Πολυαστρία: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο

Πολυαστρία: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο

Πολυαστρία: Τι σημαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή οίκο

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που οι αντιδράσεις και τα γνωρίσματα του χαρακτήρα του δεν έχουν καμία σχέση με το ζώδιο που εκπροσωπεί; Δηλαδή, για παράδειγμα, να έχει γεννηθεί κάποιος στο ζώδιο του Κριού, αλλά να μην είναι καθόλου παρορμητικός και ανταγωνιστικός, αλλά να κάνει σταθερά βήματα όπως ένας Ταύρος ή να είναι ήσυχος και ευαίσθητος όπως ένας Ιχθύς. Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχει πολυαστρία σε κάποιο άλλο ζώδιο.

Τι είναι η πολυαστρία

Η έννοια της πολυαστρίας είναι πολύ απλή: όταν κάποιος έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τρεις ή περισσότερους πλανήτες σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο ή σε έναν οίκο. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε οι ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και η ενέργεια αυτού του ζωδίου ή του οίκου θα είναι πιο εμφανή και θα υπερισχύουν. Όσο περισσότερους πλανήτες έχετε μαζεμένους σε ένα ζώδιο ή έναν οίκο, τόσο πιο ισχυρή είναι η επιρροή τους και αν δεν συμμετέχει στην πολυαστρία το ζώδιο του Ήλιου σας, δηλαδή το ζώδιο σας, τότε μπορεί να μην εκφράζετε καθόλου τα χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί με πολυαστρία στον Σκορπιό, αλλά είστε Ζυγός, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικοί, από ό,τι ορίζει το ζώδιο σας. Από την άλλη, αν έχετε πολυαστρία στο ζώδιο του Ήλιου σας, για παράδειγμα είστε Ζυγός και έχετε σε αυτό το ζώδιο περισσότερους από τρεις πλανήτες, τότε θα είστε ο ορισμός του Ζυγού και θα έχετε όλα τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά του.

Πολυαστρία: εμπόδιο ή δύναμη;

Όταν κάποιος έχει πολυαστρία στον αστρολογικό του χάρτη σημαίνει ότι έχει έντονη συγκέντρωση των χαρακτηριστικών ενός ζωδίου ή των θεμάτων του οίκου και, ανάλογα με τη θέση που βρίσκεται, μπορεί να εξηγήσει πολλά για τον χαρακτήρα, τη ζωή και τις αντιδράσεις του. Έτσι, μπορεί η πολυαστρία από τη μία να είναι ένα «εμπόδιο», διότι είναι σαν να έχει βάλει κάποιος από τη μια πλευρά μιας βάρκας πάρα πολλά πράγματα και να γέρνει, κινδυνεύοντας να μπατάρει, όμως, μπορεί να λειτουργήσει και ως δύναμη, ως εκτοξευτήρας και να απογειώσει κάποιον, αν εκμεταλλευτεί σωστά την ενέργεια της και μπορέσει να αξιοποιήσει τα θετικά γνωρίσματα της θέση της.

Βρείτε στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη πατώντας εδώ αν έχετε πολυαστρία. Δηλαδή, αν έχετε τρεις ή περισσότερους πλανήτες σε ένα ζώδιο ή σε έναν οίκο και μάθετε τι σημαίνει αυτό διαβάζοντας παρακάτω.

Πολυαστρία στον Κριό ή στον 1ο οίκο

Ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι, ειλικρινείς, μαχητές, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να σας χαρακτηρίσουν. Στόχος σας είναι να είστε πάντα πρώτοι και με δυναμισμό και ευθύτητα προσπαθείτε να ηγηθείτε. Δεν σας αρέσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, δεν τα βάζετε με άτομα που είναι αδύναμα και προασπίζεστε τα δικαιώματα τους. Η πολυαστρία στον Κριό ή στον 1ο οίκο σάς δίνει έντονο ενθουσιασμό και σας κάνει να αναζητάτε συνεχώς την αδρεναλίνη. Αν μάλιστα έχετε και τον Ήλιο σας στον Κριό ή σε ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), τότε μπορεί να ασχολείστε με extreme sports ή με κάποιο επάγγελμα που θέλει πολλά κότσια. Είστε έντονα ανταγωνιστικοί, όχι μόνο μόνο στον αθλητισμό ή στην καριέρα σας, αλλά σε όλα. Είστε παθιασμένοι με τη ζωή γενικά και θέλετε όλα να τα ζείτε στο έπακρο. Θέλετε την αναγνώριση και να είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Δεν μπορείτε να επισκιάζεστε από τους άλλους και θα κάνετε τα πάντα για να βγείτε μπροστά, να ηγηθείτε και μπορεί να καταπιέσετε τους γύρω σας για να γίνει το δικό σας. Ο άκρατος παρορμητισμός σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, αφού πρώτα πράττετε και μετά σκέφτεστε. Είστε όμως και πολύ κοινωνικοί, έξυπνοι και σας αρέσει η διασκέδαση και η καλοπέραση.

Πολυαστρία στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο

Η πολυαστρία στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο προσφέρει μια αίσθηση σταθερότητας στη ζωή σας, οπότε, έστω και αν εκπροσωπείτε κάποιο ζώδιο που είναι πιο παρορμητικό (όπως για παράδειγμα ο Κριός), εσείς θα είστε πιο γειωμένοι και πρακτικοί. Θέλετε να έχετε σταθερές σχέσεις και βάσεις στη ζωή σας και να νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Από τα νεανικά σας χρόνια θα αρχίσετε να χτίζετε τη ζωή σας και να βάζετε τους ρεαλιστικούς στόχους σας, τους οποίος θα ακολουθήσετε με συνέπεια. Έχετε έντονη την επιθυμία να δημιουργήσετε ένα ευτυχισμένο και φιλόξενο σπιτικό και τη δική σας οικογένεια, με την οποία θα αισθάνεστε ασφάλεια. Διατηρείτε τους οικογενειακούς σας δεσμούς και τις παραδόσεις και απολαμβάνετε να περνάτε όμορφες στιγμές με τους συγγενείς σας. Αλλά και η φιλία είναι πολύ σημαντική για εσάς και αντιμετωπίζετε τους φίλους σας ως οικογένεια. Σας αρέσει πολύ να χαλαρώνετε και να περνάτε ήρεμες στιγμές στη φύση, περπατώντας ή απλώς να κάθεστε και να ακούτε τα πουλιά να κελαηδούν και τα φύλλα να θροΐζουν, γενικά οι ήχοι της φύσης σας ηρεμούν και σας αναζωογονούν. Όπως σας χαλαρώνει και η μουσική και το τραγούδι και μάλιστα μπορεί να έχετε και ιδιαίτερο ταλέντο και ίσως μια μελωδική φωνή. Όμως, αυτό που γεμίζει την ψυχή σας είναι η τέχνη και η πολυτέλεια. Έχετε βαθιά εκτίμηση για ό,τι είναι εκλεπτυσμένο και έχει στιλ. Γενικά, είστε επίμονοι, αποφασιστικοί και πεισματάρηδες. Κάνετε τα πάντα για να επιτύχετε τους στόχους σας και είστε επιμελείς, εργατικοί και αξιόπιστοι. Είστε επιχειρηματικά δαιμόνια, αναζητάτε τρόπους να εξελιχθείτε επαγγελματικά και είστε υπερήφανοι για ό,τι πετυχαίνετε. Θεωρείτε τη δουλειά ως μέσο για να αποκτήσετε όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που επιθυμείτε και δεν σπαταλάτε τα χρήματα σας, αλλά τα επενδύετε και μάλιστα σε ακίνητα. Μπορεί να γίνεστε πολλές φορές συμφεροντολόγοι και να επιλέξετε ένα ταίρι που θα σας στηρίζει ηθικά και υλικά. Αν η πολυαστρία σας στον Ταύρο βάλλεται από  δύσκολες όψεις τότε μπορεί να εκδηλώσετε μεγαλύτερη νωχελικότητα, τεμπελιά και να έχετε πιο αργούς ρυθμούς.

Πολυαστρία στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο

Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας, αν έχετε πολυαστρία στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο, σίγουρα είστε η ψυχή της παρέας. Η ευστροφία σας και η επικοινωνιακή σας δεινότητα σάς δίνει ένα πλεονέκτημα και την ικανότητα να μπορείτε να συσχετίζεστε με τον οποιονδήποτε. Απολαμβάνετε να μοιράζεστε ό,τι γνωρίζετε με τους συνομιλητές σας και να αφηγείστε με διασκεδαστικό τρόπο ιστορίες από τη ζωή σας ή ό,τι έχετε ακούσει. Είστε κοινωνικές πεταλούδες, σας αρέσει η διασκέδαση και ενθουσιάζεστε όταν συναντάτε νέα και ενδιαφέροντα άτομα. Έχετε έναν τεράστιο κύκλο φίλων και γνωστών και κρατάτε με όλους επαφή. Το μυαλό σας κόβει σαν ξυράφι και είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και απόψεις, χωρίς να κρίνετε και να κατακρίνετε τις διαφορετικές πεποιθήσεις ενός άλλου ατόμου. Μάλιστα, αν βρεθείτε με κάποιον που ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας οδηγεί σε μια άλλη οπτική ή σε ένα καινούριο θέμα, τότε θα μαγευτείτε και θα θέλετε να μάθετε τα πάντα για να το κατανοήσετε πλήρως. Βρίσκεστε συνεχώς σε μια προσπάθεια να μάθετε, να συλλέξετε πληροφορίες και να τις μοιραστείτε με άλλους και μπορείτε να πετύχετε ως συγγραφείς, δημοσιογράφοι, εκφωνητές ειδήσεων, ηθοποιοί, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών ή επιστήμονες που αναζητούν νέες ανακαλύψεις. Η διπλή φύση των Διδύμων σας δίνει το χάρισμα να μπορείτε να αντιληφθείτε μια κατάσταση από διαφορετικές πλευρές ή να έχετε ταυτόχρονα δύο καριέρες, δύο σπίτια, δύο «ζωές». Επίσης, αυτή η διπλή φύση σάς δίνει και δύο διαφορετικές προσωπικότητες, που συνήθως είναι αντιφατικές. Ακόμη, σας αρέσει να φλερτάρετε συνεχώς, να παίξετε και να πειράζετε τους γύρω σας. Στις σχέσεις σας θέλετε να διασκεδάζετε και να νιώθετε κάθε μέρα σαν να είναι το πρώτο ραντεβού, αλλά αυτό είναι αδύνατο και έτσι βαριέστε πολύ γρήγορα. Είστε μια ανήσυχη ψυχή που επιθυμεί συνεχείς αλλαγές και σιχαίνεστε τη ρουτίνα, το πρόγραμμα και τους περιορισμούς. Λατρεύετε τα ταξίδια, τις καινούργιες γνωριμίες, αλλά είστε κυκλοθυμικοί και δεν αντέχετε τις ευαισθησίες και τις συναισθηματικές εξάρσεις των άλλων.

Πολυαστρία στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο

Αν έχετε τρεις ή περισσότερους πλανήτες στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο σημαίνει ότι είστε βαθιά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, διαισθητικοί, αλλά και χειριστικοί. Συναισθάνεστε αμέσως το τι νιώθουν οι άλλοι και πολλές φορές αυτό σας κάνει να καταρρέετε, αφού κάνετε τα προβλήματα τους δικά σας. Όμως, αρκετά συχνά χρησιμοποιείτε και την ευαισθησία σας ως αδυναμία και κάνετε τους άλλους να αισθάνονται υποχρεωμένοι απέναντί σας και τους χειρίζεστε συναισθηματικά. Πολλές φορές έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, αφού δεν αντέχετε να σας βομβαρδίζουν όλοι με τα θέματα που τους απασχολούν και θέλετε να είστε μόνο με την οικογένεια σας και αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια. Είστε υπερπροστατευτικοί γονείς και γενικά το σπίτι και η οικογένεια σας είναι το καταφύγιο σας και κάνετε πολλές θυσίες για τους δικούς ανθρώπους. Επειδή σας αρέσει η σιγουριά, εξοικονομείτε πάντα χρήματα για μια ώρα ανάγκης. Το σπίτι σας είναι ζεστό και φιλόξενο, γεμάτο με φωτογραφίες και κειμήλια και σας αρέσει να μαγειρεύετε και να κάνετε οικογενειακά τραπέζια και μαζώξεις. Έχετε μια τεράστια και γενναιόδωρη καρδιά και όλοι σας εμπιστεύονται τις μύχιες σκέψεις τους και τα προβλήματα τους, αφού καταλαβαίνετε τον συναισθηματικό τους πόνο. Όμως πληγώνεστε εύκολα από τις πράξεις και τα λόγια των άλλων και τα παίρνετε όλα προσωπικά. Χρειάζεστε ένα ταίρι που να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα συναισθήματά σας και να σας δείχνει τη φροντίδα και την αγάπη που έχετε ανάγκη.

Πολυαστρία στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο

Εάν στον γενέθλιο χάρτη σας υπάρχουν τρεις ή περισσότεροι πλανήτες στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο, τότε πιθανότατα κάνετε τα πάντα με έναν θεαματικό και επιδεικτικό τρόπο. Απολαμβάνετε να ξοδεύετε χρήματα, να αγοράζετε αντικείμενα υψηλής ποιότητας και σας αρέσουν τα πολυτελή πράγματα. Είστε γενναιόδωροι, θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής, να διασκεδάζετε και να ζείτε σαν τους βασιλιάδες. Έχετε όμως και μια δεσποτική συμπεριφορά και δεν δέχεστε αντιρρήσεις, δεν ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και προσπαθείτε να επιβληθείτε με κάθε τρόπο. Είστε προστατευτικοί όμως με όσους είναι αδύναμοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και αγανακτείτε με την αδικία. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπήσουν και να σας θαυμάσουν και λόγω του έντονου «εγώ» σας, θεωρείτε ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας βρίσκεται απέναντι σας. Μάλιστα, πολλές φορές για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων μπορεί να δραματοποιήσετε τις καταστάσεις και να παρουσιαστείτε ως «θύματα», προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Νιώθετε όμορφα και σημαντικοί όταν είστε στο προσκήνιο και υποφέρετε αν κάποιος σας αγνοήσει ή αν οι πράξεις σας δεν αναγνωριστούν. Έχετε μια θεατρική και δημιουργική πλευρά και μεγάλο ταλέντο σε ό,τι αφορά τη σκηνή -θέατρο, τραγούδι, κλπ. Ξέρετε πώς να τραβάτε όλα τα βλέμματα επάνω σας και πώς να συναρπάζετε τους γύρω σας, αφού οι άλλοι απολαμβάνουν το χιούμορ και τη διασκεδαστική προσωπικότητά σας.

Πολυαστρία στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο

Η Πολυαστρία στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο δείχνει ότι κινήστε με βάση τη λογική και ότι είστε μεθοδικοί σε ό,τι κάνετε. Πάντα αξιολογείτε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων και λαμβάνετε τις αποφάσεις σας με χαρτί και στυλό και αφού πρώτα αντισταθμίσετε τα οφέλη που θα αποκομίσετε. Είστε πολύ έξυπνοι και η οξυδέρκεια σας εκφράζεται στις επιλογές που κάνετε για την καριέρα σας. Έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και καταλαβαίνετε ότι για να πετύχετε πρέπει να εξειδικευτείτε ή να ξεχωρίσετε. Προτιμάτε να εργάζεστε ανεξάρτητα και να μην εξαρτάστε από τους άλλους. Την αυτάρκεια την επιζητάτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και πάντα έχετε πρόγραμμα και έναν συγκεκριμένο τρόπο να κάνετε πράγματα και η ρουτίνα σάς παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας. Το μυαλό σας αναζητά πάντα την τελειότητα και το μάτι σας πέφτει συνήθως στις ατέλειες και τα λάθη και ασκείτε σκληρή κριτική στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να τους απομακρύνετε. Θέλετε σε όλα να υπάρχει ακρίβεια και τάξη και υποφέρετε με το χάος και την έλλειψη ορίων. Είστε καινοτόμοι και δημιουργικοί, αναζητάτε πάντα νέες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και συνεχώς θέλετε να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα και πώς να βρίσκετε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Η πολυαστρία στην Παρθένο μπορεί να πνίξει τη συναισθηματική φύση άλλων πλανητών που μπορεί να βρίσκονται σε ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) ή να εξουδετερώσει τον αυθορμητισμό των ζωδίων του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), οπότε αν εκπροσωπείτε κάποιο από αυτά τα ζώδια, αλλά έχετε πολυαστρία στην Παρθένο θα είστε πολύ πιο σταθεροί και αμετακίνητοι. Επίσης, δεν εκφράζετε τα συναισθήματα σας, διότι νιώθετε ευάλωτοι και προσπαθείτε πάση θυσία να διατηρήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας.

Πολυαστρία στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο

Η πολυαστρία στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο σάς χαρίζει κοινωνικότητα, ευγένεια, καλό γούστο και εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε φίλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και να είστε δημοφιλείς στις παρέες σας. Δίνετε σημασία στους άλλους όταν σας μιλάνε και σας αρέσει να μαθαίνετε τις ιστορίες της ζωής τους. Είστε εξαιρετικά ευγενικοί, έχετε άψογους τρόπους, αντιλαμβάνεστε τη γλώσσα του σώματος, παρατηρείτε το περιβάλλον γύρω σας, δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες και τις διαθέσεις και καταλαβαίνετε περισσότερα από όσα σας λένε. Σας διακρίνει μια πρωτοτυπία στο στιλ και σας συγκινούν οι τέχνες και οτιδήποτε ωραίο και κομψό. Η μόδα τρέχει στις φλέβες σας και αγαπάτε τα χρώματα, τα υφάσματα και τα αξεσουάρ. Οι φίλοι σας πάντα εμπιστεύονται τη γνώμη σας και ζητούν τις συμβουλές σας όταν βγαίνουν για ψώνια ή όταν θέλουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους. Έχετε έντονη ανάγκη για αρμονία και ό,τι χαλάει την ισορροπία στη ζωή σας σάς ρίχνει τη διάθεση. Δεν αντέχετε τις φωνές, τους καβγάδες και την αδικία. Θέλετε ηρεμία, ωραία πράγματα, καλό φαγητό και κρασί και ατέλειωτες συζητήσεις με φίλους και όσους αγαπάτε. Επιθυμείτε πάντα να βλέπετε το χαμόγελο σε όλους και προσπαθείτε για αυτό. Επίσης, προσπαθείτε να είστε δίκαιοι και είστε χαρισματικοί στις δημόσιες σχέσεις και αν βρεθείτε σε «εμπόλεμη» ζώνη θα πάρετε τον ρόλο του ειρηνοποιού και του διαμεσολαβητή. Η μεγάλη ανάγκη σας να γίνεστε αρεστοί στους άλλους σάς κάνει να ζείτε με τα «πρέπει» τους και αυτό εξουδετερώνει τη φρεσκάδα σας.

Πολυαστρία στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο

Ανεξαρτήτως ζωδίου ή ωροσκόπου, η πολυαστρία στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο δείχνει βάθος ψυχής, συναισθήματος και έντονο πάθος. Το πάθος είναι ο οδηγός σας σε όλα, είτε αυτό είναι η προσωπική σας ζωή είτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αν δεν παθιαστείτε, δεν μπορείτε να συνεχίσετε, να ονειρευτείτε, να επιβιώσετε. Η πολυαστρία στον Σκορπιό δεν επιτρέπει στο μυαλό σας να μείνει στην επιφάνεια των πραγμάτων, σάς οδηγεί σε μονοπάτια που άλλοι φοβούνται να διαβούν και να επεξεργαστούν. Σας ενδιαφέρουν θέματα ταμπού, όπως το σεξ και ο θάνατος και είστε καχύποπτοι, εμμονικοί και διαισθητικοί. Είστε «survivors» και με μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα κυνηγάτε τα όνειρά σας και μπορείτε να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας αν κάτι πάει στραβά. Μπορείτε να κυριαρχήσετε στο πεπρωμένο σας, να ακούσετε το ένστικτό σας και να μεταμορφωθείτε σε αυτό που ζητά η καρδιά σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι έντονος και τον κρατάτε μακριά από αδιάκριτα μάτια, μόνο τα ξεχωριστά άτομα στη ζωή σας μπορούν να τον δουν. Ζείτε τη ζωή σας στο όριο και προκαλείτε την τύχη σας συχνά και μπορείτε να μεταβείτε από το ένα συναισθηματικό άκρο στο άλλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρετε πώς να γοητεύετε και να μαγνητίζετε τους άλλους και πώς να υφαίνετε έναν ιστό για να τους παγιδεύετε στα δικά σας θέλω. Αν πληγωθείτε το παίρνετε πολύ βαριά και καταρρακώνεστε, αλλά μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να βγείτε πιο δυνατοί, όσο μεγάλη και αν ήταν η λαβωματιά που δεχτήκατε. Παράλληλα, έχετε τη δύναμη να θεραπεύσετε και τους άλλους από τυχόν τραύματα που κουβαλάνε στην ψυχή τους και να τους κάνετε να αισθανθούν πιο δυνατοί. Φοβάστε την εγκατάλειψη και για αυτό είστε εμμονικοί, κτητικοί και ελεγκτικοί στις σχέσεις σας. Είστε παθιασμένοι εραστές και θεωρείτε το σεξ ως την απόλυτη ένωση δύο ψυχών. Επειδή δεν είστε οι πιο εύκολη χαρακτήρες, ίσως θα ταιριάζατε καλύτερα με κάποιο ζώδιο της γης.

Πολυαστρία στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο

Όρεξη για περιπέτεια, ταξίδια και γνώση σάς δίνει η πολυαστρία στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο. Είστε ανοιχτόκαρδοι, δεν ασχολείστε με μικροπρέπειες, ξέρετε να συγχωρείτε και δεν κρατάτε κακίες. Λατρεύετε τις αλλαγές, τις παρέες, τα ταξίδια και δεν αντέχετε τη ρουτίνα, το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις. Έχετε άφθονη ενέργεια, αισιοδοξία και διάθεση να ζήσετε τη ζωή και όχι απλά να την αφήσετε να περάσει. Θέλετε να έχετε δίπλα σας άτομα που έχουν θετική ενέργεια και δεν αντέχετε τη μιζέρια και τα δράματα. Σας αρέσει το φλερτ, η διασκέδαση, η χαρά και να ζείτε νέες περιπέτειες. Θέλετε να αποκτάτε γνώσεις, γι’ αυτό συνήθως σπουδάζετε, ακόμη και στα γεράματά σας και οτιδήποτε νέο και διαφορετικό σας ενθουσιάζει. Αν έχετε περισσότερους από τέσσερις πλανήτες στον Τοξότη, πιθανότατα δεν μπορείτε να μείνετε σε ένα μέρος πολύ καιρό και ταξιδεύετε συνεχώς. Μπορεί να έχετε φίλους σε όλο τον πλανήτη ή να αποκτάτε συνεχώς πολυπολιτισμικές εμπειρίες ή να έχετε μια τάση για βαθιά πνευματικότητα. Δεν σας συγκινούν οι πεζοί άνθρωποι, ούτε αυτοί που έχουν «μικροαστικές» ανασφάλειες και θέλετε ένα ταίρι που να μπορεί να κρατά τον ενθουσιασμό σας στα ύψη, να μη σας ζηλεύει και να σας αφήνει να αισθάνεστε ελεύθεροι. Και στην εργασία σας δεν αντέχετε τη ρουτίνα και θέλετε συνεχώς να κάνετε πράγματα που είναι δημιουργικά και εξάπτουν τη φαντασία σας.

Πολυαστρία στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο, δηλαδή στο Μεσουράνημα σας, σημαίνει αφοσίωση στους στόχους, φιλοδοξία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Αυτοί οι τομείς απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της σκέψης σας. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του και η επιτυχία είναι ο σκοπός της ζωής σας. Αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε ζώδιο του νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύες), τότε μπορεί να στερέψει το συναίσθημα σας και να σας κάνει πιο σκληρούς, ή να περιορίσει τον παρορμητισμό και την επιθετική συμπεριφορά αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης). Όσο για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), η πολυαστρία στον Αιγόκερω μπορεί να επιβραδύνει την αεικίνητη πλευρά τους και να τους βγάλει μια πιο σταθερή πλευρά. Γενικά, με την πολυαστρία στον Αιγόκερω μπορεί να γίνετε πολύ άκαμπτοι στις απόψεις σας και πολύ πεισματάρηδες. Όμως, έχετε ηγετικές ικανότητες και άλλοι σας σέβονται και σας θαυμάζουν. Είστε πολυμήχανοι, αξιολογείτε σωστά τις καταστάσεις και μπορείτε να επιλύσετε και τα πιο δύσκολα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Είστε πολύ φιλόδοξοι και κινήστε βάσει των στόχων σας, που είναι σαφείς και σχεδιασμένοι. Εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε και δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία σας. Αναζητάτε πάντα καινοτομίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά και τρόπους για να βελτιώσετε την εργασία σας. Το ατελείωτο πείσμα σας σάς βοηθά να συνεχίζετε όταν οι άλλοι τα παρατούν και δεν σταματάτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε ξεκινήσει. Γίνεστε σωστοί και αφοσιωμένοι οικογενειάρχες, δουλεύετε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι δεν θα λείψει τίποτα από το σπίτι σας, αλλά μπορεί να καταπιέζετε τα μέλη της οικογένειας σας για να μην χαλάσει η κοινωνική σας φήμη, καθώς κινήστε πάντα στα όρια του καθωσπρεπισμού. Αποζητάτε την κοινωνική καταξίωση κάνετε παρέα με άτομα που μπορούν να σας αναδείξουν και να σας προωθήσουν και συχνά χάνετε την επαφή με τα «θέλω» σας και υποστηρίζετε μόνο τα «πρέπει».

Πολυαστρία στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο

Εάν έχετε πολυαστρία στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο, τότε σίγουρα είστε πολύ κοινωνικοί, φιλικοί, με πρωτότυπες ιδέες, αλλά και λίγο ιδιόρρυθμοι και επαναστάτες χωρίς αιτία. Ανάλογα με τους πλανήτες και τη θέση της πολυαστρίας μπορεί να σας βγει μια τραχιά πλευρά, να παρουσιάζεστε στο περιβάλλον σας ως ατομικιστές ή τολμηροί στοχαστές που οι απόψεις σας προκαλούν. Σίγουρα όμως θα έχετε ένα ανεξάρτητο πνεύμα, καλλιτεχνικές ανησυχίες, κοφτερό μυαλό και εκκεντρικές ιδέες. Είστε πρωτοπόροι και μπροστά από την εποχή σας, θέλετε να ξεχωρίζετε και πολλές φορές νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Συχνά, ενώ έχετε μια ξεχωριστή προσωπικότητα που μπορεί να αποπνέει αυτοπεποίθηση, ταυτόχρονα μπορεί να αισθάνεστε ταπεινοί και ίσως ανάξιοι. Έχετε τεράστια ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία και δεν αντέχετε οτιδήποτε σας δεσμεύει και σας περιορίζει. Ο φιλικός σας κύκλος είναι τεράστιος, αλλά εσείς συχνά έχετε την ανάγκη να απομονώνεστε και να χάνεστε στις σκέψεις σας. Είστε ομαδικοί παίκτες, έχετε κοινωνική συνείδηση, αλλά κινήστε σαν τον Δον Κιχώτη που κυνηγά ανεμόμυλους. Δεν θέλετε να μοιάζετε στους άλλους, έχετε διαφορετική άποψη για τη ζωή και τα συναισθήματα δεν θολώνουν το μυαλό σας που δουλεύει με χίλιες στροφές. Θέλετε να είστε λογικοί και αντικειμενικοί και έτσι αποσυνδέεστε από ευαισθησίες και συναισθήματα που μπλοκάρουν την κρίση σας. Αν προκύψει κάποιο προσωπικό δράμα, τα χάνετε και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Σε ερωτικό επίπεδο αισθάνεστε πολύ άνετα αν με το ταίρι σας μπορείτε να είστε και φίλοι.

Πολυαστρία στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο

Η πολυαστρία στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο σάς δίνει μεγάλη ευαισθησία, αλλά και μια δυνατή διαίσθηση, που αν την ακολουθήσετε και την εμπιστευθείτε μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Είστε άτομα ευφάνταστα, με πολλά ταλέντα, αγαπάτε τις τέχνες και μέσω αυτών εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας. Νιώθετε ασφαλείς στην οικογένεια σας και θέλετε να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν. Δεν σας αρέσουν τα δύσκολα και χάνεστε σε έναν δικό σας κόσμο, αποφεύγοντας τη σκληρή πραγματικότητα. Ονειρεύεστε μια σχέση και έναν κόσμο βγαλμένο από τα παραμύθια και δυστυχώς πολλές φορές ωραιοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους και οδηγήστε στην καταστροφή. Όμως σίγουρα η διαίσθησή σας σάς είχε χτυπήσει κάποιο καμπανάκι, που όμως εσείς αποφασίσατε να μην ακούσετε και να ρίξετε τη χρυσόσκονη σας. Η συμπόνια σας και η ενσυναίσθηση σας πολλές φορές σας κάνει να μπλέκετε σε καταστάσεις που κανονικά πρέπει θα έπρεπε να τρέξετε μακριά, αλλά εσείς θέλετε να σώσετε τον κόσμο. Και μετά απογοητεύεστε και κλείνεστε πιο πολύ στον εαυτό σας. Δεν έχετε σχέδιο για τη ζωή και γίνεστε έρμαιο και βορρά στις προθέσεις των άλλων, που πολλές φορές δεν είναι οι καλύτερες και σας εκμεταλλεύονται. Πρέπει να βάλετε όρια και να είστε πιο επιλεκτικοί στους ανθρώπους που επιτρέπετε να μπουν στη ζωή σας. Πρέπει να βρείτε τρόπους να αναζωογονήστε και να μην καταφεύγετε σε τεχνητούς παραδείσους και σε επικίνδυνες ουσίες, λόγω του φόβου σας να βγείτε μπροστά και να αντιμετωπίσετε όσους σας πληγώνουν. Βέβαια, η πολυαστρία στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο έχει και μια άλλη όψη, αυτή του παρασκηνίου, του ψεύδους και της υποκρισίας. Μπορεί λοιπόν να βγάζετε, ανάλογα και με τους πλανήτες και τις θέσεις που βρίσκονται, έναν πολύ σκοτεινό και εξουσιαστικό χαρακτήρα, που φορά τη μάσκα του θύματος, αλλά είναι ένας τοξικός, αδίστακτος θύτης.