Πώς θα κερδίσετε την καρδιά ενός Διδύμου

Πώς θα κερδίσετε την καρδιά ενός Διδύμου

Πώς θα κερδίσετε την καρδιά ενός Διδύμου

Μερικές φορές η αγάπη έρχεται όταν ένα βλέμμα κλέβει την καρδιά σου και τη δένει στη γοητεία αυτού του προσώπου. Αλλά μερικές φορές η αληθινή αγάπη χρειάζεται προσπάθεια, να κατανοήσεις και να καταλάβεις τι βρίσκεται πιο μέσα, κάτω από την επιφάνεια. Στην προσωπικότητα των Διδύμων χρειάζεται διπλή προσπάθεια, γιατί η φύση τους είναι σύνθετη και συχνά αντικρουόμενη. Πώς μπορεί να κερδίσει κάποιος αυτό το γοητευτικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση πλάσμα, τι κρύβεται μέσα του και με τι τρόπο μπορεί να το κατακτήσει;

Να δείχνετε και να αισθάνεστε στα καλύτερα σας

Οι Δίδυμοι έχουν ένα είδος «εύκολης διάσπασης προσοχής». Για να τραβήξει κάτι το ενδιαφέρον τους χρειάζεται να εντυπωσιαστούν. Μία καλή εξωτερική εμφάνιση θα τραβήξει το βλέμμα τους, όπως και το στιλ το οποίο προσέχουν πάντα, διότι είναι κοσμοπολίτες και εκτιμούν την καλή δημόσια εικόνα. Είναι μοντέρνοι άνθρωποι και εκτιμούν το καλό και ακριβό γούστο μαζί με την προσπάθεια που καταβάλλει κάποιος στο να αρέσει, αλλά και την ικανότητα να συνδυάζει αρμονικά τα επιμέρους στοιχεία. Οι διαρκείς εναλλαγές στο στιλ κρατούν το ενδιαφέρον τους ζωντανό. Η αυτοπεποίθηση παίζει καταλυτικό ρόλο για να κερδίσει κάποιος την εκτίμηση και την προσοχή τους. Η άνεση με την οποία κινείται κάποιος τον κάνει αξιόπιστο στα μάτια τους και ταυτόχρονα αρκετά ανεξάρτητο και αυτάρκη, ώστε να μην απειλεί τη δική τους ανεξαρτησία.

Δώστε τους χώρο

Καθώς βαριούνται εύκολα, ίσως είναι σοφότερο να διευρύνεται η περίοδος του φλερτ, η οποία πάντα τους ιντριγκάρει. Η καλύτερη προσέγγιση είναι η σωστή αναλογία ενδιαφέροντος και παύσεων που θα αυξήσουν την περιέργεια και την αναμονή, δίχως όμως να αποκαρδιωθούν. Δεν τους αρέσουν εκείνοι που πέφτουν με τα μούτρα στη σχέση, αυτό σχεδόν τους τρομάζει, αλλά φυσικά ούτε και οι αδιάφοροι. Προσπαθήστε να διατηρείτε μια ψύχραιμη στάση μαζί τους και σεβαστείτε το φιλελεύθερο πνεύμα τους, διότι δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί σε γκρίνιες, απαιτήσεις και σκηνές, αλλά και γενικά στην αρνητικότητα.

Έξυπνο φλερτ

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό για τα παιδιά του Ερμή από το φλερτ, τις πνευματώδεις ατάκες και το παιχνίδι του έρωτα. Ψάχνουν για κάτι σπάνιο και μοναδικό, γι’ αυτό αφήστε τους να δουν πόσο ξεχωριστό άτομο είστε. Παίξτε ένα διαδικτυακό παιχνίδι μαζί τους για να συνδεθείτε ακόμη περισσότερο, κάνοντας σχόλια γεμάτα χιούμορ και σπιρτάδα. Η καλή επικοινωνία και οι όμορφες λέξεις πάντα τραβούν την προσοχή τους. Κρατήστε το κινητό κοντά σας και βάλτε στα λόγια όλη τη γοητεία, το σεξαπίλ και το χιούμορ σας για να τους κερδίσετε.

Μιλήστε μαζί τους για θέματα ενδιαφέροντος

Απευθύνεστε σε ένα ζώδιο που διψάει για πληροφορίες, ενδιαφέρεται σχεδόν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και επιθυμεί την πολυμάθεια. Κερδίστε τους με όλα όσα σας ενδιαφέρουν και τις γνώσεις σας. Ο έρωτας για τους Διδύμους δεν περνάει από το στομάχι, αλλά από το μυαλό, γι’ αυτό εκτιμούν περισσότερο την τροφή για σκέψη. Η λογική και η πληροφορία ξυπνάει την περιέργεια τους και το άτομο με το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν σε διανοητικό επίπεδο, κερδίζει την εκτίμηση και προσοχή τους.

Βρείτε τον τρόπο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους

Αυτό το ζώδιο δεν εμπιστεύεται εύκολα. Το μυαλό τους τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και αυτό τους κάνει να υπερβάλλουν, ακόμη και να σκέφτονται λίγο… παρανοϊκά κάποιες φορές. Αν και δεν το δείχνουν, έχουν μία πλευρά που είναι γεμάτη ανασφάλειες. Χρειάζονται αρκετές αποδείξεις για να αφήσουν την καρδιά τους ελεύθερη να αγαπήσει. Αν τρυπώσει μέσα τους η αμφιβολία είναι δύσκολο να την αποβάλλουν. Γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να αποδείξετε την αξιοπιστία σας από την αρχή, να μην παίζετε με τα συναισθήματα τους και να κρατάτε τον λόγο σας.

Αφήστε απ’ έξω δράμα και ανασφάλειες

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να σας πείσει για τίποτα και δεν επιθυμεί να κατευνάσει τα συναισθηματικά σας άγχη και τις αμφιβολίες. Θεωρεί ότι αυτό είναι προσωπική σας υπόθεση και ευθύνη. Θέλει απλά να το αγαπάτε, να το επιθυμείτε και να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Θέλει να περνάτε καλά και να κάνετε σχέδια για το αύριο, όχι για τον επόμενο χρόνο. Δεν ξέρει ούτε που θα βρίσκεται τον επόμενο μήνα, γιατί να σκεφτεί κάτι τόσο μακρινό; Δεν θέλει να αναλώνεται σε στενάχωρες σκέψεις και να δυσφορεί κάτω από οποιαδήποτε βαριά ατμόσφαιρα. Χαρίσετε του όμορφες και ανάλαφρες στιγμές, και απολαύστε πρώτα την ομορφιά της στιγμής. Το μέλλον μπορεί να περιμένει.

Δείξτε ότι περνάτε καλά και παρεμπιπτόντως πείτε τους πού θα είστε

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σπάσετε τον πάγο είναι να τους δείξετε ότι περνάτε καλά. Για εκείνους αυτό δείχνει ότι είστε ανεξάρτητοι και ότι απολαμβάνετε τη ζωή. Ως κοινωνικά όντα πάντα ενδιαφέρονται για νέες εμπειρίες και διασκεδάσεις. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βγείτε ραντεβού είναι να μην το πλασάρετε σαν τέτοιο. Μιλήστε τους για τη φοβερή μουσική στο τάδε μπαράκι και πείτε τους ότι είναι ευκαιρία να έρθουν οπωσδήποτε αύριο που θα είστε εκεί με όλη την παρέα. Έτσι δεν νιώθουν πίεση, ενώ ταυτόχρονα θα ξυπνάει το ενδιαφέρον τους.

Κατανοήστε τις διαθέσεις τους

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας είναι ότι οι Δίδυμοι έχουν κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις και για αυτό δεν έχουν πάντα τα κέφια τους, αντίθετα με την ανέμελη εικόνα που προβάλλουν. Εάν δεν θέλετε να υποστείτε κάποια από τις απρόβλεπτες αντιδράσεις τους, καλό είναι να δώσετε τη δέουσα προσοχή στο να διαβάζετε τις διαθέσεις τους, οι οποίες μπορεί να αλλάζουν συχνά. Τη μία στιγμή μπορεί να είναι μέλι-γάλα και την άλλη να θυμίζουν ναρκοπέδιο που είναι έτοιμο να εκραγεί με τη λάθος προσέγγιση. Όταν είναι «κλειστοί» έχουν ανάγκη από ηρεμία για να σκεφτούν και ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους.

Περιπέτεια παιχνίδι ερωτισμός

Όταν αισθάνεστε ότι έχετε χτίσει συναισθηματική επαφή μαζί τους καλέστε τους σε μια εκδρομή, μια περιπέτεια. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα είναι διασκεδαστικό, θα προσφέρει πολλές παραστάσεις και θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις, αλλά και τη φαντασία τους. Έχουν πολλά ενδιαφέροντα από τέχνη, ιστορία, επιστήμη, αλλά και φύση, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε. Απλά μοιραστείτε την πιο ερωτική και παιχνιδιάρικη εκδοχή του εαυτού σας. Να είστε τότε έτοιμοι για όλα, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην αργήσουν να πάρουν μία πιο ευχάριστη τροπή.

Ανοιχτόμυαλοι

Ακόμη και στις ιδιαίτερες στιγμές οι Δίδυμοι θέλουν να επικοινωνούν. Είναι ομιλητικοί και άνετοι και εκφράζουν αυτό που προτιμούν. Δεν θα διστάσουν να εξερευνήσουν καινούριες τεχνικές για να ανακαλύψουν τι τους αρέσει. Μπορούν να είναι σέξι ή ρομαντικοί, μπορούν να συνδυάσουν και τα δύο ταυτόχρονα. Η προσωπικότητά τους έχει ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών. Στον έρωτα οι Δίδυμοι δεν είναι ντροπαλοί, ξέρουν τι θέλουν και πώς να το κάνουν να συμβεί. Μερικές φορές επιζητούν την ποικιλία στην ερωτική τους ζωή και δυσκολεύονται να κατασταλάξουν. Έχουν πολλές ερωτικές φαντασιώσεις και θέλουν να τις πραγματοποιήσουν, καθώς η παιχνιδιάρικη διάθεση τους κυριαρχεί ακόμη και στο ερωτικό κομμάτι. Ο σύντροφος που θα τους γοητεύσει πρέπει να είναι εξίσου ερωτικός, ανοιχτόμυαλος και αισθησιακός, ίσως και λίγο πιο μυστηριώδης για να τους εξάπτει περισσότερο τη φαντασία.