Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/04/2023 – 23/04/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/04/2023 – 23/04/2023

Αυτή θα είναι μια κομβική εβδομάδα για τις σχέσεις και την προσωπική μας ζωή, αφού στις 20/04/2023 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού. Η πρώτη έκλειψη του έτους που είναι και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα για τις σχέσεις μας και μας δημιουργεί την επιθυμία να αναλάβουμε δράση και να πάρουμε πρωτοβουλίες, όποιο κόστος κι αν έχει κάτι τέτοιο. Ίσως χρειαστεί να έρθουμε σε σύγκρουση με τους άλλους ή να αφήσουμε πίσω τον παλιό μας εαυτό και να βάλουμε πλώρη για κάτι νέο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μιλάει για χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να κρατήσουμε τις ισορροπίες και είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρές συμπεριφορές ή αλήθειες που θα μας ταρακουνήσουν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μας δοθεί η δύναμη να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που αναβάλλαμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας και σε όσα μπορούμε να καταφέρουμε. Μέσα σε αυτές τις ημέρες λοιπόν μπορεί να λήξουν οριστικά κάποιες σχέσεις που δεν τραβάνε ή να απομακρυνθούμε από καταστάσεις που μας καταπιέζουν και βγάζουν προς τα έξω τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας. Λίγο αργότερα, ο Ήλιος εισέρχεται στο πρακτικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου και εγκαινιάζεται η περίοδος των γενεθλίων τους. Η σεζόν του Ταύρου θα φέρει περισσότερο αισθησιασμό μέσα στην ερωτική μας ζωή και θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Αφροδίτης, επομένως θα ρίξουμε τους τόνους και θα νιώσουμε την ανάγκη να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας στους άλλους. Από τις 21/04/2023 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια περίοδος που μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Προσέξτε τι αποφάσεις παίρνετε και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αξιοποιήστε την περίοδο του ανάδρομου Ερμή για να επανεξετάσετε όσα συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας έρχεται για να φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Θα εστιάσετε στον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει κάποιους ή σας φέρει σε σκληρή σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Αν μια σχέση σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και αισθάνεστε ότι δεν έχει να σας δώσει κάτι παραπάνω, τώρα είναι η στιγμή που θα βρείτε τη δύναμη να την αφήσετε πίσω σας οριστικά. Aν είστε αδέσμευτοι, μπορεί γύρω από αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι μεταμορφωτική για εσάς και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, το φεγγάρι αυτό σας υπενθυμίζει ότι έχει έρθει η ώρα να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας και να χαράξετε τη δική σας πορεία μακριά από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις, ειδικά εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσει η ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σας και θα αναζητήσετε πιο σταθερές καταστάσεις. Από τις 21/04 με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας για οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκετε σε εκείνους/ες που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα, αφού όλο το πλανητικό σκηνικό λαμβάνει χώρα στο δικό σας ζώδιο. Πρώτα απ’ όλα όμως έχουμε την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 20/04, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και να απομακρύνετε από τη ζωή σας ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα υποδεχτείτε τον Ήλιο και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο Ήλιος θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά και θα σας βοηθήσει να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά θέλετε. Είναι λοιπόν η στιγμή να λάμψετε, να διεκδικήσετε όσα σας λείπουν και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες σας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με τη σκοτεινή πλευρά των άλλων ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε καλά κρυμμένα, όπως η ζήλια και η κτητικότητα. Προσπαθήστε να μη γίνετε απόλυτοι ή εμμονικοί και δώστε χώρο στους άλλους να σας εκφράσουν τη δική τους αλήθεια. Από τις 21/04 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να εφοδιαστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ξέρουν τι θέλουν και προσπαθήστε και εσείς να είστε ξεκάθαροι ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 20/04, ένα φεγγάρι το οποίο σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα που θεωρούσατε φίλους δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήσετε κοντά σας εκείνους που μπορούν να συμπορευτούν μαζί σας και να συμμεριστούν τα όνειρα και το όραμα σας για το μέλλον. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και στο πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Από τις 21/04 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό ένας/μια πρώην να έρθει ξανά στο προσκήνιο ή να νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί εάν έχετε μυστικές συναντήσεις και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 20/04, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην οικογενειακή σας ζωή. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας ή τις χειριστικές συμπεριφορές. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και για τον επόμενο μήνα θα φέρει στο προσκήνιο τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και είναι πιθανό να μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες μέσα στις οποίες θα νιώσετε ο εαυτός σας. Είναι σημαντικό τώρα να έρθετε κοντά με ανθρώπους που κατανοούν τον τρόπο σκέψης σας και μοιράζονται μαζί σας κοινά ενδιαφέροντα. Ωστόσο, από τις 21/04 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο και είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα που γνωρίζετε από το διαδίκτυο. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις μέσα στις παρέες σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος από τις 20/04 περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στον επόμενο μήνα κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε την επισημοποίηση μιας σχέσης, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σας πιέσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή. Την ίδια ημέρα, o Ήλιος θα σχηματίσει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης. Ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον και θα είναι δύσκολο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να συμβιβαστείτε. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαχτείτε από τοξικούς ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική και μην υποκύψετε σε εκβιασμούς ή χειριστικές συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 20/04 είναι ένα φεγγάρι το οποίο θα πυροδοτήσει έντονα πάθη και δεν αποκλείεται να φουντώσει ένας έρωτας που σας είχε αφήσει ένα απωθημένο. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα πυροδοτήσει έντονα και βαθιά συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με την πιο σκοτεινή πλευρά σας. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση είναι τοξική και θα πρέπει να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε στάσιμους. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα σκοτάδια και να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες. Ο επόμενος μήνας λοιπόν θα είναι πιο θετικός και αισιόδοξος για εσάς και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή να κάνετε ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Από τις 21/04 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η θέση δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο έναν έρωτα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κομβική για τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί, αφού στις 20/04 πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό που είναι και η πρώτη έκλειψη για φέτος στον δικό σας άξονα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους που σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε και όχι από ανθρώπους που σας κατακρίνουν ή προσπαθούν διαρκώς να σας χειραγωγήσουν ή να επιβληθούν. Αν αυτές τις ημέρες κάνετε μια νέα γνωριμία ή μπείτε σε μια καινούρια σχέση, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε έως τώρα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας ή να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές. Θα απομακρυνθείτε λοιπόν από επιφανειακές σχέσεις και θα αναζητήσετε καταστάσεις που σας ξυπνούν έντονα συναισθήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, ανασφάλεια και καχυποψία. Από τις 21/04 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα ενισχύσει τις αρνητικές σκέψεις, οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν καμία λογική βάση. Προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα έρθει στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες, αφού ο Ήλιος από τις 20/04 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για μοίρασμα και συντροφικότητα και θα προσπαθήσετε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και να συμπεριλάβετε και τους άλλους στην εξίσωση. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια ημέρα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θα σας δυσαρεστήσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί αυτές τις ημέρες να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαγείτε από μια κατάσταση και να βγείτε από έναν φαύλο κύκλο που δεν σας οδηγεί πουθενά. Από τις 21/04, ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και ίσως να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο που είναι στη ζωή σας. Επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20/04 στο ζώδιο του Κριού δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς και μάλιστα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Το φεγγάρι αυτό θα σας φέρει σε επαφή με τις επιθυμίες σας και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τους άλλους με τόλμη και αποφασιστικότητα. Τώρα θα φανεί ποιες καταστάσεις μπορούν να αποκτήσουν υπόσταση ή να πάνε ένα βήμα παρακάτω και ποιες καταστάσεις θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Ένας έρωτας που έχει ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια μπορεί λοιπόν να ισχυροποιηθεί, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τον εαυτό σας σε βάθος. Δώστε μεγάλη σημασία λοιπόν σε ανθρώπους που συναντάτε τώρα ή ακόμα και σε συζητήσεις που κάνετε γιατί μπορεί να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Από τις 21/04 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στους άλλους ή να μην έχετε χρόνο και διάθεση να ασχοληθείτε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική για τις σχέσεις και την οικογενειακή σας ζωή, αφού στις 20/04 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη του έτους στο ζώδιο του Κριού. Η Ηλιακή αυτή έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σπιτιού και σας καλεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης ή να σκέφτεστε αν θα συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή όχι. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια σχέση ή να απομακρύνετε από τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους ή καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό οι αποφάσεις που θα πάρετε να σας προσφέρουν σιγουριά και να μην κάνετε βήματα τα οποία σας δημιουργούν ανασφάλεια. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, δηλαδή σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Ο επόμενος μήνας θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ωστόσο, από τις 21/04 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σας μπερδέψει ή να φέρει παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επιστρέψετε σε έναν/μια πρώην ή να ενδώσετε σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που ζητάει επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 20/04 και αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τις άμυνες σας και να εκφράσετε τη στοργή και τα συναισθήματα σας. Είναι επίσης η ιδανική περίοδος εάν θέλετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει την ίδια ημέρα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο πλέον, μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα καταπιέζατε τα συναισθήματα σας. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με τα κακώς κείμενα της σχέσης σας και θα αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση που είναι πλέον ψυχοφθόρα για εσάς ή να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν είναι ισότιμες και ανθρώπους που σας βγάζουν τον χειρότερο σας εαυτό. Από τις 21/04 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας, επομένως πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ίσως επίσης να νιώσετε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να επανέλθει ένας/μια πρώην που δεν έχετε ξεπεράσει και θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο από τις 20/04 στο ζώδιο του Ταύρου, οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρες για εσάς. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, αφού το ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιο εξωστρεφείς και ειλικρινείς. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ευκαιρία να βγείτε ραντεβού και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ακόμα κι αν αυτό δεν εξελιχθεί σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να βγείτε από τη ρουτίνα ή για να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, από τις 21/04 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στις σχέσεις σας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε τι κανονίζετε με τους άλλους και να εξετάσετε προσεκτικά τα λόγια και τις υποσχέσεις που σας δίνουν. Αντίστοιχα βέβαια θα πρέπει και εσείς να είστε ξεκάθαροι και να μην δημιουργείτε προσδοκίες στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Εάν ένα πρόσωπο σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα ή υπόσχεται πολλά, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κρατήστε μικρό καλάθι εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε.