Βλέπω διαρκώς μπροστά μου τους ίδιους αριθμούς. Τι προσπαθεί να μου πει το σύμπαν;

Βλέπω διαρκώς μπροστά μου τους ίδιους αριθμούς. Τι προσπαθεί να μου πει το σύμπαν;

Βλέπω διαρκώς μπροστά μου τους ίδιους αριθμούς. Τι προσπαθεί να μου πει το σύμπαν;

Σας έχει τύχει να ξυπνήσετε, να κοιτάξετε το ρολόι σας και να δείτε ότι η ώρα είναι 2:22. Και αργότερα, το πρωί να πάρετε την απόδειξη από το καφέ της γειτονιάς και το ποσό να είναι 2,22 ευρώ; Αμέσως μετά, ενώ διασχίζετε τον δρόμο, το μάτι σας να πέφτει στον αριθμό της οδού, που είναι και αυτός το 222.

Είναι η ιδέα σας ή μήπως κάτι μεταφυσικό συμβαίνει;

Αυτές οι παράξενες συμπτώσεις ονομάζονται συγχρονισμοί και η θεωρία τους βασίζεται στο γεγονός ότι ουσιαστικά είμαστε ενέργεια, η οποία συνδέεται και λειτουργεί με συχνότητες.

Η αριθμολογία είναι η μελέτη του νοήματος των δονήσεων που έχουν οι αριθμοί και πώς αυτό συνδέεται με ορισμένες ποιότητες, χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Στη βάση της αριθμολογίας βρίσκεται η ιδέα ότι το σύμπαν είναι μαθηματικά ακριβές και ότι ο κάθε αριθμός έχει το δικό του νόημα και μία δόνηση που ανταποκρίνεται στην ύπαρξη της ύλης και της ζωής. Κάτι που θυμίζει με κάποιο τρόπο τη γλώσσα των υπολογιστών και την ταινία Matrix…

Κατά συνέπεια αν αποκωδικοποιήσουμε αυτούς τους αριθμούς, μπορούμε να κατανοήσουμε και να έρθουμε έτσι σε επαφή με μία πολύ σημαντική γνώση και γιατί όχι, καθοδήγηση για τη ζωή μας.

Ακριβώς λόγω αυτής της συμπαντικής καθοδήγησης, αυτοί οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί ονομάζονται και Αγγελικοί, για την υπερβατική βοήθεια που μας προσφέρουν.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα μηνύματά τους σύμφωνα με την αριθμολογία.

000

Ένας κύκλος κλείνει ή ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σου. Έχεις την ικανότητα και την ελεύθερη θέληση να φανταστείς και να δημιουργήσεις ό,τι επιθυμείς στην πραγματικότητα σου. Αύξησε τη συνειδητότητα σου. Όταν είσαι σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου, το καλό που προσφέρεις θα επιστρέψει σε σένα.

111

Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα και γι’ αυτό επίτρεψε στην ψυχή σου να ανοιχτεί σε καινούργιες εμπειρίες. Δείξε τόλμη και αποφασιστικότητα. Έχεις τη δύναμη να απαγκιστρωθείς από ό,τι σε βαραίνει. Επέτρεψε στον αληθινό εαυτό σου να φανεί, διότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο σου στον κόσμο. Αναγνώρισε και άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου.

222

Καλείσαι να έρθεις σε αρμονία με το σώμα και το πνεύμα σου, καθώς και με τους ανθρώπους γύρω σου. Με τη θετικότητα πάντα να αντικατοπτρίζεται στην πραγματικότητα μας, όπως εσωτερικά έτσι και εξωτερικά, είναι η ώρα να κάνεις ενωτικές σκέψεις και να προσφέρεις τις δεξιότητες σου, ώστε να συνεισφέρεις σε έναν καλύτερο κόσμο. Αναζήτησε την ευτυχία με συνεργασίες και σχέσεις που θα σου προσφέρουν εσωτερική πληρότητα. Πρόσφερε την αγάπη που έχεις μέσα σου απλόχερα. Θα έχεις υλική αφθονία.

333

Μοιράσου τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά σου και κάνε αυτό το παραπάνω βήμα. Βρες μέσα σου τη δύναμη και το κουράγιο να ακολουθήσεις το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην αλήθεια σου. Θα σου δοθεί η πνευματική βοήθεια που έχεις ανάγκη για να ακολουθήσεις το όραμα σου. Δώσε και πάρε χαρά από τους συνανθρώπους σου επικοινωνώντας και θυμήσου να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.

444

Είσαι σε αρμονία με το σύμπαν. Νιώσε ότι βρίσκεσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι, στο εδώ και το τώρα. Είσαι ασφαλής και προστατευμένος. Οικοδόμησε ένα γερό πνευματικό υπόβαθρο διευρύνοντας τις γνώσεις σου, αλλά και την πίστη σου. Ξεκίνα να χτίζεις το μέλλον σου και δημιούργησε γερές συναισθηματικές βάσεις με φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα.

555

Ετοιμάσου για αλλαγές. Η ζωή σου θα μεταμορφωθεί. Προσπάθησε να παραμείνεις θετικός και ανοιχτός στο διαφορετικό, καθώς το σύμπαν θα ανασυνθέτει τις συνισταμένες της ζωής σου. Αν επιθυμείς κάτι διαφορετικό, ξεκίνα από τις πεποιθήσεις σου και αυτό θα αντικατοπτριστεί αυτομάτως και εξωτερικά, στην πραγματικότητα της ζωής σου.

666

Αν νιώθεις ανισορροπία στο περιβάλλον σου, αυτός ο αριθμός σε προτρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση στις σκέψεις σου, ώστε να δονείσαι σε ποιο θετικές συχνότητες. Μεταμόρφωσε τη ζωή σου κάνοντας καλύτερες σκέψεις, πράξεις και συναναστροφές. Φρόντισε το σώμα σου, είναι ο ναός σου. Φέρε χαρά στην καθημερινότητά σου και μάθε να προσφέρεις πριν ζητήσεις.

777

Βρίσκεσαι σε τέλεια εναρμόνιση με το σύμπαν. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Ό,τι προσφέρεις το σύμπαν σου το επιστρέφει. Υπάρχουν νέες ευκαιρίες και οι πόρτες ανοίγουν για εσένα. Καθώς η καρδιά σου ανοίγει, το μονοπάτι σου φωτίζεται από την αγάπη. Η κατανόηση σου μεγαλώνει και μαζί με αυτήν η αντίληψή σου.

888

Να είσαι ευγνώμων για ό,τι δώρο σου έχει προσφέρει η ζωή. Με την ευγνωμοσύνη ελκύεις ακόμα περισσότερα δώρα. Έχεις γνώση και σοφία που πρέπει να μοιραστείς με τους άλλους. Κάθε φορά θα λαμβάνεις αυτό που είσαι έτοιμος να δεχτείς. Βρίσκεσαι στη ροή της αφθονίας και την ελκύεις υλικά και πνευματικά, γι’ αυτό δημιούργησε με σωστές προϋποθέσεις τη ζωή που επιθυμείς. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος στην αγάπη.

999

Ήρθε η ώρα να εκφράσεις αυτό που είσαι και να μιλήσεις με την παγκόσμια γλώσσα της ψυχής. Είτε εκφραστείς με γραπτό ή προφορικό λόγο είτε με την τέχνη ή το σώμα σου, θα βρεις τους κατάλληλους ακροατές που περιμένουν για εσένα. Με την έκφραση σου υπηρετείς κάτι μεγαλύτερο και επηρεάζεις τις ζωές πολλών ανθρώπων. Αυτό που γίνεται σήμερα επηρεάζει πάντα το αύριο, γι’ αυτό να έχεις πάντα το καλύτερο όραμα και τις καλύτερες προθέσεις.