Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου 2022

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου 2022

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου 2022

Ο Ιούνιος υπόσχεται να φέρει καλύτερες μέρες ή τουλάχιστον μέρες με λιγότερο στρες και πιο ξεκάθαρες συνθήκες στην επικοινωνία. Είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Μη βιαστείτε να τον κακοχαρακτηρίσετε από τις πρώτες ημέρες του, καθώς μέχρι τις 04/06/2022 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία έχουμε τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, προσθέτοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στις σχέσεις, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή και καθυστερήσεις που μας εκνευρίζουν στην καθημερινότητα μας. Στις 04/06/2022 γυρίζει ορθός τη μέρα που θα γυρίσει ανάδρομος ο Κρόνος. Βέβαια οι πιο αργοί πλανήτες όπως ο Κρόνος, επειδή παραμένουν ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο, δεν έχουν αυτή τη δυναμική που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες όταν είναι ανάδρομοι όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης. Στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάνει λάθη ή ήμασταν αμελείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προσέγγιση και συμπεριφορά. Στις 13/06/2022 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που κυβερνά και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστούμε, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας, ενώ θα μας ανοίξει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/06/2022 πρώτον θα ομορφύνει τα βράδια μας και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν με ρεαλιστικούς όρους ή κατά πόσο είναι ουτοπικά. Λίγος ρεαλισμός, αλλά και αισιοδοξία, μπορεί να κάνει θαύματα με αυτό το φεγγάρι. Στις 21/06/2022 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτώντας πάντα την έναρξη του καλοκαιριού της αγαπημένης για τη χώρα μας εποχή του χρόνου. Κι αν δεν έχετε χορτάσει κοινωνικότητα, εξόδους, επαφές με φίλους και εκδρομές, έρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 23/06/2022 φέρνοντας αυτή τη χαλαρή και ελαφριά ενέργεια της, που κάνει το καλοκαίρι μας πιο όμορφο και τα φλερτ και τις επαφές μας πιο νόστιμα. Στο τέλος του μήνα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή, να κάνουμε πιο θερμές τις σχέσεις μας με τους οικείους μας, να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους άλλους κι όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και να χαρούμε την επαφή με τη θάλασσα που πάντα λειτουργεί ως η καλύτερη αποτοξίνωση από το στρες! Οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες στα 12 ζώδια και έτσι δεν θα έχει κανείς παράπονο αυτό τον μήνα ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες του.

Τα 4 ζώδια που έχουν ένα κάτι παραπάνω σε εύνοια θα είναι οι Δίδυμοι που γιορτάζουν και τα γενέθλια τους, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες. Φυσικά και οι ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια ανεξάρτητα από το ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξαιρετικά τα φετινά γενέθλια σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων, καθώς σταμάτησαν οι εκλείψεις που σας επηρέαζαν και έφερναν πολλές αλλαγές και τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Με το που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 4/6 θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και σε ψυχολογικό επίπεδο, πιο θετικοί, αλλά και πιο πρόθυμοι να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και σχεδιάζετε. Όταν δε περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 13/6, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε τους στόχους σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα. Οι ρυθμοί από κει και κάτω θα είναι σαφώς πιο γρήγοροι και θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Τον Ιούνιο θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, θα έχετε λιγότερο στρες στο μεγαλύτερο διάστημα του και το πιο σημαντικό μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε αυτά που επιδιώκετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. Μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή του Ιουνίου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 14/6, που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να δείτε κατά πόσο έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε με το άλλο πρόσωπο, αν έχετε τις ίδιες αξίες και επιθυμίες στην κοινή σας ζωή. Ίσως κάποιες αλλαγές να κρίνονται απαραίτητες με αυτό το φεγγάρι, αφού θα δείτε με μια φρέσκια οπτική τις σημαντικές σας σχέσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 23/6 και την κορυφαία της συνάντηση με τον Δία στο τέλος του μήνα. Αν μη τι άλλο το σύμπαν υπόσχεται να σας φέρει περισσότερη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευτυχία σε πολλούς τομείς και σίγουρα ένας από αυτούς είναι η ερωτική σας ζωή σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό θα σας υποστηρίζουν σθεναρά φέρνοντας βοήθειες και εύνοιες από φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και στους νέους σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας προόδου για τα θέματα της καριέρας και σίγουρα τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σας στιγμή μέσα στον μήνα. Μάλιστα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια και μάλιστα να τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας, κάνοντας βήματα που μπορεί να εμπεριέχουν κι ένα μικρό ρίσκο. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε μια «μεγάλη» κίνηση αυτό τον μήνα, που θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής αφήνει πίσω του τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στις 4/6 και στις 13/6 περνά στον τομέα της καριέρας. Στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται ο Ήλιος μέχρι τις 21/6 και η Αφροδίτη από τις 23/6 μέχρι τις 17/7. Αν πρέπει να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις, αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ή παρουσιάσεις, ή αν πρέπει να αξιολογηθείτε για τη δουλειά σας, ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο όμως φαίνεται ότι αυτό που θα αναζητήσετε περισσότερο μέσα στον Ιούνιο είναι η οικονομική εξασφάλιση. Όχι ότι θα λέγατε όχι σε μια προαγωγή ή έναν τίτλο, χωρίς όμως τις απαραίτητες οικονομικές εξασφαλίσεις δεν θα νιώθατε ικανοποιημένοι. Άρης και Δίας θα πορεύονται εξάλλου μέσα στον τομέα των οικονομικών, αποτελώντας ένα καλό κίνητρο για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Φυσικά αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει και τα τυχερά του και να έλξετε κάποια δώρα, μπόνους ή έξτρα παροχές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μέχρι τις 23/6 θα στηρίζει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή και θα σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομές και επαφές με άτομα διαφορετικά από σας. Μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και μέσω της δουλειάς θα μπορούσατε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Πανσέληνος στις 14/6 αποτελεί ένα σημείο που ίσως δημιουργήσει στρες είτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, είτε σε θέματα επαγγελματικά. Μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή μπορεί να προχωράτε σε μια αλλαγή στέγης σπιτιού ή δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα έντονος και περιπετειώδης μήνας, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για το ζώδιο σας. Οι πρώτες ημέρες του βέβαια μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας παιδέψουν με τη στασιμότητα και τις καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά θα είναι παρελθόν όμως μόλις ο Ερμής αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του κι ακόμη περισσότερο μόλις περάσει στους Διδύμους στις 13/6. Αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, η θέση αυτή του Ερμή θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι τέλειες, αλλά σε αυτές που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στις 14/6 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι σάς φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, θα θελήσετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε έναν ισχυρότερο βαθμό δέσμευσης. Αν από την άλλη δε νιώθετε ότι μοιράζεστε με την άλλη πλευρά τα ίδια αισθήματα, απόψεις, αξίες, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε ο Ιούνιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες πιο ικανοποιητικές σχέσεις και συνεργασίες, αφού σε όλη τη διάρκεια του θα σας στηρίζει σθεναρά ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό. Οι δυο αυτοί πλανήτες θα φροντίζουν μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε να βρίσκετε και ευχάριστες διεξόδους και ώρες διασκέδασης και χαράς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά τις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 17/7 τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούνιος είναι μήνας με πολύ απτές απαιτήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς Άρης και Δίας θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του σε ένα πρακτικό κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα λόγια και η θεωρία δεν έχουν θέση στον Ιούνιο. Εδώ και τώρα θα θέλετε να ξέρετε ρεαλιστικά τι κάνετε και βασικά πόσα βγάζετε από αυτό που κάνετε. Το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων θα σας απασχολήσει έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στο πορτοφόλι σας. Άρης και Δίας θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να πάρετε οικονομικές αποφάσεις και γιατί όχι κι ένα μικρό, αλλά υπολογισμένο ρίσκο. Οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου μέχρι τις 4/6, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο περισσότερο με καθυστερήσεις, λάθη, αναβολές. Μετά τις 4/6 όμως θα επιστρέψετε σε μια κανονικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στις 14/6 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τον χώρο του σπιτιού. Θα πάτε εκεί που νιώθετε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης και θα έχετε την αίσθηση ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται. Παρόλα αυτά, από τις 14/6 ως τις 16/6 καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε σε μια απόφαση που ίσως την πάρετε κάτω από συναισθηματική πίεση. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, μολονότι ο Ιούνιος δεν συγκαταλέγεται στους μήνες που είναι ιδιαίτερα απλόχερος σε αυτό τον τομέα. Οι έχοντες σχέση μπορείτε να τη βελτιώσετε και πιθανώς να κάνετε και σχέδια να συμβιώσετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μέχρι τις 23/6 θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση που θα σας ικανοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα επάνω της με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6. Αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία. Ακόμη, οι κυρίες του ζωδίου αν το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.