Πανσέληνος 1η Αυγούστου 2023: Η πιο αισιόδοξη Πανσέληνος έρχεται. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος 1η Αυγούστου 2023: Η πιο αισιόδοξη Πανσέληνος έρχεται. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος 1η Αυγούστου 2023: Η πιο αισιόδοξη Πανσέληνος έρχεται. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Με μία αισιόδοξη και ενθουσιώδη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος και θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες στιγμές παρέα με το ολόγιομο φεγγάρι. Φέτος θα απολαύσουμε δύο φορές την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, καθώς αυτός ο μήνας θα έχει δύο φεγγάρια, ένα την πρώτη μέρα του και ένα την τελευταία. Βέβαια αυτές οι δύο Πανσέληνοι έχουν τεράστιες διαφορές στις επιρροές τους, οπότε προς το παρόν ας περάσουμε καλά με την Πανσέληνο την 1η Αυγούστου 2023, διότι στις 31 Αυγούστου 2023 έρχονται τα… δύσκολα. Φυσικά, πάντα μια Πανσέληνος αυξάνει τις πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου 2023 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στις 9 μοίρες και 16 λεπτά του επαναστάτη και ιδεαλιστή Υδροχόου. Έτσι, αυτό το φεγγάρι δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο και θα επηρεάσει περισσότερο τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θέλει να απομονωθούμε και να κλειστούμε στον μικρόκοσμό μας, αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα και πώς οι πράξεις μας επηρεάζουν το σύνολο και το παρακάτω της ζωής μας. Να μοιραστούμε ό,τι μας απασχολεί και να βρούμε λύσεις. Να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να μην κρατάμε αυτές που δεν μας εξελίσσουν, αλλά να αποκαταστήσουμε όποιες άξιζαν και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία. Αυτός είναι ο στόχος, να ζούμε καλά και να περνάμε καλύτερα!

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές, εξελίξεις και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και είναι έτοιμη για ρίσκο, για πολύ μεγάλο ρίσκο! Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση. Αγαπά την ομαδική εργασία, το κοινωνικό σύνολο και δεν παγιδεύεται στα συναισθήματα του. Οπότε αν νιώθουμε ότι μας εγκλωβίζουν, ότι δεν μας αφήνουν να ανθίσουμε και να εξελιχθούμε, ότι μας αδικούν, με αυτό το φεγγάρι θα αντιδράσουμε, θα σπάσουμε τα δεσμά και θα προσπαθήσουμε να απελευθερωθούμε με κάθε κόστος. Και εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος κρύβουν κινδύνους στην περίπτωση που είμαστε απερίσκεπτοι και παρορμητικοί στη δράση μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η ενέργεια της Πανσελήνου στον Υδροχόο είναι εκκεντρική, πληθωρική και ψάχνει την καλοπέραση, τη διασκέδαση, θέλει να παίξει, να ευχαριστηθεί, να κοινωνικοποιηθεί και να καταρρίψει οτιδήποτε συντηρητικό.

Το φεγγάρι σχηματίζει τετράγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία και δημιουργεί ένα… ουτοπικό περιβάλλον. Αυτή η όψη δίνει υπεραισιοδοξία και τάση προς την υπερβολή και το ρίσκο και θα νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε. Θα βάζουμε υψηλά τον πήχη των προσδοκιών, με κίνδυνο να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ιδανική όψη για γλέντια και καλοπέραση, για παρέες και ξεφαντώματα, αλλά μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές, χωρίς όρια, που μπορεί να γίνουν χυδαίες. Εύκολα θα παρασυρόμαστε και θα ψάχνουμε το καινούριο και το καλύτερο και ίσως σε αυτό το κυνήγι των «ανεμόμυλων» μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις και να πληγώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Θα έχουμε την τάση να ρισκάρουμε, να διαμαρτυρόμαστε και να μην αντέχουμε τους περιορισμούς. Αυτή η όψη μας καλεί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στη ζωή μας και ίσως ό,τι έχουμε να μας φαίνεται λίγο και να μας πιάσει το ανικανοποίητο. Μπορεί να γίνουμε υπεραισιόδοξοι, να πάρουμε ρίσκα που δεν πρέπει και να μπλέξουμε, αφού θα αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια στον δρόμο μας. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας, για να μην μετανιώσουμε στο μέλλον για τις αποφάσεις μας.

Όλη αυτή την υπεραισιοδοξία και την τάση για ρίσκο έρχεται να την πυροδοτήσει στο έπακρο και μία άλλη όψη που πραγματοποιείται την ημέρα της Πανσελήνου, το τρίγωνο Άρη-Δία, που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήρωες! Θα νιώθουμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια και τίποτα δεν θα μας φοβίζει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό ή οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, αλλά και να αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα τυχόν προβλήματα. Όμως μην ξεχνάμε ότι έχουμε την Πανσέληνο και δεν πρέπει να παίρνουμε αλόγιστα ρίσκα, όσο και αν μας φαντάζουν ιδανικά.

Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται σε χιαστί όψη με τον Ερμή και θα πρέπει να προσέξουμε λίγο τα λόγια μας, διότι η παρόρμηση μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες. Μπορεί να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις που να μας κοστίσουν, να μην μπορούμε να ελέγξουμε τον θυμό μας και να μπλέξουμε σε ανούσιους και εγωιστικούς καβγάδες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις μας, καθώς και στον χειρισμό μηχανημάτων ή αιχμηρών αντικειμένων.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 9 μοίρες και 16 λεπτά στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο από τις 6 έως τις 12 μοίρες.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και στους νέους στόχους σας. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά σε όλες τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, φιλικές, προσωπικές και επαγγελματικές. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, στους στόχους και στις ανάγκες σας; Ή μήπως χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους και σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας πουν; Αυτό το φεγγάρι είναι η ευκαιρία σας να κόψετε τους δεσμούς με ό,τι και όποιον δεν σας ταιριάζει και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, βγείτε και αποδεχτείτε όλες τις προσκλήσεις. Μπορεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση και να γνωρίσετε ένα σπουδαίο άτομο που μπορεί να αλλάξει τη ρότα της ζωής σας προς το καλύτερο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματα σας αν δεν γίνεται το δικό σας. Επίσης, μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και μην ονειροβατείτε, για να πετύχουν τα σχέδια σας χρειάζονται οργάνωση και πειθαρχία και πάνω από όλα να μην είναι ουτοπικά. Μην ενθουσιάζεστε και μην είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας, την καριέρα, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και σας βοηθά να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Το φεγγάρι δείχνει για κάποιους αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους ή χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και στα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν ψάχνετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία στο ζώδιο σας και λειτουργεί βοηθητικά να θέσετε τους στόχους σας και να επικεντρωθείτε στα σχέδια σας για το μέλλον. Όμως υπάρχει και ένα αγκάθι, ο Δίας μπορεί να σας κάνει υπερφίαλους, τεμπέληδες και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία και στα λόγια και να περιμένετε να πέσει το μάννα εξ ουρανού. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιος είναι ο ακριβής σας στόχος και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Φτιάξτε το πλάνο σας, μην παρασύρεστε από τους ευσεβείς σας πόθους ή τις εύκολες λύσεις και μείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη με τον Δία που φέρνει θετικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδια για το μέλλον σας φωτίζει η Πανσέληνος στον φιλικό σας Υδροχόο κι απαιτεί να τα δείτε όλα μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική. Θα αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας που ενδεχομένως δημιουργούν αγκυλώσεις στην εξέλιξή σας, θα θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρεία. Μπορεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να φύγετε για σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Είναι η ευκαιρία σας για την πνευματική σας επέκταση, οπότε ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Επίσης αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Θα έχετε εύνοια όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή βιβλίων, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, τις ανώτατες σπουδές ή νομικά θέματα. Ίσως το φεγγάρι ξυπνήσει μέσα σας τον… ταξιδιώτη και ξεσηκωθείτε για να κάνετε εκδρομές, είτε μακρινές είτε κοντινές, μόνο και μόνο για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε τις προοπτικές σας και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την προσωπική σας εξέλιξη. Μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο, να ξεκινήσετε ένα επιπλέον πρόγραμμα σπουδών ή να εξερευνήσετε νέες κουλτούρες είτε μέσω διαβάσματος και μελέτης είτε μέσω γεύσεων ή ταξιδιών, εξάλλου ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους. Οπότε βγείτε από το καβούκι σας και με αυτοπεποίθηση ξεκινήστε τα σχέδια σας, προωθήστε τη δουλειά σας και πολεμήστε γι’ αυτό που σας αξίζει. Πάνω από όλα όμως πρέπει να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, χάνοντας ενέργεια και χρόνο σε απραγματοποίητα σχέδια, καθώς πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να εργαστείτε σκληρά για πετύχετε όσα θέλετε. Μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά ή σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας με το τρίγωνο Άρη-Δία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει τον ερωτικό 8ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά το σεξ, τις πηγές κοινών εσόδων, τα περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά και όσα κρύβετε στην ψυχή σας. Ίσως λοιπόν κάνετε μία εσωτερική βουτιά, προκειμένου να ανακαλύψετε αν τα συναισθήματα που λαμβάνετε από τον σύντροφό σας σάς αρκούν και αν είναι ανάλογα με αυτά που εσείς προσφέρετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ανοίξει κάποιες πληγές, αλλά θα σας ανοίξει και τα μάτια. Η Πανσέληνος θα σας βάλει σε φάση εξέλιξης και θα αναζητάτε αυτό που σας αξίζει, ενώ θα σας οπλίσει με θάρρος για να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα τους απομακρύνετε για να κάνετε μια νέα αρχή. Το φεγγάρι αυτό όμως έχει και το χρώμα του χρήματος για εσάς και μπορεί να σας ανταμείψει για τους κόπους των προηγούμενων ετών ή να σας φέρει νέες ευκαιρίες, οικονομικές συμφωνίες, μια προαγωγή ή ένα μπόνους. Επίσης, μπορεί να καταφέρετε να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία, να λάβετε δάνειο ή μια οικονομική βοήθεια, να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος που σας βασάνιζε ή να επενδύσετε σωστά την ακίνητη περιουσία σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να δείτε τα κοινά οικονομικά που έχετε με τρίτους, τις ασφάλειες, τα χρέη, τα κληρονομικά και να βάλετε μια τάξη. Φτιάξτε σχέδια πληρωμών και αποπληρωμών και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας ώστε να ξέρετε από πού κερδίζετε, από πού χάνετε και να επενδύσετε ανάλογα. Όμως μην κάνετε κινήσεις ρίσκου και εντυπωσιασμού, διότι θα έχετε αυτή την τάση και δεν θα σας βγει σε καλό. Επίσης, έχετε και μια επιπλέον βοήθεια από το τρίγωνο Άρη-Δία που φέρνει επιτυχίες σε σπουδές, στα επαγγελματικά και ευνοεί και τα ταξίδια.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα θετικά θα λειτουργήσει για εσάς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και δεν θα κάνετε υπερβολές, διότι ενέχει ο κίνδυνος να είστε υπεραισιόδοξοι και να πέσετε σε παγίδες. Το φεγγάρι έρχεται με καλές προθέσεις και επηρεάζει το 7ο Ηλιακό σας σπίτι, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ευνοϊκών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, δίνοντας ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Πανσέληνος να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Επίσης μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Είναι ιδανική στιγμή για προσωπικές πρωτοβουλίες, για να τολμήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας και να φέρετε στο φως την αληθινή σας προσωπικότητα. Όποιο και να είναι το ζητούμενο σας θα τα καταφέρετε! Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας, αλλά και με ωριμότητα και πρόγραμμα θα βγείτε κερδισμένοι. Αν τώρα δείτε ότι κάποια σημαντικά άτομα για εσάς αντιδρούν και στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειές σας, τότε απομακρυνθείτε όσο μπορείτε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιοι είναι οι λόγοι που αντιδρούν έτσι. Ιεραρχήστε τις προσδοκίες σας και συνεχίστε με όσους καταλαβαίνουν το όραμα σας. Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους. Το τυχερό τρίγωνο Άρη-Δία που σχηματίζεται την ημέρα της Πανσελήνου θα σας ευνοήσει σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε δαπανήσει πολύ από τον χρόνο σας για να φροντίζετε τους άλλους και να καλύπτετε τις ανάγκες τους και η Πανσέληνος στον Υδροχόο ίσως σας κάνει να αντιδράσετε λίγο και να διεκδικήσετε το δικό σας δικαίωμα στην ξεκούραση και στη φροντίδα. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να αγαπήσετε λίγο τον εαυτό σας, να δώσετε σημασία στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Δείτε ποιες από τις ρουτίνες σας σάς κουράζουν απίστευτα και αλλάξτε την οπτική σας. Επαναπροσδιορίστε τη στάση σας απέναντι στο σώμα σας, κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα και κόψτε τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, πρόχειρο φαγητό). Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες και επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας. Αν υπάρχουν προβλήματα με την υγεία σας ίσως βρείτε κάποιες λύσεις ή μπορεί τώρα να ανακαλύψετε την κατάλληλη θεραπεία ή τον κατάλληλο γιατρό. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Οι προοπτικές είναι θετικές στον επαγγελματικό τομέα και ίσως δεχτείτε προτάσεις οι οποίες θα έχουν και οικονομικό όφελος για εσάς, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Όμως, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να είναι κούφιες. Πρέπει να είστε γειωμένοι, σοβαροί και μετρημένοι στις αποφάσεις σας για να μην μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε. Η Πανσέληνος μπορεί να έχει και ερωτικό ενδιαφέρον, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε. Το τυχερό τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο θα σας ευνοήσει και θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών κι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Θα σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς με καινοτόμες ιδέες, ενισχύοντας τη φαντασία και τον ιδεαλισμό σας. Ο ενθουσιασμός σας θα αυξηθεί, θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Αν είστε σε σχέση θα θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να ζήσετε κάποιες στιγμές πάθους, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο ίσως αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε, ενώ αν είστε μόνοι μπορεί να καλωσορίσετε τον έρωτα στη ζωή σας. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η θετικότητα θα πλημμυρίσει την καρδιά σας, οπότε βγείτε, ταξιδέψτε και βρείτε τρόπους να απολαύσετε αυτές τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βρείτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, να σταματήσετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, να αγαπήσετε τα ελαττώματα σας και να εστιάσετε στις ανάγκες σας. Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στο φως ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, ό,τι πυροδοτεί το πάθος σας. Όμως, η Πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας παρέχει βοήθεια να εκφραστείτε δημιουργικά και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία και θα υπάρξουν άτομα που μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους αν ζητήσετε την υποστήριξη τους. Θα νιώθετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο και να μην βάζετε απατηλούς στόχους. Είναι και μια καλή ευκαιρία να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να απολαύσετε εξόδους με φίλους και γνωστούς, αλλά μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ. Το τρίγωνο Άρη-Δία σας ευνοεί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και για να κάνετε μυστικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στην οικογένεια, στο σπίτι, στο παρελθόν, στις ρίζες και στις συναισθηματικές ευαισθησίες σας και τα σενάρια είναι πολλά και ως επί το πλείστον ευχάριστα. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, σε κληρονομικά και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Επειδή το φεγγάρι είναι λίγο πιο επαναστατικό μπορεί να ψάχνετε να αλλάξετε χώρο, να μετακομίσετε ή να ζήσετε μόνοι σας μακριά από το πατρικό σας και πιστέψτε με έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τώρα ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ή μπορεί τώρα να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να επισκεφθείτε συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε και να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας. Ενδεχομένως, κάποια συγγενικά σας άτομα να θέλουν να σταθούν στο πλάι σας και σας βοηθήσουν είτε οικονομικά είτε να σας στηρίξουν ψυχολογικά σε κάθε προσπάθεια σας. Επίσης μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη προς τον Δία σας δίνει μια ανάσα σε θέματα καθημερινότητας και σας ευνοεί να έρθετε πιο κοντά σε με τους συνεργάτες σας και να παλέψετε μαζί για τους κοινούς σας στόχους.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστατικό Υδροχόο εναρμονίζεται με τον πηγαίο ενθουσιασμό σας και την παρόρμηση σας και σας κάνει να θέλετε να βγείτε μπροστά με πάθος και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, το όραμά σας, την αλήθεια σας. Κάντε το, αλλά πάντα με ευγένεια και όχι με υπερβολές και εντάσεις, διότι οι άλλοι μπορεί να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν αυτό που εσείς θέλετε να τους πείτε. Οπότε μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία, όχι επειδή η ιδέα σας και η άποψη σας ήταν λάθος, αλλά επειδή ο τρόπος σας δεν ήταν ο σωστός. Κατά τα άλλα, θα έχετε απίστευτη έμπνευση, αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας και να έρθετε λίγο πιο κοντά στο όνειρό σας. Επειδή όμως ο κυβερνήτης σας Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης θα σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο, πρέπει να προσέξτε τον άκρατο ενθουσιασμό σας, να μη σας φουσκώσουν τα μυαλά και να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε και τα αλόγιστα έξοδα. Ακόμη, με αυτό το φεγγάρι θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ταξίδια, αλλά και για να αναπτύξετε τη μόρφωση σας και ίσως ξεκινήσετε διαδικασίες για κάποιους νέους τομείς εκπαίδευσης. Γενικά, θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα έχετε πολλά καλέσματα, θα χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο και θα είστε πιο ορεξάτοι για επικοινωνία με φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άτομα που σας αγαπούν. Αν δραστηριοποιείστε στον χώρο των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ μπορεί να έχετε μια εξαιρετική επιτυχία και να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους νέους στόχους σας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση ή μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που να σας ενθουσιάσει. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, διότι ευνοήστε και από το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε και κάντε ραντεβού, στείλτε βιογραφικά, δημιουργήστε επαφές και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί τώρα να βρείτε και συμμάχους και που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο αν είστε αδέσμευτοι.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σας τόσο στα οικονομικά όσο και στις συναισθηματικές απολαβές σας και σας βοηθά να τα βάλετε σε τάξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος, αλλά και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οπότε μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια δημιουργική ιδέα που έχετε και η οποία να σας αποφέρει και σε χρήμα, ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο και να σας αποφέρει τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, ευνοήστε και στην εύρεση ακινήτου αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων, να πάρετε μια αύξηση, ένα μπόνους ή ένα δώρο που θα σας γεμίσει χαρά, ή μπορεί να έρθει μία πρόταση για δουλειά και να ενθουσιαστείτε. Μην λειτουργήσετε όμως παρορμητικά, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και να μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις. Επίσης δεν πρέπει να ξοδεύετε αλόγιστα, παρότι μπορεί να έχετε περισσότερα έσοδα. Επειδή συνήθως οι Πανσέληνοι δείχνουν το τέλος ή την κορύφωση μιας κατάστασης παίζει και το σενάριο να ολοκληρωθεί μια δουλειά που είχατε αναλάβει, αλλά μην σας πιάνει πανικός, καθώς σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο που θα σας απογειώσει. Βέβαια εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα σχέσεων, καθώς αν είχατε κάνει μια γνωριμία και δεν ήσασταν σίγουροι για την εξέλιξή της, τώρα μπορεί να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και για τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και για της άλλης πλευράς. Ή αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Επίσης θα έχετε εύνοια σε ταξίδια, επαφές με ξένους και εξωτερικό, σπουδές και νέες γνωριμίες και από το τρίγωνο του Άρη με τον Δία που πραγματοποιείται παράλληλα με την Πανσέληνο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το δεξί και μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας μπαίνει ο Αύγουστος και ποιος σας πιάνει! Το φεγγάρι είναι σε τετράγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία και αν μη τι άλλο σας γεμίζει με ενθουσιασμό, θάρρος και δύναμη και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες για να βρείτε την ευτυχία σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε, να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτή θα είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει το πράσινο φως να αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος πίσω σας και να ανανεωθείτε, οπότε κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές! Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Με πρόγραμμα, ρεαλιστικά σχέδια και σταδιακές κινήσεις, η επιτυχία είναι μπροστά σας. Μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και μεγάλες προσδοκίες, μην αναζητάτε τις εύκολες λύσεις και μην κάνετε υπερβολές, διότι θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία που σας δίνεται. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Κάποιοι μπορεί να έχετε ένα λόγο γιορτής και χαράς με αυτό το φεγγάρι, όπως είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και ένα πτυχίο και άλλοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές. Όμως είπαμε, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η βιασύνη σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις, διότι μπορεί αργότερα, όταν θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική, να μετανιώσετε κάποια από αυτές. Επίσης μπορεί να καταφέρετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας με το τρίγωνο Άρη-Δία που σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ολόγιομο φεγγάρι την 1η Αυγούστου έρχεται για να ρίξει άπλετο φως στον πιο προσωπικό και σκοτεινό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η περίοδος της εσωτερικής προετοιμασίας και της «θεραπείας». Εκμεταλλευτείτε τη θετική και αισιόδοξη ενέργεια του φεγγαριού για να γιατρέψετε την ψυχή και το σώμα σας, διότι η επόμενη Πανσέληνος που θα είναι στο ζώδιο σας στο τέλος του μήνα δεν είναι και η πιο εύκολη! Αυτό το φεγγάρι ζητά από εσάς να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να δείτε τις δικές σας ανάγκες και αφού βρείτε τι είναι αυτό που σας κουράζει και τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους, να ορίσετε τη νέα πορεία σας. Είναι η τέλεια συγκυρία για εσάς να αφήσετε πίσω σας άτομα, συνήθειες και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ξεκινήστε να γυμνάζεστε, να τρέφεστε σωστά και όχι αυτοκαταστροφικά, να κάνετε ένα τσεκάπ και να βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, να κοιμηθείτε ή να ξεκουραστείτε. Ακόμη αυτό το φεγγάρι δείχνει έντονο παρασκήνιο και μυστικές συναντήσεις, αλλά θα είναι για καλό. Μπορεί λοιπόν κάποιοι να συζητούν το όνομα σας και να ετοιμάζονται να σας κάνουν μια επαγγελματική πρόταση αρκετά δελεαστική ή να πάρετε μια προαγωγή. Ή μπορεί εσείς να σκέφτεστε έντονα να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση που θα σας εκφράζει περισσότερο και να μην το έχετε ανακοινώσει ακόμα. Ό,τι και αν συμβεί μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα. Βλέπετε το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Δία, μπορεί να σας παρασύρει σε μεγάλα όνειρα που όμως δεν έχουν τις σωστές βάσεις. Προσπαθήστε πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε, να μη βασιστείτε σε υπερφίαλες υποσχέσεις και εξωπραγματικές προσδοκίες, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε στη συνέχεια. Επίσης, με αυτό το φεγγάρι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που δεν ξέρετε καλά και να μην τους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 μέχρι τις 12 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.