Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024

Ο Φεβρουάριος, ένας μήνας που μας ταρακούνησε για τα καλά, πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του, όμως οι σημαντικές πλανητικές εξελίξεις δεν σταματάνε εδώ, αφού η εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στις 27/02/2024 έχουμε το τετράγωνο Άρη-Δία, μια όψη που ενισχύει τη σεξουαλικότητα και μας κάνει πιο τολμηρούς και διεκδικητικούς στο ερωτικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνουμε επιπολαιότητες ή να οδηγηθούμε σε υπερβολές. Στη συνέχεια της εβδομάδας έχουμε την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι θα προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και συνειδητοποιήσεις. Τώρα θα ζυγίσουμε τα δεδομένα με λογική και το συναίσθημα θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να μη γίνουμε υπερβολικά αυστηροί ή επικριτικοί με το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας. Στις 29/02/2024 το κλίμα θα γλυκάνει αφού το εξάγωνο Ερμή-Δία θα βελτιώσει την επικοινωνία και τις επαφές μας και θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Με εξίσου θετική διάθεση θα μας υποδεχτεί και ο Μάρτιος, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Δία φέρνει καινούριες ευκαιρίες που θα μας χαρίσουν μια πνοή ανανέωσης και αισιοδοξίας. Η εβδομάδα όμως κλείνει με αστάθεια και ανατροπές, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03/03/2024 φέρνει εντάσεις μέσα στις σχέσεις. Ένα πρόσωπο μπορεί να αποστασιοποιηθεί από κοντά μας ή να φερθεί αψυχολόγητα, ενώ μπορεί και εμείς οι ίδιοι να νιώσουμε έντονη την ανάγκη να απομακρυνθούμε ή να διεκδικήσουμε περισσότερη ανεξαρτησία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σπάσουμε δεσμά που μας κρατάνε στάσιμους και θα επαναστατήσουμε ενάντια σε ό,τι μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Προσοχή σε ξαφνικούς έρωτες που προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό αλλά δεν σας προσφέρουν την απαιτούμενη σιγουριά και σταθερότητα για να εξελιχθούν σε κάτι σταθερό.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική διάθεση για εσάς, όμως το τετράγωνο Άρη-Δία χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο και στις ομάδες που εμπλέκεστε. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη γίνετε πιο επιθετικοί και εριστικοί απ’ όσο πρέπει. Στις 28/02 η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να βαρύνει το κλίμα και να σας δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας, καθώς και μια επιθυμία να απομονωθείτε και να κάνετε μια αυτοκριτική. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αρνητικά συναισθήματα ή με ενοχές και ανασφάλειες που θα ρίξουν την ψυχολογία σας, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα και να κλείσετε κύκλους που δεν σας ωφελούν πλέον. Καλό θα είναι να σκεφτείτε λογικά και να αποφύγετε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές κινήσεις. Ο Μάρτιος σας καλωσορίζει με το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03/03, μια όψη που φέρνει αναστάτωση και αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στις φιλίες και στις κοινωνικές σας επαφές. Προσοχή σε έρωτες με άτομα που έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και δεν σας προσφέρουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έντονη διάθεση για δράση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού ο Δίας από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις ή τις επιπόλαιες αποφάσεις γιατί μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Στις 28/02 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντήσουν τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι τεστάρονται οι φιλικές σας σχέσεις. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με μια σκληρή αλήθεια που αφορά είτε ένα πρόσωπο από τον περίγυρο σας είτε ένα άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε και να λήξετε τη σχέση μαζί του. Ωστόσο, το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 29/02 θα βελτιώσει το κλίμα και θα φέρει υποστήριξη από ένα πρόσωπο. Εξίσου θετικό για εσάς θα είναι και το εξάγωνο Ήλιου-Δία την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, μια όψη που ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας και να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με εντάσεις αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03/03 δημιουργεί επαναστατική διάθεση και φέρνει ανατροπές που θα κλονίσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα μέσα στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εβδομάδα θα ξεκινήσει ευχάριστα και δυναμικά για εσάς με το τετράγωνο Άρη-Δία να σας χαρίζει αισιοδοξία και διάθεση για δράση. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε παράτολμα ρίσκα, τολμηρές κινήσεις και υπερβολές στο ερωτικό κομμάτι, γιατί μπορεί να μην έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Στις 28/02 η συνάντηση του Κρόνου με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύς θα βαρύνει αρκετά την ψυχολογία σας και μπορεί να φέρει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ή πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να είστε κοντά σε ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά και, αν χρειαστεί, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βάλετε τα όρια σας απέναντι σε όσους δεν είναι συνεπείς απέναντι σας. Είναι επίσης πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις σχετικά με την επισημοποίηση μιας σχέσης. Στις 03/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει απρόοπτες συναντήσεις και γνωριμίες σε ένα ταξίδι σας ή μια αναπάντεχη εξέλιξη με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λίμπιντο και το σεξαπίλ σας και είναι βέβαιο ότι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές. Κάποιοι από εσάς, μάλιστα, είστε έτοιμοι να υποκύψετε σε πειρασμούς ή σε παράνομες καταστάσεις που σας ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Καλό θα είναι όμως να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες. Προσπαθήστε επίσης να αντισταθείτε σε εμμονές, καθώς και σε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να σας κυριεύσουν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι ευνοϊκές όψεις του Δία με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθύς σάς χαρίζουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα ανακτήσετε τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι βγαίνετε σιγά-σιγά από το σκοτεινό τούνελ του προηγούμενου διαστήματος. Θα νιώσετε την επιθυμία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την υποστήριξη φίλων.

ΛΕΩΝ

H εβδομάδα σας υποδέχεται με το τετράγωνο Άρη-Δία στις 27/02, μια δυναμική όψη που δημιουργεί εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας και μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Τώρα θα είναι δύσκολο να κάνετε υποχωρήσεις και να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Καλό θα είναι να είστε λίγο πιο διπλωματικοί και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Επιπλέον, αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά μια σχέση ή ένα σημαντικό πρόσωπο για εσάς. Στις 28/02 η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που θα βαρύνουν το κλίμα και μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις ή με κάποιες σκληρές αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Η εβδομάδα κλείνει με αναταράξεις, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα που μπορεί να δημιουργήσουν αστάθεια και αποστασιοποίηση μέσα στη σχέση σας. Καινούριες, αναπάντεχες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σας ενθουσιάσουν αλλά μπορεί να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Παρθένοι, προσπαθείτε ακόμα να βρείτε τις ισορροπίες σας μετά την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 24/02 στο δικό σας ζώδιο και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προσγειωθήκατε απότομα στην πραγματικότητα ή να κλείσατε οριστικά καταστάσεις που δεν είχαν περιθώριο εξέλιξης. Αυτή την εβδομάδα το βαρύ κλίμα θα συνεχιστεί, μιας και στις 28/02 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να θίξετε σοβαρά ζητήματα και θα κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα απαλλαγείτε από φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις και θα δείτε τις καταστάσεις πολύ πιο ξεκάθαρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία μιας σχέσης, αρκεί να κρίνετε με τη λογική και να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Την Πέμπτη 29/02 και την Παρασκευή 01/03 οι ευνοϊκές όψεις του Δία με τον Ερμή και τον Ήλιο θα βελτιώσουν αισθητά το κλίμα και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και θα ευνοηθούν τα ρίσκα και οι πιο τολμηρές κινήσεις στον έρωτα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το κλείσιμο της εβδομάδας για να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονη ερωτική διάθεση αφού ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Δία. Θα νιώσετε λοιπόν την επιθυμία να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα στο ερωτικό κομμάτι. Η λίμπιντο σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή με κάποιο απωθημένο σας. Ωστόσο, μπορεί εύκολα να υποκύψετε σε ένα πειρασμό ή να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να λειτουργήσετε με σύνεση και να αποφύγετε τις επιπόλαιες συμπεριφορές. Στη συνέχεια της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα εργασιακά ζητήματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας και αυτό σημαίνει ότι ο έρωτας και οι σχέσεις θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί λοιπόν να πιεστείτε αρκετά αυτές τις ημέρες, επομένως είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αποφορτίζουν και δεν σας δημιουργούν επιπλέον άγχη. Στις 03/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μιλάει για απρόβλεπτες καταστάσεις ή ακόμα και ρήξεις μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Μπορεί να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας ταρακουνήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με συναισθηματικές εντάσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τετράγωνο Άρη-Δία στις 27/02 μπορεί να φέρει συγκρούσεις κυρίως μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός ή συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα μέσα σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση. Στις 28/02 η τριπλή σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύς έρχεται να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Τώρα θα δείτε τις ερωτικές σας σχέσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και θα έρθετε αντιμέτωποι με την ωμή αλήθεια σχετικά με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να συζητήσετε το ενδεχόμενο της σοβαρής δέσμευσης ή της επισημοποίησης μιας σχέσης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι ευνοϊκές όψεις του Δία με τον Ήλιο και τον Ερμή θα βελτιώσουν το κλίμα και θα δημιουργήσουν μια πιο ερωτική διάθεση. Η τύχη τώρα βοηθάει τους τολμηρούς. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε καινούριες ερωτικές κατακτήσεις και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ή να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η εβδομάδα όμως θα κλείσει αρκετά επεισοδιακά, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ρήξεις με το παρελθόν ή απρόοπτα και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με διάθεση για κοινωνικοποίηση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τετράγωνο Άρη-Δία σας χαρίζει εξωστρέφεια και σας βοηθάει να γίνετε πιο εκφραστικοί και ειλικρινείς μέσα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να φιλτράρετε τις σκέψεις σας πριν βιαστείτε να πείτε ωμές αλήθειες ή να επιτεθείτε σε κάποιον. Προσοχή λοιπόν σε παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί εύκολα να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Στις 28/02 ο Κρόνος θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά επιβαρυμένη και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να απομονωθείτε. Αυτή η τριπλή σύνοδος σηματοδοτεί το οριστικό τέλος μιας κατάστασης που σας συνδέει ακόμα με το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι από τον σύντροφο ή από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες που σας φορτώνουν. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε αυτές τις ημέρες να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στις αληθινές τους διαστάσεις, απαλλαγμένοι από συναισθηματισμούς, μεγάλες προσδοκίες και φαντασιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος σας αποχαιρετάει με σημαντικές συζητήσεις και συνειδητοποιήσεις, αφού η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στους Ιχθύς σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ξεκάθαρο πρίσμα. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που αγαπάει τον ρεαλισμό και δεν αισθάνεστε άνετα σε σχέσεις που εμπεριέχουν ασάφεια και μπερδέματα. Τώρα λοιπόν θα μπορέσετε να πείτε αυτά που θέλετε έξω από τα δόντια και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Μπορεί βέβαια κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και σκληρές συνειδητοποιήσεις, όμως είναι απαραίτητες για να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα για μια κατάσταση ή για ένα πρόσωπο. Στη συνέχεια, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο αφού τα εξάγωνα του Δία με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σας χαρίσουν αισιοδοξία και θα φέρουν όμορφες συναντήσεις και επαφές ή ακόμα και νέες γνωριμίες. Θα βρείτε τρόπους για να ανανεωθείτε και θα αφήσετε λίγο στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να στείλετε μηνύματα, να βγείτε ραντεβού ή να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Φεβρουάριος ήταν ένας πολύ δυναμικός μήνας για εσάς με αρκετές εξελίξεις και αλλαγές στα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με όλη αυτή την έντονη κινητικότητα στο ζώδιο σας. Ο μήνας θα σας αποχαιρετήσει με ένταση και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 27/02 ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία. Η όψη αυτή σας χαρίζει τόλμη και αυτοπεποίθηση και σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα κάνετε λοιπόν το πρώτο βήμα στον έρωτα χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Ωστόσο, μπορεί να έχετε έντονα ξεσπάσματα αφού θα είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσετε τον θυμό και τα συναισθήματα σας. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Και επειδή θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα μετανιώσετε. Στη συνέχεια της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά καθώς και τα πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Οι δύσκολες όψεις του Κρόνου στις 28/02 μπορεί να κλονίσουν μια κατάσταση εάν δεν υπάρχουν γερές βάσεις. Στις 03/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρνει μπροστά σε απρόοπτα και αναπάντεχες εξελίξεις που θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Μπορεί λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήδη με την Πανσέληνο που προηγήθηκε στον δικό σας άξονα στις 24/02 μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε προσγειωθεί στην πραγματικότητα ή ότι δοκιμάζονται οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου στις 28/02 θα σας δείξει ποιες σχέσεις έχουν γερές βάσεις και προοπτική να εξελιχθούν και να πάνε παρακάτω και ποιες θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Αυτή η όψη θα σας φέρει την αλήθεια μπροστά στα μάτια σας, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή για κάποιους από εσάς. Αν και φημίζεστε για την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό που διαθέτετε, τώρα θα πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται στην ψυχρή λογική. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να κόψετε δεσμούς με κάποιον/α που δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Στη συνέχεια, η εβδομάδα θα είναι πιο ευχάριστη για εσάς, αφού τα εξάγωνα του Δία με τον Ήλιο και τον Ερμή από το δικό σας ζώδιο θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας και θα σας κάνουν πιο εξωστρεφείς. Μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα, συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την πρώτη ημέρα του Μαρτίου για να εκφραστείτε, να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο ή για να οργανώσετε μια απόδραση που θα σας ανανεώσει.