι, την τέλεια σχέση. Όμως όταν πρόκειται για την πρώτη φορά, μπορεί και να μην συμβεί με το άτομο που πιστεύουν ότι θα έπρεπε… Μπορεί να  εκπλήξουν τον εαυτό τους μα και τους άλλους με κάποιον που δεν φαντάστηκαν ποτέ, με κάποιον που δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ τους, και αυτό να συμβεί σε ένα εντελώς αντισυμβατικό μέρος, όπως ένα πάρκο ή μία παραλία. Η πρώτη φορά θα είναι άγρια και παθιασμένη. Αλλά, θα είναι κάτι που θα χαραχθεί στη μνήμη τους. Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και έχουν την τάση να είναι διστακτικοί πριν κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Και ίσως μόλις τα καταφέρουν να ανακουφιστούν που τελείωσε! Δεν είναι ότι στους Ζυγούς δεν αρέσει το σεξ, απλώς δίνουν προτεραιότητα σε διαφορετικούς τύπους στενών σχέσεων, όπως η φιλία και η οικογένεια. Το σεξ μπαίνει στο παιχνίδι όταν θέλουν πραγματικά να δείξουν αγάπη, προθυμία για δέσμευση και είναι πολύ λιγότερο πιθανό από άλλα ζώδια να το κάνουν επιπόλαια, εκτός ίσως από την πρώτη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αυτό το ζώδιο δεν θα σχεδιάσετε τίποτα, απλά θα συμβεί. Στους Σκορπιούς δεν λείπει το πάθος και όταν αγαπούν, αγαπούν δυνατά. Και ως συναισθηματικά ζώδια του νερού που είναι, ερωτεύονται και γρήγορα. Το να το ομολογήσουν όμως είναι μια άλλη υπόθεση, μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, έως και αρκετό. Οι Σκορπιοί πληγώνονται εύκολα και θέλουν από τον σύντροφό τους τυφλή πίστη και εμπιστοσύνη. Ως αποτέλεσμα, χρειάζονται αρκετό χρόνο για να βεβαιωθούν ότι μπορούν να εμπιστευτούν πλήρως κάποιον, πριν ανοιχτούν με τα συναισθήματά τους. Οι Σκορπιοί είναι διαβόητοι για την υψηλή σεξουαλική τους ορμή, η οποία τροφοδοτείται από την ανάγκη τους για περιπέτεια και βαθιά οικειότητα. Ωστόσο, δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αριθμών γι’ αυτούς, είναι πολύ επιλεκτικοί με τους συντρόφους τους και έχουν υψηλά πρότυπα, κάτι που σημαίνει ότι μόνο οι εκλεκτοί θα έχουν το προνόμιο να δουν την… άγρια πλευρά τους. Η πρώτη φορά θα είναι καυτή, παθιασμένη και αξέχαστη. Είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεχάσετε τι κάνατε και πώς το κάνατε. Επίσης είναι σίγουρο ότι ούτε τα γύρω διαμερίσματα θα το ξεχάσουν, ιδιαίτερα αν οι τοίχοι δεν έχουν καλή μόνωση…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους ανεξάρτητους Τοξότες το να πουν «σ’ αγαπώ» δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού συνοδεύεται με την πίεση της δέσμευσης, και θα χρειαστεί κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο για να κάνουν αυτό το άλμα. Οι Τοξότες είναι άστατοι, αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάποιος στον ορίζοντα που θα τους κάνει να θέλουν να ηρεμήσουν. Και ενώ είναι πιθανό να αργήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αποδεικνύονται ότι αξίζουν την αναμονή, αφού όταν λένε κάτι το εννοούν. Για τους Τοξότες το να κάνουν σεξ για πρώτη φορά είναι μια εμπειρία που ανυπομονούν να βιώσουν. Βέβαια, δεν θα κάθονται να την αναπολούν και να την σκέφτονται, αλλά θα συνεχίσουν με όλα τα άλλα διασκεδαστικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή τους. Οι Τοξότες λατρεύουν το φλερτ και ως ζώδιο της φωτιάς έχουν πολύ ενέργεια, πάθος και όρεξη για περιπέτειες. Τους αρέσει να γελούν πολύ, να παίζουν παιχνίδια και να πειράζουν, να παλεύουν, κάτι που σιγά σιγά μετατρέπεται σε… σεξ. Αυτές οι δραστηριότητες τους διεγείρουν και αυτό είναι σημαντικό καθώς βαριούνται εύκολα. Πρέπει να υπάρχει κάποια περιπέτεια γι’ αυτούς, κάποιο παιγνίδι. Η θετική πλευρά μαζί τους είναι ότι θα κάνετε σεξ για πρώτη φορά με ένα άτομο που αγαπάτε και σέβεστε πραγματικά και που σας αγαπά και σας σέβεται σε αντάλλαγμα. Η «αρνητική» είναι ότι το πάθος είναι γρήγορο και καυτό και αφήνει πίσω του… πονεμένα μέλη. Έτσι, αν η πρώτη φορά δεν αγγίζει την τελειότητα, θα έχετε άφθονο χρόνο για να προσπαθήσετε ξανά, και μετά από κάθε επόμενη φορά, θα γίνεστε όλο και καλύτεροι μέχρι να γίνει συναρπαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν μια παραδοσιακή άποψη για τις σχέσεις, επομένως αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά την έκφραση της λέξης αγάπη. Πριν κάνουν αυτή τη δήλωση, θέλουν να αφιερώσουν χρόνο για να βεβαιωθούν ότι η σχέση είναι τέτοια που να μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όποιος όμως πιστεύει ότι και το σεξ με έναν Αιγόκερω θα είναι λίγο – πολύ παραδοσιακό, επειδή είναι άτομο που του αρέσει να τα έχει όλα προγραμματισμένα και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες, κάνει μέγα λάθος. Η πρώτη φορά σίγουρα δεν θα είναι κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα είναι εκπληκτικά ευρηματικοί. Τους αρέσει να ηγούνται στη ζωή και στο κρεβάτι. Έτσι, είναι φανερό ότι τρελαίνουν τους συντρόφους τους με το πάθος και την «ευρηματικότητα» τους. Μπορεί να είναι συγκροτημένοι και ήρεμοι, αλλά στο κρεβάτι ζουν μια περιπέτεια και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι το σεξ για πρώτη φορά πρέπει να γιορτάζεται, ανεξάρτητα από το πόσο εκπληκτική ή δύσκολη ήταν η εμπειρία. Θα φροντίσουν να είναι προετοιμασμένοι και έτοιμοι ακόμη και για αυτό, χωρίς να ενθουσιάζονται υπερβολικά. Έχουν τη φήμη ότι είναι σταθεροί και δυναμικοί, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να φανούν χρήσιμα στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά όταν πρόκειται για αντοχή. Θέλουν να κάνουν τη διαφορά για τους ερωτικούς τους συντρόφους και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να δουλέψουν για να τους κρατήσουν ευτυχισμένους και πολύ χαρούμενους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να πουν «σ’ αγαπώ» είναι τεράστια υπόθεση για τους Υδροχόους, επειδή αυτό το ανεξάρτητο και λογικό ζώδιο δεν πετάει έτσι απλά αυτές τις λέξεις. Για να κερδίσετε την καρδιά των Υδροχόων θα πρέπει να καταθέσετε ψυχή και πάνω από όλα να έχετε υπομονή, διότι κάνουν τα πράγματα αυστηρά με τον δικό τους ρυθμό. Η πρώτη σας φορά θα είναι υπέροχη ή… μια ολοκληρωτική καταστροφή. Αλλά μην ανησυχείτε, με τον καιρό θα υπάρξει βελτίωση. Οι Υδροχόοι έχουν συχνά το μυαλό τους στα σύννεφα όταν πρόκειται για τον έρωτα και μπορεί να είναι λίγο επιπόλαιοι όταν πρόκειται για την πρώτη φορά. Αν δε πάει καλά είναι γιατί το σκέφτονται υπερβολικά, όπως σκέφτονται υπερβολικά και όλα τα άλλα. Για να το αποτρέψετε αυτό, πρέπει να χαλαρώσετε ώστε να χαλαρώσουν κι εκείνοι και να ακολουθήσετε τη ροή. Αν δεν είστε του προκαταρκτικού παιχνιδιού, τότε μπορεί να δυσκολευτείτε. Εκείνοι το λατρεύουν και είναι στην πραγματικότητα τόσο σημαντικό για αυτούς, όσο και το να δίνουν ευχαρίστηση στον σύντροφό τους και να μαθαίνουν για το σώμα και τις αντιδράσεις του. Το σεξ μαζί τους είναι ένας τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και ευχαρίστησης. Επενδύουν πλήρως στον σύντροφο τους. Σύμφωνα με τους Υδροχόους, τα συναισθήματα κάνουν το σεξ πιο οικείο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και δεν αργούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να εξομολογηθούν τον έρωτά τους, ελπίζοντας ότι έτσι θα ξεκινήσει ένα θυελλώδες ειδύλλιο. Αγαπούν το σεξ και την ερωτική σχέση, αλλά το πάθος εξαρτάται απόλυτα από τη σύνδεση που νιώθουν με το ταίρι τους. Αν αισθάνονται ασφάλεια και φροντίδα, η σεξουαλική τους ορμή αγγίζει την οροφή. Εάν όμως υπάρχει συναισθηματική απόσταση, το πάθος τους θα είναι πιο παγερό από ένα παγόβουνο. Ονειρεύονται την πρώτη τους φορά, ελπίζοντας να είναι τόσο τέλεια όσο τη φαντάζονται! Ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία για έναν Ιχθύ αν είναι με κάποιον που για τον οποίο ενδιαφέρονται πολύ. Το να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό για εκείνους, αλλά ακόμη κι αν το κάνουν ξαφνικά και αυθόρμητα είναι κάτι που θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους. Εφόσον είναι ελεύθερα πνεύματα, είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα σε ένα ταξίδι κάπου στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να μην  ξέρουν και τόσο καλά το άτομο με το οποίο θα έρθουν σε επαφή. Ίσως όμως  έτσι μπορούν να αφιερώσουν την πρώτη τους  φορά αποκλειστικά στον εαυτό τους χωρίς όνειρα για το αύριο, περιττά βάρη και συναισθηματικά φορτία. Μπορούν με αυτό τον τρόπο να είναι λίγο απρόβλεπτοι και πιο ελεύθεροι, κάτι που τους αξίζει για αλλαγή.