Τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και αιφνιδιαστικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα 26/06/2023 – 02/07/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και αιφνιδιαστικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα 26/06/2023 - 02/07/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και αιφνιδιαστικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα 26/06/2023 – 02/07/2023

Πλούσια από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος η νέα εβδομάδα που περιλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και τις πρώτες του Ιουλίου. Έχουμε μια πλανητική αλλαγή καθώς ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο στις 27/06/2023 και μια πλειάδα όψεων που δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση αλλά και απρόοπτα στην καθημερινότητα μας. Στις 26/06/2023 ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη σύγχυσης, ψευδών πληροφοριών, παραπληροφόρησης, μπερδεμένων μηνυμάτων. Την ίδια μέρα πιο αργά ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Εδώ μιλάμε για μια όψη εκρηκτική και για συμπεριφορές και καταστάσεις που παρεκκλίνουν από το φυσιολογικό. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαήμερου επηρεάζονται περισσότερο. Πρέπει να κινείστε πιο συνετά, χωρίς ρίσκο και φυσικά να προσέχετε πολύ και σε θέματα υγείας, γιατί αυτή είναι μια όψη κάπως ατυχηματική. Μην βιάζεστε ακόμη κι όταν περπατάτε.

Γενικά θα είναι μια εβδομάδα αρκετά πιεστική σε πολλούς τομείς και με μια πιο πιεστική επικαιρότητα. Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά σε πιο καθαρά ύδατα, μπαίνει στον Καρκίνο κι αρχίζει να ξεθολώνει και το τοπίο γύρω μας, ενώ είμαστε πιο σίγουροι και για τις επιλογές μας. Θα δώσει ακόμη μια πιο συναισθηματική διάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε. Μας προτρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε, να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, να αλλάξουμε όσο μπορούμε το περιβάλλον που μένουμε για να είναι πιο όμορφο και πιο ευχάριστο για μας και τους συγκατοίκους μας. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο στις 29 και 30/06/2023 αντίστοιχα είναι θετικές όψεις για συμφωνίες και σοβαρές διαπραγματεύσεις.

Τα εξάγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Δία θα μας επιτρέψουν να καλωσορίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον Ιούλιο. Πράγματι η 1η Ιουλίου θα είναι μια τυχερή μέρα για τα ζώδια της γης και του νερού του πρώτου δεκαημέρου. Την Κυριακή η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει τις σχέσεις, τα οικονομικά, οτιδήποτε μας αρέσει και αγαπάμε, έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό δημιουργώντας τάσεις για ρήξεις και εντάσεις στις σχέσεις, αλλά και αβεβαιότητα και απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και αιφνιδιαστικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα 26/06/2023 – 02/07/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική γεμάτη προκλήσεις εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και κάποιες μέρες πραγματικά η αίσθηση που θα έχετε, θα είναι ότι τα έχουν βάλει όλοι μαζί σας για τους δικούς τους λόγους που ίσως δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε. Σαφώς οι πιέσεις που δέχεστε τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες εξαιτίας της πορείας του Άρη στον Λέοντα που θα ολοκληρωθεί στις 10/07. Στις 26/06 σχηματίζεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που δημιουργεί περισσότερη σύγχυση, προβλήματα τόσο σε σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ευτυχώς είναι παροδικό. Απλά την ίδια μέρα προσοχή στις αντιδράσεις σας όταν κάποιος, με την όψη Άρη-Ουρανού, πάει να σας πιέσει ακόμη περισσότερο. Σκεφτείτε με ηρεμία και μη βιάζεστε να κάνετε αντεπίθεση. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην προτάσσετε τον εγωισμό σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε την ανάγκη επιτακτικών αλλαγών και να ξεσπάτε τα νεύρα σας σε όσους δεν πρέπει.

Η αλλαγή ζωδίου για τον Ερμή, που περνά στις 27/06 στον Καρκίνο, θα επιτρέψει να έχετε καλύτερη ροή στην καθημερινότητα σας και καλύτερη επικοινωνία. Είναι μια άκρως εξωστρεφής θέση, που βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα και εγκαινιάζει μια περίοδο που όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις δραστηριότητες που σας γεμίζουν ικανοποίηση και χαρά όπως και να ταξιδέψετε περισσότερο.

Από τις 29/06 μέχρι την 1η Ιουλίου εκτείνονται κάποιες ιδιαίτερα αποτελεσματικές μέρες για σας. Βάλτε προτεραιότητες και δείτε ποιες είναι οι πιο πιεστικές προθεσμίες που έχετε, τι είναι σημαντικότερο και χρειάζεται να το τακτοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο οικογενειακό. Τι μπορεί να αναβάλλετε χωρίς να υπάρχουν σοβαρές συνέπειες. Αν πάτε να τα βάλετε όλα στο μυαλό σας ταυτόχρονα τα επίπεδα στρες θα αυξηθούν και οι αντιδράσεις σας θα αρχίσουν να είναι σπασμωδικές. Η 1η Ιουλίου είναι μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα και μπορείτε να επωφεληθείτε από κλείσιμο συμφωνιών, θετικές διαπραγματεύσεις, αλλά και να έχετε κάποια επιτυχία αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Η Κυριακή είναι μια μέρα που χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με το στενό οικογενειακό σας κύκλο όσο και στον επαγγελματικό σας κύκλο. Δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις ενδεχομένως και οι επιθέσεις που μπορεί να δεχτείτε. Βάλτε τα όρια σας, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους για να μην διαρραγούν πολύτιμες σχέσεις με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Ακόμη μια απαιτητική εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας ξετυλίγεται μπροστά σας καθώς ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας. Στις 26/06 ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Καθώς ο Ερμής κυβερνά την καθημερινότητα, την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις μετακινήσεις και στο δικό σας ωροσκόπιο και τους στόχους, αλλά και τους συνεργάτες και τους φίλους, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από σας να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση και περισσότερες μικροαναποδιές στα παραπάνω θέματα που δοκιμάζουν κάπως το νευρικό σας σύστημα. Την ίδια μέρα ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια ιδιαίτερα επιβαρυντική όψη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου, γι’ αυτό μη βιάζεστε να πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις για το μέλλον κάποιων συνεργασιών αλλά και της καριέρας σας.

Ευτυχώς μετά τις 27/06 τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν στην επικοινωνία. Στις 27/06 Ερμής περνά στον Καρκίνο κι εγκαινιάζει ένα διάστημα με μεγαλύτερη μυστική δράση, παρασκήνιο αλλά και φροντίδα για τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήσετε την ενέργεια του με στόχο τη βελτίωση του εαυτού σας και για να αφήσετε πίσω σας ό,τι πλέον δεν έχει κανένα νόημα στη ζωή σας. Από τις 29/06 μέχρι την 1η Ιουλίου είναι πιο σταθερές μέρες και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε αν θέλετε να πάρετε αποφάσεις για μακροπρόθεσμες δράσεις. Η Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην γκρεμίσετε ό,τι μπορεί να είχατε χτίσει τόσο σε μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική, σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε κάποιο άλλο στόχο που μπορεί να είχατε ακόμη και στα οικονομικά. Πριν λοιπόν συμπεριφερθείτε σαν οργισμένος έφηβος που τα βάζει με όλους και όλα, κοιτάξτε πώς θα αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός σας αγαπητά μου Λιοντάρια.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπροστά μας ξετυλίγεται η τελευταία τόσο απαιτητική εβδομάδα του Ιουνίου, που έρχεται να τεστάρει γι’ ακόμη μια φορά σχέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Εσείς οι Σκορπιοί πίσω από το «ψαρωτικό» παρουσιαστικό σας, κρύβετε μια καρδιά πιο ευαίσθητη κι από του πιο εύθραυστου Καρκίνου και μια διαίσθηση πιο ισχυρή κι από του πιο διορατικού Ιχθύ! Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή εκπροσωπείτε ένα σταθερό ζώδιο του νερού οι αντιλήψεις σας είναι εντελώς υποκειμενικές, επηρεασμένες σχεδόν πάντα από τη συναισθηματική σας κατάσταση και μπορεί να επιμένετε σε μια λάθος επιλογή ή απόφαση όσο κι αν οι γύρω σας βλέπουν πόσο καταστρεπτική μπορεί να είναι για σας. Ιδιαίτερα τη Δευτέρα και την Κυριακή που ο Άρης και η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια ρήξη ή τεράστια ένταση είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως ήρθε η στιγμή να επανεκτιμήσετε καταστάσεις σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, να δείτε πώς θα διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και πώς θα παίρνετε φυσικά περισσότερη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο νιώθετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από κάτι που σας καταπιέζει αφόρητα. Ιδιαίτερα τη Δευτέρα εκεί που νιώθατε καταπίεση, απογοήτευση ή και στενοχώρια, μπορεί να έρθουν ξεσπάσματα, να μην έχετε υπομονή προκειμένου να συζητήσετε με το σύντροφο σας ή ένα συνεργάτη και ξαφνικά η οποιαδήποτε σχέση να γίνει πυροτέχνημα. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο προσπαθήστε να αφήσετε να περάσουν κάποιες μέρες και να επανέλθετε από την άλλη εβδομάδα.

Η ανάγκη απελευθέρωσης υπερτονίζεται κι από την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο που σας ζητά να ανοίξετε τα φτερά σας και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας μακριά από μια απογοητευτική σχέση, κοινωνική δραστηριότητα ή επαγγελματική συνεργασία. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα θέματα της επικοινωνίας. Οι πιο σταθερές και εποικοδομητικές μέρες για σας εκτείνονται από τις 29/06 μέχρι την 1η Ιουλίου. Ειδικά η 1η Ιουλίου είναι μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα, καθώς συναντιούνται Ήλιος και Ερμής τόσο μεταξύ τους σε σύνοδο όσο και σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, καθώς η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί πολλή ασάφεια και σύγχυση στην καθημερινότητα σας και στα θέματα επικοινωνίας. Αν λοιπόν χρειάζεται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καλά θα κάνετε να τις αφήσετε μετά τις 28/06 και να μην πιεστείτε, αλλά ούτε και να επιτρέψετε να σας πιέσουν σε μια δέσμευση αν δεν έχετε ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να δείξει μια έξοδο πιθανώς και κάπως παράτολμη από την πλευρά σας είτε από μια σχέση είτε από μια συνεργασία. Ενδεχομένως να έχετε πιο επαναστατική διάθεση και να μη σηκώνετε «μύγα» στο σπαθί σας ακόμη και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 27/06 είναι πολύ βοηθητική για να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, ενώ μπορεί να προκύψουν και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά. Γενικά είναι μια περίοδος με αρκετή δουλειά, απαιτήσεις από τους άλλους και λίγο ελεύθερο χρόνο για σας. Από τις 29/06 μέχρι και την 1η Ιουλίου εκτείνεται το πιο σταθερό και θετικό διάστημα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο και τον Δία για να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση στα επαγγελματικά σας ή να έχετε κέρδος.

Την Κυριακή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναφέρεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ακόμη κι αν όλα φαίνονται σταθερά αυτή τη στιγμή στις σχέσεις σας μην υποτιμάτε αυτή την όψη που μπορεί να ανατρέψει την ησυχία και να σας βάλει σε περιπέτειες. Επειδή η ανάμιξη του Ουρανού μπορεί να δείχνει συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα, μπορεί αυτές τις μέρες με μια μικροαφορμή από κάποιο άτομο, π.χ. από το οικογενειακό περιβάλλον ή κι από το σύντροφο ή ένα συνεργάτη, να εξαγριωθείτε και να ξεσπάσετε. Προσπαθήστε όμως να αυτοκυριαρχηθείτε και να μην το κάνετε άτσαλα με κίνδυνο να επέλθει μια ρήξη. Πάρτε τον χρόνο και τον χώρο σας, σκεφτείτε περισσότερο μόνες-οι σας και επανέλθετε σε κάτι που μπορεί να το βιώνετε μέσα σας δύσκολα με τη σωστή προσέγγιση.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.