Για ποιους ξεκινά ένα πιο φιλόδοξο και απαιτητικό διάστημα από την εβδομάδα 21/08/2023 – 27/08/2023

Για ποιους ξεκινά ένα πιο φιλόδοξο και απαιτητικό διάστημα από την εβδομάδα 21/08/2023 – 27/08/2023

Για ποιους ξεκινά ένα πιο φιλόδοξο και απαιτητικό διάστημα από την εβδομάδα 21/08/2023 – 27/08/2023

Η εβδομάδα ξεκινά με μια απαιτητική όψη, καθώς ο Άρης από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη συνδέεται αστρολογικά με χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθηση ατονίας, συναισθήματα απογοήτευσης. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη όψη για να πάρετε ρίσκο ούτε στα οικονομικά, αλλά ούτε και στις σχέσεις. Πολλές φορές με αυτή την όψη πιο εύκολα γινόμαστε θύματα σε οτιδήποτε μας υπόσχεται ότι θα αυξήσει την αδρεναλίνη μας και τον ενθουσιασμό μας, από μια ερωτική γνωριμία μέχρι μια θεωρία συνωμοσίας. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην είμαστε βιαστικοί, να προσέχουμε τι λέμε και σε ποιον το λέμε, να μην αποκαλύπτουμε μυστικά μας, αλλά και να μην εμπλεκόμαστε σε φήμες και κουτσομπολιά τις πρώτες δυο μέρες. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τα χημικά, τα φάρμακα. Είναι η όψη της εξαπάτησης, της δολιοφθοράς, της κλεψιάς. Επηρεάζονται περισσότεροι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τέλους του τρίτου δεκαημέρου. Η πρώτη αλλαγή ζωδιακής θέσης της εβδομάδας πραγματοποιείται στις 23/08/2023 που ο Ήλιος προχωρά στην Παρθένο. Θέματα που αφορούν το εργασιακό, την παιδεία, την υγεία και το περιβάλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο. Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σημαίνει ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες κ αυτές είναι που πρέπει να προσέξουμε από δω και κάτω στην καθημερινότητα μας. Ας εστιαστούμε περισσότερο στα θέματα της υγείας και της φυσικής μας κατάστασης αλλά και στα θέματα της εργασίας.

Στις 25/08/2023 ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ευνοώντας την εμβάθυνση στα θέματα που μας απασχολούν και τις αποφασιστικές δράσεις. Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στην Παρθένο και ξεκινά την Κυριακή το ταξίδι του στον Ζυγό που θα κρατήσει μέχρι τις 12/10/2023. Τα 4 παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως θα είναι οι άμεσοι αποδέκτες της επιρροής του. Στον Ζυγό, ο Άρης βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον κάνει λιγότερο επιθετικό στην προσέγγιση του στα πράγματα. Θα διεκδικήσει αλλά θα το κάνει με πιο «πολιτισμένο» τρόπο και σίγουρα με περισσότερη διπλωματία και ευγένεια. Οι σχέσεις είναι το πεδίο που κυβερνά σε αυτό το ζώδιο κι έτσι για τις επόμενες 6 εβδομάδες μπορεί να υπάρχουν πιο νευρικές καταστάσεις στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ο μόνος τρόπος για να επιλύουμε όμως τα προβλήματα με αυτό τον Άρη είναι η επικοινωνία κι ο πολιτισμένος διάλογος. Για να είμαστε αποτελεσματικοί στις διεκδικήσεις μας χρειάζεται οργάνωση και καλή στρατηγική. Η παρόρμηση χωρίς να υπάρχει μεθοδικότητα κι ένα σχέδιο καλά οργανωμένο μόνο καταστροφική μπορεί να είναι. Την ίδια μέρα έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που μας βάζει στο κλίμα της 2ης Πανσελήνου που θα έρθει στο τέλος Αυγούστου. Είναι μια πιο βαριά όψη για την ψυχολογία μας που φέρνει στο προσκήνιο τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις μας. Οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους σιγά σιγά για τους περισσότερους και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη δουλειά, τις σπουδές, την καθημερινότητα των απαιτήσεων.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πιο απαιτητική μολονότι ιδιαίτερα φιλόδοξη καθημερινότητα από αυτή την εβδομάδα θα είναι τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την Τρίτη, μπορεί να δημιουργήσει κάποια αίσθηση απογοήτευσης στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου. Εσείς μπορεί να νιώθετε ετοιμοπόλεμοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας, αλλά θα υπάρχουν τόσα απρόοπτα που θα αποσπούν την προσοχή σας, εμποδίζοντας την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μην αγχώνεστε αν θα τα προλάβετε όλα, καθώς το στρες θα κάνει απλά το νευρικό σας σύστημα χειρότερα. Δείτε πώς μπορείτε να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμα σας και βάλτε ως στόχο να ολοκληρώσετε τις δικές σας προτεραιότητες, πριν δείξετε προθυμία να βοηθήσετε άλλους. Η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, σε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη και σειρά όσα έχετε αναλάβει, προκειμένου να είστε παραγωγικοί και συνεπείς. Με την είσοδο  του Ήλιου στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου, ξεκινά μια αρκετά θετική μολονότι στρεσογόνος περίοδος τεσσάρων εβδομάδων για να φτιάξετε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα και στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, κάτι που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια. Θα έχετε περισσότερες επαφές και επικοινωνία με συναδέλφους, ενώ είναι κατάλληλο διάστημα για να βελτιώσετε τις εργασιακές σας δεξιότητες. Το διάστημα αυτό μπορείτε να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες, να ξεκινήσετε μια δίαιτα, ένα πρόγραμμα άσκησης και γενικά να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα, ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Το διάστημα μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του στις 15/09 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, ευνοεί το να κλείσετε εκκρεμότητες  τόσο της δουλειάς όσο και των ρουτινών που σας επιτρέπουν να είστε σε καλύτερη φόρμα και να έχετε καλύτερη υγεία. Είναι η στιγμή να επιστρέψετε σε καλύτερες επιλογές διατροφής αλλά και άσκησης. Φυσικά δε θα λείψουν τα παρατράγουδα στη δουλειά με συνεργάτες υφισταμένους και προϊσταμένους.

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στον Ζυγό την Κυριακή και η παρουσία του μέχρι τις 12/10 στον τομέα σχέσεων- γάμου – συνεργασιών δημιουργεί πιο πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας, περισσότερο τρέξιμο, ανταγωνισμό αλλά και προοπτικές νέων συνεργασιών και σχέσεων. Επιδιώξετε συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες με άτομα που σας εμπνέουν. Ξεκινά μια εποχή και με αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο για νέες γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Ακόμη όμως και στις ιδανικότερες συνθήκες όταν ο Άρης βρίσκεται απέναντι μας πάντα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και βγαίνουν ίσως και τα δύσκολα της όποιας σχέσης στην επιφάνεια. Αντιμετωπίστε τα ευθέως με σταράτα λόγια αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Μην ξεχνάτε ότι ο Ζυγός, το ζώδιο που βρίσκεται ο κυβερνήτης σας Άρης αγαπά τη συντροφικότητα, το μαζί κι όχι το «εγώ». Πλησιάστε κάθε εστία έντασης με πυροσβεστικό τρόπο όσο κι αν είναι κόντρα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα μπορεί να ασκήσει  έντονες πιέσεις στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο αλλά σας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε ζητήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι κυρίως σε επαγγελματικά θέματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αλλά και αυτές που πιστεύετε εσείς όταν σας δίνονται από τους άλλους. Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ψευδείς πληροφορίες, εξιδανικεύσεις, παραποίηση της αλήθειας, γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας. Στις 23/08 έχουμε την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, η οποία εγκαινιάζει μια περίοδο πολλών επαφών και συζητήσεων, αυξημένη δίψα για γνώση και ανταλλαγή πληροφοριών για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο μέσα στον τομέα επικοινωνίας, επαφών με φίλους και συνεργάτες και μετακινήσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε φίλους και άτομα που έχετε επιθυμήσει από το παρελθόν. Μέχρι τον Οκτώβριο που θα παραμείνει στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των σπουδών και των συμφωνιών ο Ερμής, θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε καθημερινό επίπεδο στους τομείς αυτούς. Άλλοι μπορεί να περνάτε αρκετό χρόνο με συζητήσεις, συσκέψεις και οργάνωση της δουλειάς σας, άλλοι θα ταξιδέψετε περισσότερο, όσοι είστε στο ψάξιμο για μια δουλειά θα κάνετε πιο εντατική έρευνα ενώ μπορεί να πέσετε με τα μούτρα και  σε θέματα γνώσεων, σπουδών, σεμιναρίων και επιμόρφωσης. Όμως αποφύγετε ένα νέο ξεκίνημα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του. Ερευνήστε, μελετήστε, συζητήστε αλλά υπογραφές και εκκινήσεις μετά τις 15/09.

Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Ζυγό κάνοντας το σπίτι και τις προσωπικές σας επιδιώξεις το επίκεντρο της καθημερινότητας σας μέχρι τις 12/10 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Και μολονότι το σπίτι είναι πάντα κάτι που σας ενδιαφέρει, η παρουσία του Άρη εδώ μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα. Τα σενάρια είναι πολλά και ποικίλλουν φυσικά ανάλογα και με τα υπόλοιπα στοιχεία του ωροσκοπίου σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια ανακαίνιση, να κάνετε επιδιορθώσεις ή αλλαγές στους χώρους του σπιτιού για να μπορεί να είναι πιο λειτουργικό άλλοι μπορεί να αποφασίσετε και μια μετακόμιση ή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον ενδεχομένως και εργασίας. Κάποιοι από σας μπορεί να βιώσετε την πιο επιθετική μορφή επιρροής του Άρη με εντάσεις μέσα στην οικογένεια ή με τους συγκατοίκους σας. Από τη μια μπορεί να επιθυμείτε να είστε πιο κοντά με τα άτομα από το στενό σας περιβάλλον κι από την άλλη να επιθυμείτε την ιδιωτικότητά σας. Προσέξτε ακόμη υγεία και φυσική κατάσταση το απαιτητικό αυτό διάστημα. Την ίδια μέρα ο  Ήλιος από την Παρθένο δέχεται πιέσεις από τον Κρόνο στους Ιχθύς και δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες  που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κρύβονται οι πιο απαιτητικές μέρες της. Ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να χάσετε λίγο την επαφή με την πραγματικότητα ή να βλέπετε τα πράγματα διαστρεβλωμένα. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/08, δημιουργεί  την ανάγκη για μια πιο ήρεμη περίοδο λίγο πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια που θα πρέπει να εστιαστείτε αρκετά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε τώρα έναν έλεγχο υγείας για να δείτε που βαδίζετε και τι πρέπει να ενισχύσετε ώστε να είστε σε φόρμα. Ο Ερμής την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στον τομέα της ψυχολογίας, του ασυνειδήτου, του παρασκηνίου. Μέχρι τις 15/09 είναι μια περίοδος που πρέπει να παρατηρείτε περισσότερο χωρίς να αναλαμβάνετε σπουδαία δράση. Είναι μια πιο εσωτερική περίοδος για να την αξιοποιήσετε ώστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Να οργανώσετε καλύτερα το «αύριο» σε ένα πιο θεωρητικό επίπεδο. Με το τρίγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα στις 25/08 είναι σίγουρο πως θα κάνετε συνειδητοποιήσεις ή θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Πιθανώς να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας και προς το παρόν να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά.  Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας αφορά την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας την Κυριακή 27/08. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει ο Άρης μέχρι τις 12/10, αυξάνοντας τη δυναμικότητα, τις πρωτοβουλίες αλλά παράλληλα και το άγχος και τις εντάσεις. Βλέπετε εσείς οι ίδιοι ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό. Σε αυτή σας την προσπάθεια βέβαια θα αντιμετωπίσετε και εμπόδια καθώς πάντα υπάρχουν κάποιοι που αντιτίθενται στις ενέργειες σας. Το πρώτο σας μέλημα με τον Άρη στο ζώδιο σας, πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Πάντα οι περίοδοι της πολιορκίας του Άρη μας κάνουν πιο ευάλωτους σε ιώσεις, στρες και μικροατυχήματα γι’ αυτό πάρτε τα μέτρα σας ώστε να είστε σε φόρμα και υγιείς για να τα βγάζετε πέρα με τα αυξημένα ωράρια και την πνευματική κόπωση. Την ίδια μέρα η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει άγχος, καθώς επωμίζεστε επιπλέον επαγγελματικά βάρη ή σας πιάνει ανασφάλεια για το κατά πόσο μπορείτε να ανταποκριθείτε επαρκώς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να εκτονώσετε το άγχος σας κάνοντας κάποια μορφή άσκησης και να κοιμάστε αρκετά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε την πιο απαιτητική όψη, την αντίθεση του Άρη προς τον Ποσειδώνα. Δευτέρα και Τρίτη έχουν ιδιαιτερότητες σε επίπεδο επικοινωνίας κι ακόμη μπορεί να κρύβουν παγίδες, καθώς δημιουργείται ένα ομιχλώδες τοπίο που είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος την αλήθεια από το ψέμα. Η είσοδος  του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/08, θα αναπτερώσει το ηθικό και τη διάθεση σας. Η προσέγγιση στα μελλοντικά σας σχέδια απαιτεί πρακτικότητα και καλή οργάνωση, και αν κάπου απαιτείται ειδίκευση πιθανόν να θελήσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας το προσεχές διάστημα. Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα ασχοληθείτε με τα θέματα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων ενώ θα υπάρχει τεράστια έμφαση και στην επικοινωνία και στα ταξίδια. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο και θα θέλετε να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας σε θέματα που αφορούν τόσο στη δουλειά όσο και θέματα σπουδών. Αν έχετε κάποιο φίλο-η από το παρελθόν σε ένα μέρος που θα θέλατε πολύ να επισκεφτείτε τότε ίσως είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε αυτή την εβδομάδα ή κάποια στιγμή μέχρι τις 15/09. Στις 25/08 σχηματίζεται η πιο θετική όψη της εβδομάδας για σας το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Με αυτή την όψη θα έχετε τα εφόδια και τη δυναμική να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας, εισπράττοντας αποδοχή και αναγνώριση.

Στις 27/08 ξεκινά ο Άρης την πορεία του στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο που ανήκει στην ίδια ομάδα με το δικό σας, τα λεγόμενα παρορμητικά ζώδια. Ο Άρης θα πάρει θέση στον τομέα της καριέρας και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10 σε αυτό το ζώδιο, αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σας, κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει και μεγαλύτερη ένταση, εκνευρισμούς και ανταγωνισμό. Ευτυχώς είστε από τη φύση σας αρκετά ψύχραιμοι κι έτσι μπορείτε να διαβείτε κι αυτό το τόσο απαιτητικό διάστημα με περισσότερη ευκολία σε σχέση με άλλους. Φυσικά πίεση θα υπάρχει και σε άλλα μέτωπα όπως από το χώρο της οικογένειας. Ούτως ή άλλως θα πρέπει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις δουλειάς και προσωπικής ζωής. Στο ίδιο διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο την ίδια μέρα, σας βοηθά να δείτε ποιες από τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο και ποιες είναι πηγή αρνητικής ενέργειας στη ζωή σας ώστε να τις απομακρύνετε. Πιθανώς αν ταξιδεύετε να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.