Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/08/2023 – 27/08/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/08/2023 – 27/08/2023

Βρισκόμαστε ήδη στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα με έντονη πλανητική δραστηριότητα και κομβικές εξελίξεις για τις σχέσεις μας και την ερωτική μας ζωή. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στις 22/08/2023, μια όψη που μιλάει για απολαύσεις, αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση όμως από την άλλη πλευρά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές, επιπόλαιες κινήσεις και λανθασμένες επιλογές. Αργότερα την ίδια ημέρα, κορυφώνεται η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πεσμένη ενέργεια και σεξουαλική διάθεση ή θα αισθανθούμε ότι δεν είμαστε αρκετοί για τους άλλους. Δεν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι ή για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Αποφύγετε τα ρίσκα και μείνετε μακριά από καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες, ειδικά αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου. Στις 23/08/2023, ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και αρχίζουμε σιγά – σιγά να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας και να οργανώνουμε τη ρουτίνα μας. Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσουν οι γνωστές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και να μην βγάλετε οριστικά συμπεράσματα μέχρι τις 15/09/2023. Στις 25/08/2023 το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα επαναφέρει τη σεξουαλική διάθεση και την ενέργεια μας και μπορεί να φέρει ερωτικές γνωριμίες και επαφές που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Η εβδομάδα θα κλείσει με εμπόδια και περιορισμούς αφού την Κυριακή 27/08/2023 κορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου. Η όψη αυτή συνδέεται με απογοήτευση, αίσθημα μοναξιάς, απόσταση και ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις ειδικά αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου. Αργότερα μέσα στην ημέρα ο Άρης εγκαταλείπει το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και προχωράει στον Ζυγό όπου θα παραμείνει έως τις 12/10/2023. Αυτή η θέση του Άρη μας χαρίζει περισσότερη διπλωματία μέσα στις σχέσεις και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να είμαστε πιο αναποφάσιστοι, να διστάζουμε να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με θάρρος να νιώσουμε ότι δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις κατά μέτωπο.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομη στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι ή να έχετε βρεθεί μπροστά σε διλήμματα. Στις 22/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που θα κάνει επανεμφάνιση από το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνετε υπερβολές ή να οδηγηθείτε σε επιπόλαιες κινήσεις, επομένως προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκρατημένοι γίνεται. Από τις 27/08 ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και για το επόμενο διάστημα οι σχέσεις θα αποτελούν ένα πεδίο μάχης για εσάς. Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη απέναντι σας, μπορεί εύκολα να εμπλακείτε σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση για να αναζωπυρώσετε μια σχέση ή για να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία που θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες οικογενειακές στιγμές για εσάς αφού το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ομορφαίνει το κλίμα μέσα στο σπίτι. Προσπαθήστε μόνο να είστε συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και στην έκφραση του συναισθήματος σας και μην υποσχεθείτε παραπάνω από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Από τις 23/08 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, δηλαδή μέσα στο πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τα θέλω σας, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, όμως βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του άλλου πριν δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι η Παρασκευή 25/08. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο σας ύψη και θα σας κάνει άκρως ελκυστικούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, να διεκδικήσετε με θάρρος τις επιθυμίες σας και για να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε από εκείνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει μπερδέματα και συναισθηματική σύγχυση για εσάς. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε και τι νιώθετε, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Από τις 23/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και φέρνει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή με συγγενικά σας πρόσωπα ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια εάν πρόκειται να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να αναπολείτε το παρελθόν ή να έρθετε σε επαφή με έναν/μια πρώην για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Στις 27/08 η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου σας προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα και μπορεί να φέρει απόσταση ή ψυχρότητα μέσα στη σχέση σας ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις, καλείστε να λειτουργήσετε με λογική και να αφήσετε στην άκρη το συναίσθημα. Από τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό, σας χαρίζει ερωτισμό, τόλμη και σεξαπίλ. Αν είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα φλερτάρετε, θα κάνετε γνωριμίες και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Ερμής από τις 23/08 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Η επικοινωνία σας τώρα βραχυκυκλώνει και μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και ασυνεννοησίες. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι παρεξηγούν τα λόγια και το σκεπτικό σας. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και πως το λέτε και κυρίως τι κανονίζετε με τους άλλους, ειδικά αν πρόκειται να κλείσετε ένα ραντεβού ή να πάτε μια εκδρομή με κάποιον. Η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι η Παρασκευή 25/08 αφού το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα φέρνει παθιασμένες συναντήσεις ή νέες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν έξαψη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο ή για να εκφράσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες χωρίς αναστολές. Από τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφο ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός ότι με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή και αρκετοί από εσάς είστε μπερδεμένοι με ένα πρόσωπο ή το μυαλό σας τρέχει ξανά σε παρελθοντικές καταστάσεις και προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις. Στις 22/08 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι. Είναι η στιγμή να αφήσετε λίγο στην άκρη τα προβλήματα, να κοινωνικοποιηθείτε ή να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή η όψη μπορεί να σας παρασύρει σε επιπολαιότητες αν δεν έχετε μέτρο και αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι λοιπόν να ξέρετε τα όρια σας και να μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας. Από τις 23/08 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με εκπλήξεις. Από τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό σας κάνει ιδιαίτερα πολυάσχολους και φορτώνει την καθημερινότητα σας με συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και μετακινήσεις. Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο πιο απότομοι ή νευρικοί, επομένως θα πρέπει να φιλτράρετε τη σκέψη σας και να μην πείτε κουβέντες που θα πληγώσουν ή που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τοπίο θα είναι κάπως θολό για εσάς στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα στις 22/08 να φέρνει μπερδέματα, απογοήτευση και ένα αίσθημα σύγχυσης αφού μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε ρίσκα και να μην σπαταλάτε ενέργεια σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Από τις 23/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας. Με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να έρθει ξανά στο προσκήνιο μια ιστορία που είχε μείνει ανοιχτή και σας είχε αφήσει ερωτηματικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για ένα ζήτημα και μην βιαστείτε να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που φαίνεται αβέβαιη. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 25/08 σας χαρίζει θάρρος, τόλμη, σεξουαλικότητα και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ημέρα για να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και για να δείξετε τις προθέσεις σας σε ένα πρόσωπο χωρίς δισταγμό. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με δυσκολίες και εμπόδια αφού η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου στις 27/08 μπορεί να φέρει μελαγχολία, πεσμένη διάθεση ή ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όμως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να βάλετε μπροστά τη λογική.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονη κοινωνική διάθεση για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Θα δείτε φίλους ή άτομα από το διαδίκτυο θα περάσετε όμορφα και δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια ερωτική κατάσταση ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας είχε αγγίξει σε βάθος. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια ή να ενδώσετε ολοκληρωτικά σε ένα πρόσωπο. Από τις 23/08 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, σε έναν πιο ψυχολογικό οίκο για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε κάποιες μυστικές επαφές και συναντήσεις ή να έρθει στο προσκήνιο μια παρελθοντική κατάσταση που θα σας ταρακουνήσει συναισθηματικά. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες προσφέρονται για να στραφείτε μέσα σας, να επαναξιολογήσετε καταστάσεις, να επουλώσετε πληγές και να κλείσετε κύκλους που μπορεί να σας βαραίνουν. Από τις 27/08 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει θάρρος, δυναμισμό, τόλμη, μαχητική διάθεση και σεξαπίλ. Θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείξετε ανοιχτά στους άλλους τις προθέσεις σας. Προσέξτε μόνο τυχόν παρορμητικές κινήσεις και περιορίστε την επιθετικότητα σας εάν δεν θέλετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει όμορφες επαφές και συναντήσεις και σας βοηθά να αφήσετε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο ή να έχετε ένα ερωτικό ειδύλλιο από το χώρο της δουλειάς, όμως καλό θα είναι να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Από τις 23/08 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις και μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποια πρόσωπα. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα δεν σας ταιριάζουν ή ότι δεν αξίζει να είναι στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παρεξηγηθείτε με φίλους, όμως από την άλλη πλευρά είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην κοινωνική σας ζωή. Στις 25/08 με το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να έχετε παθιασμένες συναντήσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες, είτε μέσα από μια παρέα είτε μέσα από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να εκφραστείτε, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να διεκδικήσετε με θάρρος τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή γιατί το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μιλάει για μπερδέματα και συναισθηματική σύγχυση. Αποφύγετε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που σας γεμίζει ανασφάλειες και ερωτηματικά και μη βιαστείτε να πάρετε ρίσκα που δεν τα έχετε υπολογίσει σωστά γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Από τις 23/08 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αλλαγές και αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά που μπορεί να έχουν αντίκτυπο μέσα στην οικογένεια και κυρίως στην ψυχολογική σας κατάσταση. Καλό θα είναι μέσα στις τρεις επόμενες εβδομάδες να κάνετε ένα βήμα πίσω, να θέσετε τις προτεραιότητες σας και πάνω απ’ όλα να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη συναισθηματική σας ζωή. Από τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό, θα φέρει έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα από παρέες και ομάδες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα από το διαδίκτυο, επομένως θα πρέπει να κοντρολάρετε τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει γλυκόπικρα συναισθήματα για εσάς. Από τη μια μπορεί να έχετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και να αφεθείτε στο πάθος και στη σεξουαλική έξαψη, αλλά από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι όλο αυτό είναι εφήμερο και δε μπορείτε να συνδεθείτε σε βάθος με το άλλο πρόσωπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη στιγμή και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες. Από τις 23/08 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, μια θέση που δεν θα είναι τόσο αρνητική για εσάς αλλά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μπορεί επίσης να έχετε καθυστερήσεις και αναβολές στις μετακινήσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ένα ταξίδι. Στις 25/08 το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα είναι πολύ ερωτικό για εσάς και θα σας βοηθήσει να πάρετε ρίσκα και να γίνετε πιο τολμηροί στην αισθηματική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση και να πείτε ναι σε καινούργιες περιπέτειες και σε εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σας δημιουργεί την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους, να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να κάνετε γενναιόδωρες κινήσεις για να δείξετε τα συναισθήματα σας. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να νιώθετε ότι το άλλο άτομο δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε σε όλο αυτό. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας και μην προσπαθείτε πιο πολύ από όσο πρέπει γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Από τις 23/08 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωστρέφειας και θα νιώσετε την ανάγκη να επαναξιολογήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Θα σας απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης και θα αναρωτηθείτε εάν το άλλο άτομο σας καλύπτει συναισθηματικά και αν νιώθετε ασφάλεια και οικειότητα μέσα σε αυτή τη σχέση. Στις 25/08 το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και σας κάνει ακαταμάχητους και ελκυστικούς. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε παθιασμένες γνωριμίες ή θα έχετε κρυφές σεξουαλικές συναντήσεις. Από τις 27/08 ο Άρης στον Ζυγό θα βρίσκεται σε μια αρκετά ευνοϊκή θέση για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Θα γίνετε πιο τολμηροί, θα πάρετε ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να ρίξει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας ή να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε μέσα στις σχέσεις σας ή να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που σας δημιουργεί σύγχυση. Από τις 23/08 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και εντείνει όλο αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και ασάφειας. Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα αναθεωρήσετε σχέσεις και μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν για να δώσετε και δεύτερη ευκαιρία ή για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξετε τις συζητήσεις με το ταίρι σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στις 25/08 το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα θέλω σας ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο με επιτυχία. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι. Ωστόσο, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου στις 27/08 σας προσγειώνει απότομα γιατί θα φέρει  εμπόδια και δυσκολίες στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε μια κατάσταση ή να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα άτομο. Να θυμάστε ότι πριν βιαστείτε να κρίνετε αυστηρά τους άλλους, θα είναι καλό να αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη. Την ίδια ημέρα ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και εγκαινιάζει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδο. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε με επιφανειακές καταστάσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας.