Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/09/2021 – 03/10/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/09/2021 – 03/10/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, μιας και ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/09/2021, όπου θα παραμείνει έως τις 17/10/2021 και επηρεάζει άμεσα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Στις 29/09/2021 η διάθεση θα είναι άκρως ρομαντική, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μας δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε στοργή, φροντίδα και αγάπη προς το ταίρι μας. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει επίσης ένα τετράγωνο με τον Δία την 1η Οκτωβρίου 2021, μια όψη η οποία από τη μία μας γεμίζει θετική και χαλαρή διάθεση και φέρνει όμορφες συναντήσεις στους αδέσμευτους, αλλά από την άλλη θα έχουμε την τάση να κάνουμε υπερβολές και επιπολαιότητες ή να έχουμε υψηλές προσδοκίες από το ταίρι μας ή από τον ερωτικό μας σύντροφο. Οι πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου στα μέσα αυτής της εβδομάδας μας καλούν να διαχειριστούμε τους κρυφούς φόβους και τις ανασφάλειες μας και να έρθουμε αντιμέτωποι με ένα παρελθοντικό τραύμα, καθώς ο Χείρωνας θα σχηματίζει δύσκολες αντιθέσεις με τον Άρη και τον Ήλιο στην 01/10/2021 και στις 03/10/2021 αντίστοιχα. Ο Οκτώβριος εγκαινιάζεται επίσης με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στην 01/10/2021, που δίνει βάθος και ουσία στις συζητήσεις μας και γενικώς στις επαφές μας με τους άλλους, καθώς και με ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στις 02/10/2021, το οποίο φέρνει πάθη, έξαψη και εντάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως εάν προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας και τον τρόπο σκέψης μας, δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις. Η εβδομάδα κλείνει με ένα όμορφο και αισιόδοξο τρίγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ερμή και του Δία στις 03/10/2021, επομένως το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες, καθώς και για να κάνετε πλάνα και μελλοντικά σχέδια για τη σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, είστε εκείνοι που θα πρέπει να δείξετε υπομονή και διάθεση συμβιβασμού αυτή την εβδομάδα, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο για εσάς, μιας και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 28/9 στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε τι λέτε, πώς το λέτε και τι κανονίζετε με τους άλλους, διότι οι παρεξηγήσεις και οι ασυνεννοησίες καραδοκούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επαναξιολογήσετε τη δυναμική της σχέσης σας και να δείτε τι πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να αισθάνεστε καλύτερα τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και είναι στο χέρι σας αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα αποφασίσετε να πείτε το οριστικό αντίο. Αποφύγετε να κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις από τη σκοπιά του άλλου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 γλυκαίνει το σκηνικό και αν βρίσκεστε σε μια σχέση θα λάβετε την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητούσατε. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 φέρνει πάθος και σεξουαλική διάθεση και αν μια νέα σχέση ξεκινήσει τώρα θα έχει μεγάλη δυναμική και θα σας αλλάξει ριζικά. Αξιοποιήστε το τέλος της εβδομάδας εάν θέλετε να κάνετε μια όμορφη συνάντηση ή μια συζήτηση που θα φέρει λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που ακόμα και ένας Ταύρος βαριέται τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και έχει ανάγκη από ρομαντισμό και μαγεία! Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτούς, τότε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29/9 είναι πιθανό να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα. Αυτό το τρίγωνο δημιουργεί ένα γλυκό και όμορφο κλίμα μέσα στη σχέση σας και θα αισθανθείτε πως το ταίρι σας μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες σας, κάτι που θα σας αποσυμφορήσει αρκετά, ειδικά τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομος από τις 28/9 στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σας και σας γεμίζει με άγχη. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την 1/10 σας επηρεάζει άμεσα και φέρνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και θα επιδιώξετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφο σας, εάν είστε δεσμευμένοι. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, τότε θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να έχετε εγκράτεια, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές συντρόφου ή να έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες από άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 28/9 και μέχρι τις 17/10 διανύει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα και το φλερτ. Ίσως τώρα να επανεμφανιστεί κάποιος έρωτας από το παρελθόν και καταφέρει να σας αναστατώσει και να σας δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις. Ίσως να έρθουν στο φως κάποιες πληροφορίες σχετικά με μια παρελθοντική ερωτική ιστορία ή απλώς χρειαστεί να κάνετε κάποια κουβέντα προκειμένου να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση που ήταν μετέωρη. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσετε τη σχέση σας και να σκεφτείτε πόση ικανοποίηση και ευχαρίστηση παίρνετε από αυτήν ή εάν θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ανανεωθείτε. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά στο να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας, καθώς φέρνει πάθος, έξαψη και έντονη σεξουαλική διάθεση και μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 3/10 κλείνει την εβδομάδα με μια ευχάριστη και ανάλαφρη νότα, αφού θα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε κόσμο και να φλερτάρετε ή να κανονίσετε ένα ταξίδι με τον/την αγαπημένο/η σας, εάν βρίσκεστε σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού, καθώς και παρεξηγήσεις ή ασυνεννοησίες με τον σύντροφο ή με άτομα από το στενό σας περιβάλλον έρχεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής από τις 28/9 μέχρι τις 17/10. Θα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμφωνήσετε σε σημαντικά ζητήματα αυτές τις ημέρες και να βρείτε μια κοινή γραμμή με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας άτομα, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε για την ώρα είναι να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διανύει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα και στις 29/9 σχηματίζει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Εάν είστε δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το άλλο σας μισό και αν τώρα ξεκινάει μια ερωτική ιστορία, θα αισθάνεστε ότι το όνειρο σας παίρνει σάρκα και οστά και θα νιώθετε σαν πρωταγωνιστές σε παραμύθι. Το εξάγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στις 2/10 δείχνει ότι κάτι νέο ξεκινάει για εσάς και δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία σχέση η οποία θα έχει ουσία και βαθύ συναισθηματικό περιεχόμενο.

ΛΕΩΝ

Τα δεδομένα ανατρέπονται αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο από τις 28/9 έως και τις 17/10 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης, μηνύματα που μένουν στο «διαβάστηκε» και παρεξηγήσεις στις επαφές που θα κάνετε. Προσοχή λοιπόν σε όσα λέτε, σε όσα σας λένε ή σε ραντεβού που κανονίζετε και τσεκάρετε ξανά και ξανά τις πληροφορίες που σας δίνουν, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η εβδομάδα θα κυλήσει με μια γλυκιά και ρομαντική διάθεση για εσάς, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29/9 σας δημιουργεί τη διάθεση να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και να μοιραστείτε μαζί του/της τα πιο κρυφά σας συναισθήματα. Στο τέλος της εβδομάδας, το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία στις 3/10 ίσως φέρει ένα ανέλπιστα ευχάριστο νέο ή μία λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έχετε το μυαλό σας και τα μάτια σας ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά αρμονικά και ευχάριστα για τα ερωτικά σας, αρκεί βέβαια να μην συζητήσετε για οικονομικά ζητήματα με τον σύντροφο σας, μιας και ο Ερμής από τις 28/9 θα δημιουργήσει προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29/9 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφες και ειδυλλιακές στιγμές με το ταίρι σας, να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Είναι η ευκαιρία να δώσετε ή λάβετε συγχώρεση, να γιατρέψετε πληγές και να αφήσετε πίσω σας, οριστικά πλέον, λόγια που ειπώθηκαν ή πράξεις που πλήγωσαν. Εάν είστε αδέσμευτοι, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 φέρνει πολύ ενδιαφέρουσες καινούριες γνωριμίες και συζητήσεις με άτομα τα οποία θα σας εξιτάρουν. Αποδεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις για εξόδους και επαφές και μην κλείνετε τα μάτια μπροστά στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Για άλλη μια εβδομάδα βρίσκεστε στο επίκεντρο, μιας και η πλανητική κινητικότητα στο δικό σας ζώδιο είναι μεγάλη. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας από τις 28/9 έως και τις 17/10 και φέρνει ανακατατάξεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως το μυαλό σας γεμίσει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με όσα σας προσφέρει το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα αναθεωρήσετε σχετικά με τα όσα αναζητάτε από μια σχέση. Οι παρεξηγήσεις και η αδυναμία συνεννόησης με τους άλλους, είναι πιθανό να δημιουργήσουν εκνευρισμό και να δυσκολέψουν την ομαλή ροή της καθημερινότητας σας. Είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τις σημαντικές αποφάσεις ή τα νέα ξεκινήματα για αργότερα, όταν ο Ερμής γυρίσει ξανά σε ορθόδρομη πορεία. Οι αντιθέσεις του Χείρωνα με τον Άρη και τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου φέρνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες, οι οποίες έχουν την ρίζα τους σε παρελθοντικές εμπειρίες και τραύματα που καλείστε τώρα να τα αντιμετωπίσετε. Η εβδομάδα κλείνει με μια αισιόδοξη διάθεση, καθώς ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια πληροφορία που αγνοούσατε, ένα ευχάριστο νέο ή μια όμορφη εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 28/9 αφορά για εσάς έναν τομέα που σχετίζεται με το ασυνείδητο και οτιδήποτε έχετε απωθήσει σε αυτό, όπως φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα ή καταστάσεις τις οποίες έχετε μετανιώσει και σας πληγώνουν ακόμα. Οτιδήποτε είναι άλυτο μέσα σας θα έρθει τώρα στην επιφάνεια προκειμένου να το ξαναδείτε με μια άλλη ματιά και να του δώσετε τη θέση που του αξίζει στη ζωή σας. Ίσως τώρα να νιώσετε πως ένα κεφάλαιο κλείνει οριστικά, όμως ως Σκορπιοί γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πως κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Στις 29/9 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει πως εάν βρίσκεστε σε μια σχέση θα υπάρχει μεταξύ σας μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς μπορεί τριγύρω σας να βρίσκεται ένα σημαντικό πρόσωπο το οποίο είναι ιδανικό για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το τέλος της εβδομάδας, καθώς το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10 φέρνει έντονα πάθη, έξαψη και επαφές οι οποίες θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 28/9 φέρνει μπερδέματα και σύγχυση στις κοινωνικές σας επαφές και φιλικές σας σχέσεις, επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το τι λέτε και σε ποιους το εμπιστεύεστε. Ίσως θα είναι προτιμότερο να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας μέχρι να κατασταλάξετε και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Άλλωστε, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, εξακολουθεί να κινείται σε έναν τομέα που σχετίζεται με μυστικά, παρασκηνιακές κινήσεις και οτιδήποτε κρυφό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 29/9 θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα και αν βρίσκεστε σε σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε κοντά στο ταίρι σας, να δείξετε πόσο τον/τη νοιάζεστε και να ξεδιπλώσετε τις ευαισθησίες σας. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως αυτή να είναι η αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου με ένα άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Οι πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου χρωματίζονται από το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 3/10, το οποίο φέρνει μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και ευχάριστα νέα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κάντε σχέδια, αλλά μη βιαστείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους όσο ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 28/9 στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται για να φέρει μπερδέματα και παρανοήσεις στον τομέα της καριέρας σας, κάτι το οποίο είναι πιθανό να σας αποσπάσει την προσοχή από τα ερωτικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα. Ίσως οι υποχρεώσεις να μην σας αφήσουν χρόνο και ενέργεια να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις ή να βγουν στη φόρα παράπονα και ανασφάλειες που είχαν καταπιεστεί. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στην 1/10 σας δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να ψάξετε βαθύτερα τις καταστάσεις και να ανακαλύψετε την αλήθεια και τα κίνητρα του άλλου. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μία ουσιαστική κουβέντα, η οποία θα είναι αποκαλυπτική και θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που αγνοούσατε. Προσπαθήστε να μην αφήσετε έμμονες ιδέες, αμφιβολίες και ανασφάλειες να σας κατακλύσουν, διότι θα φέρουν έντονες συγκρούσεις. Τόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9, όσο και εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 2/10, φέρνουν ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να συμπορευτείτε μαζί του. Μια φιλική σχέση μπορεί να έχει μια απρόσμενη εξέλιξη σε κάτι ερωτικό ή απλώς ένα φιλικό πρόσωπο να παίξει καθοριστικό ρόλο στις γνωριμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό από τις 28/9, βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία αναθεωρείτε τα πιστεύω και τις απόψεις σας και καλείστε να σκεφτείτε κατά πόσο οι σχέσεις σάς βοηθάνε να εξελιχθείτε πνευματικά ή σας κρατάνε στάσιμους. Βρίσκεστε λοιπόν σε μία αναζήτηση και επικρατεί σύγχυση στο μυαλό σας, επομένως θα είναι προτιμότερο να μην πάρετε βεβιασμένες και επιπόλαιες αποφάσεις, τόσο για τα ερωτικά σας όσο και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωή σας, πριν ολοκληρώσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία στις 17/10. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στο δικό σας ζώδιο στις 3/10 σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και φέρνει θετική διάθεση, αισιοδοξία, καθώς και μια επιθυμία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές, εάν είστε αδέσμευτοι. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, πάντα όμως με μια επιφύλαξη ή ένα εναλλακτικό σχέδιο, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία. Ίσως μια σημαντική πληροφορία ή ένα νέο έρθει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και καλείστε να εξετάσετε τα δεδομένα της σχέσης σας και της ερωτικής σας ζωής από μια διαφορετική σκοπιά πλέον. Η εβδομάδα αυτή σας δείχνει ότι πρέπει να αφήσετε τη δράση για αργότερα και θα πρέπει για την ώρα να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε και να αναλογιστείτε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και τι σας δίνει νόημα και ικανοποίηση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό από τις 28/9 δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, εφορίες ή οικονομικά, μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να ανακαλύψετε κάποιο μυστικό του συντρόφου σας και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και έμμονες ιδέες. Είναι σημαντικό λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι αυτές τις ημέρες και να προσπαθήσετε να βάλετε μπροστά τη λογική, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται αυτό. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 29/9 γλυκαίνει το κλίμα και φέρνει ρομαντισμό και στοργή μέσα στη σχέση σας, αλλά και μια έντονη τάση να ονειροπολείτε και να ψάχνετε τρόπο να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να ζήσετε το παραμύθι που ονειρευόσασταν και πράγματι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα δώσει ένα άλλο νόημα στη ζωή σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 3/10 ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και φέρνει πάθη και εντάσεις. Ίσως ένα άτομο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και ανακινήσει συναισθήματα που είχατε κρυμμένα. Προσπαθήστε για την ώρα να διαχειριστείτε τα έντονα συναισθήματα των ημερών και μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.