Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/08/2023 και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 15/10/2023. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές μας σχέσεις, το αντικείμενο της εργασίας μας, τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους άλλους και αυτές που μας προσφέρουν οι άλλοι, τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, της παιδείας και του περιβάλλοντος θα μας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Καθώς η Παρθένος είναι ζώδιο που ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες, για την ουσία των πραγμάτων και για την παραγωγικότητα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό το ζώδιο μπορεί να συνδέεται με ένα μεγαλύτερο βαθμό άγχους προκειμένου να έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε. Η περίοδος αυτών των 23 ημερών είναι θετική αν θέλουμε να ξαναδούμε ζητήματα που μας απασχόλησαν τον Αύγουστο στις αρχές, να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία μας επιστρέφοντας σε καλές διατροφικές συνήθειες και άσκηση, να διορθώσουμε λάθη στα επαγγελματικά. Από την άλλη με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσουμε ξανά με παλιούς συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν ή ακόμη και προϊσταμένους που ενδεχομένως έχουν κάτι να μας προτείνουν. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο θα επηρεαστούν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο ευέλικτοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 15/09/2023.

Η επιρροή στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο από τις 23/08 μέχρι τις 15/09 στους τομείς της εργασίας, της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει περισσότερο μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι τα καθημερινά μικροπράγματα, τα οποία μπορεί να αναστατώνουν την ημέρα σας και να πετάνε το πρόγραμμα σας εντελώς έξω από αυτό που έχετε οργανώσει. Ακόμη, το να προγραμματίσετε για το μέλλον σας και πάλι μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, καθώς θα εμφανίζονται καθυστερήσεις, εμπόδια. Γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Το να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες σχετικά με την υγεία σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή μέχρι και τις 15/09 πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας και δεν θα σας παιδέψει τόσο πολύ όσο άλλες φορές. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει κάπως είναι ότι ίσως δεν θα έχετε τόσο δημιουργικές ιδέες, αλλά πιθανώς αν ανατρέξετε στο παρελθόν σας να βρείτε κάτι που μπορείτε να το αξιοποιήσετε τώρα. Από την άλλη, θα μπορούσε αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή να σημάνει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για νέες ερωτικές ιστορίες είναι μια χαρά κατάλληλος για  επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες αρκεί βέβαια να σιγουρευτείτε ότι έχουν εκλείψει οι αιτίες που σας έκαναν να χωρίσετε αρχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής, που οπισθοχωρεί στην Παρθένο, σας βάζει σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φάση με θέματα που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν, ακόμη κι από την παιδική σας ηλικία, στην επιφάνεια και να σας δυσκολεύουν. Αντί όμως να πέφτετε ψυχολογικά ή να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, πάρτε μια και καλή απόφαση να τα επιλύσετε, μιλήστε ανοιχτά γι’ αυτά, ειδικά με τα άτομα τα οποία μπορεί να εμπλέκονται ή αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε εκείνα, μπορείτε να το κάνετε με έναν έμπιστο φίλο ή και με έναν ψυχολόγο. Από την άλλη, αυτή είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 15/09 για να «φτιάξετε» σχέσεις που διαρρήχθηκαν με κάποιους από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και παλιούς φίλους. Θέματα ακινήτων μπορεί ακόμη να σας απασχολήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 23/08 στην Παρθένο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων και από κει και κάτω θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις εφαρμογές επικοινωνίας και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, τα μέιλ σας, τα μηνύματα, τους κωδικούς σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Αυτό που μπορεί να σας γλιτώσει άγχος και πίεση είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να ελέγχετε επισταμένως ό,τι φεύγει από σας. Δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα αν ξεκινά κάτι που το κάνετε καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής γίνεται φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και αυτό σημαίνει ότι το χρήμα θα είναι στο μυαλό σας για πολλούς και ποικίλους λόγους. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει, ακόμη κι αν το έχετε, να το διαχειρίζεστε επιπόλαια. Αποφύγετε πολύ σημαντικές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών μέσων και γκάτζετς ή μεταφορικών μέσων εκτός αν πρόκειται για κάτι μεταχειρισμένο που σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, προσοχή σε λογαριασμούς, φροντίστε να πληρώνετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Αν κάποιος σας οφείλει χρήματα προσπαθήστε να τα ζητήσετε σε αυτή την περίοδο, διότι μπορεί να τα πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή ξεκινά στο δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Παρθένοι, από τις 23/08 μέχρι τις 15/09. Με κάποιο τρόπο επηρεάζει τόσο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας όσο και τον προφορικό και γραπτό σας λόγο. Είναι μια επιρροή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως νοητικά, καθώς θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε, αλλά πολλά θα είναι κι αυτά που μπορεί να καθυστερούν, να αναβάλλονται ή να βρίσκονται σε μια κατάσταση σύγχυσης. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ομίχλης στην καθημερινότητά σας όπου δεν διευκρινίζονται πολλά κι έτσι δεν ξέρετε πώς να οργανωθείτε. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλό να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να κάνετε ενάρξεις. Αποφύγετε ακόμη ακριβές αγορές. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η έναρξη της  φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή γίνεται σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ο μόνος του κίνδυνος είναι να παρασύρεστε από διάφορους «θορύβους» στην καθημερινότητα σας και να μην συγκεντρώνεστε στις προτεραιότητες σας και στις δουλειές σας. Από την άλλη, ίσως να ερευνάτε διάφορα πράγματα, τα οποία πιθανώς δεν θέλετε προς το παρόν να τα ανακοινώσετε. Ή μπορεί να κάνετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας ή ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Ενδεχομένως ακόμη, να είστε σε μια φάση αναζήτησης κάποιας θεραπείας ή διατροφής ή άσκησης για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, ακόμη και στα όνειρα σας, αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο θα επηρεάσει τις φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές. Μπορεί να ξανασυναντήσετε άτομα από το παρελθόν της δουλειάς ή φίλους που είχατε χάσει επαφή. Πιθανώς να σας προτείνουν δουλειά παλιοί συνεργάτες σας. Από την άλλη, μπορεί τώρα να ξανασκεφτείτε πιο βαθιά τον δικό σας ρόλο σε ομάδες που δραστηριοποιείστε. Ή ακόμη να ξαναδείτε τους στόχους σας, παλιότερες συμφωνίες και να κάνετε τροποποιήσεις. Φυσικά, παίζει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων ή και δυσκολιών στη συνεργασία σας με άλλους. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί μέχρι τις 15/09.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο μέσα στον τομέα της καριέρας θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως αυτές με τους ανωτέρους, προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πρακτικές, τρόπους δουλειάς, να διορθώσετε αυτά που θεωρείτε κακώς κείμενα ή να έχετε συσκέψεις ώστε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και αλλαγές. Φυσικά θα προσέξετε τόσο στην επικοινωνία όσο και στις αποφάσεις που παίρνετε. Σαφώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μια ριζική αλλαγή ή να πάρετε ρίσκο σε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Αφήστε εκκινήσεις μετά τις 15/09.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο δεν είναι τόσο δυσαρμονική προς το δικό σας ζώδιο. Πιθανώς να αναθεωρείτε κάποια σχέδια σας, είτε για τις σπουδές είτε για τα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία με ξένους, εξωτερικό. Από την άλλη, μπορεί να εμφανίζεται κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας που έχει να σας προτείνει κάτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σας, να είστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και να ελέγχετε τα δεδομένα σας για να είναι ασφαλή. Ακόμη αν έχετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι να είστε προσεκτικοί για να μη χάσετε κάποια πτήση αλλά και με τις αποσκευές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιο σας δεν φημίζεται για τις εσωτερικές του διεργασίες και την εσωστρέφεια, οπότε μια φαινομενικά ανάδρομη πορεία Ερμή μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας είναι ξένη ως εμπειρία. Ο Ερμής από τις 23/08 και μέχρι τις 15/09 σας βάζει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε λίγο περισσότερο πάνω στα πράγματα που σας μπλοκάρουν σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Έχετε μια ευκαιρία για περισσότερη ψυχανάλυση, αλλά και για μια διερεύνηση των τρόπων που μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Ψάξτε τι μπορείτε να περικόψετε, τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε σε διακανονισμούς και συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία ξεκινά από τις 23/08 στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας. Η περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 15/09, χρειάζεται προσοχή στις συζητήσεις σας και θα πρέπει να δίνετε πρώτο βήμα στο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά στο να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις. Κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν ή θέματα που σας απασχόλησαν τον προηγούμενο μήνα μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Φυσικά μπορεί να προκύψουν κι άλλα ευτράπελα. Από την άλλη, μπορεί να επιστρέφετε σε μια παλιότερη σχέση ή συνεργασία.