Ζώδια που είναι εύκολο να αγαπήσεις, να συμβιώσεις και να κάνεις σχέση μαζί τους

Ζώδια που είναι εύκολο να αγαπήσεις, να συμβιώσεις και να κάνεις σχέση μαζί τους

Ζώδια που είναι εύκολο να αγαπήσεις, να συμβιώσεις και να κάνεις σχέση μαζί τους

Ενώ οι λόγοι που μας αρέσει κάποιος είναι συχνά αδιευκρίνιστοι, οι λόγοι για τους οποίους είναι εύκολο να αγαπήσουμε κάποιον, να τον πλησιάσουμε συναισθηματικά και να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί του είναι πιο απτοί. Μπορεί να μην υπάρχει τέλειος σύντροφος, αλλά ένας ιδανικός σύντροφος μπορεί να έχει κάτι που ξεπερνά την εμφάνιση, τη γοητεία ή την επιτυχία. Υπάρχουν ορισμένες ιδιότητες και χαρακτηριστικά σε αυτά τα ζώδια, τα οποία το κάνουν εύκολο να τους αγαπήσει κανείς, πιο εύκολο να συμβιώσει μαζί τους και όλα αυτά κάνουν τη σχέση πιο πιθανή να πετύχει και να αντέξει στον χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι γενικά είναι ευγενικοί, με καλούς τρόπους και σταθεροί στις αξίες τους. Είναι πιστοί άνθρωποι που δίνουν τα πάντα σε μια σχέση. Οι σύντροφοι τους γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν σε αυτούς, και θα είναι πάντα παρόντες για εκείνους. Αν υποσχεθούν κάτι, ο λόγος τους είναι συμβόλαιο τιμής. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους, η αξιοπιστία και η υπομονή τους κάνουν πολύ εύκολο να αγαπηθούν.

Δεν είναι διπρόσωποι, συνήθως είναι αυτό που δείχνουν και δηλώνουν και εκτιμούν πάνω απ’ όλα τη σταθερότητα στις σχέσεις.

Στην καθημερινή συμβίωση, έχουν πάντα το ταίρι τους στο μυαλό τους και κάνουν όσα μπορούν για το κοινό τους ευ ζην.

Το μειονέκτημα που συνοδεύει αυτό το ζώδιο, είναι ότι οι Ταύροι μπορεί να είναι κτητικοί, πεισματάρηδες και κάπως άκαμπτοι στις απόψεις τους και όχι μόνο. Η φυσική τους τάση να έχουν μια καθιερωμένη ρουτίνα στη ζωή τους μπορεί επίσης να τους κάνει απρόθυμους να χαλαρώσουν και να αφεθούν στην αλλαγή στο απρόβλεπτο ή στην περιπέτεια ακόμα κι αν αυτό τους έχει κουράσει κατά βάθος.

Το σημαντικό όμως είναι ότι κάτω κι από αυτήν την κάπως ξύλινη ορισμένες φορές αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, υπάρχει μια ζεστή καρδιά που περιμένει να εκφραστεί. Όποιος μπορέσει να τους κάνει να ανοίξουν αυτή την καρδιά, θα έχει έναν σύντροφο που θα τον αγαπά δυνατά και θα στέκεται στο πλευρό του ακόμη και στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι προσεκτικοί, ευαίσθητοι άνθρωποι και μπορεί να γίνουν εξαιρετικοί εραστές και σύντροφοι και ακόμα περισσότερο όταν μοιράζονται την ίδια στέγη με το ταίρι τους, καθώς η οικογενειακή θαλπωρή είναι το φόρτε τους. Είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους και θα υπερβούν τον εαυτό τους για να φροντίσουν και να κανακέψουν το άτομο με το οποίο είναι μαζί. Η καλοσύνη, η υπομονή και η κατανόηση που δείχνουν, είναι ειλικρινής και πηγαία. Η εξυπνάδα και η διορατικότητα τους βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Μπορεί κανείς να βασιστεί σε αυτό το ζώδιο για να έχει όλη την τρυφερότητα, την  υποστήριξη και την αγάπη που χρειάζεται. Αν και οι ίδιοι μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται πάντα, αποπνέουν συνήθως ασφάλεια και ηρεμία σε όποιον είναι κοντά τους.

Κανείς όμως δεν είναι τέλειος και οι Καρκίνοι έχουν κι εκείνοι τα μειονεκτήματα τους. Μπορεί να είναι κυκλοθυμικοί και έχουν την τάση να απομακρύνονται όταν νιώθουν πληγωμένοι.

Ως το πιο ευαίσθητο ζώδιο, μπορεί να άγονται και να φέρονται από τις συναισθηματικές τους διακυμάνσεις, αρκετά συχνά και εύκολα και χρειάζονται κάποιο χρόνο για να επεξεργαστούν όλα αυτά που αισθάνονται. Τείνουν επίσης να έχουν δυσδιάκριτα όρια με όσους αγαπούν, κάτι που μπορεί να  φέρει προβλήματα στις σχέσεις τους. Εάν μπορέσει κάποιος να καταλάβει τα συναισθήματά τους, να τους  βοηθήσει να τα διαχειριστούν και να διατηρήσει παράλληλα και την επικοινωνία ανοιχτή, τα παιδιά της Σελήνης είναι από τα πιο αξιαγάπητα και μοναδικά πλάσματα που μπορεί να κερδίσουν την καρδιά του.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι συνήθως παθιασμένοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα άνθρωποι που τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Μπορούν να είναι απίστευτα γενναιόδωροι και εγκάρδιοι, πλημμυρίζοντας αυτούς που αγαπούν με δώρα, και στοργή. Η παρουσία του Λέοντα κάνει τους πάντες γύρω του να νιώθουν ξεχωριστοί και ευτυχισμένοι. Αυτό το σαγηνευτικό ζώδιο είναι γνωστό για τη ζεστασιά του τις ευγενικές του χειρονομίες αλλά και τη γενναιοδωρία του. Οι σύντροφοι δεν μπορούν παρά να αισθάνονται όμορφα κοντά τους διότι κάνουν τη ζωή πιο διασκεδαστική, χαρούμενη και συναρπαστική.

Το αδύνατο σημείο τους είναι ότι μπορεί να είναι κάποιες φορές αρκετά απορροφημένοι με τον εαυτό τους, και να θέλουν να γίνονται τα πάντα με τον δικό τους τρόπο. Μπορεί επίσης να είναι αρκετά ματαιόδοξοι ή υπερόπτες και να έχουν την τάση να επιδίδονται υπερβολικά στις πολυτέλειες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εάν ο σύντροφός τους δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Παρ όλα αυτά, η γοητεία, η ανεμελιά και η μεγάλη καρδιά τους κάνει εύκολο να αγαπηθούν και δοτικούς συντρόφους αν παραμείνουν προσγειωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο ικανά και πρακτικά ζώδια. Συνήθως προσεγγίζουν τις σχέσεις από μια λογική και διαχειριστική πλευρά. Άθελά τους, διατηρούν τους περισσότερους ανθρώπους σε κάποια απόσταση ασφαλείας μέχρι να υπάρξει βεβαιότητα ότι είναι αξιόπιστοι.

Το πιο δύσκολο κομμάτι της σχέσης είναι το αρχικό, όχι επειδή δεν αγαπιούνται εύκολα, αλλά επειδή δυσκολεύονται να αφεθούν. Η συστολή τους και η υπερβολική σκέψη συχνά εμποδίζουν τη σχέση να εξελιχθεί γρήγορα.

Αλλά από τη στιγμή που κάποιος μπει στη ζωή τους, είναι εύκολο για εκείνον να μείνει ερωτευμένος, γιατί νιώθει ασφαλής σε πολλά επίπεδα.

Οι Παρθένοι είναι επίσης πολύ οργανωμένοι και θέτουν υψηλά πρότυπα για τον εαυτό τους και τους άλλους. Τείνουν να είναι επικριτικοί με τους ανθρώπους γύρω τους, καθιστώντας δύσκολο να αισθάνονται οι άλλοι ότι τους εκτιμούν ή τους θέλουν σε μια σχέση. Μερικές φορές, μπορεί να φαίνονται επικριτικοί ή αδιάφοροι όταν πραγματικά αγαπούν πολύ ή ανησυχούν για κάποιον. Το να ξεπεραστούν αυτοί οι σκόπελοι θέλει αρκετή υπομονή και κατανόηση. Μόλις μπορέσει όμως ένας σύντροφος να τους κάνει να ανοιχτούν και να δείξουν την ευάλωτη πλευρά τους, αποδεικνύονται τα πιο πιστά και αξιόπιστα άτομα και μπορεί να προσφέρουν πραγματική αγάπη και φροντίδα.

ΖΥΓΟΣ

Ένα εύκολο ζώδιο να αγαπηθεί είναι ο Ζυγός. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τις κοινωνικές τους χάρες, τη γοητεία, την ευγένεια την εξυπνάδα και την καλαισθησία τους. Θέλουν να έρθουν κοντά με τους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο και πάντα ακούν, προσέχουν, συμβουλεύουν και νοιάζονται για όσους έχουν  γύρω τους. Όταν συμβιώνετε με έναν Ζυγό, θα βάλουν τις ανάγκες σας πάνω από τις δικές τους. Δεν είναι περίεργο γιατί πολλοί άνθρωποι βρίσκουν εύκολο να ταιριάξουν και να συνυπάρχουν με έναν Ζυγό, καθώς αποτελούν έναν καταπληκτικό σύντροφο που θα είναι συνήθως ευχάριστος, διπλωματικός και δίκαιος.

Οι Ζυγοί έχουν όμως και εκείνοι τις αδυναμίες τους που μπορεί να ταλαιπωρούν  τη ζωή τους, αλλά και όλων όσων βρίσκονται κοντά τους.

Μπορεί συχνά να δυσκολεύονται να λάβουν αποφάσεις, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει τους άλλους. Τείνουν επίσης να ανησυχούν πάρα πολύ, ακόμη και για ασήμαντα πράγματα, κάτι που μπορεί να τους κάνει συχνά ακόμη και να παραλύουν από την ανασφάλεια. Τέλος, προσπαθώντας να διατηρηθεί η ειρήνη και η αρμονία στις σχέσεις, δεν επικοινωνούν πάντα με σαφήνεια τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους, αφήνοντας το άλλο άτομο να προσπαθεί να καταλάβει μόνο του τι θέλουν και τι ισχύει.

Όποιος έχει έναν Ζυγό για ταίρι, είναι συνήθως ένας τυχερός άνθρωπος γιατί βρίσκεται σε μια προνομιούχα σχέση γεμάτη ζεστασιά, χαρά και ανέσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να προσπαθήσει να είναι λίγο πιο υπομονετικός, διερευνητικός και άμεσος στις πιο δύσκολες συζητήσεις μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την ονειρική, ρομαντική φύση τους και είναι εύκολο να αγαπηθούν, χάρη στη γλυκύτητα, την ευαισθησία για τον σύντροφό τους και τη μοναδική τους ικανότητα να βλέπουν τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου. Η συμπόνια, η αυτοθυσία και η κατανόηση που επιδεικνύουν είναι σπάνιες και αξιοθαύμαστες αρετές.

Αυτό που τους κινητοποιεί είναι το συναίσθημα και για αυτό είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα ζώδια. Στην καθημερινότητα τους μπορεί να γίνουν απίστευτα δοτικοί και να μοιραστούν τον μαγικό τους κόσμο με τον εκλεκτό της καρδιάς τους. Η φαντασία τους έχει τις ίδιες ανεξερεύνητες διαστάσεις με το ένστικτο και τα συναισθήματα τους.

Όμως, αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί μερικές φορές να εγκλωβιστούν υπερβολικά στον εσωτερικό τους κόσμο, χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να παίρνουν αποφάσεις χωρίς να εξετάζουν τις συνέπειες και να μην βλέπουν τα πράγματα στην σωστή τους προοπτική. Ωστόσο, οι Ιχθύες χαρίζουν ένα μοναδικό ταξίδι σε εκείνους που αγαπούν.

Το γενναιόδωρο πνεύμα τους, η διαίσθηση, η φροντίδα και ο ρομαντισμός τους τους καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για όποιον αναζητά μια βαθιά και μαγική σχέση.