Τα 4 ζώδια που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις την εβδομάδα 17/04/2023 – 23/04/2023

Τα 4 ζώδια που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις την εβδομάδα 17/04/2023 - 23/04/2023

Τα 4 ζώδια που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις την εβδομάδα 17/04/2023 – 23/04/2023

Μια εβδομάδα με ξεχωριστό ενδιαφέρον ξεκινά, καθώς στις 20/04/2023 φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη της χρονιάς για πρώτη φορά στον Κριό μετά από αρκετά χρόνια. Από φέτος οι εκλείψεις ξεκινούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα συνεχιστούν και τα επόμενα 2 χρόνια. Πρόκειται για μια σπάνια υβριδική Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Κριού. Η 29η μοίρα που πραγματοποιείται η έκλειψη ονομάζεται «αναιρετική» μοίρα στην αστρολογία, δίνοντας έξτρα δύναμη αλλά και ένα βαθμό καρμικότητας. Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα ο σχηματισμός ακριβούς τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα που θα προχωρήσει στον Ταύρο την ίδια μέρα είναι όψεις που δείχνουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Αυτές οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, ενώ μπορεί να υπάρχει έντονη έκφραση θυμού και φιλοπολεμική διάθεση παγκοσμίως. Ακόμη πιθανώς να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές, σχεδόν μεταμορφωτικές αλλαγές, που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας, τότε το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι, τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια. Λίγες ώρες μετά τον σχηματισμό της έκλειψης στις 20/04/2023 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά-σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Στις 21/04/2023 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05/2023. Είναι η στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας. Όλα αυτά που συζητήσαμε, που μας πρότειναν ή προτείναμε εμείς στους άλλους, όλες οι ιδέες που είχαμε όταν ο Ερμής βρισκόταν σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 03/04/2023 πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του μπορεί να υλοποιηθούν; Τι αλλαγές χρειάζεται να κάνουμε; Η περίοδος μέχρι τις 15/05/2023 θα μας το δείξει περίτρανα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εβδομάδα  17/04/2023 – 23/04/2023 και θα κληθούν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα φιλοξενεί μια δυνατή και σπάνια υβριδική έκλειψη Ηλίου στις 20/04 στο ζώδιο σας και μάλιστα στην τελευταία μοίρα που θεωρείται «αναιρετική» στην αστρολογία, δίνοντας της ιδιαίτερες ποιότητες και μια καρμική χροιά. Η έκλειψη αυτή απαιτεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή σας και να σκεφτείτε τις κινήσεις σας, τις πρωτοβουλίες και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να τη μεταμορφώσετε σε αυτό που ονειρεύεστε. Καθώς ξεκινά μια σειρά εκλείψεων στο δικό σας ζώδιο και το απέναντι του Ζυγού, μέσα στα επόμενα χρόνια καταλαβαίνετε ότι θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας που θα σας οδηγήσουν στη δική σας αναγέννηση. Όμως η έκλειψη αυτή σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να ξεπεράσετε είτε ένα εξωτερικό εμπόδιο είτε μια δική σας φοβία. Η όψη αυτή δείχνει ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αν λοιπόν οι συνθήκες, κάποιοι κανόνες, οι επιθυμίες των άλλων δεν συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, τότε είναι πολύ πιθανόν να επαναστατείτε και να θέλετε διακαώς κάποια αλλαγή. Το θέμα είναι να μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και να δείτε τι σας συμφέρει να κάνετε. Προσέξτε την έκφραση του θυμού σας, γιατί εύκολα μπορεί κάποιος να σας πατήσει ένα ευαίσθητο κουμπί και να γίνει, χωρίς να το επιθυμείτε, κακός χαμός. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο την ίδια μέρα θα ωθήσει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Στις 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο στον τομέα των οικονομικών και της ασφάλειας. Καιρός λοιπόν να δείτε πρακτικά και προσγειωμένα ποιες είναι οι προοπτικές σας παρακάτω τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σαφώς θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο προνοητικοί με τα οικονομικά σας. Το να περιορίσετε κάποια έξοδα θα βοηθήσει. Πρέπει όμως να δείτε πώς θα φέρετε χρήμα στον λογαριασμό σας. Τι μπορείτε να κάνετε πρακτικά γι’ αυτό; Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μήπως πρέπει να ξαναδείτε τις τιμές σας; Ή αν είστε σε μια εξαρτημένη δουλειά να κάνετε μια συζήτηση για μια μικρή αύξηση; Ή ακόμη να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας; Μέχρι τις 15/05 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά φανείτε προσεκτικοί με τα ψιλά γράμματα σε νέες συμφωνίες αν δεν μπορείτε να τις αναβάλετε για μετά τις 15/05.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα φιλοξενεί την πρώτη και ιδιαίτερα δυνατή Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς που είναι μια σπάνια υβριδική έκλειψη στον Κριό, που σας προσκαλεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας ιδίως τους επαγγελματικούς. Επειδή είναι μια καρμική έκλειψη για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα στην καριέρα ή και στην κατεύθυνση συνολικά της ζωής σας. Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη μιας σειράς εκλείψεων που θα φέρουν συθέμελες αλλαγές στον άξονα οικογένειας-καριέρας. Κάποιοι μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, άλλοι να έχετε χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Η έκλειψη αυτή μπορεί να ανοίγει ένα νέο δρόμο στην καριέρα, αλλά η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μπορεί ακόμη να παίζονται κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή προϊσταμένους που προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα το διαχειριστείτε. Μήπως πρέπει να βάλετε πιο αυστηρά όρια απέναντι στους άλλους και τις απαιτήσεις τους; Μήπως πρέπει να δείξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση; Σκεφτείτε πολύ και σκεφτείτε καλά. Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο, αναζωογονώντας τις φιλικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας να ανοίξετε περαιτέρω τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο μέσα στον επόμενο μήνα και να προσδιορίσετε τους στόχους σας. Στις 21/04 Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 15/05 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο. Μην ξεχνάτε τη φύση του Ταύρου που θέλει αμεσότητα, ρεαλισμό και πρακτικότητα. Από αυτή τη θέση ο Ερμής σας προτρέπει να αναθεωρήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε και να ξανασυζητήσετε οικονομικά ζητήματα με τον εργοδότη σας ή να βρείτε εναλλακτικές οδούς, ώστε να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησης σας. Κάποια φιλική σχέση μπορεί να περάσει από δοκιμασία ή να αλλάξει η φύση της σχέσης σας. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο και με τα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε και να αποφύγετε σημαντικές αγορές.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη του 2023, μια έντονη υβριδική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού και με τη δύναμη αυτής της επιρροής μπορεί να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις ή στην ανανέωση των παλαιότερων σχέσεων σας. Είστε κοινωνικά παιδιά που αγαπάτε τις σχέσεις και ψάχνετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και με άλλους προκειμένου να σιγουρέψετε την επιτυχία. Όμως σε αυτή τη δυνατή εβδομάδα υπάρχουν δυο όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα στις 20/04 και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου που μετά τον σχηματισμό της έκλειψης προχωρά στον Ταύρο με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα. Ο Πλούτωνας μόλις εγκαταστάθηκε στον Υδροχόο στον τομέα της δημιουργίας, του έρωτα, της φήμης, των παιδιών. Έτσι με την ενεργοποίηση των όψεων αυτών μπορεί να προκύψει κάποια διαμάχη ή ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή μπορεί το πρόβλημα ενός δικούς σας ατόμου έμμεσα να επηρεάζει κι εσάς. Από την άλλη, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, μπορεί η έκλειψη αυτή να σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή σε μια σχέση προσωπική ή σε μια συνεργασία. Πιθανώς όμως να έρχεται κι ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι άλλο. Πολλά τα σενάρια αλλά πρέπει να έχετε στο νου ένα πράγμα, ότι δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί. Αν προτάξετε τον εγωισμό σας τότε δεν θα κερδίσετε καμία μάχη. Προσοχή χρειάζονται ακόμη και τα οικονομικά. Η παραμονή του Ήλιου στον Ταύρο για ένα μήνα θα ενισχύσει το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας. Την Παρασκευή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε ένα πιο ψυχολογικό, βαθύ και απαιτητικό οίκο. Το ζώδιο του Ταύρου για σας συμβολίζει τα βαθιά νερά των προσωπικών σας σχέσεων, την ερωτική και σεξουαλική διάσταση της ερωτικής σας ζωής, αλλά και τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο, τους συνεταίρους ή την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, τα έξοδα, τα χρέη, τις οφειλές προς τρίτους ή το δημόσιο και φυσικά και τις οφειλές των άλλων προς εσάς. Πιθανώς να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλαγές όρων σε παλιότερες συμφωνίες, διακανονισμούς και να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τα σχετικά σας θέματα. Από την άλλη είναι μια περίοδος που θα εστιαστείτε πολύ και στην ερωτική σας ζωή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα φιλοξενεί μια έντονη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού που μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να φανεί βοηθητική σε νέα ξεκινήματα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά ακόμη και στα επαγγελματικά σας. Όμως αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Κριού και η κύρια όψη της είναι το «εκτός ζωδίου» τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που πλέον έχει φύγει από το ζώδιο σας και έχει προχωρήσει στον Υδροχόο. Όσο κι αν σας απασχολεί η επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να αφιερώνετε χρόνο και στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να έχετε μια χωροταξική αλλαγή που πιθανώς θα προκύψει είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Την ίδια μέρα της έκλειψης ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ακριβείας. Τις μέρες που περιστοιχίζουν την έκλειψη προσπαθήστε να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας εξουθενώνοντας τον με σκέψεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, παιχνίδια στρατηγικής ή και χειριστικά παιχνίδια απέναντι σε άλλους. Αντί να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα βουλιάξετε κι άλλο σε μια δίνη που δεν βγάζει πουθενά. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Δεν είναι κακό να θέσετε τα όρια σας, να πείτε κάποια αναγκαία «όχι» χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να τα δικαιολογήσετε κιόλας. Ακόμη μην υποκύψετε σε παιχνίδια ενοχής που μπορεί να θέλουν να παίξουν άλλοι εις βάρος σας εκμεταλλευόμενοι τη φύση του χαρακτήρα σας που βρίσκει πάντα μια ευθύνη να αναλάβει ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Οι εντάσεις μπορεί να αφορούν την προσωπική σας ζωή ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η παραμονή του Ήλιου στον Ταύρο για ένα μήνα θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, του έρωτα, της δημιουργίας, της φήμης και των παιδιών. Στις 21/04 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον γήινο και πρακτικό Ταύρο. Στο ζώδιο αυτό θα βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 15/05 και ορθός μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πιθανόν να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν σας. Στη δεδομένη στιγμή, όσο κι αν υπάρχουν ευχάριστες αναμνήσεις και στιγμές που μοιραστήκατε, μην ξεχνάτε τους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε αισθηματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που στην πορεία μπορεί να μετανιώσετε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.