Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/07/2023 – 06/08/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/07/2023 – 06/08/2023

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετάει και ο Αύγουστος μας υποδέχεται με μια Πανσέληνο την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Από τη μια πλευρά, ο Ήλιος στον Λέοντα συνδέεται με την υπερηφάνεια καθώς και με την επιθυμία να λάμψουμε, να νιώσουμε με κάποιο τρόπο ξεχωριστοί και να πάρουμε επιβεβαίωση από το πρόσωπο που αγαπάμε. Από την άλλη, η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, εκλογικεύει το συναίσθημα και προσπαθεί να μην εξαρτάται από κανέναν. Κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού λοιπόν, καλούμαστε να επιλέξουμε εάν θα δραματοποιήσουμε τις καταστάσεις και αν θα εμπλακούμε με πάθος και θέρμη μέσα στις σχέσεις μας ή αν θα προτιμήσουμε να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να εστιάσουμε στην εξέλιξη μας. Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται επίσης με τις φιλίες και τις ομάδες, επομένως αυτές τις ημέρες θα μας απασχολήσουν οι κοινωνικές μας συναναστροφές, οι παρέες μας και οι γνωριμίες από το διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Δία χαρίζει αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμισμό και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση πρωτίστως στα γήινα ζώδια (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και δευτερευόντως στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του δεύτερου δεκαημέρου. Τώρα η δράση μας στέφεται με επιτυχία, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 έρχεται για να βαρύνει το κλίμα, αφού μπορεί να φέρει σκοτεινές σκέψεις, ψυχρότητα και προβλήματα στην επικοινωνία κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε λοιπόν να μην εστιάζετε στα αρνητικά των καταστάσεων και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας καλεί αυτές τις ημέρες να εστιάσετε στις φιλίες, στις παρέες και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα διαπιστώσετε ποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τα σχέδια και το όραμα σας και μπορούν να είναι δίπλα σας και από ποιους θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση. Είναι επίσης πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα ερωτικό ή φιλικό σας πρόσωπο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να βάλετε στη ζωή σας άτομα που σας ταιριάζουν και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Είναι βέβαια σημαντικό να βάλετε και εσείς στην άκρη τον εγωισμό σας εάν θέλετε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους. Στις 02/08 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα και στα σχέδια σας ή να σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς απέναντι στους άλλους ή ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Αντί να εστιάζετε στα προβλήματα, αναζητήστε πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος σας καλωσορίζει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο ενεργοποιεί έναν κρίσιμο άξονα για εσάς και σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε ανθρώπους δίπλα σας οι οποίοι υποστηρίζουν τους στόχους σας και μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας και θα απομακρυνθείτε από όσους προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν ή έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Δία τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και ανεβάζει στα ύψη την ερωτική διάθεση. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε ραντεβού, να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 μπορεί να σας απομακρύνει από ένα πρόσωπο ή να φέρει ψυχρότητα μέσα σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Αποφύγετε λοιπόν τις αντιπαραθέσεις και αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, εσείς καλείστε να εστιάσετε στον βαθύτερο εαυτό σας και στα συναισθήματα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που νιώθετε στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας, αρκεί βέβαια να αισθανθείτε ασφάλεια και οικειότητα. Το τρίγωνο Άρη-Δία την πρώτη ημέρα του Αυγούστου σας βοηθάει να κάνετε νέα ξεκινήματα και να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή για να επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους οικείους σας αφού μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να βιώσετε έντονη εσωτερική αναταραχή ή να σας απασχολήσουν παρελθοντικά ζητήματα που προσπαθούσατε να θάψετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φεγγάρι που θα αγγίξει τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν θέματα ασφάλειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιες ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις αν δεν θέλετε να βασανίζετε το μυαλό σας και να σαμποτάρετε τις σχέσεις σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Δία φέρνει την κοινωνική σας ζωή στο επίκεντρο και σας βοηθάει να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συζητήσετε, να συναντήσετε φίλους ή να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ανανεωθείτε, να πάτε διακοπές ή να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στον δικό σας άξονα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα σε αυτές. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχετε δίπλα σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας με ψυχραιμία και λογική. Αν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε τις εντάσεις και τα δράματα, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να ακούσετε τις ανάγκες του άλλου. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έρθετε κοντά σε αγαπημένους φίλους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές στις κινήσεις και στις εκφράσεις σας και πάνω απ’ όλα να μην έχετε υψηλές προσδοκίες γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Στις 02/08 με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης εξακολουθούν να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι είστε σε μια αρκετά ανήσυχη φάση με εξελίξεις αλλά και εντάσεις μέσα στην προσωπική σας ζωή. Την πρώτη ημέρα του Αυγούστου το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες δράσης, επομένως μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Τολμήστε να πάρετε ρίσκα και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 μπορεί βέβαια να δημιουργήσει κάποια εμπόδια στις επαφές σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή να φέρει ψυχρότητα σε μια σχέση, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε σκληροί και επικριτικοί χωρίς λόγο και δείξτε περισσότερη κατανόηση στις αδυναμίες των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος σας καλωσορίζει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φεγγάρι που θα είναι θετικό για εσάς και σας καλεί να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλείστε να αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε τη χαρά και την ευχαρίστηση που έχετε ανάγκη και κυρίως εάν το άλλο άτομο σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικός-η. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες και να πάψετε να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Την ίδια ημέρα, με το τρίγωνο Άρη-Δία μπορεί κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε κρυφές ερωτικές σχέσεις, οι οποίες όμως θα σας προσφέρουν έξαψη και θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να περάσετε καλά, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και να μη δημιουργείτε προσδοκίες που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο την πρώτη ημέρα του Αυγούστου θίγει ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας και σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία σας για ανεξαρτησία και στην ανάγκη σας να ανήκετε σε ένα πρόσωπο. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας και να εστιάσετε σε όσους θεωρείτε οικογένεια. Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι οι στόχοι σας είναι σημαντικοί, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν. Το τρίγωνο Άρη-Δία την ίδια ημέρα ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες ή να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και σε ένα φιλικό σας πρόσωπο ή σε κάποιον/α που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά αυτές τις ημέρες και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη ημέρα του Αυγούστου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας. Κάποιοι από εσάς είστε ή θα πάτε διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι οργανώνετε ήδη την επόμενη εξόρμηση σας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που δεν σας περιορίζουν και θέλουν να μοιραστούν καινούριες εμπειρίες μαζί σας. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 μπορεί να βαρύνει λίγο το κλίμα και να φέρει συγκρούσεις ή αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως πεσμένη ή να σας κατακλύσουν σκέψεις από το παρελθόν. Προσπαθήστε λοιπόν να κρίνετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική, και αποφύγετε αυτή την ημέρα εάν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και ο Άρης εξακολουθούν να διελαύνουν στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο που σας ταιριάζει ιδιαίτερα γιατί σας χαρίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να πιεστείτε ιδιαίτερα. Το τρίγωνο Άρη-Δία την πρώτη ημέρα του μήνα σας καλεί να δράσετε, να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τολμηρές κινήσεις στα αισθηματικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα σε ένα ταξίδι σας, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 σας καλεί να προσέξετε την επικοινωνία σας, τις μετακινήσεις και τα σχέδια που κάνετε, γιατί μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες και εμπόδια. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στις συζητήσεις σας και ακούστε τις γνώμες και τις ιδέες των άλλων χωρίς να τις απορρίπτετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες, στις ανάγκες και στους στόχους σας. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που δίνει μεγάλη σημασία στην ανεξαρτησία και στην εξέλιξη του και δεν αντέχει τη στασιμότητα. Αυτές τις ημέρες λοιπόν μπορεί να διχαστείτε ανάμεσα στην ανάγκη για συντροφικότητα και στην επιθυμία για ελευθερία, ειδικά αν αισθάνεστε ότι μια σχέση ή ένα πρόσωπο σας καταπιέζει. Η πρόκληση τώρα είναι να βρείτε μια ισορροπία χωρίς όμως να καταπιεστείτε ή να νιώσετε ότι χάνετε τον εαυτό σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Δία ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και σας καλεί να αφεθείτε σε μια έντονη και παθιασμένη κατάσταση. Είναι επίσης πιθανό να αναζωπυρωθεί μια παλιά ερωτική ιστορία ή να γνωρίσετε ένα καινούριο άτομο το οποίο θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 02/08 η αντίθεση Ερμή-Κρόνου χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, επομένως αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου ενεργοποιεί έναν πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι σας δίνει την ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να έρθετε κοντά σε ανθρώπους που κάνουν καλό στην ψυχολογία σας. Ο Ερμής και ο Άρης εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως οι διαπροσωπικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο Άρη-Δία μιλάει για δράση, πρωτοβουλίες και ίσως μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αναζωπυρώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας, να κάνετε διακοπές μαζί και να ανανεωθείτε. Ωστόσο, στις 02/08 θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τα λόγια σας, γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείτε με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση στους άλλους και αποφύγετε σκληρές κουβέντες που μπορεί να σας απομακρύνουν.