Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 16/09/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 16/09/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 16/09/2022;

Στις 16/09/2022 οι αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν σε μια όψη τετραγώνου η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 12η έως τη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Αυτή η όψη έρχεται για να φέρει έντονα πάθη αλλά και συγκρούσεις, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ισχυρούς κραδασμούς στην προσωπική σας ζωή.

Άρης και Αφροδίτη: Οι αιώνιοι εραστές συγκρούονται

Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη βρίσκεται στο πρακτικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο το οποίο αντιπαθεί τις ανάλαφρες καταστάσεις και μας κάνει πιο ψύχραιμους και συγκρατημένους στον τρόπο που θα εκφράσουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Η Αφροδίτη αυτή προτιμά τη ρουτίνα και την τάξη, ενώ την απωθεί το χάος και τα μπερδέματα. Θα καταστρώσει ένα πολύ λεπτομερές σχέδιο πριν δράσει και τα βήματα που ακολουθεί είναι αργά και μεθοδικά. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Θέλει να ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται και θα αποφύγει να πάρει παράτολμα ρίσκα ή να κάνει επιπόλαιες κινήσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι ένας αυστηρός κριτής και τόσο τελειομανής, που θα προτιμήσει να μείνει μόνη παρά να αγνοήσει τις ατέλειες και τα ελαττώματα των άλλων. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και έχει ανάγκη από ποικιλία στην ερωτική του ζωή και στις σχέσεις του και γι’ αυτό αναζητά συνεχώς καινούρια ερεθίσματα και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τον προσελκύουν τα ευφυή και πνευματώδη άτομα με τα οποία μπορεί να συζητήσει για τα πάντα. Τον εξάπτει το χιούμορ και επιθυμεί πιο ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες καταστάσεις. Δύσκολα λοιπόν θα εγκλωβιστεί μέσα σε μια ρουτίνα και ακόμα πιο δύσκολα θα συμβιβαστεί με σχέσεις που παραμένουν στάσιμες και δεν του προσφέρουν εγκεφαλική έξαψη.

Ο εγωισμός θα υπερνικήσει το συναίσθημα

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι δύο πλανήτες θα έρθουν σε σύγκρουση, θα συγκρουστούν οι προσωπικές μας επιθυμίες μας με τα θέλω των άλλων. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα υπερισχύσει ο εγωισμός και θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ να συμπεριλάβουμε και τον άλλον στην εξίσωση και να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές του ανάγκες. Εάν όμως φερθούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε θα πληγώσουμε τους άλλους, αφού ουσιαστικά θα δείξουμε ότι δεν τους υπολογίζουμε. Το κλίμα τώρα θα είναι έκρυθμο και δεν θα λείψουν οι εκρήξεις ζήλιας, ο ανταγωνισμός και τα καβγαδάκια που μπορεί να μας απομακρύνουν για λίγο από το ταίρι μας.

Έντονη ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις

Από την άλλη πλευρά, οι επιθυμίες θα είναι πολύ έντονες και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη αυτές τις ημέρες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βγείτε από τη ρουτίνα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε το πάθος και τη φλόγα μέσα στη σχέση σας και να νιώσετε και πάλι επιθυμητοί ο ένας από τον άλλον, αρκεί βέβαια να αφήσετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν. Προτιμήστε λοιπόν όλη αυτή την ένταση να την εκτονώσετε στο σεξουαλικό κομμάτι ή να αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα είναι άκρως παθιασμένες και θα πυροδοτήσουν έντονα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί η φλόγα ζευγαριών που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί. Θα είστε ασυγκράτητοι και ανυπόμονοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε μια σταθερή σχέση, αφού θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από μια ερωτική περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείτε.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι εδώ για να δημιουργήσει εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη τις τελευταίες εβδομάδες στο ζώδιο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νευρά και τις αντοχές σας. Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο και οι συμπεριφορές των άλλων θα σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα, ενώ αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξεις. Προσπαθήστε λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε τη φλόγα με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ενδώσετε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε επιθυμητοί και να πάρετε επιβεβαίωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή σαρκική ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως μην προσπαθήσετε τώρα να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βασανίζουν καιρό, γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας φέρει αντιμέτωπους με νεύρα και ανταγωνιστική διάθεση από τον σύντροφο σας ή από άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια οι δυσκολίες των σχέσεων σας και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους, ειδικά εάν δεν κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο εγωισμός, η αγένεια και η έλλειψη τακτ μπορεί να εξωθήσει τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί οι άλλοι να έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μην καταπνίξετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να εκφράσετε με ειλικρίνεια στους άλλους αυτά που νιώθετε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, αρκεί να είστε συγκροτημένοι, να έχετε σχέδιο και να μην δράσετε εντελώς παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη έρχεται για να ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας δημιουργήσει αναστάτωση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο καθένας θέλει να γίνει το δικό του και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού θα προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και γενικώς να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα ή για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, όμως μπορείτε να βάλετε περισσότερο πάθος στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας ανανεώσει.