Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 05/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/05/2022 – 05/06/2022

Η λέξη κλειδί της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου είναι η επικοινωνία. Κι αυτό γιατί από τη μία έχουμε τη Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από την άλλη ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, μετά από τρεις εβδομάδες σύγχυσης, ασάφειας και παρεξηγήσεων. Πιο συγκεκριμένα, στις 30/05/2022, δηλαδή λίγο πριν την εκπνοή του Μαΐου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται για να φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική μας ζωή ή να μας κάνει να σκεφτούμε τις καταστάσεις από μια διαφορετική σκοπιά. Αυτή η Νέα Σελήνη κορυφώνεται λίγο μετά την εκρηκτική σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στις σχέσεις μας, να ρισκάρουμε και γενικώς να τολμήσουμε και να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής, βρίσκεται για λίγο ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως θα είναι καλό να κρατήσουμε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και να έχουμε ένα εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό μας. Στις 04/06/2022 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει σιγά-σιγά να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και να ξεκαθαρίσουμε όσα συνέβησαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 23/10/2022, κάτι που σημαίνει ότι καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία μας και στα δεσμά που μας έχουν επιβάλλει ή που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Επιπλέον, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και κάποιοι θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να συμβιβάζεστε και θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας και να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους που έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο και όλο αυτό να μην είναι απλώς μια αντίδραση της στιγμής.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/6, η επικοινωνία θα αποκατασταθεί και θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια νέα δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι σκέψεις σας θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο ανοιχτά τις απόψεις σας στον σύντροφο σας, ώστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Η νέα αυτή Σελήνη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία σας ταιριάζουν καλύτερα και μπορείτε μαζί τους να συνεννοηθείτε και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση η οποία έχει βαλτώσει και με κάποιο τρόπο δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους και να ανανεωθείτε ή να πάρετε μια αναγκαία απόσταση. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 4/6 θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τον κοινωνικό σας περίγυρο και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι σύμμαχοι σας και από ποιους θα πρέπει να απομακρυνθείτε, αφού οι διαφορές σας είναι πλέον περισσότερες από όλα εκείνα που σας ενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν το τελευταίο διάστημα νιώθετε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις σκέψεις σας και όσα συμβαίνουν γύρω σας, τώρα όλα θα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και θα σας επιτρέψει να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εάν τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψαν άτομα από το παρελθόν ή κάνατε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα δείτε τα αληθινά κίνητρα των άλλων και θα συνειδητοποιήσετε σε τι αξίζει να επενδύσετε και τι θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να είχατε παρεξηγηθεί με τον σύντροφο σας ή να σας κατηγορούσαν ότι δεν είστε ξεκάθαροι και δεν ξέρετε τι θέλετε. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό και σε δεύτερη φάση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου και τον τελευταίο καιρό λαμβάνατε μπερδεμένα μηνύματα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζει πλέον να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια για ένα άτομο που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Εστιάστε λοιπόν σε όσα και όσους μπορούν να σας αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και μην αναλώνεστε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Μάιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 30/5, η οποία θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, αφήνοντας οριστικά πλέον πίσω σας όσα σας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανανεώσει, αφού θα υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας. Εάν πάλι είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και θα πάψετε να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να βάλετε προτεραιότητα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, επομένως μην διστάσετε να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε. Η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/6 θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους απέδειξαν ότι το αξίζουν πραγματικά. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε, ακούστε τη φωνή της διαίσθησης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει  σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να ξεκαθαρίσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με άτομα από το διαδίκτυο ή με ανθρώπους από τον φιλικό σας κύκλο. Εάν λοιπόν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας δημιουργούσε σύγχυση και φερόταν αλλοπρόσαλλα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε εάν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του ή αν θα πρέπει να πείτε οριστικό αντίο. Εάν πάλι κάποιοι από εσάς νιώσατε ερωτική έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο μέσα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα θα δείτε τις δικές του προθέσεις απέναντι σας και θα αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας και το επόμενο σας βήμα. Με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 4/6 θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κρίσεις και εντάσεις που μπορεί να κλονίσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, επομένως ίσως θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας άτομα τα οποία δε σέβονται τα όρια σας και με κάποιο τρόπο είναι τοξικά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια νέα, δυναμική αρχή έχοντας κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας υποστηρίξουν. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από παρέες και ομάδες, με άτομα τα οποία θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανανεώσουν. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια με το ταίρι σας, να βάλετε ποικιλία στην καθημερινότητα σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη απαιτεί ανοιχτούς ορίζοντες και διάθεση για πειραματισμό, επομένως μην συμβιβάζεστε άλλο με τη στασιμότητα. Στις 4/6 ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα επαναπροσδιορίσετε τα όρια που έχετε θέσει στους άλλους και δεν αποκλείεται κάποια εμπόδια και δυσκολίες που θα εμφανιστούν να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε εάν η σχέση σας έχει γερές βάσεις και εάν αξίζει να επενδύσετε σε αυτή ή όχι. Προσπαθήστε να δείτε τις προκλήσεις που θα έρθουν σαν μια δοκιμασία και αφήστε για λίγο στην άκρη τους συναισθηματισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 4/6 στο ζώδιο του Ταύρου μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους και να λύσετε τυχόν διαφορές και παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται μέσα στο προηγούμενο διάστημα να ήρθαν στο φως πολλές αποκαλύψεις και πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σας μπέρδεψαν και να μην ξέρετε πλέον πώς να αντιδράσετε και ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε. Τώρα σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα σας δοθεί η δυνατότητα να βγάλετε συμπεράσματα που βασίζονται στη λογική και όχι σε φαντασιώσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια καινούργια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα και θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν, θα βγάλουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις στο ταίρι σας με περισσότερη ειλικρίνεια. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να είστε δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Μάιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5, γεγονός που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε στον ερωτικό τομέα, να βάλετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας και γενικώς να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατάει στάσιμους και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Ταύρου από τις 4/6 οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα με τον ερωτικό σας σύντροφο θα λάβουν τέλος. Ίσως μέσα στο προηγούμενο διάστημα να έγιναν κάποιες αποκαλύψεις ή να ήρθαν στην επιφάνεια δεδομένα τα οποία κλόνισαν την εμπιστοσύνη μέσα στις σχέσεις σας και σας έκαναν να νιώσετε ανασφάλεια. Τώρα οι καταστάσεις θα πάρουν την τελική τους μορφή και θα δείτε ξεκάθαρα εάν αξίζει να επενδύσετε σε μια ερωτική κατάσταση ή αν θα πρέπει να δώσετε οριστικό τέλος. Από τις 4/6 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι και τις 23/10, θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αναθεωρήσετε την άποψη σας για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλείστε να ορίσετε κανόνες και όρια μέσα στις σχέσεις σας και να μην είστε άλλο έρμαια των διαθέσεων των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων, ο μήνας για εσάς κλείνει με παθιασμένη και έντονη διάθεση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, αφού θα μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει ακατανίκητη έλξη και ερωτική χημεία. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αφού ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία για λίγες ημέρες ακόμα. Από τις 4/6 που θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα επανεξετάσατε κάποιες καταστάσεις και ήρθαν στην επιφάνεια δεδομένα τα οποία μπορεί να σας έκαναν να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο ή με την πορεία της σχέσης σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρεθήκατε αντιμέτωποι με διλήμματα και να μην ξέρατε πώς να διαχειριστείτε όσα συνέβησαν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανήλθε ένας/μια πρώην και να σας αναστάτωσε ή να νιώσατε εσείς την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, αλλά να μην ξέρατε εάν κάτι τέτοιο θα έχει καλή κατάληξη. Τώρα λοιπόν όλα αυτά τα ερωτήματα σιγά-σιγά θα βρουν απαντήσεις και θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τις αληθινές προθέσεις των άλλων. Προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και αναζητήστε έμπρακτες αποδείξεις για όσα σας λένε οι άλλοι, αφού αυτό που έχει περισσότερη σημασία τώρα είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλείσιμο του Μαΐου χρωματίζεται από τη Νέα Σελήνη που θα κορυφωθεί στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 30/5. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει μια νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσουν τον επόμενο μεγάλο τους έρωτα, αφού εάν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Ενώ γενικά δε φημίζεστε για την αγάπη σας για τη δέσμευση και τις σχέσεις, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κοντά σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει τόσο καλή σύνδεση και επικοινωνία που θα είναι δύσκολο να κρατήσετε άμυνες και αποστάσεις. Βασική προϋπόθεση για να πείτε το ναι και να προχωρήσετε μια κατάσταση είναι να αισθάνεστε ελεύθεροι, να είστε ο εαυτός σας και να μην καταπιέζεστε. Εάν πάλι είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε περισσότερη ποικιλία στην καθημερινότητα σας και να κάνετε δραστηριότητες από κοινού οι οποίες θα σας ανανεώσουν. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί τώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αφού θα αποφασίσετε ότι το άλλο άτομο είναι εκείνο με το οποίο επιθυμείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δώσετε σημασία στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και να μην συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής γυρνάει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 4/6 και αυτό σημαίνει ότι οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα λάβουν τέλος. Εάν το προηγούμενο διάστημα πήρατε κάποιες αποφάσεις στα ερωτικά ή μπήκατε μέσα σε μια καινούρια κατάσταση, τώρα θα διαπιστώσετε εάν άξιζε τον κόπο ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές για να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας. Εάν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, αλλά η κατάσταση ήταν μπερδεμένη και δεν μπορούσατε να καταλάβετε εάν όλο αυτό έχει προοπτικές να προχωρήσει, τώρα θα μπορέσετε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, αφού θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις και οι επιθυμίες του άλλου. Πολλοί από εσάς μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με πρόσωπα από το παρελθόν ή να ήρθαν στην επιφάνεια κάποια νέα δεδομένα τα οποία σας μπέρδεψαν και σας έβαλαν μπροστά σε διλήμματα. Τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους αξίζει να δώσετε δεύτερη ευκαιρία και ποιοι θα πρέπει να μείνουν οριστικά έξω από τη ζωή σας. Πιο σημαντικό από όλα βέβαια είναι να κατανοήσετε τις δικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας και να καταφέρετε να εκφράσετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες και χωρίς να ανησυχείτε πλέον για την κριτική των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος κλείνει με τη Νέα Σελήνη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5, στο πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σας ανανεώσει, να φέρει καινούρια δεδομένα στην ερωτική σας ζωή και να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα. Έχετε ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό, να λάμψετε, να ξεχωρίσετε και να νιώσετε επιθυμητοί. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά μακριά από σκοτούρες και προβλήματα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει μια πιο χαλαρή διάθεση και θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την επικριτική διάθεση και τον εγωισμό και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα σας φέρουν πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι. Από τις 4/6 ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι οι παρεξηγήσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού θα λάβουν τέλος. Εάν λοιπόν ήρθατε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, τώρα θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 4/6 στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 23/10 καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τα όρια που βάζετε μέσα στις σχέσεις σας και να δείξετε ωριμότητα και αυτοέλεγχο. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε μακριά από αδιέξοδες καταστάσεις και πριν επενδύσετε σε μια σχέση αξιολογήστε τα δεδομένα με λογική και σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5, όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στον συναισθηματικό σας κόσμο και την οικογενειακή σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τις ανάγκες σας χωρίς φόβο και ανασφάλειες. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας κατανοήσει σε βάθος, θα σας κάνει να νιώσετε οικειότητα και άνεση μαζί του και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τα εσώψυχα σας σε εκείνον-η. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε μαζί του-ης. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να λάβετε υπόψη τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας και να έχετε δίπλα σας ένα άτομο με το οποίο αισθάνεστε ασφάλεια. Από τις 4/6 ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι το μπερδεμένο τοπίο θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα χάος μέσα στο μυαλό σας και μπορεί να βρεθήκατε αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα, αφού ήρθαν στην επιφάνεια δεδομένα τα οποία δεν ξέρατε αν ισχύουν ή όχι. Τώρα λοιπόν θα φανεί τι από όλα αυτά είναι αληθινό και ποιος ήθελε με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσει. Ίσως μάλιστα και εσείς οι ίδιοι να δώσατε υποσχέσεις που δεν μπορούσατε να τηρήσετε ή να είπατε πράγματα τα οποία δεν εννοούσατε. Σε αυτή την περίπτωση, μη διστάσετε να απολογηθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας με ειλικρίνεια.