Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/06/2021 – 27/06/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/06/2021 – 27/06/2021

Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, αλλά και υψηλούς τόνους στις σχέσεις, μας επιφυλάσσει στο τελείωμα του ο Ιούνιος για όλους. Τη Δευτέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει μια ρομαντική διάσταση, πασπαλισμένη με αρκετή εξιδανίκευση που κάνει ακόμη και τις ατέλειες να τις θεωρούμε χαριτωμένες. Την Τρίτη ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και μολονότι θα του πάρει λίγες μέρες μέχρι να εξομαλυνθεί εντελώς η επιρροή του, θα αρχίσουμε επιτέλους να συνεννοούμαστε και η κρίση μας να είναι πιο ξεκάθαρη. Την Τετάρτη ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία αυξάνοντας τις προσδοκίες μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στις σχέσεις. Την Πέμπτη σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου που συνοδεύεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι από τις πιο δυνατές στην ερωτική αστρολογία, καθώς η επιρροή της είναι απόλυτη. Δε δέχεται γκρίζες ζώνες ούτε μισόλογα. Είναι η όψη του «όλα ή τίποτε». Με αγαπάς ή δεν με αγαπάς. Άσπρο ή μαύρο. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση στον έρωτα με αυτή την όψη. Είναι όμως και όψη ζήλιας, χειριστικών παιχνιδιών, παιχνιδιών εξουσίας, κατάκτησης που καθώς μεγεθύνεται από την Πανσέληνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα, εμμονές, συναισθήματα προδοσίας για κάποιους που θα είναι δύσκολο να τιθασεύσουμε. Θέλει προσοχή ειδικά στις ερωτικές σχέσεις που με κάποιο τρόπο σχετίζονται και με την επαγγελματική μας ζωή. Την Κυριακή η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στον Καρκίνο και περνά στον Λέοντα για να δώσει μια άλλη διάσταση στις ερωτικές σχέσεις. Πιο παιχνιδιάρικη, πιο διασκεδαστική και πιο θεατρική.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ίσως η τελευταία τόσο περίεργη και για κάποιους δύσκολη εβδομάδα σε ερωτικό επίπεδο για το ζώδιο σας. Την Κυριακή 27/6 η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και ξεκινά ένα διάστημα που οι ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευθείτε, να ανταποκριθείτε ερωτικά σε κάποιο φλερτ, θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Η Αφροδίτη θα περάσει μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, της δημιουργίας και θα πορεύεται παράλληλα με τον αιώνιο μυθολογικό εραστή της στο ίδιο ζώδιο, υποστηρίζοντας με σθένος την ανάγκη σας να ερωτευθείτε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο ιδιαίτερα ενθουσιώδες, ενδεχομένως λίγο μικρότερο σε ηλικία από σας ή έναν τύπο που έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και σας διασκεδάζει απίστευτα. Αν έχετε ήδη σχέση θα είναι μια βοηθητική επιρροή να «ζωντανέψετε» λίγο τον δεσμό σας. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, ξεκινά μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για να δείτε το θέμα σοβαρά και να το προσπαθήσετε. Μέχρι την Κυριακή όμως και ειδικά κοντά στην Πανσέληνο στις 24/6, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί -ειδικά οι γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου- διότι μπορεί να νιώσετε αδικημένοι ή προδομένοι σε μια σχέση ή να βγουν στην επιφάνεια πολύ έντονα αρνητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα ξεκινά με πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους τομείς και φυσικά και στον έρωτα. Το ιδιαίτερα ρομαντικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα δημιουργεί μια πιο εξιδανικευμένη συνθήκη και θα έχετε διάθεση ίσως να δείτε πιο θετικά κάποια πράγματα σε σχέση με τα προσωπικά σας, ανεξάρτητα από τη φάση που είστε τώρα, ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Βέβαια με αυτή την όψη πολλές φορές τον έρωτα τον ζείτε στο κεφάλι σας περισσότερο, παρά ως κάτι απτό στην καθημερινότητα σας και η φαντασία οργιάζει. Την Πέμπτη η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, ειδικά αν σε μια σχέση υπάρχει κακό προηγούμενο ή απωθημένα και αρνητικά συναισθήματα. Προσέξετε πώς διαχειρίζεστε την κατάσταση, διότι ταυτόχρονα έχουμε και Πανσέληνο και πιθανώς σε μια φάση θυμού να μην ορίζετε τα λόγια σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Καρκίνο και προχωρά στον Λέοντα, ευνοώντας περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις παρά τις νέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο διάστημα, ουσιαστικά όλη η περίοδος των γενεθλίων σας, ήταν ένα ατέλειωτο καθημερινό «γιο γιο» συναισθημάτων, πότε πάνω πότε κάτω. Από τη μια οι εκλείψεις, από την άλλη ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής και η σύγχυση, η αστάθεια ήταν η καθημερινή σας παρέα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι όλο αυτό αφορούσε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να βιώσατε αυτές τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες στον τομέα των επαγγελματικών ή και στα οικογενειακά. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν πλέον, όπως και τα φετινά σας γενέθλια. Ο Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία κι από την Τρίτη θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, αλλά και να ξετυλίγεται το κουβάρι σιγά σιγά. Όμως τουλάχιστον στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων δεν πρέπει να βιαστείτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Καλά θα κάνετε να περιμένετε την Κυριακή που η Αφροδίτη περνώντας στον Λέοντα θα βοηθήσει να λύσετε διαφορές, να κάνετε πιο εποικοδομητικό διάλογο και θα σταθεροποιήσει την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πριν την έξοδο της από το ζώδιο σας την Κυριακή 27/6, η Αφροδίτη κάνει μια σειρά όψεων που δίνουν μια πολυδιάστατη εικόνα στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Ξεκινά με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα που μπορεί να βοηθήσει να εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές μπορεί να έχετε σε μια σχέση τουλάχιστον τη Δευτέρα και να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά, πιο ονειρικά καλλιεργώντας προσδοκίες, αλλά πριν προλάβετε να το χαρείτε όπως πρέπει, έρχεται μια Πανσέληνος ταυτόχρονα με την όψη αντίθεσης Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 24/6 και το κλίμα όχι μόνο αλλάζει, αλλά γίνεται και πιο έντονο, πιο δραματικό και δημιουργείται μια συναισθηματική υπερχείλιση. Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλά για τοξικές ερωτικές σχέσεις, εμμονές, ζήλιες. Ίσως είναι η στιγμή που πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά την ερωτική σας ζωή ή το ερωτικό σας παρελθόν. Μην ξεχνάτε ότι οι σχέσεις μας είναι ο καθρέπτης μας. Αν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά σε αυτές δεν φταίει μόνο ο άλλος, μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να αντανακλούμε σε αυτές τις δικές μας ανισορροπίες. Η Πανσέληνος απλά λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός που μας επιτρέπει να εστιάσουμε σε αυτές και να τις λύσουμε.

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή με κάποιο τρόπο ήταν κάπως στα «μετόπισθεν» με την Αφροδίτη στον Καρκίνο όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι φυσικά την Κυριακή που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα αλλάξει εντελώς την κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάπως στο μυαλό και την καρδιά σας την «ακαταστασία» που μπορεί να έχει προκύψει. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τη μέρα της Πανσελήνου στις 24/6 σας φέρνει ενώπιον των δικών σας ίσως μοτίβων στον έρωτα και τις σχέσεις. Αν κάποιο μοτίβο στις σχέσεις σας επαναλαμβάνεται, τότε πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας πώς έχετε αγκυλωθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Ουσιαστικά η όψη αυτή σας επιτρέπει να εμβαθύνετε περισσότερο σε σας τους ίδιους. Αν έλκετε τοξικές καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, πρέπει να προβληματιστείτε όχι σε σχέση με το άλλο πρόσωπο, αλλά με τις δικές σας επιλογές κι από πού πηγάζουν αυτές. Έτσι μόνο θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό και θα μπορέσετε στην πορεία να χαρείτε την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο σας την Κυριακή και υπόσχεται αν μη τι άλλο μια εξαιρετικά ερωτική περίοδο τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη Δευτέρα 21/6 με το θερινό Ηλιοστάσιο σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κι αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει μέσω φίλων μια γνωριμία, η οποία να έχει προοπτική να γίνει σχέση. Αν τώρα έχετε κάποια σχέση που είναι σχετικά καινούρια, τότε με την Πανσέληνο στις 24/6 μπορεί να υπάρξει μια κρίση στη σχέση, καθώς ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κάνει πολύ έντονα τα συναισθήματα. Για κάποιες-ους από σας αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει ότι είστε αποφασισμένοι να αφοσιωθείτε περισσότερο σε μια σχέση ή μπορεί να ζητάτε από τον σύντροφο σας περισσότερη δέσμευση. Αν όμως δεν έχετε την ανάλογη ανταπόκριση, τότε μέσα σας μπορεί να διαρραγεί η εμπιστοσύνη που δείξατε και να πάρετε αποφάσεις ακόμη και να αφήσετε τη σχέση. Ο Ποσειδώνας που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία κι έτσι ο σύντροφος σας να είναι μπερδεμένος ή να μην είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή για τα συναισθήματα του ή να τον απασχολούν άλλα ζητήματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να δώσετε χρόνο, αλλά και να το συζητήσετε περισσότερο πριν κάνετε κάτι που ίσως μετά το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο καιρό έχετε εγκλωβιστεί περισσότερο ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και την οικογένεια και το σπίτι, δίνοντας μικρότερη σημασία στον έρωτα και την προσωπική σας ζωή. Ευτυχώς αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς από την Κυριακή 27/6 θα πάρει θέση στον φιλικό σας Λέοντα η Αφροδίτη, δημιουργώντας μαζί με τον αιώνιο μυθικό εραστή της στο ίδιο ζώδιο ένα καλύτερο πλαίσιο για να χαρείτε λίγο περισσότερο το ρομάντζο στη ζωή σας, αλλά και τις σχέσεις με τους φίλους σας. Μάλιστα μπορεί οι φίλοι να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο και στα προσωπικά σας αν είστε μόνες-οι, γνωρίζοντας σας ένα γοητευτικό άτομο. Όλα αυτά βέβαια από την Κυριακή, διότι πριν η εβδομάδα φέρνει κάποιες δοκιμασίες. Όχι απαραίτητα στον ερωτικό τομέα, αλλά κάποιοι μπορεί να επηρεαστείτε κι εκεί, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα την ημέρα της Πανσελήνου στις 24/6 δημιουργώντας πίεση, ένταση κυρίως επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε ζευγάρια που μένουν μαζί ή είναι παντρεμένα. Μην πιέσετε κι άλλο τα πράγματα και προσπαθήστε να ανταποκριθείτε με ψυχραιμία σε όποιο σενάριο προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα φέρνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που λειτουργεί σαν αντίβαρο στις δύσκολες όψεις που έχει η μέρα στον τομέα των σχέσεων. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου που επηρεάζεστε περισσότερο μπορεί να ζείτε σε ερωτικό επίπεδο μια ονειρική ή μια συγχυσμένη κατάσταση, καθώς ο Ποσειδώνας είναι πάντα παρών και στα δύο σενάρια. Και στη σύγχυση και στην εξιδανίκευση. Όμως η όψη που είναι αρκετά πιεστική για σας σχηματίζεται την ημέρα της Πανσελήνου στις 24/6, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και δημιουργεί τεράστια εσωτερική ένταση. Αν είστε σε μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, αν υπάρχει ένα έντονα τοξικό στοιχείο στη σχέση σας, τότε μπορεί να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε την αξία της σχέσης και κυρίως να δείτε τη δική σας συμμετοχή σε αυτή. Οι σχέσεις μας είναι ο καθρέπτης μας. Αν λοιπόν πάντα νιώθετε ότι ο άλλος-η φταίει στη σχέση, τότε πιθανώς δεν έχετε αρκετή αυτογνωσία ή δεν έχετε συνειδητοποιήσει είτε τι φταίει σε σας είτε γιατί μένετε σε μια τέτοια σχέση. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της καριέρας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα για ένα διάστημα τα ερωτικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα κουβάρι μπερδεμένο μπορεί να μοιάζει η ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αναφέρομαι περισσότερο είτε σε νέες σχέσεις είτε σε φλερτ και όχι τόσο πολύ σε σας που έχετε μακρόχρονες δεσμεύσεις και είστε ικανοποιημένες-οι από αυτές. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την ημέρα της Πανσελήνου στις 24/6, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θυμό. Μπορεί ο θυμός να απευθύνεται σε μια παλιότερη σχέση που νιώσατε ότι σας πρόδωσε ίσως ή σε μια σχέση που οι προσδοκίες σας από αυτή διαψεύστηκαν. Μπορεί ο θυμός να μην έχει καν ως αποδέκτη το άλλο πρόσωπο, αλλά τον ίδιο σας τον εαυτό που επιτρέψατε να συμβεί κάτι τέτοιο. Λίγη αυτογνωσία και συνειδητοποίηση της δικής σας συμβολής στο να φτάσουν τα πράγματα εκεί που έφτασαν θα βοηθήσει να πάρετε απόφαση κάποια πράγματα και να αλλάξετε ίσως και τον τρόπο με τον οποίο προχωράτε σε σχέσεις. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο αισιόδοξο και με θετικές προοπτικές κομμάτι του ωροσκοπίου σας και θα σας ωφελήσει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχεται εβδομάδα «φωτιά» για τις σχέσεις σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθώς φιλοξενεί μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 24/6 και την ίδια μέρα μια αντίθεση της Αφροδίτης από τον τομέα των σχέσεων με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να μετανιώνετε για πράγματα που κάνατε το προηγούμενο διάστημα ή για συμπεριφορές και αντιδράσεις σας σε μια σχέση. Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι αρκετά πιεστικές μέρες και η Πανσέληνος απλά μπορεί να «φουσκώσει» τα πράγματα χειρότερα. Ακόμη και μόνες-οι να είστε μπορεί να σας πιάσει μια έντονη συναισθηματική υπερχείλιση αυτές τις ημέρες. Συνήθως οι λέξεις κλειδιά για τον Πλούτωνα είναι προδοσία, αίσθηση αδικίας, έλεγχος, τοξικότητα, χειριστικότητα. Όμως αυτό το φεγγάρι σας καλεί να δείτε τη δική σας συμμετοχή σε όλο αυτό που μπορεί να συμβαίνει σε μια σχέση. Ακόμη και το να ανεχόμαστε μια κακή συμπεριφορά είναι συμμετοχή μην το ξεχνάτε. Καλώς ή κακώς είναι μια εβδομάδα με ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα με την επιρροή των εκλείψεων, αλλά και του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή στον τομέα του έρωτα και των φλερτ, μπορεί να νιώθατε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και του συντρόφου σας ή του ατόμου που μπορεί να σας είχε μια κρύο μια ζέστη και να μην ξεκαθάριζε το τοπίο. Την Τρίτη 22 Ιουνίου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και το τοπίο στην ομίχλη θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά. Έτσι οι επιλογές σας θα γίνονται χωρίς αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Ακόμη θα είναι πιο εύκολο να διακρίνετε πραγματικά αν ο άλλος-η ενδιαφέρεται για σας ή μπορεί να ήταν απλά ένας ευσεβής πόθος που σας έκανε να βλέπετε τη συμπεριφορά του όπως θα θέλατε. Αν στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή επέστρεψε κάποιος από το παρελθόν σας, δεν είναι απίθανο τώρα να μπορείτε πιο εύκολα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα για το αν πρέπει να ξαναεπενδύσετε σε αυτή τη σχέση. Από την Κυριακή η Αφροδίτη παίρνει θέση στον τομέα των σχέσεων και ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο ρομαντική και ονειρική διάσταση στις ερωτικές σχέσεις. Είναι η όψη του παραμυθιού. Αυτή η πολύ γλυκιά ενέργεια μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στον έρωτα και να βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες σχέσεις στην πορεία αν είστε ακόμη μόνες-οι. Για σας που έχετε σχέση είναι μια όμορφη όψη για να νιώσετε πιο τρυφερά με τον σύντροφο σας. Στην πορεία η εβδομάδα φέρνει πιο έντονα συναισθήματα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντι από τον Πλούτωνα, δημιουργώντας συναισθηματική αναταραχή κυρίως για τους γεννημένους μετά τις 16 Μαρτίου ή τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Κάποιες-οι μπορεί να νιώσετε ότι σε μια σχέση αδικείστε ή ακόμη και να πάρετε πιο βαριά προσωπικά κάποια πράγματα. Όσο κι αν είναι δύσκολη αυτή η όψη, από την άλλη βοηθά να ξεδιαλύνετε την επιρροή μιας σχέσης στη ζωή σας και να δείτε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε ό,τι την αφορά. Πολύ σημαντικό να μην αφήσετε να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Βάλτε πιο στιβαρά όρια σε όσους προσπαθούν να σας ελέγχουν.