Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022

Επιτέλους ένας μήνας που υπόσχεται να μη μας παιδέψει τόσο πολύ, καθώς τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα. Καταρχάς απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά τόσο από τις εκλείψεις όσο κι από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που γυρίζει ορθός στις 04/06/2022. Έτσι σταδιακά μπορούμε να σχεδιάσουμε τα νέα ξεκινήματα και να ολοκληρώσουμε σχέδια και συζητήσεις που καθυστερούσαν μέσα στον Μάιο. Στις 14/06/2022 έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, που μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων με μια διαφορετική οπτική. Παρόλα αυτά, τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο καλά θα κάνουμε να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, καθώς στην Πανσέληνο αυτή εμπλέκεται ο Ποσειδώνας που δημιουργεί προσωρινά ομιχλώδεις συνθήκες. Οι σχέσεις, ιδίως οι ερωτικές, θα έχουν αρκετό σασπένς τον Ιούνιο, καθώς στις 12/06/2022 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό φέρνοντας απρόβλεπτες και ξαφνικές καταστάσεις, ενώ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στις 18/06/2022 θα δείξει αν υπάρχει μέλλον σε νέες γνωριμίες που κάναμε το προηγούμενο διάστημα. Στις 21/06/2022 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού. Στις 28/06/2022 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μας καλεί να βάλουμε μπροστά τα νέα μας σχέδια και να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Ιουνίου – 3 Ιουνίου: Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή ακόμη σε ανάδρομη πορεία να φλερτάρει τόσο με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου όσο και με τον Ποσειδώνα σε όψη εξαγώνου, δυσχεραίνοντας θέματα επικοινωνίας, δημιουργώντας προβλήματα τεχνικής φύσης κυρίως με τα μέσα επικοινωνίας, τους υπολογιστές, τα μέσα μεταφοράς και καθυστερήσεις ή αναβολές, αλλά και μεγαλύτερη σύγχυση. Μολονότι οι όψεις δεν θα είναι ακριβείας, η επιρροή τους θα είναι έκδηλη στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό αποφύγετε ενάρξεις, σημαντικές συζητήσεις και αγορές το πρώτο τριήμερο του μήνα.

4 Ιουνίου: Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κάνοντας σταδιακά πιο εύκολη την καθημερινότητα μας. Από δω και κάτω θα διευκολυνθούμε στις επαφές μας με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, στις δοσοληψίες μας, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια μας και ό,τι καθυστερούσε θα αρχίσει να μπαίνει επιτέλους σε μια τάξη.

Την ίδια μέρα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Κρόνος, που από τη μια μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε λίγο σε σχέση με τις δυσκολίες και τους περιορισμούς, από την άλλη μπορεί να νιώθουμε ότι δεν σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο ή ότι υπάρχουν αντιστάσεις στα σχέδια μας δημιουργώντας κάποια απογοήτευση.

10 Ιουνίου: Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια βοηθητική όψη για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Μια χρήσιμη όψη αν θέλουμε να μάθουμε για παρασκηνιακές κινήσεις ή να μας αποκαλυφθούν μυστικά. Επηρεάζει θετικά κυρίως Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

11-12 Ιουνίου: Τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας εκπλήξεις, ξαφνική μεταστροφή στη διάθεση μας, νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες ή χωρισμούς, πειραματισμούς σε νέες και μη συμβατικές σχέσεις, απρόσμενα δώρα ή εξελίξεις στα οικονομικά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια κυρίως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες.

13 Ιουνίου: Ο Ερμής ορθός πλέον προχωρά στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά και η επιρροή του θα είναι θετική για τα θέματα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των εμπορικών δοσοληψιών, αλλά και των σπουδών. Θα είμαστε πιο περίεργοι και θα θέλουμε να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα χωρίς απαραίτητα βέβαια να φτάνουμε σε βάθος. Η προσέγγιση θα είναι κάπως πιο επιφανειακή. Από την άλλη, η προσοχή μας εύκολα θα διασπάται ή μπορεί να είμαστε κάπως πιο νευρικοί. Θα ωφεληθούν από τη νέα του θέση Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι κυρίως.

14 Ιουνίου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Οι κύριες όψεις της είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που λειτουργεί σταθεροποιητικά και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί λίγη σύγχυση. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 23 μοίρες.

16 Ιουνίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια όψη που μας καλεί να δείξουμε υπευθυνότητα, να αναλάβουμε υποχρεώσεις, αλλά και να ολοκληρώσουμε εργασίες που απαιτούν καλή συγκέντρωση και πειθαρχία. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που μπορεί ταυτόχρονα να δημιουργεί σύγχυση, παρασκήνιο, λανθασμένη κρίση ή και απογοήτευση. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

18 Ιουνίου: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια όψη δυσκολίας που γεννά ανασφάλειες στις σχέσεις, περιορισμούς σε οικονομικά θέματα και μελαγχολική διάθεση. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις, για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ή να πάρουμε ρίσκο σε συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

19 Ιουνίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια βοηθητική όψη που παραπέμπει σε ρομαντική διάθεση, τάση φυγής από την πραγματικότητα, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, οξυμένη διαίσθηση, χαλαρή διάθεση. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

20 Ιουνίου: Ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια τυχερή όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, για να έχουμε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, για αγορές, ταξίδια, υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων ή για να έχουμε καλές ιδέες. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 6 μοίρες.

21 Ιουνίου: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσθέτοντας ένταση, αλλά και πάθος στις σχέσεις. Τα συναισθήματα βαθαίνουν, όπως κι η ερωτική επιθυμία, γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν νέες σχέσεις. Τα χρήματα θα είναι επίσης προτεραιότητα με αυτή την όψη και μπορούμε να επιτύχουμε μια καλή επένδυση ή και περισσότερο κέρδος. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και το καλοκαίρι ξεκινά ουσιαστικά.

23 Ιουνίου: Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και η περιέργεια είναι το κίνητρο πίσω από τις επαφές μας με τους άλλους σε κοινωνικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της. Θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί, θα δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον στους άλλους και θα είμαστε πιο πρόθυμοι να δεθούμε σε νοητικό επίπεδο, παρά σε συναισθηματικό. Εξαιρετική θέση για κοινωνικότητα, εξόδους, ταξίδια, εκδρομές, γνωριμίες.

27 Ιουνίου: Ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια θετική όψη που μας χαρίζει αποφασιστικότητα και επιμονή στους στόχους μας μέχρι να επιτύχουν. Η μεθοδικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια ανταμείβονται. Οι φιλοδοξίες εντείνονται και μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο με μακροπρόθεσμα οφέλη. Εξαιρετική όψη για πρακτικά ζητήματα, για χειρωνακτικές εργασίες, για να διδαχθούμε τεχνικά θέματα, για σπορ που απαιτούν αντοχή και κοπιαστικές δουλειές. Ευνοεί τα ζώδια του Κριού, του Λέοντα, του Τοξότη, των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

28, 29 Ιουνίου: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, επηρεάζοντας και τις δυο μέρες, μια όψη που έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυτοπεποίθηση, να νιώθουμε τυχεροί και να είμαστε αισιόδοξοι κι από την άλλη υπερβολικοί, αλαζόνες στη συμπεριφορά μας κι επιπόλαιοι στην κρίση μας. Το πώς θα διαχειριστούμε την όψη θα φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δείξουμε μετριοπάθεια, πειθαρχία και να μην αναλάβουμε ταυτόχρονα πολλά πράγματα διασκορπίζοντας την ενέργεια μας. Επίσης είναι σημαντικό να έχουμε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα οικονομικά μας και να προσέχουμε με την υπερφαγία και την κατανάλωση αλκοόλ, γλυκών, κλπ. Επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 7 μοίρες.

Το πρωί της 28ης Ιουνίου ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Οι ανάδρομες πορείες των αργών πλανητών διαρκούν για μήνες και η επιρροή τους δεν είναι τόσο απτή, όπως ας πούμε συμβαίνει με τον Ερμή ή την Αφροδίτη. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ένας «εσωτερικός» πλανήτης μάς καλεί να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική μας ανάπτυξη και εξέλιξη και να σκεφτούμε περισσότερο το νόημα όσων κάνουμε.

29 Ιουνίου: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στους δυο ευεργέτες πλανήτες που παραπέμπει σε απολαύσεις, χαρούμενες επαφές και θετικά συναισθήματα. Εξαιρετική όψη για να λάβουμε δώρα, να κάνουμε πάρτι, να παρευρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να φανούμε τυχεροί σε κάποιο οικονομικό θέμα, για να γοητεύσουμε τους άλλους ή να έχουμε αύξηση στη δημοφιλία μας. Θα μας είναι εύκολο να κάνουμε φίλους ή να προσεγγίσουμε ερωτικά νέα άτομα. Επηρεάζει θετικά Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία, αλλά έχοντας τα πόδια μας καλά στερεωμένα στη γη. Είναι σημαντικό με αυτό το φεγγάρι που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία κι αυτή είναι η κύρια όψη του να μην καταφύγουμε σε υπερβολές διασκορπίζοντας την ενέργεια μας. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές και πειθαρχημένοι. Επηρεάζει Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 7 μοίρες.