Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αφού τη Δευτέρα 19/09/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστούμε πιο ανοιχτά και να κοινωνικοποιηθούμε, όμως θα πρέπει να βάλουμε κάποια όρια για να μην οδηγηθούμε σε υπερβολές. Είναι προτιμότερο λοιπόν στην αρχή της εβδομάδας να προσέχουμε τι λέμε και τι υποσχέσεις δίνουμε, γιατί μπορεί να παρασυρθούμε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό της στιγμής. Στις 20/09/2022 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ή αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες. Θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και θα αναζητήσουμε τρόπους να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Στις 23/09/2022 ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρουν σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Ένα νέο, μια συνάντηση ή μια κουβέντα θα ρίξουν φως σε μια υπόθεση και θα κατανοήσουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Ωστόσο, μιας και ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να μη βιαστούμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα επιστρέψει στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου και θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο. Για το επόμενο διάστημα θα επικρατεί η λογική σκέψη και θα προσεγγίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που προηγουμένως μπορεί να παραβλέπαμε, όμως μπορεί να γίνουμε πιο επικριτικοί και αυστηροί απ’ όσο πρέπει. Η εβδομάδα θα κλείσει με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/09/2022, μια όψη η οποία φέρνει σύγχυση, μπερδέματα και εξαπάτηση. Θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί τώρα, αφού η κρίση σας είναι θολή και μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις προθέσεις σας. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε ρίσκα ή για να επενδύσετε σε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξία τους με πράξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση Ερμή-Δία στις 19/9 και σας γεμίζει με θετική διάθεση, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε, αφού μπορεί πολύ εύκολα να πείτε κουβέντες πάνω στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής και μετά να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Αντίστοιχα, και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα ακούτε από τους άλλους, γιατί μπορεί όσα λέγονται να είναι θεωρίες που δεν θα γίνουν πράξη. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας, η οποία θα είναι άκρως αποκαλυπτική και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πολλά για τη σχέση σας. Μη διστάσετε να είστε άμεσοι και ειλικρινείς και να εκφράσετε όσα σκέφτεστε, αρκεί να είστε ανοιχτοί να ακούσετε τον άλλον και να μην επιμένετε στο δικό σας. Επιπλέον, μπορεί αυτές τις ημέρες να επανέλθει στο προσκήνιο μια κατάσταση που είχατε αφήσει στη μέση ή να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 20/9 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Εάν λοιπόν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα από το πουθενά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Από τις 23/9 ο Ερμής θα επιστρέψει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια τα θέλω σας ή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί ή να επανέλθει στο προσκήνιο μια κουβέντα που είχατε αφήσει στη μέση. Η εβδομάδα κλείνει με την απατηλή αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/9, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς αφού είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως μην εξιδανικεύετε ένα άτομο που γνωρίσατε γύρω από αυτές τις ημέρες. Εάν λοιπόν ο-η άλλος-η μοιάζει τέλειος-α, ίσως θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι και να αφήσετε τον χρόνο να αποκαλύψει τις αληθινές του-ης προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αμεσότητα και θετική διάθεση και θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις σκέψεις στους άλλους ή να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να λειτουργήσουν ως εμπόδια σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχατε αφήσει στον πάγο. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας απαιτεί προσεκτικά βήματα, αφού η πλάνη, τα ψέματα και η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι όταν ακούτε μεγάλα λόγια, αλλά προσπαθήστε και εσείς οι ίδιοι να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 20/9 θα κορυφωθεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Κάποιοι από εσάς θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα ή νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Θα νιώσετε την ανάγκη να πειραματιστείτε, να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας ακόμα και μέσω διαδικτύου και κυρίως να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Απαλλαχτείτε λοιπόν από οτιδήποτε σας δεσμεύει ή σας περιορίζει και ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και δεν αποκλείεται να κάνετε μια κουβέντα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί βέβαια να είστε ειλικρινείς. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή να επιλύσετε ζητήματα που εμπλέκονται άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και να εκφράσετε επιτέλους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί τα λόγια σας μπορεί εύκολα να παρερμηνευτούν.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την αντίθεση Ερμή-Δία στις 19/9 θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον και τίποτα δεν είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, να μην παρασυρθείτε από λόγια και υποσχέσεις του αέρα και κυρίως να μην έχετε προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις πραγματοποιήσουν. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή σας καλεί να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς μπορεί να έχετε κάποιο νέο ή μια σημαντική αποκάλυψη. Δώστε πολλή σημασία λοιπόν στις συζητήσεις που κάνετε τώρα, καθώς και στα πρόσωπα που συναντάτε, αφού μπορεί να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει ξανά στο προσκήνιο μια κουβέντα που είχατε αφήσει στη μέση ή να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο που είχατε απομακρυνθεί. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, επομένως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τη σχέση σας ή για την ερωτική σας ζωή, ούτε θα πρέπει να πείτε πράγματα για τα οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είστε έτοιμοι-ες για όλα, αφού στις 20/9 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή για να αναζητήσετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Από τις 23/9 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο σας αλλά αυτή τη φορά σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια γνωριμία που είχατε αφήσει στον πάγο και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια απόφαση που πήρατε το προηγούμενο διάστημα. Όλα είναι ρευστά ακόμα, επομένως προσπαθήστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και μη βιαστείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας. Η εβδομάδα κλείνει με την απατηλή αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/9, μια όψη η οποία μπορεί να σας παρασύρει σε μπερδεμένες καταστάσεις. Παρόλο που είστε άτομα της λογικής, τώρα θα δυσκολευτείτε να δείτε τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι. Ίσως θέλετε τόσο πολύ να ζήσετε κάτι ιδανικό που ίσως να παραβλέπετε τα ελαττώματα τους, επομένως προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε από τις φαντασιώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη θα σας δημιουργήσει μια έντονη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθη και να πείτε πράγματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε προσγειωμένοι και ειλικρινείς, να μην πάρετε παράτολμα ρίσκα και κυρίως να μην κάνετε υπερβολικές κινήσεις παρασυρόμενοι από έντονο ενθουσιασμό. Στις 23/9 ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο και θα φέρουν στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας. Εάν λοιπόν είστε μέσα σε μα σχέση, ίσως μια κουβέντα με το ταίρι σας να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε σχετικά με όσα πιστεύατε. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα θέλω σας, όμως μη βιαστείτε ακόμα να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 20/9 θα κορυφωθεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να γίνετε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης από ένα άτομο που δεν το περιμένατε. Προετοιμαστείτε λοιπόν για κάθε ενδεχόμενο και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με κόσμο, είτε μέσω του κοινωνικού σας κύκλου είτε μέσω διαδικτύου. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να πειραματιστείτε, να βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα και να αναζητήσετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Στις 23/9 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή μια παρέα ατόμων στην οποία εμπλέκεστε. Το τέλος της εβδομάδας σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/9 μπορεί να σας δημιουργήσει προσδοκίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ή να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχετε για ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε λοιπόν να μην παρασυρθείτε από την εικόνα που σας προβάλλει κάποιος και δώστε περισσότερη σημασία στις πράξεις και όχι στα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την αντίθεση Ερμή-Δία στις 19/9 θα είναι άκρως επικοινωνιακό για εσάς αφού θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους, να εμπλακείτε μέσα σε ομάδες και παρέες ή να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι και λογικοί και να μην παρασυρθείτε σε παράτολμα ρίσκα και επιπόλαιες κινήσεις, γιατί μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που θα περιμένατε. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους. Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα διαλευκάνει τις καταστάσεις και θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Στις 24/9 η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση, μπερδέματα μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι σημαντικό να βάλετε τα όρια σας και να μην επιτρέπετε στους άλλους να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις. Εάν κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε αυτό το άτομο, ειδικά εάν δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος-η απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση ανάδρομου Ερμή-Δία στις 19/9 και φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους και παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις ημέρες να φιλτράρετε στο μυαλό σας όσα θέλετε να πείτε, να είστε πιο προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε ρίσκα και υπερβολές. Τα λόγια σας απέναντι στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να είναι πιο μετρημένα, αλλά θα πρέπει και εσείς αντίστοιχα να κρατάτε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στις 20/9 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού μπορεί να φέρει μια ξαφνική γνωριμία ή μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα άτομο που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Αυτή η όψη σας κάνει πιο ανήσυχους και εξωστρεφείς και σας γεμίζει ενθουσιασμό. Θα νιώσετε λοιπόν την ανάγκη να πειραματιστείτε, να βάλετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας ή ακόμα και να κανονίσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Στις 23/9 ο ανάδρομος Ερμής θα επιστρέψει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που μπορεί να φέρει επανασυνδέσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά και επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με θέματα σπουδών ή με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εκπλήξεις για τα ερωτικά σας, αφού στις 20/9 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν-μια πρώην ή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας ταρακουνήσει. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε με τον σύντροφο σας στο σεξουαλικό κομμάτι, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας εξιτάρει και θα σας ενθουσιάσει. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Την ίδια ημέρα, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική σχέση. Η διαίσθηση σας θα είναι πολύ ισχυρή από τώρα και για τις επόμενες ημέρες, επομένως μην την αγνοήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα, αφού στις 20/9 θα κορυφωθεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και θα φέρει αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές ή ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να νιώσετε απίστευτη έλξη για ένα άτομο που θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά και θα σας απελευθερώσει. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα ή για να κάνετε μια συζήτηση που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε όσα σκέφτεστε ο ένας στον άλλον με ειλικρίνεια. Στις 23/9 ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο μια κατάσταση που σας είχε απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο. Ίσως λοιπόν να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα που αγνοούσατε. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα σας δυσκολέψει να δείτε ξεκάθαρα όσα συμβαίνουν γύρω σας και να διακρίνετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και φαντασιώσεις και αντιμετωπίστε τις σχέσεις σας με ρεαλισμό.