Ποια είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα 31/07/2023 – 06/08/2023

Ποια είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα 31/07/2023 - 06/08/2023

Ποια είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα 31/07/2023 – 06/08/2023

Η κυριαρχία του ζωδίου του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την εβδομάδα, καθώς μια Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023 δίνει έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, καθώς πραγματοποιείται σε ένα πιο εγκεφαλικό ζώδιο και παραπέμπει περισσότερο σε λογικές διεργασίες παρά σε συναισθηματικές αντιδράσεις. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να εστιαστούμε περισσότερο στο μέλλον μας κι αν έχουμε δουλέψει σκληρά, καθώς την ίδια μέρα έχουμε και το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Δία στους Ιχθύς, να ανταμειφθούμε με κάποιο τρόπο. Ο Υδροχόος κυβερνά την αλλαγή, έτσι τώρα μπορεί να έχουμε ιδέες πώς μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας στο μέλλον. Ακόμη ο Υδροχόος κυβερνά τους φίλους αλλά και τις κοινωνικές ομάδες, έτσι μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις και τη συμμετοχή μας σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Την επόμενη μέρα της Πανσελήνου ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε όλα αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε και να είμαστε και πολύ ευέλικτοι, καθώς θα έρχονται πολλά πράγματα σε κόντρα. Δεν μας χαρίζεται τίποτε. Και φυσικά πριν μπούμε στην όποια διαμάχη θα χρειαστεί να εξετάσουμε προσεκτικά κάθε ζήτημα που προκύπτει με ευελιξία πνεύματος, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δηλαδή να ζυγίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά μιας κατάστασης, να δούμε σφαιρικά κι αντικειμενικά τα δεδομένα, και χωρίς βιασύνη και παρόρμηση να εκπονήσουμε ένα σχέδιο, μια στρατηγική, που θα μας φέρει κοντά στον στόχο. Γενικά θα είναι μια πιο νευρική εβδομάδα με αρκετή ένταση, αλλά και μια επικαιρότητα που φαίνεται ότι μπορεί να μας εκπλήξει με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Ακόμη, μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα, πιθανώς όμως και προβλήματα με την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις και τη νεολαία.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα 31/07/2023 – 06/08/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Μια φιλόδοξη Πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που αφορά την καριέρα, την κοινωνική σας θέση, το επαγγελματικό σας προφίλ και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας ως επαγγελματία στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Αν νιώθετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο το τελευταίο διάστημα ή αν έχετε μια αίσθηση στασιμότητας και μπλοκαρίσματος στα επαγγελματικά σας, αυτή η Πανσέληνος που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να κοιτάξετε προς μια νέα κατεύθυνση ή να κάνετε την έρευνα σας και να ψάξετε εναλλακτικές λύσεις. Επιπροσθέτως την ίδια μέρα με το τρίγωνο του Άρη προς τον Δία μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή μια κορυφαία πρόταση καριέρας για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Ακόμη είναι σημαντικό αυτές τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο να είστε ψύχραιμοι και υποχωρητικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, υφισταμένους και προϊσταμένους, καθώς θα υπάρχει ένα έντονο νευρικό κλίμα και πιθανώς εντάσεις. Βλέπετε, την επόμενη μέρα της Πανσελήνου ο Ερμής -ρυθμιστής της καθημερινότητας μας, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων- θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο. Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε ευελιξία και καλή διάθεση όσα απρόοπτα κι αν προκύψουν κι όσες δύσκολες σε επικοινωνιακό επίπεδο καταστάσεις κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Η τάση για ρήξεις, υψηλούς τόνους, παρόρμηση και αυστηρές συμπεριφορές θα είναι έντονη από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη κυρίως. Σαφώς θα πρέπει να προσέχετε και στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορεί να πυροδοτούνται εντάσεις για ψύλλου πήδημα. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα ή ένα εμπόδιο σε μια ερωτική σχέση, ή αν είστε γονείς σε θέματα ενός σας παιδιού. Το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι πιο ήπιο και σίγουρα πιο διασκεδαστικό.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου, ακριβώς απέναντι σας στον Υδροχόο μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, του γάμου, φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια σημαντική σχέση για σας προσωπική ή επαγγελματική. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει και η ανάλογη ένταση στις σχέσεις σας αυτές τις μέρες ή και απρόοπτα είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Το στοίχημα σας θα είναι ακόμη κι αν διαφωνείτε κάθετα με ένα συνεργάτη, τον σύντροφό σας ή όποιον άλλο παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στη ζωή σας, να παρουσιάσετε τις αντιρρήσεις και τις απόψεις σας με τον πιο ευγενικό, διαλλακτικό και ήρεμο τρόπο, χωρίς να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις και χωρίς να διακινδυνεύετε να διαρραγεί μια πολύτιμη σχέση. Μολονότι είστε ανεξάρτητοι και αυτόνομοι τύποι που θέλετε να διαχειρίζεστε τα πράγματα μόνοι σας, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Άλλωστε δυο ή και περισσότερα μυαλά ενωμένα θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να προσλάβετε κάποιον με ειδικές γνώσεις για να σας βοηθήσει, π.χ. έναν δικηγόρο, έναν λογιστή, ένα άτομο ειδικό στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρηση σας, κάντε την έρευνα σας χωρίς βιασύνη. Αυτό ισχύει και για εκκινήσεις, δεσμεύσεις. Κάντε την έρευνά σας και κερδίστε λίγο χρόνο για να προχωρήσετε στη σωστή χρονική στιγμή σε μια εκκίνηση, συνεργασία ή σχέση. Με την Πανσέληνο μπορεί να υπάρχει και η προοπτική μιας επανένωσης με ένα άτομο του παρελθόντος είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να έχετε μια χωροταξική αλλαγή είτε σπιτιού είτε δουλειάς και να πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά. Καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Κρόνος που σχηματίζουν μεταξύ τους όψη αντίθεσης στις 02/08 βρίσκονται μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, τα έξοδα θα είναι αρκετά και πιθανώς να υπάρχουν και εμπόδια ή δυσκολίες που τα επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να σας δημιουργείται ανησυχία και αίσθημα αστάθειας σε αυτό τον τομέα. Το πλέον σημαντικό τον Αύγουστο είναι να μην είστε βιαστικοί ειδικά σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Ακόμη, καθώς ο Ερμής κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση, αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μετά τις 03/08 τα πράγματα θα είναι σχετικά πιο άνετα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος την 1η μέρα του Αυγούστου είναι η κύρια επιρροή της εβδομάδας, καθώς λαμβάνει χώρα σε ένα ευαίσθητο και σημαντικό για τη ζωή σας τομέα, αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού. Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συγγενείς, τους συγκατοίκους ή αν ψάχνατε τρόπους να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο, με την Πανσέληνο μπορεί να βοηθηθείτε να έχετε εξελίξεις. Βέβαια θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι έχουμε παράλληλα ανάδρομη Αφροδίτη και μπορεί οι εξελίξεις να καθυστερήσουν κάπως σε σχέση με το αναμενόμενο. Αν κάνετε κάποιες εργασίες μέσα στο σπίτι μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες αργοπορίες σε αυτή τη φάση. Αν θέλετε να μετακομίσετε εντατικοποιήστε το ψάξιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, γιατί μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ακόμη είναι μια περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν είτε είναι η διακόσμηση, η κηπουρική, οποιοδήποτε από τα χόμπι σας που σας δίνει χαρά. Με την Πανσέληνο αυτή μπορεί να επιστρέφετε σε ένα τόπο που κάνατε παλιότερα διακοπές και έχετε αναμνήσεις. Την επόμενη μέρα της Πανσελήνου πραγματοποιείται η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, μια όψη που δείχνει εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με συνεργάτες ή φίλους και δώστε τόπο στην οργή αν ακούτε κάτι περίεργο. Προσπαθήστε στις σχέσεις σας να είστε ουσιαστικοί και μην κριτικάρετε είτε τον σύντροφο είτε τους στενούς συνεργάτες σας για μικροπράγματα. Το σημαντικό αγαπητοί μου Σκορπιοί είναι να είστε ευτυχισμένοι. Γι’ αυτό μην μπαίνετε σε διενέξεις και μάχες για ασήμαντα πράγματα. Αν όμως είναι σημαντικά, τότε μολονότι δεν σας είναι ευχάριστο καλέστε σε ανοιχτό διάλογο την άλλη πλευρά για να δείτε αν μπορείτε να έχετε κοινή πορεία και στο μέλλον. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι: 1, 2 και 3 Αυγούστου. Εκμεταλλευτείτε τις υπόλοιπες που είναι αρκετά πιο ήπιες.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα ιδιαίτερης σημασίας για σας, καθώς η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Η Πανσέληνος αυτή ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια, τα ταξίδια, τα θέματα σπιτιού. Όμως οι μέρες πριν και μετά την Πανσέληνο θα είναι αρκετά νευρικές και πιθανώς να αντιμετωπίσετε περίεργες συμπεριφορές σε σχέσεις με συνεργάτες ή ακόμη και τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε με αυτή τη Πανσέληνο να μην πιέζετε τους άλλους, αλλά να μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Προσέξτε την υγεία σας κι αν έχετε κάποια ένδειξη περίεργη μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Στη συμπεριφορά σας στο δρόμο ας είστε λίγο πιο ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Βλέπετε την επόμενη κιόλας μέρα ο Ερμής αντιπαρατίθεται με τον Κρόνο. Αν κάποια πράγματα καθυστερούν να γίνουν, με το να ανυπομονείτε και να αγχώνεστε δεν θα τα κάνετε να υλοποιηθούν νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε κι εσείς νευρικοί και το άγχος δεν θα σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε το βράδυ, ούτε ακόμη κι αν είστε διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Το μυαλό σας θα σκέφτεται συνέχεια κι εκεί που θα σιγουρεύεστε ότι ένα πράγμα θα γίνει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, θα έρχεται μια ανατροπή που θα σας βγάζει εκτός προγράμματος. Με λίγη ευελιξία και υπομονή θα τα καταφέρετε. Για κάποιους αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και σπουδαίες αλλαγές στην καθημερινότητα σας κυρίως στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Ο γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να έχετε μια απρόσμενη πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα σας, ή μια αλλαγή στον χώρο εργασίας που ήδη δραστηριοποιείστε που και πάλι φέρνει αστάθεια. Σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, όπως και όλο τον Αύγουστο, θα παίξει ο οικονομικός παράγοντας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε περισσότερα έξοδα ή να δυσκολεύεστε στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.