Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν επιτυχία με το δυναμικό τρίγωνο Άρη – Δία την 1η Αυγούστου 2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν επιτυχία με το δυναμικό τρίγωνο Άρη - Δία την 1η Αυγούστου 2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν επιτυχία με το δυναμικό τρίγωνο Άρη – Δία την 1η Αυγούστου 2023;

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Δία από τον Ταύρο την 1η Αυγούστου 2023. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί στην 13η μοίρα, ευνοώντας πρωτίστως Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου, ενώ θα είναι θετική για Καρκίνους και Σκορπιούς και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως τη 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε προσωπικούς πλανήτες πατήστε εδώ.

Μάλιστα, η επιρροή αυτής της όψης δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά θα έχει διάρκεια περίπου για μια εβδομάδα πριν και μετά.

Τύχη και δράση

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης, ενώ ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, των ευκαιριών και της αφθονίας. Η θετική συνάντηση λοιπόν αυτών των δύο πλανητών έρχεται για να μας ωθήσει στο να δράσουμε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες οι οποίες μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελος μας. Οι ημέρες γύρω από αυτό το τρίγωνο χαρακτηρίζονται από ενέργεια και ενθουσιασμό και δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε τολμηρές κινήσεις που υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν επιφυλακτικοί.

Η συμμαχία του Άρη και του Δία δημιουργεί μια αίσθηση ότι είμαστε ανίκητοι και μας κάνει να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες, στις φιλοδοξίες και στα σχέδια μας. Θα στοχεύσουμε ψηλά, θα επιδιώξουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας, αφού δε γνωρίζουμε όρια και σύνορα. Έχουμε ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια ανεξήγητη και ακλόνητη πίστη στη ζωή, αλλά και στις δυνατότητες μας. Ακόμα κι αν εμφανιστούν εμπόδια και δυσκολίες στον δρόμο μας, θα είμαστε οπλισμένοι με θάρρος και θα βρούμε τη δύναμη και τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε. Άλλωστε, αυτή η όψη πραγματοποιείται σε γήινα ζώδια και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την επιμονή και την αποφασιστικότητα που απαιτείται. Πατάμε γερά στα πόδια μας, έχουμε πλάνο και ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε! Σε ό,τι αφορά το ερωτικό κομμάτι, η σεξουαλικότητα θα βρίσκεται στα ύψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Γενικώς, οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα και θα υπάρχουν εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Επιπλέον, ο Δίας συνδέεται άμεσα με τις σπουδές, το εξωτερικό και τις νομικές υποθέσεις, επομένως εάν υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με αυτά τα ζητήματα, τώρα μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Θα πρέπει, ωστόσο, γύρω από αυτές τις ημέρες να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μπορεί να παρασυρθούμε σε υπερβολές και να κάνουμε επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής. Προσπαθήστε λοιπόν να ζυγίζετε τις καταστάσεις με λογική και σύνεση πριν πάρετε μεγάλα ρίσκα ή πριν πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσετε.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν επιτυχία με το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Δία

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία από το δικό σας ζώδιο αποτελεί μια άκρως ευνοϊκή όψη, η οποία θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Ετοιμαστείτε να ζήσετε άκρως παθιασμένες και έντονες στιγμές, αφού αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει απίστευτη χημεία και ερωτική έλξη. Αυτό το δυναμικό τρίγωνο έρχεται για να σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στη ζωή, στον έρωτα και πάνω από όλα στον ίδιο σας τον εαυτό. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση που θα αποπνέετε. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, δε θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας με περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Εάν μάλιστα θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να το πάρετε απόφαση και να ξεκινήσετε τις προσπάθειες. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό πλάνο και να προωθήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική αισιοδοξία και ο υπέρμετρος εγωισμός μπορεί πολύ εύκολα να σας κάνουν να χάσετε το μέτρο και να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας, επομένως προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν πείτε ή κάνετε κάτι το οποίο θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας, αφού θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θάρρος και δυναμισμό. Η σωματική ενέργεια θα βρίσκεται στα ύψη για τις επόμενες ημέρες και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας και μάλιστα με ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Δεν θα διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα που στο παρελθόν φοβόσασταν και γενικώς να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να πάρετε αυτό που θέλετε τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Αποπνέετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό τον λόγο θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και θα πάρετε εύκολα τους άλλους με το μέρος σας. Τόσο ο Άρης όσο και ο Δίας δε γνωρίζουν τις έννοιες του συμβιβασμού και της υποχώρησης και σας δίνουν το κίνητρο να τολμήσετε και να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να πάρετε ρίσκα και για να παίξετε τυχερά παιχνίδια, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε την υπερβολική αισιοδοξία που δεν βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, καθώς και τη βιασύνη και την απερισκεψία που μπορεί αν σας βάλουν σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Άρη-Δία είναι μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο θετική ματιά. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε χάσει την πίστη στη ζωή, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό, αυτό το τρίγωνο θα φέρει ευκαιρίες και νέες προοπτικές οι οποίες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας για τις επόμενες ημέρες, επομένως μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να τολμήσετε όσα δεν κάνατε μέχρι τώρα. Η όψη αυτή σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους και ενεργητικούς και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Μπορείτε να προωθήσετε ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές και εξωτερικό ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε μια δικαστική υπόθεση που σας ταλαιπωρούσε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να ταξιδέψετε ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά, αλλά με κάποιο τρόπο μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική ιστορία ή να έρθει στον δρόμο σας ένας άνθρωπος ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του μέντορα και θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβιβαστείτε σε μια ανιαρή καθημερινότητα και να αρκεστείτε σε όσα έχετε δεδομένα.