Ερμής στον Κριό 2024: Παρόρμηση και δράση. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερμής στον Κριό 2024: Παρόρμηση και δράση. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ερμής στον Κριό 2024: Παρόρμηση και δράση. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των νοητικών μας ικανοτήτων, των καθημερινών δοσοληψιών και των μετακινήσεων περνά στις 10/03/2024 στο ζώδιο της δράσης, της παρόρμησης, της πρωτοβουλίας, της πρωτοπορίας, των ενάρξεων και της ταχύτητας, τον Κριό. Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι τις 15/05/2024 που θα περάσει στον Ταύρο. Ο λόγος της παρατεταμένης παραμονής του στο ζώδιο του Κριού δεν είναι άλλος από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 26/04/2024. Σε αυτή την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας για να αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα. Η περίοδος της «σκιάς» της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα ξεκινήσει από τις 18/03/2024 και θα ολοκληρωθεί στις 13/05/2024. Μολονότι η περίοδος της σκιάς δεν είναι ακριβώς ίδια με την ανάδρομη πορεία του, οριοθετεί το διάστημα που μπορεί να έχουμε αυξημένα προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή τις δοσοληψίες μας.

Δύναμη και πρωτοβουλίες

Καλώς ή κακώς το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής ήταν στους Ιχθύς δεν ήταν και η πιο θετική του διέλευση. Καθώς ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, όταν βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, δηλαδή στους Ιχθύς, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα αδύναμη θέση και μας κάνει να νιώθουμε σαν να είμαστε κολλημένοι σε ένα ομιχλώδες τοπίο, χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις και χωρίς να έχουμε την ευκρίνεια που χρειαζόμαστε για να δούμε παρακάτω. Σαν να είναι ανάδρομος χωρίς να είναι στην πραγματικότητα. Έτσι την Κυριακή, ο Ερμής θα περάσει στον Κριό για ένα μακρύ ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι τις 15/05/2024 και στη φάση της ορθής του πορείας δηλαδή πριν τη 01/04/2024 και μετά τις 26/04/2024 θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό, με έμφαση στις πρωτοβουλίες, τις ενάρξεις, την ταχύτητα στις εξελίξεις και σίγουρα με πιο ξεκάθαρες προδιαγραφές επικοινωνίας. Τα ζώδια της φωτιάς σίγουρα θα ευνοηθούν περισσότερο, δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες. Όλοι θα επωφεληθούμε φυσικά από αυτή την αλλαγή στην ενέργεια και από κει που νιώθαμε ότι περπατάμε σε «αργή κίνηση», τώρα όλα θα κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς.

Βιασύνη και παρόρμηση

Έχει όμως και κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή με αυτή τη θέση. Καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Άρης, δεν θα σκεφτόμαστε τόσο πολύ πριν εκφραστούμε. Σαν να φεύγει το φίλτρο σε αυτά που λέμε με αποτέλεσμα, χωρίς ίσως να το καταλαβαίνουμε, να ακουγόμαστε λίγο πιο σκληροί ή και αγενείς. Από την άλλη, ίσως να μην μετράμε τις συνέπειες των αντιδράσεων ή των αποφάσεων μας. Η βιασύνη μπορεί να αποβεί εις βάρος μας. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αν πρέπει να πάρουμε μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον μας, καλό είναι να δίνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας πριν προχωρήσουμε σε ανάληψη δράσης. Από την άλλη, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πώς εκφράζουμε τον θυμό μας. Περιττό να αναφέρω και για την οδική μας συμπεριφορά. Φυσικά τα προβλήματα θα είναι πιο ορατά στη φάση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του.

Μέχρι την 1η Απριλίου 2024 που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και μετά τις 26/04/2024 μέχρι τις 15/05/2024 που θα είναι ορθόδρομος, θα έχουμε την τάση να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Θα είμαστε πιο σίγουροι σχετικά με το τι να διεκδικήσουμε και θα έχουμε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να το κάνουμε χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάζει κάθε ζώδιο ξεχωριστά η νέα θέση του Ερμή στον Κριό στην ορθή του πορεία. Θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο για την ανάδρομη πορεία του.

ΚΡΙΟΣ

Στις 10/03 υποδέχεστε τον Ερμή στο ζώδιο σας που θα τρέξει περισσότερο τις εξελίξεις και μάλιστα προς όφελος σας μέσα στον Μάρτιο. Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα ξαναβρείτε τη φωνή σας και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θα γίνετε πιο ορατοί και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να κάνετε την έρευνα σας σε επίπεδο εργασίας. Βοηθητικός και στα θέματα σπουδών. Φυσικά ο πλανήτης της κίνησης θα σας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια. Έτσι, αν το επιτρέπει και το πορτοφόλι σας και οι άλλες συνθήκες στη ζωή σας μπορεί να κάνετε και περισσότερες βόλτες. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς ή κακώς όταν πλησιάζουμε στην περίοδο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας και οι πλανήτες αρχίζουν να προχωρούν στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, φαίνεται ότι η δράση δεν εκπορεύεται από σας τους ίδιους. Μπορεί να προετοιμάζετε κάτι μυστικά και να είναι πιο παρασκηνιακή ή δράση σας, μπορεί να σκέφτεστε και να οργανώνετε στο μυαλό σας πιο εντατικά τις επόμενες κινήσεις σας ή μπορεί τη δουλειά ή την έρευνα σας να την κάνετε μόνοι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μολονότι όλοι γύρω σας επιταχύνουν το βήμα τους και λειτουργούν με μια μεγαλύτερη βιασύνη, εσείς είστε πιο εσωστρεφείς σε αυτή τη φάση. Είναι όμως μια σημαντική περίοδος για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε λίγο, να ασκήσετε το μυαλό σας, να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, προκειμένου να προχωρήσετε όταν θα περάσει στο δικό σας ζώδιο σε αυτά που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον έξω κόσμο. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από μια περίοδο με σύγχυση, κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ένα ζώδιο που δεν βοηθούσε ιδιαίτερα, η είσοδος του στον Κριό την Κυριακή 10 Μαρτίου μοιάζει με πυροτέχνημα στον ουρανό, με γιορτή! Καταρχάς περνά σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Κριό, που συμβολίζει τον κοινωνικό, φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο, αλλά και τους στόχους σας για το μέλλον. Από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περισσότερο την κοινωνικότητα σας, να ανοίξετε τον κύκλο σας κάνοντας νέες γνωριμίες, να έχετε περισσότερες επαφές με τους φίλους σας, και να δείτε με περισσότερη σαφήνεια τι θα κάνετε παρακάτω σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ακόμη, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε περισσότερα οικονομικά κέρδη και να επωφεληθείτε και σε συναλλαγές, οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μολονότι ο Ερμής στους Ιχθύς δεν ήταν τόσο δύσκολος για το δικό σας ζώδιο, η καινούρια του θέση που είναι πολύ πιο δυναμική θα δώσει ένα πιο γρήγορο ρυθμό σε εξελίξεις που θα θέλατε να προκύψουν κυρίως στον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς θα είστε πιο ορατοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενδεχομένως και πιο περιζήτητοι ανάλογα και με τις επιδόσεις σας και μπορεί να έχετε περισσότερες προτάσεις να συζητήσετε. Μια νέα δουλειά, μια μεταγραφή, ένα νέο επαγγελματικό πόνημα ή επιχείρηση δική σας, είναι μερικά από τα σενάρια της διέλευσης του στο διάστημα φυσικά της ορθής του πορείας. Η διέλευση αυτή θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σας επαγγελματικά, αλλά επειδή η θέση του είναι σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο προσέξτε τη βιασύνη και τους ενθουσιασμούς, ειδικά όταν δεσμεύεστε σε μια καινούρια δουλειά. Κι εννοείται αποφύγετε το επιθετικό στιλ σε συζητήσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής παίρνει θέση στις 10/03 στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού κι αυτή η ενέργεια αν μη τι άλλο σας πηγαίνει ιδιαίτερα! Καταρχάς θα νιώθετε σαν να καθαρίζει το μυαλό σας από διάφορους θορύβους και θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Θα έχετε περισσότερη περιέργεια για τα πράγματα και μεγαλύτερο ενθουσιασμό με το καινούριο κι αυτό που σας υπόσχεται μια νέα περιπέτεια. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα μεταπτυχιακό, για άλλους η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, η απόκτηση ενός πτυχίου, ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια καινούρια σχέση. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε τώρα να μάθετε, να διδάξετε αλλά και να πραγματοποιήσετε αγαπητοί μου Λέοντες. Μόνο βιαστείτε. Ο Ερμής θα παραμείνει ορθός μέχρι τις 31/03, άρα καλό θα ήταν ένα νέο ξεκίνημα σε όποιον τομέα να το εγκαινιάσετε σε αυτό το διάστημα ή να περιμένετε μετά τις 26/04 όταν θα έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε με αυτή την επιρροή είναι η τάση να «τα ξέρετε όλα»! Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα, με τον κυβερνήτη σας απέναντι σας, δεν ήταν σίγουρα το πιο ξεκάθαρο και βατό για τους περισσότερους από εσάς. Στη ζωή σας σάς είναι πιο εύκολο να βάζετε μπροστά τους άλλους και να εστιάζετε πώς θα βοηθήσετε και θα λύσετε τα προβλήματα τους. Εδώ όμως ο Ερμής ανακατευθύνει την ενέργεια σας και τη στρέφει σε εσάς τους ίδιους. Από τις 10/03 μέχρι τις 15/05 καλείστε να εστιάσετε στον εαυτό σας, στον κόσμο του συναισθήματος, αλλά και στα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, όπως τα κοινά οικονομικά με την οικογένεια ή τον σύντροφο ή έναν συνέταιρο. Ο Ερμής από τον Κριό θα σας βοηθήσει σε αυτή την περίοδο να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και να το κάνετε γνωστό και στους άλλους. Είναι μια ιδανική περίοδος να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές, να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επενδύσεις ή να κάνετε μια εξαιρετική οικονομική συμφωνία. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΖΥΓΟΣ

Ως ζώδιο του αέρα προτιμάτε σαφώς έναν Ερμή πιο κοντά στη δική σας αέρινη ποιότητα και μολονότι ο Ερμής στον Κριό θα βρίσκεται απέναντι σας και σε ζώδιο της φωτιάς, είναι σαφώς προτιμότερος ως θέση σε σχέση με αυτή που είχε μέχρι τώρα στους Ιχθύς. Μέσα στον τομέα των σχέσεων, των σημαντικών άλλων στη ζωή σας, των συνεργασιών, θα περιδιαβαίνει ο πλανήτης της επικοινωνίας από τις 10/03 μέχρι τις 15/05 και καταλαβαίνετε πόσο πολύ θα πυκνώσουν οι επαφές σας με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή και να επισημοποιείτε σχέσεις αυτή την περίοδο ή απλώς να δίνετε ή να παίρνετε την υπόσχεση μιας επισημοποίησης. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι «σπουδή» στον τομέα των σχέσεων για σας, διότι πάντα με τον Ερμή σε όποιον τομέα διελαύνει στο ωροσκόπιο μας έχουμε κάτι νέο να μάθουμε. Εσείς λοιπόν, έχετε να μάθετε πολλά για το μέλλον μιας σχέσης, μιας συνεργασίας, αλλά και για τον τρόπο που σχετίζεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι μέχρι τις 09/03 που ο Ερμής βρισκόταν στους Ιχθύς δεν ήταν τόσο δύσκολη περίοδος για το δικό σας ζώδιο, έλειπαν οι εξελίξεις και η δράση που ως παραδοσιακό ζώδιο του Άρη τις έχετε ανάγκη. Στις 10/03 ο Ερμής περνά στον Κριό και δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς, των επαγγελματικών σας σχέσεων και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν ψάχνατε να βρείτε πώς θα οργανώσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αν είχατε ανάγκη από λίγη έμπνευση για να δημιουργήσετε κάτι καινούριο στη δουλειά, αν θέλατε να ενεργοποιήσετε και τους συνεργάτες σας ή να ψάξετε για νέους συνεργάτες, ο Ερμής από τον Κριό θα σας βοηθήσει αρκετά. Ακόμη, αν θέλετε να συστηματοποιήσετε την εργασία σας ή και τις καθημερινές σας ρουτίνες της διατροφής και της άσκησης, θα έχετε ένα καλό σύμβουλο μέχρι τις 15/05 που εκτείνεται η επιρροή του. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μια απαιτητική περίοδο κυρίως σε πνευματικό επίπεδο με τον Ερμή στους Ιχθύς, που δεν σας βοηθούσε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε όπως θέλετε ή να τρέξουν οι εξελίξεις στη ζωή σας, έρχεται η μαγική στιγμή που ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Κριό στις 10/03, δημιουργώντας εξαιρετικές προοπτικές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Καταρχάς θα έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και θα είστε πιο αισιόδοξοι κατά συνέπεια. Δευτερευόντως θα νιώθετε ότι τα πράγματα ρέουν πιο εύκολα στην καθημερινότητα σας, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε εσείς τεράστια προσπάθεια. Θα είστε πιο κεφάτοι, ο λόγος σας θα γίνεται πιο εύκολα αποδεκτός από τους άλλους και θα εκπέμπετε ζωντάνια και αισιοδοξία. Αυτό φυσικά θα έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σας ζωή, σε νέες γνωριμίες, στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Μέχρι και σε οικονομικό επίπεδο θα επωφεληθείτε. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και η προηγούμενη θέση του Ερμή στους Ιχθύς δεν ήταν κόντρα στο δικό σας ζώδιο, σε επίπεδο συναισθηματικό μπορεί να σας εξουθένωσε με την κυκλοθυμία που προσδίδει από αυτό το ζώδιο και την αστάθεια και τη σύγχυση στις σχέσεις σας με άλλους. Η επιρροή του βέβαια από τον Κριό δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς το δικό σας ζώδιο, αφού ο Κριός είναι ένα εκρηκτικό ζώδιο που δρα γρήγορα και παίρνει αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού, ενώ εσείς από τη φύση σας θέλετε τους δικούς σας χρόνους προκειμένου να αντιδράσετε ή να αποφασίσετε. Παρόλα αυτά, θα σας βοηθήσει να έχετε λίγο πιο γρήγορα αντανακλαστικά και θα σας δώσει αυτή την ευκρίνεια που χρειάζεστε για να κάνετε κάποιους διαχωρισμούς που ήταν δύσκολο να προκύψουν τους προηγούμενους μήνες. Ακόμη, θα σας δώσει ώθηση να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια σας. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από μια περίοδο με πολύ ομιχλώδεις συνθήκες και με πίεση σε καθημερινό επίπεδο, ίσως και μια ανεξήγητη βαβούρα, η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 10/03, θέση που θα κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Θα είναι μια περίοδος με πολλές επαφές, συζητήσεις, συσκέψεις, μελέτη, πνευματική έξαψη και περιέργεια, που μπορεί να σας ανοίξει δρόμους είτε στις σπουδές είτε και επαγγελματικά. Είναι μια εξαιρετική περίοδος αν θέλετε να ψάξετε για δουλειά, για να οργανώσετε μια έρευνα, να έχετε αποτελέσματα σε διαφημιστικές καμπάνιες, να τρέξετε για την προώθηση της δουλειάς ή του brand σας. Να είστε ακόμη πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πιο συνεργάσιμοι. Ακόμη, είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να κάνετε κάποια κοντινά ταξιδάκια είτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και στο διάστημα των επόμενων 2 μηνών θα καταφέρετε να αυξήσετε την ένταση της συγκέντρωσης και της προσοχής σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και των οικονομικών σας. Ακόμη, μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές που θα διευκολύνουν πιο πολύ την ποιότητα της δουλειάς σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 15/05 μπορεί να κάνετε περισσότερες οικονομικές διαπραγματεύσεις, να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, να πάρετε ίσως και μια αύξηση ή κάποια δώρα, να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία ή να βρείτε ένα νέο πόρο εσόδων, πιθανώς κι από την εκμετάλλευση της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σας. Με αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες και τη δουλειά σας μπορείτε μέχρι τις 15/05 να καταφέρετε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι στο διάστημα μέχρι τώρα που ο Ερμής βρισκόταν στο δικό σας ζώδιο. Φυσικά οι παραπάνω προβλέψεις αφορούν το διάστημα της ορθής του πορείας και όχι την ανάδρομη φάση του από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26/04.