Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;

Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;

Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;

Ο Δίας στην αστρολογία θεωρείται ευεργέτης πλανήτης, καθώς φέρνει καλή τύχη και συνδέεται με την επέκταση, την αφθονία, την ανάπτυξη και την περιπέτεια. Από τις 20 Ιουνίου 2021 όμως γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των ονειροπόλων Ιχθύων μέχρι τις 28 Ιουλίου 2021 και μετά θα συνεχίσει στο ζώδιο του πνευματικού και πρωτοποριακού Υδροχόου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία σε αυτό το ζώδιο.

Για τους επομένους τέσσερις μήνες που ο Δίας θα είναι ανάδρομος θα μπορούμε όλοι να εστιάσουμε περισσότερο μέσα μας, διότι εκεί κρύβονται όλες οι απαντήσεις που ψάχνουμε και να επανεξετάσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Είναι ένα διάστημα που μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε με προσοχή αν ο δρόμος και οι αποφάσεις που έχουμε πάρει μας οδηγούν σε ό,τι αγαπάμε ή μήπως μας απομακρύνει από αυτό που μας παθιάζει και μας εκφράζει και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, επειδή ο Δίας θεωρείται ο πλανήτης της πίστης, της αισιοδοξίας και των ευκαιριών, την περίοδο που είναι ανάδρομος μπορεί να συνειδητοποιήσουμε αν αφήσαμε κάποια ευκαιρία να πάει χαμένη και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, προκειμένου να μην τα ξανακάνουμε.

Προβληματισμός και επανεκτίμηση

Ουσιαστικά, η ανάδρομη πορεία του Δία δε φέρνει δυσκολίες και εμπόδια, όπως κάποιοι άλλοι πλανήτες, αλλά μας «πιέζει» με τον τρόπο του και μας ωθεί να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να ωριμάσουμε, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να επεκταθούμε πέρα ​​από τα στεγανά που έχουμε βάλει τον εαυτό μας. Ο Δίας θέλει να ακολουθήσουμε αυτό που μας ενθουσιάζει και μας κάνει χαρούμενους και όχι αυτό που απλώς μας βολεύει. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει πολλές σκέψεις και ιδέες για το πώς θα εξαλείψουμε τα εμπόδια για να βρούμε την εσωτερική μας ευτυχία.

Ευκαιρία για έλεγχο

Όταν ο Δίας είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μας δίνει και μια ευκαιρία να βρούμε τι μας κρατά πίσω, μας κάνει κακό και μας καλεί να αναλάβουμε τον έλεγχο. Αν λοιπόν έχετε κάποια «κακή» συνήθεια, τώρα μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αναλάβετε δράση. Να ξεπεράσετε τους εθισμούς, τις αρνητικές συμπεριφορές και συνήθειες, ώστε να οδηγηθείτε στον ανώτερο εαυτό σας. Επίσης, αν κάποιοι θέλετε να χάσετε βάρος, η περίοδος του ανάδρομου Δία είναι η πιο κατάλληλη, διότι θα υπάρχει ένα αίσθημα συστολής και περιορισμού.

Η διαφορετική επιρροή

Την περίοδο που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων η επιρροή θα είναι σε πιο εσωτερικό επίπεδο και θα εξετάζουμε κατά πόσο οι επιλογές μας μάς οδηγούν στην ευτυχία και στα όνειρά μας και μπορεί να δοκιμαστεί η πίστη μας. Από τις 28 Ιουλίου και μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η επιρροή θα είναι σε συλλογικό επίπεδο και εκείνο το διάστημα θα επεξεργαστούμε περισσότερο τις πράξεις και τις επιλογές που κάναμε και είχαν γενικότερο αντίκτυπο. Τότε ίσως μάθουμε πόσο όφελος αποκομίσαμε από προηγούμενες κινήσεις ή θα πρέπει να ακολουθήσουμε νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε συλλογικά θέματα.

Από την ανάδρομη πορεία του Δία θα επηρεαστούν περισσότερο οι Τοξότες, οι Ιχθύες που είναι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους και οι Υδροχόοι. Επίσης, ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει πολύ άτομα που κερδοσκοπούν, παίζουν τζόγο και χρηματιστήριο, όσους εμπλέκονται σε οργανωμένες θρησκείες, όσους σχετίζονται με την ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά και τα μεγάλα ζώα.

Ας δούμε όμως την επιρροή της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Δία σε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για τους επόμενους 4 μήνες ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, αρχικά στους Ιχθύς σε ένα πιο εσωτερικό και ψυχολογικό κομμάτι μέχρι τις 28 Ιουλίου 2021 και μετά περνά στον Υδροχόο στον τομέα των στόχων, των συνεργειών και των φίλων μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021. Για την πρώτη του φάση στους Ιχθύς η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του είναι θετική στο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, τις δικές σας υποθέσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες. Κατά την ανάδρομη πορεία του Δία στον Υδροχόο μπορείτε να επανασυνδεθείτε με φίλους και γνωστούς που είχατε παραμελήσει και να εμβαθύνετε και πάλι στις σχέσεις σας, να θυμηθείτε τι σας ενώνει και πόσο χαρούμενους σας έκανε η παρέα τους. Ακόμη σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να δείτε ποιοι από αυτούς πρέπει να εγκαταλειφθούν και ποιοι πρέπει να γίνουν προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι την τελική του έξοδο στις 29/07/2021 από αυτό το ζώδιο και επειδή βρίσκεται στον τομέα των στόχων σας, φροντίστε να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης. Ακόμη, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο τόσο επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Όταν θα περάσει στον Υδροχόο ανάδρομος θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που λάβατε μέσα στο 2021 και να συνειδητοποιήσετε αν όντως επιλέξατε το καλύτερο για εσάς και αν όχι μπορείτε πάντα να αλλάξετε ρότα και να βρείτε ό,τι σας κάνει πιο χαρούμενους και δημιουργικούς κυρίως σε επίπεδο καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το τέλος Ιουλίου 2021 και μετά θα συνεχίσει στον Υδροχόο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021. Μέχρι τις 29/7 που θα βρίσκεται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθύς έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την καριέρα σας και να δείτε αν πραγματικά βρίσκεστε εκεί που επιθυμείτε ή πρέπει να κάνετε άλλες κινήσεις στο μέλλον. Όταν περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να αποφασίσετε να επιστρέψετε στα θρανία για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να λάβετε κάποια εξειδίκευση που ενδεχομένως να σας οδηγήσει και σε διαφορετική σταδιοδρομία. Ίσως έχετε και την ευκαιρία να αλλάξετε περιβάλλον και να πάτε να ζήσετε κάπου άλλου που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά θα συνεχίσει ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι τον Οκτώβριο. Στο διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου θα μπορέσετε με την ησυχία σας να δείτε πόσο ρεαλιστικά εφαρμόσιμη είναι μια ιδέα που είχατε ή κάποιες κινήσεις που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε τι διορθωτικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε για να λειτουργήσει κάτι ή να πάρετε απόφαση ότι πιθανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ευοδωθεί ένας στόχος, ώστε να κυνηγήσετε κάτι άλλο. Όμως και στην πορεία του στον Υδροχόο ο Δίας σας καλεί να μην μείνετε κολλημένοι σε κάτι αν δεν σας εκφράζει πιά. Επανεκτιμήστε αυστηρά τις επιλογές σας και βρείτε τον σκοπό που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το τέλος Ιουλίου, οπότε και θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψει μια επιστροφή μιας ερωτικής σχέσης ή μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για μια σχέση ή συνεργασία. Φανείτε προσεκτικοί και με την οικονομική σας διαχείριση. Είναι μια καλή στιγμή μέχρι το τέλος Ιουλίου να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, να δείτε τι οφειλές έχετε και πώς μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα αν έχετε σωστούς συνεργάτες και τις σωστές σχέσεις και ότι με τη στήριξη τους μπορείτε πιο εύκολα να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Αρκεί να έχετε επιλέξει τα σωστά άτομα δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύς επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών μέχρι το τέλος Ιουλίου. Κάποιοι μπορεί να βάλετε στο μικροσκόπιο μια σημαντική σχέση ή μπορεί να ξαναγυρίζετε σε μια παλιότερη σχέση ή συνεργασία. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τελειώσετε κάτι, απλώς καλό είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να εξετάσετε καλύτερα τις σημαντικές σας δεσμεύσεις. Στη συνέχεια που θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο θα στρέψει την προσοχή σας στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Έχετε κάνει τις σωστές επιλογές; Αν όχι πρέπει να υιοθετήσετε νέες πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή σας, να ξεκινήσετε κάποιου είδους άσκηση και να αγαπήσετε το σώμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και θα βρίσκεται μέσα στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας σας, αλλά και των θεμάτων της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Μέσα στο επόμενο διάστημα φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και δείτε τι πρέπει να τροποποιήσετε για να έχετε καλύτερη υγεία, αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Στη συνέχεια που θα βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο θα επηρεάσει τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση σας. Έχετε κάποιο χόμπι που να σας εκφράζει, να σας διασκεδάζει ή είστε όλο δουλειά και υποχρεώσεις; Αν έχετε θάψει το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας, τότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το φέρετε στην επιφάνεια όσο ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου και στη συνέχεια στον Υδροχόο μέχρι τον Οκτώβριο. Μέχρι το τέλος Ιουλίου μπορεί να έχετε απίθανα σενάρια στην προσωπική σας ζωή. Μια νέα σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ή να δείτε μια αλλαγή συμπεριφοράς. Μπορεί όμως κι εσείς να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Ακόμη, μπορεί να είναι μια περίοδος που σε κάποιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο να υπάρχουν ασυμφωνίες. Όταν μπει ανάδρομος στον Υδροχόο, ίσως περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι με την οικογένεια σας και ίσως μπείτε στη διαδικασία να ομορφύνετε τον χώρο σας και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που είχατε ξεκινήσει μέσα στο 2021 και μείνανε στη μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, θα γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά στον Υδροχόο μέχρι τις 18/10/2021. Όσο θα βρίσκεται στους Ιχθύς θα επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και θα βρίσκετε πιο ελκυστικό το ενδεχόμενο να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας ή μπορεί για κάποιους λόγους να υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα σπίτι, ένα ακίνητο ή ένα εξοχικό. Όταν μπει ανάδρομος στον Υδροχόο θα είστε πιο περίεργοι και πιο περιπετειώδεις. Θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να ψωνίσετε και να ταξιδέψετε! Μπορεί να επανέλθετε σε συμφωνίες που είχατε κάνει ή ακόμη μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι για τις σπουδές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021. Όσο θα βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύς θα σας απασχολούν θέματα που αφορούν σπουδές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και πιθανώς να επανέλθετε σε κάτι παλιότερο ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Όταν περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο θα επανεξετάσετε τις οικονομικές αποφάσεις που έχετε πάρει και ίσως αν χάσατε μια ευκαιρία που είχε καλές χρηματικές απολαβές να μπορέσετε να ξανασυζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύς μέχρι το τέλος Ιουλίου 2021 θα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών. Δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός, απλώς χρειάζεται να είστε πολύ συνεπείς με τη διαχείριση εσόδων και εξόδων. Αν κάνατε κάποιες λάθος οικονομικές κινήσεις, τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε σωστά την ισορροπία σε αυτά που εισπράττετε και αυτά που ξοδεύετε. Όταν όμως επιστρέψει στο ζώδιο σας ανάδρομος στις 28 Ιουλίου και μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021, είναι η κατάλληλη στιγμή να οραματιστείτε τους στόχους σας και να σκεφτείτε τι θα σας έκανε ευτυχισμένους και να ανοίξετε πανιά για να πετύχετε τα όνειρα σας. Αν κάτι δε λειτουργεί στη ζωή σας, αφήστε το πίσω και ξεκινήστε ένα νέο κεφάλαιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το τέλος Ιουλίου ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας και μετά θα συνεχίσει στον Υδροχόο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Στο διάστημα που θα είναι ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο προσπαθήστε να κάνετε όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται, προκειμένου τα σχέδια και οι στόχοι σας να ευοδωθούν. Ο στόχος είναι να είστε εσείς χαρούμενοι και να μην κάνετε κινήσεις που θα φέρουν ευτυχία μόνο στους άλλους. Δεν χρειάζεται να κοπιάζετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα των άλλων, έχετε και δικά σας. Όταν όμως μπει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου θα ξεκινήσει για εσάς ένα πιο εσωτερικό ταξίδι και ίσως τα βάλετε με τον εαυτό σας για ό,τι λάθη επιστρέψατε να γίνουν. Δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιείται τι πήγε στραβά και να το διορθώνετε, όχι να μένετε σε αυτό.