Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/10/2023 – 29/10/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/10/2023 – 29/10/2023

Οδεύουμε προς το τέλος ενός κρίσιμου μήνα και ήδη βρισκόμαστε μπροστά σε κομβικές αλλαγές και εξελίξεις που έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10/2023, εγκαινιάζοντας μια πιο έντονη και παθιασμένη περίοδο γεμάτη ερωτισμό, μυστήριο και συναισθηματικό βάθος. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 24/10/2023, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, μια σταθεροποιητική όψη που μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Είναι η στιγμή που θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας, θα πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μας χωρίς να παρασυρθούμε από τις παρορμήσεις μας. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνο στον Ταύρο στις 28/10/2023. Αυτή είναι η δεύτερη έκλειψη του μήνα και θα επηρεάσει κυρίως του Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Το ζώδιο του Ταύρου θίγει θέματα ασφάλειας και σταθερότητας και φέρνει στο προσκήνιο κάποια σημαντικά ερωτήματα. Σας αρκεί μια ήρεμη και προβλέψιμη σχέση; Λαμβάνετε ικανοποίηση μέσα σε αυτή τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο; Μήπως θέλετε να αφεθείτε στις σεξουαλικές παρορμήσεις σας ή θέλετε να βγάλετε προς τα έξω τα πιο σκοτεινά και ακραία συναισθήματα; Αν και το ιδανικό είναι να βρούμε μια χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά τα δύο, τώρα μπορεί να νιώσουμε ότι η ζυγαριά γέρνει προς τη μια πλευρά. Αυτό το φεγγάρι θα μας δείξει ποια κατάσταση έχει γερές βάσεις και ποια έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν έχει τίποτα παραπάνω να μας προσφέρει. Μιας και αυτή είναι η τελευταία έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ξεκαθαρίσματα και να κλείσουμε οριστικά την πόρτα σε κάποιες καταστάσεις. Η αντίθεση του Δία με τον Άρη και τον Ερμή από τον Σκορπιό μιλάει για αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις, συνταρακτικά νέα ή συζητήσεις και συναντήσεις που θα προκαλέσουν αναταραχές. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι το ζώδιο του Ταύρου μας διδάσκει ότι το νόημα βρίσκεται στα απλά και καθημερινά, επομένως πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας υπενθυμίζουν την αξία μας και δεν μας βαραίνουν με αγωνίες και ανασφάλειες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινάει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδος για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να αποκαλύψετε τα συναισθήματα ή τους κρυφούς πόθους σας στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα νιώσετε την επιθυμία για πιο ουσιαστική σύνδεση και θα απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας αγγίζουν σε βάθος. Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα ασφάλειας, άνεσης και σταθερότητας. Μήπως εξακολουθείτε να μένετε σε μια σχέση μόνο και μόνο από συνήθεια; Μήπως συντηρείτε καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους αλλά για κάποιο λόγο αρνείστε να ξεβολευτείτε; Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, αυτό το φεγγάρι φέρνει κρίση μέσα στη σχέση σας, σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας αξία και ταρακουνάει κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε πολύ σταθερό και ακλόνητο. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν εντάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα ή να υπάρξουν διαμάχες σχετικά με το «τι είναι δικό μου» και «τι είναι δικό σου».

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς μαζί με τους Σκορπιούς ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού όλη η πλανητική δραστηριότητα πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα. Ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει στο επίκεντρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 24/10 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Στις 28/10 θα φιλοξενήσετε στο δικό σας ζώδιο τη Σεληνιακή έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να πείτε οριστικό αντίο σε ένα πρόσωπο ή να έρθουν έτσι τα πράγματα που θα απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που μπορεί να είχε καταντήσει τοξική για εσάς. Θα πρέπει να θυμάστε ότι οι ημέρες γύρω από την έκλειψη χαρακτηρίζονται από ένταση και δεν αποκλείεται να έχετε εκρηκτικά ξεσπάσματα και να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα είχαν συσσωρευτείτε εδώ και καιρό. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο, καλό θα είναι να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να φερθείτε πιο διπλωματικά, αρκεί βέβαια να μην καταπιέσετε τα θέλω σας. Προσοχή σε ρίσκα και σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να μην έχουν τα αποτελέσματα που θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, όλο το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στη ρουτίνα, την εργασιακή καθημερινότητα και όλες αυτές τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Ίσως λοιπόν να μην έχετε τον απαιτούμενο χρόνο και την ενέργεια για να ασχοληθείτε με έρωτες και με αισθηματικά ζητήματα. Θα πρέπει όμως να έχετε στο μυαλό σας πως όλη αυτή η ένταση και το τρέξιμο θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, κάτι που θα συνειδητοποιήσετε γύρω από την έκλειψη στον Ταύρο στις 28/10. Η Σεληνιακή έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος σάς καλεί να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αναλογιστείτε τα λάθη σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να επανέλθουν στο προσκήνιο απωθημένα και ανεκπλήρωτοι πόθοι από το παρελθόν προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις και να πάτε παρακάτω. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να κλείσετε κύκλους και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας γεμίζουν ανασφάλεια. Μιας και αυτή η έκλειψη φωτίζει έναν πιο κρυφό οίκο για εσάς, δεν αποκλείεται να ρίξει φως σε παρασκηνιακές κινήσεις ή να έχετε κρυφές συναντήσεις και επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Στις 24/10 με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα διαπιστώσετε εάν μια γνωριμία μπορεί να πάει στο επόμενο στάδιο, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις από κοινού και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στις 28/10 η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει ξεκαθαρίσματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και στον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι πολύ πιθανό να συγκρουστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο και δεν αποκλείεται να τα πείτε έξω από τα δόντια, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε με κάθε κόστος να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, θα αναρωτηθείτε εάν το ταίρι σας στηρίζει το όραμα και τους στόχους σας και αν μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον από κοινού. Δεν θα πρέπει να αγνοήσετε ότι οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν αρκετό πάθος αλλά και ένταση, επομένως είναι πολύ πιθανό να γίνετε πιο επιθετικοί από όσο πρέπει ή να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στις 23/10 εισέρχεται στον Σκορπιό και σας απασχολούν πιο πολύ από ποτέ οι συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Βρίσκεστε σε μια φάση εσωστρέφειας, κατά την οποία μπορεί να αποφεύγετε τις κοινωνικές επαφές και προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και κατανοήσετε τα συναισθήματα σας. Με τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται επίσης σε αυτό το ζώδιο, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εντάσεις μέσα στο σπίτι ή να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας ή με τους οικείους σας. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/10 φέρνει πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, κι είναι πολύ πιθανό να δυσκολεύεστε στις απαιτήσεις των κοντινών σας ανθρώπων. Ίσως αυτές τις ημέρες να βρίσκεστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Θα πρέπει βέβαια να έχετε στο μυαλό σας ότι για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας θα πρέπει να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους γονείς σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα μόνο και μόνο επειδή τους θεωρείτε δεδομένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο. Θέλετε να βγείτε έξω, να κάνετε γνωριμίες, να δείτε κόσμο και δεν θα διστάσετε να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Στις 24/10 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σας βοηθάει να βάλετε μπροστά τη λογική και να δείτε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Αυτή η όψη προσφέρεται για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις, να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στις 28/10 μπορεί να φέρει εμπόδια σε ένα ταξίδι ή στα σχέδια σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που βρίσκονται μακριά. Γενικώς, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε, πώς το λέτε και τι κανονίζετε με τους άλλους, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και μην παρασύρεστε από την υπεραισιοδοξία σας.

ΖΥΓΟΣ

O Ήλιος στις 23/10 αφήνει το δικό σας ζώδιο και προχωράει στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η θέση θίγει θέματα ασφάλειας και σταθερότητας σας και σας καλεί να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ή σε οικονομικά που μπορεί με κάποιο τρόπο να έχουν αντίκτυπο στη σχέση σας. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο Σκορπιό, θέλετε οι άλλοι να σας αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και δεν θα αρκεστείτε σε υποσχέσεις και λόγια του αέρα. Στις 28/10 η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο δημιουργεί συναισθηματικά μπερδέματα και φέρνει κρίση μέσα στη σχέση σας. Αυτή η έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος θα φέρει στο φως σκοτεινά συναισθήματα και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει ανασφάλειες και φοβίες που έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικές ιστορίες. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με την ψυχραιμία και τη λογική που διαθέτετε ως Ζυγοί και μην επιτρέψετε στις εμμονές σας να σας κατακλύσουν. Προσοχή επίσης σε παράνομες ιστορίες ή σε ανθρώπους που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα είναι επάνω σας αυτή την εβδομάδα αφού ο Ερμής και ο Άρης κινούνται ήδη στο δικό σας ζώδιο και από τις 23/10 θα φιλοξενήσετε και τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι νιώθετε έντονη την επιθυμία να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό, να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να δράσετε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Μάλιστα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 24/10 σταθεροποιεί μια κατάσταση και σας βοηθάει να κερδίσετε αυτά που θέλετε στον έρωτα, αρκεί να δείξετε σοβαρότητα και να είστε συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι. Στις 28/10 η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο βάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο μάτι του κυκλώνα, ειδικά εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις ίσως να είναι αναπόφευκτες, αφού μπορεί να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε εδώ και καιρό. Μια σχέση που δεν έχει προοπτικές μπορεί να φτάνει στο τέλος της τώρα, όμως θα πρέπει να θυμάστε ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο ακόμα κι αν σας πικραίνει. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε παθιασμένες συναντήσεις και επαφές, όμως θα πρέπει να ζυγίσετε καλά τις επιλογές σας και να μην παρασυρθείτε σε επιπόλαιες κινήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η έκλειψη είναι καθοριστική για την αισθηματική σας ζωή και μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις ή να αλλάξει με κάποιο τρόπο τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με όλη αυτή την κινητικότητα αυτές τις ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε με αμεσότητα και να διαχειριστείτε τον θυμό σας, με αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας ή να νιώθετε ότι δεν ξέρετε τι σας φταίει. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως όλη αυτή η συσσωρευμένη ένταση και οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αψυχολόγητα ξεσπάσματα που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Στις 28/10 η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον Ταύρο έρχεται για να σας βαρύνει με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις. Ίσως αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή να αισθάνεστε ότι όλοι θέλουν κάτι από εσάς, αλλά δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τους. Αυτό το φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να ακούσετε το σώμα σας και να βρείτε τρόπους να αποσυμπιεστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Μην αισθανθείτε τύψεις λοιπόν εάν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ή να αποφύγετε προτάσεις για εξόδους. Κρατήστε κοντά σας εκείνα τα άτομα που σας κατανοούν σε βάθος και σας προσφέρουν ηρεμία και αποδοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης διελαύνουν στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνετε νέες γνωριμίες, να μπείτε σε καινούριες ομάδες ή να έρθετε πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 24/10 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα και να κάνετε ρεαλιστικά πλάνα για το μέλλον σας. Μια γνωριμία ή μια επαφή που θα κάνετε τώρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ίσως με κάποιο τρόπο να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28/10 δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά θα φέρει πάθη και εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Αυτές τις ημέρες θα είστε ασυγκράτητοι και θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις, όμως δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το φεγγάρι αυτό φέρνει εντάσεις με τον-η σύντροφο σας, επομένως θα είναι καλό να ρίξετε τους τόνους και να μη φερθείτε με εγωισμό εάν δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη για εσάς και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που θα κορυφωθούν με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 28/10. Το φεγγάρι αυτό πραγματοποιείται στο άξονα Ταύρου-Σκορπιού και μπορεί να φέρει αναταραχές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν συναισθηματικές αναταραχές ή υποχρεώσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο μέσα σπίτι και στην οικογένεια. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς και να αποκοπείτε από το παρελθόν και τις καταστάσεις εκείνες που σας έχουν τραυματίσει. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε μια σχέση, γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει νόημα να παραμένετε κάπου μόνο και μόνο από ανασφάλεια ή από συνήθεια. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε αρκετά ευάλωτοι ή να έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και αγνοούν τα συναισθήματα σας. Μην πέσετε όμως στην παγίδα να επιτεθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα ή να πληγώσετε ανθρώπους που σας έχουν σταθεί. Ωστόσο, αυτό το φεγγάρι σας καλεί να εκφράσετε ανοιχτά όσα νιώθετε, αφού μόνο έτσι θα διαπιστώσετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και νοιάζονται για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10, μια θέση που θα είναι αρκετά φιλική προς το δικό σας ζώδιο αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Στις 24/10 το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο σάς βοηθάει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική και ταυτόχρονα σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε τα επόμενα βήματα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 28/10 η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εξελίξεις ή αποκαλύψεις και νέα που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Αν και σας χαρακτηρίζει η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να υπάρξουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Καλό θα είναι να πάρετε μια απόσταση εάν δεν θέλετε να πείτε πράγματα που θα πληγώσουν και μπορεί να φέρουν τη ρήξη μέσα σε μια σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έχετε παθιασμένες συναντήσεις, όμως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για μια κατάσταση ή για ένα πρόσωπο.