Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024

Η εβδομάδα ξεκινάει με το βοηθητικό εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα τη Δευτέρα 11/03/2024, μια όψη που μας καλεί να επικοινωνήσουμε σε βάθος με το ταίρι μας και να κάνουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις οι οποίες θα μας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και θα διαλευκάνουν τις καταστάσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξομολογηθούμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες αποκαλύψεις. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Υδροχόο και εισέρχεται στους Ιχθύς, δηλαδή στο ζώδιο της έξαρσης της. Το προηγούμενο διάστημα, η στάση μας μέσα στις σχέσεις ήταν κάπως πιο ψυχρή και απρόσωπη. Αναζητούσαμε την εγκεφαλική σύνδεση και μπορεί να νιώσαμε έλξη για άτομα πιο αντισυμβατικά που με κάποιο τρόπο ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Τώρα όμως, η Αφροδίτη στους Ιχθύς συμβολίζει την ανιδιοτελή αγάπη και την προσφορά άνευ όρων. Μέχρι τις 05/04/2024 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε ή να ζητήσουμε συγχώρεση και θα δείξουμε περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στο άτομο που έχουμε δίπλα μας. Όλο αυτό το κλίμα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς που κορυφώνεται στις 17/03/2024. Τώρα η λογική υποχωρεί μπροστά στο συναίσθημα και θα μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε την πιο ρομαντική και ευάλωτη πλευρά μας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να εξαπατηθούμε ή να παρασυρθούμε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Η κρίση μας τώρα δεν είναι ξεκάθαρη και μπορεί να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε στην πορεία. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν αυτές τις ημέρες να είμαστε πιο προσγειωμένοι και να μείνουμε όσο γίνεται μακριά από καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και μας προκαλούν σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής έχει περάσει πλέον στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας έχει αρχίσει να βελτιώνεται και έχετε γίνει πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας βοηθάει να εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις καταστάσεις και να κάνετε πολύ ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με φιλικά πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή για να καταλάβετε καλύτερα τις προθέσεις του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τη Δευτέρα θα αγγίξει ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τις ευαισθησίες σας και να εκφράσετε την ευάλωτη πλευρά που κρύβετε από τους άλλους. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σας παρασύρει σε έναν κόσμο φαντασίας και ονείρου. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις θα είναι πιο ρομαντικό και αυτό θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή 17/03. Η λογική τώρα θα μπει σε δεύτερη μοίρα και θα πάρετε αποφάσεις βασισμένες στο συναίσθημα. Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε μπερδεμένες ή αδιέξοδες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη Δευτέρα 11/03 ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, εισέρχεται στους Ιχθύς και εγκαινιάζει μια πολύ εξωστρεφή περίοδο για εσάς. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το προηγούμενο διάστημα, το μυαλό σας ήταν εστιασμένο στους στόχους και στα επαγγελματικά και ήταν πιο δύσκολο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητα. Τώρα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω και να δείτε φίλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που μοιράζονται κοινούς στόχους και κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Το Σαββατοκύριακο με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καινούρια ρομαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν συναισθήματα μέσα σε μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν φιλική. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να είστε ρεαλιστές και να κρατάτε μικρό καλάθι απέναντι σε ανθρώπους που υπόσχονται πολλά αλλά δεν δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο του Κριού από την Κυριακή, μια θέση που σας ταιριάζει και σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να δείτε φίλους που είχατε καιρό και να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μιλάει για εξομολογήσεις και σας βοηθάει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας ή με ένα φιλικό πρόσωπο. Τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αρκετά και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με ειλικρίνεια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα ατόμων. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να αφήσετε λίγο στην άκρη τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/03 δημιουργεί σύγχυση και χάος σχετικά με την πορεία και τους στόχους σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στη συναισθηματική σας ζωή. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 11/03, μια πολύ φωτεινή θέση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με περισσότερη αισιοδοξία. Θα απαλλαγείτε από τις φοβίες, τις καχυποψίες και τις αρνητικές σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος και θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να ρισκάρετε λίγο παραπάνω και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε καινούριες ερωτικές γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Είτε είστε ήδη μέσα σε μια σχέση είτε όχι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τη ζώνη ασφαλείας. Δώστε λοιπόν ευκαιρίες σε ανθρώπους που μπορεί να είναι διαφορετικοί από εσάς, αλλά μπορεί να έχουν πολλά να σας δώσουν.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα σας υποδέχεται με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μια όψη που ευνοεί την ουσιαστική επικοινωνία και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας, οι οποίες θα είναι αποκαλυπτικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα σας «ξεκλειδώσει» και θα σας αγγίξει σε βάθος. Για καταστάσεις βάθους μιλάει και η Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 11/03, μια θέση που συνδέεται με έντονα πάθη και δεν αφήνει περιθώρια για χλιαρές καταστάσεις. Τώρα το σύνθημα είναι «όλα ή τίποτα» μέσα στις σχέσεις σας και δεν θα συμβιβαστείτε με ανθρώπους που δεν καλύπτουν τις επιθυμίες σας. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι ανεβασμένη και το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ζήσετε καυτές νύχτες. Ωστόσο, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πιθανό να γίνετε παραπάνω κτητικοί με το ταίρι σας ή να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε το Σαββατοκύριακο, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί θίγει ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στη σχέση σας. Καλό θα είναι να μείνετε μακριά από μυστικές συναντήσεις και παράνομες καταστάσεις γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, έχει ήδη προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού και σας επιτρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα να εμβαθύνετε και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Σε αυτό θα βοηθήσει το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μια όψη που φέρνει συνειδητοποιήσεις και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα εσώψυχα σας. Ωστόσο, το πιο ευχάριστο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 11/03. Αυτή η θέση βελτιώνει το κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με άτομα που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Θα επιλύσετε τις διαφορές σας χωρίς συγκρούσεις και θα λειτουργήσετε με περισσότερη διπλωματία για να μη χάσετε το δίκιο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε καινούριες ερωτικές γνωριμίες ή για να γοητεύσετε εκείνον-η που επιθυμείτε. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/03, μια άκρως ρομαντική όψη η οποία όμως μπορεί να φέρει σύγχυση και μπερδέματα. Αυτή η σύνοδος ρίχνει τις άμυνες σας και θολώνει το τοπίο μέσα στις σχέσεις σας, επομένως δεν είστε σε θέση να κρίνετε καθαρά. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που μοιάζουν ιδανικοί και σας γεμίζουν προσδοκίες γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής έχει μόλις εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας βελτιώνεται και θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να δείτε πιο ξεκάθαρα τι συμβαίνει με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Όλο αυτό το κλίμα θα ενισχυθεί από το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 11/03, μια όψη που σας δίνει απαντήσεις και σας βοηθάει να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Τολμήστε λοιπόν να ανοίξετε τα εσώψυχα σας και μη διστάσετε να θίξετε ζητήματα που μέχρι τώρα δεν αγγίζατε καν. Αν είστε αδέσμευτοι, με τον Ερμή στον Κριό θα έχετε την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να διευρύνετε τον κύκλο σας, θα δείτε ανθρώπους που είχατε καιρό να συναντήσετε και θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Η είσοδος του δικού σας κυβερνήτη, της Αφροδίτης, στο ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί να εστιάσετε σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας. Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, επομένως έχετε ανάγκη από ανθρώπους γύρω σας που σας αποφορτίζουν και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχος. Είναι επίσης πιθανό να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο για κάποιους από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική περίοδο για εσάς, αφού από τη Δευτέρα 11/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας ταιριάζει πολύ και σας βοηθάει να λάμψετε και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Το φλερτ, η καλοπέραση και η διασκέδαση θα μπουν ξανά στην καθημερινότητα σας μέσα στο επόμενο διάστημα και θα είστε πιο αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Άλλωστε, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα είναι πολύ εύκολο να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και μπορεί να νιώσετε ότι ζείτε έναν παραμυθένιο έρωτα. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από την ιδανική εικόνα που προβάλλει ο άλλος γιατί μπορεί στην πορεία να προσγειωθείτε απότομα. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, όμως μη διστάσετε να κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας μπερδεύουν και σας δημιουργούν σύγχυση και ασάφεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής έχει εισέλθει ήδη στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα ανοιχτείτε και θα γίνετε πιο εκφραστικοί και αυθόρμητοι στον έρωτα. Θα φλερτάρετε, θα δείξετε το ενδιαφέρον σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να φέρει ερωτικές εξομολογήσεις ή αποκαλυπτικά μηνύματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε και μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ευνοήσει το κλίμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με τους οικείους σας. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού ή για να περάσετε ευχάριστες και ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο κλείσιμο της εβδομάδας μπορεί να φέρει σύγχυση και μπερδέματα στη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως λοιπόν να παρεξηγηθείτε με ένα κοντινό πρόσωπο ή να έχετε μια επιστροφή από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμάστε ότι το τοπίο τώρα είναι ομιχλώδες και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε συμπεράσματα ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτιμήστε να περάσετε το Σαββατοκύριακο με αγαπημένα πρόσωπα που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ήδη από την Κυριακή, μέσα στο επόμενο διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τη Δευτέρα 11/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και ενεργοποιεί τον πιο επικοινωνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κοινωνικοποιηθείτε και είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους γύρω σας με το λέγειν και το πνεύμα σας. Ραντεβού, επαφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα γεμίσουν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το άτομο που έχετε απέναντι σας και θα χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Να θυμάστε λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να ανεβάσετε τους τόνους ή να έρθετε σε σύγκρουση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/03 θα απογειώσει τον ρομαντισμό και μπορεί να φέρει ερωτικές εξομολογήσεις ή όμορφες συναντήσεις. Ωστόσο, καλό θα είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Επιπλέον, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να αποφύγετε παρανοήσεις και μπερδέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή πλέον στο ζώδιο του Κριού βρίσκεστε σε μια αρκετά εξωστρεφή φάση κατά την οποία θέλετε να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα ανταλλάξετε απόψεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι οποίοι θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα βρείτε επιτέλους το θάρρος να πείτε ανοιχτά αυτά που σκέφτεστε σε ένα πρόσωπο. Στο ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σας βοηθάει να πάτε ακόμα πιο βαθιά, να βρείτε απαντήσεις και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Οι ημέρες αυτές λοιπόν μπορεί να φέρουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις, αποκαλύψεις ή ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις. Επιπλέον, από τις 11/03 η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας θα προχωρήσει στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και θα δώσετε προτεραιότητα σε σχέσεις και καταστάσεις που σας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορεί λοιπόν να μην είστε σε φάση για ρίσκα και τολμηρές κινήσεις και να προτιμήσετε πιο δοκιμασμένες καταστάσεις, όμως αυτή η θέση της Αφροδίτης ενεργοποιεί ένα πιο αισθησιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να χαλαρώσετε και να αφεθείτε λίγο παραπάνω στις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε να λάμψετε και να ξεχωρίσετε αφού από τις 11/03 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και του έρωτα θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας και θα σας χαρίσει γοητεία και αυτοπεποίθηση. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας, τώρα το κλίμα θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Είτε είστε μόνοι είτε είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας για να χαλαρώσετε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, καθώς η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και αυταπάτες. Γενικώς έχετε την τάση να παραβλέπετε ελαττώματα και να θέλετε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των ανθρώπων. Τώρα αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο, όμως μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε και να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα. Μείνετε λοιπόν μακριά από καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες και προσπαθήστε κι εσείς με τη σειρά σας να είστε ξεκάθαροι για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.