Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/06/2023 – 02/07/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/06/2023 – 02/07/2023

Εκρηκτικό προβλέπεται το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να δημιουργεί επαναστατική διάθεση και εντάσεις μέσα στις σχέσεις, επομένως προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακρότητες και προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι. Από τις 27/06/2023 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα βγάλει στο φως τις ευαισθησίες μας. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας για τις επόμενες εβδομάδες επηρεάζονται από το συναίσθημα και είναι πιθανό να επανέλθουν στο μυαλό μας μνήμες από το παρελθόν. Στις 29/06/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα, να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις για το μέλλον μας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα έρχεται για να μας βοηθήσει να απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος και να μας υπενθυμίσει ότι αξίζει να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Ο Ιούλιος θα μας υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την όψη για να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να βγείτε ραντεβού, να στείλετε ένα μήνυμα ή να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές. Η εβδομάδα θα κλείσει όσο εκρηκτικά ξεκίνησε, αφού την Κυριακή 02/07/2023 ο Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη αυτή τη φορά. Η όψη αυτή μας φέρνει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες συμπεριφορές που δοκιμάζουν την υπομονή και τις αντοχές μας. Η ακατανίκητη επιθυμία να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία μας ή να πάμε κόντρα στους άλλους μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις μας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να βάλουμε νερό στο κρασί μας.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σας καλεί να αφοσιωθείτε στην οικογένεια και στους κοντινούς σας ανθρώπους, επομένως μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να μείνετε περισσότερο στο σπίτι και να αγνοήσετε προσκλήσεις για εξόδους. Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου και σας βοηθάνε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να γίνετε πιο στοργικοί απέναντι του. Μη διστάσετε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους νοιάζονται πραγματικά για εσάς και τους θέλετε κοντά σας. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να επανέλθει στο προσκήνιο ένας/μια πρώην ή να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Στις 29/06 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να αφήσετε πίσω σας όλα όσα σας πλήγωσαν. Την Κυριακή 02/07 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και επαφές, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα, ειδικά αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα καταπιέζατε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για εσάς και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο, να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέες γνωριμίες. Οι ημέρες αυτές λοιπόν σας καλούν να βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα που τόσο αγαπάτε και να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να πάτε μια εκδρομή ή για να οργανώσετε τις διακοπές σας. Μια γνωριμία που θα κάνετε γύρω στις 29/06 με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ ουσιαστικό. Το Σάββατο ο Δίας από το ζώδιο σας θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ωστόσο, αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις ή αποστασιοποίηση με κάποιο πρόσωπο, επομένως δεν θα πρέπει να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις ή να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες είναι θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα της σχέσης σας και παρότι ανήκετε σε ένα ζώδιο που έχει ανάγκη τις αλλαγές και την ποικιλία, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να σταθεροποιήσετε μια σχέση και να αφοσιωθείτε σε ένα πρόσωπο. Κοντά στις 29/06 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να είστε ανοιχτοί και να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας προσεγγίσουν. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξετε τα λόγια και τις συζητήσεις σας, καθώς τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Άρη και την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα. Εάν αισθάνεστε ότι ένα άτομο σας περιορίζει, προτιμήστε να πάρετε μια απόσταση ασφαλείας και αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τα έντονα ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, ανήκετε στους πρωταγωνιστές των ημερών που έρχονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής από τις 27/06 θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις επαφές σας και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Μέχρι αρχές Ιουλίου που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να στείλετε ένα μήνυμα που σκέφτεστε καιρό και να εκφράσετε επιτέλους όσα έχετε στο μυαλό σας. Στις 29/06 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μιλάει για σταθεροποίηση μιας κατάστασης και σας βοηθάει να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδια σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, αφού ο Δίας την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο σας. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και είναι πιθανό μια γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να μπει στη ζωή σας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινάει με εντάσεις για εσάς, αφού το τετράγωνο Άρη-Ουρανού τη Δευτέρα φέρνει ακραίες συμπεριφορές και αντιδραστικότητα μέσα στις σχέσεις σας. Εάν λοιπόν μια κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε, τώρα θα γίνει η μεγάλη έκρηξη. Προσπαθήστε βέβαια να μπείτε στη θέση του άλλου πριν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τη ρήξη. Από τις 27/06 ο Ερμής στον Καρκίνο θα εγκαινιάσει μια πιο ήσυχη και εσωτερική περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας και να αναζητήσετε κάποιες απαντήσεις. Μπορεί επίσης κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις ή να υπάρχει ένα παρασκήνιο σε μια κατάσταση, το οποίο ακόμα αγνοείτε. Στις 29/06 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια όψη που θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τα τραύματα σας, να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Ο Ιούλιος θα σας υποδεχτεί επεισοδιακά, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί απρόβλεπτες καταστάσεις και φέρνει αστάθεια μέσα στις σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί πλέον, ενώ κάποιοι άλλοι θα έρθετε αντιμέτωποι εσείς οι ίδιοι με συμπεριφορές που θα σας αναστατώσουν. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τον θυμό να σας καθοδηγήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών φίλων και δεν θα διστάσετε να μπείτε σε καινούργιες ομάδες και παρέες με άτομα που σας εκφράζουν. Αν είστε αδέσμευτοι, με το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 29/06 δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα ατόμων η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Στις 29/06 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να αφήστε πίσω ανασφάλειες που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο για εσάς με ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη. Τα ρίσκα και οι τολμηρές κινήσεις ευνοούνται, επομένως μη διστάσετε να γίνετε πιο περιπετειώδεις και να πάρετε πρωτοβουλίες ή να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια καλή ευκαιρία να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον από κοινού.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη εξακολουθούν να διελαύνουν στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να συγκρουστείτε με φίλους ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη διπλωματία σας και μην οδηγηθείτε σε ακραίες ή αντιδραστικές συμπεριφορές χωρίς λόγο. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε παράπονα από κάποιο πρόσωπο εκφράστε τα θέλω σας με ειλικρίνεια και μην καταπιεστείτε, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον ψυχισμό σας. Με τον Ήλιο αλλά τον Ερμή από τις 27/06 στο ζώδιο του Καρκίνου θα ενεργοποιηθεί ο οίκος που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, επομένως για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν πολύ οι στόχοι σας και οι κινήσεις σας στα επαγγελματικά. Είναι πιθανό λοιπόν να έχετε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα εξαιτίας των υποχρεώσεων σας και να μην έχετε μυαλό για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Καλό θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην έχετε παράπονα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να έχετε απρόσμενες εξελίξεις σε μια ερωτική ιστορία ή αναπάντεχες συναντήσεις που θα σας αναστατώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απρόβλεπτος Ουρανός από τον Ταύρο θα σχηματίσει δύσκολες όψεις τετραγώνου με τον Άρη και την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, επομένως μπορεί να βιώσετε εντάσεις και αναταραχές μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή να αντιμετωπίσετε μια συμπεριφορά που θα σας ξαφνιάσει. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες αντιδράσεις. Το θετικό όμως αυτής της εβδομάδας είναι η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου. Η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, να ταξιδέψετε ή να βάλετε στη ζωή σας καινούργια άτομα που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Στις 29/06 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί καταστάσεις και σας βοηθάει να πάρετε κομβικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βγείτε ραντεβού και φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή επανασυνδέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο αλλά και τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο από τις 27/06 θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Τώρα θέλετε να συνδεθείτε σε βάθος με τους άλλους και δεν θα αρκεστείτε σε μια επιφανειακή γνωριμία που δεν σας προκαλεί έντονα συναισθήματα. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη και κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές συναντήσεις και επαφές. Στις 29/06 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς, η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας στο κομμάτι του έρωτα. Θα αφήσετε πίσω σας όλα εκείνα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό μια επαγγελματική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του ένας/μια συνάδελφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή ακριβώς απέναντι σας. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση. Στις 29/06 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σας καλεί να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Τώρα θα δείτε ποιες καταστάσεις έχουν γερές βάσεις και σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να επενδύσετε. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας. Ωστόσο καλό θα είναι να είστε έτοιμοι για όλα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στο κλείσιμο της εβδομάδας μπορεί να φέρει συναισθηματικές αναταραχές ή αποστασιοποίηση με ένα πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου εμπεριέχει εκπλήξεις και εκρηκτικές καταστάσεις, αφού ο κυβερνήτης σας Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη. Είναι γεγονός ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο αρκετά ανεξάρτητο που δεν αντέχει τους περιορισμούς και την καταπίεση. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε απέναντι σε μια κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο που δεν καλύπτει τις ανάγκες σας ή αισθάνεστε ότι σας κρατάει πίσω. Μπορεί λοιπόν να διακόψετε απότομα μια σχέση ή να κρατήσετε απόσταση από κάποιον/α που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Προσέξτε μόνο να μην απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς μόνο και μόνο από συσσωρευμένο θυμό ή αντιδραστικότητα. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 29/06 θα κλείσει τον μήνα με όμορφο τρόπο, αφού θα σας βοηθήσει να επουλώσετε εκείνες τις πληγές του παρελθόντος που σας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Ίσως σε αυτή τη διαδικασία να βοηθήσει μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο ή ένα καινούργιο άτομο που θα μπει στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ ερωτική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες, αφού ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και από τις 27/06 θα εισέλθει και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εκφραστικοί στο ερωτικό κομμάτι και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε πιο ανοιχτά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας και το φλερτ θα μπει ξανά στη ζωή σας. Το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 29/06 έρχεται για να σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή πιο σοβαρά. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και δεν θα κάνετε συμβιβασμούς που δεν σας ικανοποιούν. Μια γνωριμία που ξεκινάει τώρα θα έχει πολύ καλή εξέλιξη αφού θα σας προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο και επικοινωνιακό για εσάς, επομένως εκμεταλλευτείτε το για να βγείτε ραντεβού, να πάρετε πρωτοβουλίες ή να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας σε ένα πρόσωπο. Να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας.