Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10/2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10/2023;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10/2023;

Στις 22/10/2023 η Αφροδίτη από το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Αν και βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο, αυτή η όψη έρχεται για να αλλάξει λίγο τη διάθεση προς το καλύτερο και να χαρίσει τύχη και ευκαιρίες κυρίως σε 3 ζώδια, δηλαδή σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Για να κατανοήσουμε πόσο ευεργετικό και γενναιόδωρο είναι αυτό το τρίγωνο, αρκεί να σκεφτούμε ότι η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, τις σχέσεις, την αρμονία και τα οικονομικά, ενώ ο Δίας συμβολίζει την επέκταση, την τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Το πάντρεμα λοιπόν αυτών των δύο πλανητών υπόσχεται βελτίωση και ομαλοποίηση τόσο των διαπροσωπικών όσο και των επαγγελματικών μας σχέσεων. Καλούμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, αφού θα έρθουν προτάσεις και ευκαιρίες οι οποίες θα μας προσφέρουν ανακούφιση και ικανοποίηση και θα μας ωθήσουν να βγάλουμε προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Αυτό το τρίγωνο μας χαρίζει περισσότερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε και να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας. Επιπλέον, θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε εμείς οι ίδιοι πρωτοβουλίες, ίσως κι ένα μικρό ρίσκο, προκειμένου να δούμε τη ζωή μας να βελτιώνεται με κάποιο τρόπο. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ζώδια του Ταύρου και της Παρθένου είναι γήινα και μας βοηθάνε κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε οικονομικές ευκαιρίες, ή να κάνουμε μια γνωριμία που θα είναι με κάποιο τρόπο ωφέλιμη για εμάς. Σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας στους άλλους ή να εμπλακούμε σε καταστάσεις που μας προσφέρουν χαρά, απόλαυση και αισθησιασμό.

Απολαύσεις και καλοπέραση

Και οι δύο αυτοί πλανήτες σχετίζονται με την καλοπέραση και τη χαλαρή διάθεση, επομένως αυτές τις ημέρες θα νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε όμορφες στιγμές και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά και κάποιοι από εσάς θα έχετε αναπάντεχα έσοδα ή μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα είναι καλό να περιορίσουμε τις σπατάλες και να προσπαθήσουμε να λειτουργούμε με μέτρο και σύνεση, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να επαναπαυτούμε ή να παρασυρθούμε σε υπερβολές χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες.

Ας πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει τύχη και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, αφού η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε την πιο παιχνιδιάρικη και χαρούμενη πλευρά σας. Μη διστάσετε λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού θα είναι δύσκολο κάποιος να σας αγνοήσει και να αντισταθεί στη γοητεία σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να φέρετε στον κόσμο απογόνους. Μιας και αυτό το τρίγωνο ενεργοποιεί έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, εάν είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να λάβετε τη φήμη, την επιτυχία και την αναγνώριση που επιθυμείτε και γενικώς να λάμψετε με κάθε δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα είναι άκρως ευνοϊκό για εσάς σε πολλά επίπεδα. Η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα έχετε θετικές εξελίξεις τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας τα οποία θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Η σύνοδος αυτή σας χαρίζει γοητεία και έντονο μαγνητισμό, επομένως προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους και να φέρετε κοντά σας τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, τώρα το κλίμα θα είναι πιο αρμονικό και θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτές τις ημέρες, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να πάτε ένα ταξίδι, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας χαρίζει αισιοδοξία, θετική σκέψη και πίστη στο όραμα και στις δυνατότητες σας. Είναι η στιγμή που αισθάνεστε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν είναι αρκετό για να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σπουδές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες για να προωθήσετε τέτοιου είδους ζητήματα. Το τρίγωνο αυτό απαιτεί ελεύθερο πνεύμα και ανοιχτούς ορίζοντες και σας καλεί να επεκταθείτε και να αφήσετε πίσω καθετί γνώριμο που σας προσφέρει ασφάλεια. Είναι πιθανό να έρθουν στον δρόμο σας άνθρωποι οι οποίοι θα σας δώσουν πολύτιμα μαθήματα, θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Αυτό το τρίγωνο αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε για αργότερα ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή για να ασχοληθείτε με πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα.