Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 κρύβει εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 κρύβει εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 κρύβει εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Στις 10 Μαρτίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που έρχεται να μας δώσει ελπίδα και μία διέξοδο αισιοδοξίας μέσα στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε. Η Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να κάνουμε βήματα μπροστά, που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα μας γεμίζει ελπίδα να ονειρευτούμε και να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, αφού για τις αποφάσεις των άλλων δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα… Και επειδή οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μία τελεία, να κλείσουμε κάποια κεφάλαια στη ζωή μας πριν ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι.

Η αρχή των μεταμορφωτικών αλλαγών

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μία καινούρια αρχή και υπόσχεται νέα ξεκινήματα και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μας οδηγεί στις εκλείψεις που ακολουθούν στις 25/03/2024 και στις 08/04/2024 και στις μεταμορφωτικές αλλαγές που τις συνοδεύουν. Γι’ αυτό λοιπόν εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία και προσπαθήστε να ακούσετε τις ανάγκες σας, να βρείτε αυτό σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους, να ανακαλύψετε τι σας δίνει έμπνευση και δύναμη και τι σας κινητοποιεί και προσπαθήστε να επενδύσετε σε αυτό. Είτε είναι ένα χόμπι, ένα δημιουργικό εγχείρημα, είτε κάτι που ονειρευόσασταν καιρό και δεν είχατε ποτέ τον χρόνο και την όρεξη να ακολουθήσετε, τώρα είναι η ευκαιρία να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τα θέλω σας, ώστε η περίοδος των εκλείψεων να σας βρει πιο κατασταλαγμένους.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές ενέργειες του ζωδίου. Δηλαδή να έχουμε πίστη, εμπιστοσύνη και ελπίδα, να αποδεχθούμε τις ατέλειες στον εαυτό μας και στους άλλους, να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας να «οργιάσει», να βρούμε την παιδική και αθώα ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας αλλά και τις ευαισθησίες μας. Επειδή όμως οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο πιο ονειρικό, ρομαντικό και «μπερδεμένο» και πολλές φορές θέτει ανέφικτους στόχους, θα πρέπει να προσπαθήσουμε οι στόχοι μας να είναι ρεαλιστικοί, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους και όχι να ονειροβατούμε χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τη φαντασία, τις τέχνες, την έμπνευση και ίσως με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχουμε δημιουργικό οίστρο. Επίσης αυτό το ζώδιο έχει έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη ευκολία την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά και το τι προσπαθούν να κρύψουν στις σκιές. Οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν διαισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προχωρήσετε είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ρομαντικοί και να θέλουμε να βοηθήσουμε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Οι κύριες όψεις της Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι η σύνοδος με τον κυβερνήτης της Ποσειδώνα, το εξάγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ουρανό.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, σε εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη μας προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική επιτυχία, αλλά και την τάση για απόλαυση και κοινωνικοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουμε έντονα συναισθήματα, καλλιτεχνικές ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις, ξαφνικές εξελίξεις, χαρίζει αυτοπεποίθηση, πρωτοτυπία σκέψης, πρωτοβουλία, φιλοδοξία και ενδιαφέρον για καινοτόμες κινήσεις. Με αυτή την όψη απορρίπτουμε ό,τι είναι παραδοσιακό και θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε ανεξάρτητοι. Αναζητούμε νέες μεθόδους και ακολουθούμε μια διαφορετική προσέγγιση από τη συνηθισμένη. Μπορούμε να αγκαλιάσουμε το αντισυμβατικό, να είμαστε εφευρετικοί και ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας. Εξάλλου η Νέα Σελήνη θέλει νέα ξεκινήματα και ο Ουρανός αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και κυνηγάμε το όνειρο.

Η σύνοδο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και της αυταπάτης, μπορεί να μας οδηγήσει σε πιο δημιουργικά μονοπάτια και να ξεκλειδώσει τη φαντασία μας. Κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε την τέλεια μέρα, την ιδανική ζωή, την εξαιρετική δουλειά, στα όνειρα εξάλλου δεν υπάρχει κόφτης. Φανταστείτε πώς θα θέλατε να είστε και σκεφτείτε πώς θα αγγίξετε το όνειρο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της όψης για να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πληγώνει και σας καταπιέζει. Είναι η ιδανική όψη για να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, να έχουμε καλλιτεχνική έμπνευση και να αφήσουμε τη φαντασία μας να οργιάσει.

Την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζεται μια πολύ δύσκολη και απαιτητική όψη, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που θα φέρει ξαφνικές εντάσεις, εκρήξεις και βίαια ξεσπάσματα. Όπως καταλαβαίνετε, τις ημέρες πριν και μετά τη Νέα Σελήνη όλοι θα είναι στα κόκκινα και μπορεί να προκληθούν καβγάδες και αντιπαραθέσεις από το πουθενά. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία για να μην οδηγηθούμε σε καταστάσεις εκτός ορίων και τελικά χάσουμε τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δώσει η Νέα Σελήνη. Σίγουρα με το φεγγάρι θα θέλουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ανοίξουμε καινούρια κεφάλαια στη ζωή μας, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσουμε πίσω μας καμένη γη και να δείξουμε τον πιο κακό μας εαυτό φεύγοντας από κάπου…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 17 λεπτά των Ιχθύων και επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους από τη 15η έως τη 25η μοίρα. Ακόμη, επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπο σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03 είναι ιδανική για να κάνετε μια βουτιά μέσα σας, να κοιτάξετε τις ανάγκες σας, να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε αλλαγές ξεκινώντας όμως από μέσα σας. Θα πρέπει λίγο να ηρεμήσετε, να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα κίνητρά σας, να βρείτε τις ισορροπίες σας, τους στόχους σας και να σταματήσετε να σαμποτάρετε τη ζωή σας και να είστε ο χειρότερος εχθρός για εσάς τους ίδιους. Η Νέα Σελήνη θα αγγίξει τον 12ο οίκο σας που αναζητά την ησυχία και προτιμά τη μοναξιά και μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς και να μην έχετε όρεξη για πολλές κοινωνικότητες. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε το καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις προοπτικές σας. Εξάλλου και ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σας την ίδια ημέρα με τη Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να παλέψετε και να νικήσετε. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ίσως δείχνει έντονο παρασκήνιο και μυστικές συναντήσεις, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να έχετε αποκαλύψεις. Όμως, επειδή θα υπάρχει και σύγχυση, αλλά και πολλά νεύρα επειδή ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει την ημέρα της Νέας Σελήνης τετράγωνο με τον Ουρανό, προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να μην πείτε λόγια που στη συνέχεια θα τα μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ζωδίου ευνοήστε, καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 10/03 στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον 11ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δηλαδή τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Το φεγγάρι σχηματίζει εξάγωνα με τον Ουρανό και τον Δία στο ζώδιο σας και αυτές οι όψεις αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας, να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους και ίσως φέρει και νέα φλερτ. Ίσως δείτε το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Σημαντικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και ίσως τις επόμενες 2 εβδομάδες να ξεπεράσετε προβλήματα και διαφωνίες του παρελθόντος. Θα έχετε ευκαιρίες και όρεξη να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, ενώ μπορεί μέσω νέων γνωριμιών να κάνετε συμμαχίες με άτομα που θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Οπότε συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχετε κοινά όνειρα και στόχους για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, θα πρέπει να κάνετε και σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση στα άτομα που επιλέγετε και όχι να ενθουσιάζεστε και να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Το μόνο αγκάθι είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας που γίνεται ακριβείας την ημέρα της Νέας Σελήνης και σας κάνει τούρμπο! Μπορεί λοιπόν να έχετε πολλά νεύρα και να ξεσπάτε αναίτια και ξαφνικά σε άτομα που δεν φταίνε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να μην καβγαδίζετε για ψύλλου πήδημα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και μάλιστα ξαφνικά; Διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Και επειδή ο Ερμής την ίδια μέρα προχωράει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν θεωρείτε ότι το προηγούμενο διάστημα δώσατε πολλά στην εργασία σας και δεν ανταμειφθήκατε αναλόγως, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μαζί με τις ευκαιρίες να έρθουν και κάποια μπερδέματα, αφού οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν πιέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και να στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει και μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 10/03 στους Ιχθύς σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να ονειρευτείτε το μέλλον σας, να ξεπεράσετε τις φοβίες και ό,τι σας κρατάει πίσω, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και να πάρετε και κάποιο υπολογισμένο ρίσκο κάνοντας μια νέα αρχή είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε. Έτσι μπορείτε να ονειρευτείτε τις προοπτικές σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να χτίσετε βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε. Τώρα θα βάλετε τις βάσεις σε όλα και μετά τις 20/03 που ο Ήλιος θα μπει στον Κριό και στον τομέα της καριέρας σας θα ξεκινήσετε με γοργά βήματα το μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία. Οπότε αν έχετε κάποιον στόχο που αφορά σε σπουδές, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών, συγκεντρωθείτε, σηκώστε τα μανίκια, καθώς η ώρα που τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα δεν αργεί. Όμως να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην μένετε στάσιμοι, πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας και σχεδιάστε με λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα σας στους τομείς που θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Επίσης, είναι ευκαιρία τώρα να ανοίξετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες, γι’ αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό είτε στην Ελλάδα είτε σε μια ξένη χώρα. Ή μπορεί να σκέφτεστε τις διακοπές σας και να ετοιμάζετε ένα μακρινό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολιτισμούς. Αν πάλι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Στις 10/03 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα. Αυτό το φεγγάρι έχει μία χροιά κάθαρσης και σας παρακινεί να ερευνήσετε σε βάθος τις συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις σας, καθώς μπορεί να κάνετε κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας σε αυτούς τους τομείς. Θα καταλάβετε τις ανάγκες σας, αλλά και ποιες σχέσεις και συνεργασίες σας ταιριάζουν και είτε θα τις εξελίξετε είτε θα απελευθερωθείτε από αυτές. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρείτε τον πιο παλιό καλό σας εαυτό και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά νέους οικονομικούς στόχους και ίσως έχετε επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό αντίτιμο. Είναι μια καλή συγκυρία να βάλετε σε τάξη φόρους, χρέη, δάνεια και να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Μάλιστα μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει και να σας φέρει μαζεμένα χρήματα, είτε από επενδύσεις, από κληρονομιά ή μπορεί να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Όμως μην αρχίσετε να σκορπάτε από δω και κει, κάντε οικονομία και βάλτε κάτι στην άκρη.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως από το πουθενά να προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Μπορεί λοιπόν να κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, προσπαθήστε να εξετάζετε τα πάντα στη λεπτομέρεια τους και παραμείνετε γειωμένοι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο που έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03 επηρεάζει τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά στην εργασία και στην υγεία και σας παρακινεί να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της δουλειάς σας και της καθημερινότητα σας. Είναι η ευκαιρία σας να επανεξετάσετε τις ρουτίνες σας, το πρόγραμμα σας και να βρείτε ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας, κάνοντας τις σωστές επιλογές που θα τονώσουν τον οργανισμό σας και θα προστατέψουν την υγεία σας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, πρόγραμμα και πειθαρχεία. Οργανώστε έτσι τον χρόνο σας ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες και επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Ωραίες είναι οι υποχρεώσεις και η δουλειά, αλλά αν δεν κάνετε και κάτι για να αισθάνεστε εσείς καλά, τότε γιατί τόσος κόπος; Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον και δώστε σημασία στο παρόν και τότε όλα θα φτιάξουν. Εξάλλου οι προοπτικές είναι θετικές και κάτι καινούριο σας περιμένει στον επαγγελματικό τομέα, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Μπορεί να ασχοληθείτε και με τη δημόσια εικόνα σας ή να πάρετε απόφαση να ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά ή να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς ή συνεργάτες για να βγαίνει πιο εύκολα η δουλειά σας. Ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03 βάζει «φωτιά» στον οίκο της αγάπης, του πάθους, της δημιουργίας και των απολαύσεων, προσφέροντάς σας όμορφες στιγμές και νέες διασκεδαστικές εμπειρίες. Το φεγγάρι σας χαμογελά και σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…., δηλαδή να διαγράψετε από τη ζωή σας όποιον και ό,τι δεν σας κάνει χαρούμενους. Αυτό το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη, αλλά χαρά και δημιουργία. Με κάποιο τρόπο λοιπόν θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και να απομακρύνετε οτιδήποτε είναι τοξικό και περιττό και σας κρατάει πίσω. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα πάνω της και αν είστε μόνες-μόνοι μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία που εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, ενώ αν είστε δεσμευμένοι και έχετε μια υγιή σχέση θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του-ης. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Και επειδή με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού, είναι ευκαιρία να καθαρίσετε τους χώρους, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε ξαφνικά την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και να εκφράσετε με σαφήνεια το τι αισθάνεστε. Μπορείτε λοιπόν να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει από το πουθενά μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπο που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Το φεγγάρι θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Παρότι εσείς είστε άτομα που σπάνια ξεπερνάτε τα όρια και δεν εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματά σας, καθώς φοβάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε ότι είστε ευάλωτοι, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει πιο ζεστούς και επικοινωνιακούς, πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Θα αφήσετε λίγο το αυστηρό σας ύφος και με ενσυναίσθηση θα πλησιάσετε όσους αγαπάτε και θα δείξετε την πιο χαλαρή πλευρά σας. Ίσως και να μπείτε στη διαδικασία να συγχωρήσετε κάποιους ή και τον εαυτό σας, για πράξεις που έγιναν και λόγια που ειπώθηκαν στο παρελθόν και τα οποία έγιναν η αιτία να απομακρυνθείτε. Θα προσπαθήσετε να κάνετε μία νέα αρχή, να ξαναφτιάξετε το δίκτυο των ανθρώπων που σας δημιουργούν ασφάλεια στην καθημερινότητα σας, να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, αφήνοντας βέβαια πίσω σας όσους δεν σας καταλαβαίνουν και όσους δεν έχετε πια τίποτα κοινό. Το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες και αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή να προσελκύσετε το κοινό σας και να αναγνωριστείτε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε και κάντε ραντεβού, στείλτε βιογραφικά, δημιουργήστε επαφές και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αυτό το φεγγάρι ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Μπορεί τώρα να βρείτε και συμμάχους και που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 10/03 στο ζώδιο των Ιχθύων που σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα σας. Αν εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργεια της θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό για εσάς σε προσωπικό και επαγγελματικό-οικονομικό επίπεδο, να επενδύσετε σε ό,τι σας βοηθάει να προχωρήσετε, αλλά θα σας δώσει και ξαφνικές ευκαιρίες να ανασυντάξετε τον πολύπαθο τομέα των οικονομικών και να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας και να αλλάξετε κατεύθυνση ή μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων από εκμετάλλευση των περιουσιακών σας στοιχείων. Γενικότερα τα οικονομικά θα γίνουν η προτεραιότητα σας, αφού το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και χρέη που σας ταλαιπωρούν. Αφού λοιπόν τα βάλετε όλα σε μια τάξη και ξεκαθαρίσει το μυαλό σας, μπορείτε να κάνετε τα νέα ξεκινήματα σας και να δώσετε πνοή σε μια δημιουργική ιδέα που έχετε και η οποία μπορεί να σας αποφέρει και σε χρήμα, ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο και οι κινήσεις που θα κάνετε να σας αποφέρουν τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, ευνοήστε και στην εύρεση ακινήτου αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Παράλληλα όμως πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή στις δαπάνες και τα έξοδα σας και να ξεκινήσετε την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος εξοικονόμησης, κάτι που θα σας κάνει σιγά σιγά να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τη 15η έως τη 25η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σας δίνει η Νέα Σελήνη στις 10/03 στο ζώδιο σας και υπόσχεται τα καλύτερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας, και ζητά από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες και να γίνετε πιο προοδευτικοί. Το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τα όρια που θέτετε, τις σπουδές σας, τις συμφωνίες που έχετε κάνει; Σκεφτείτε και ονειρευτείτε, διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Εξάλλου θα έχετε κι έναν ακόμη σύμμαχο, αφού εκτός της Νέας Σελήνης και των θετικών όψεων που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του χρήματος, θα επισκεφτεί το ζώδιο σας στις 11/03 και θα σας φέρει τα δώρα της. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά και ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές και μπορεί να μην όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Επίσης, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τη 15η έως τη 25η μοίρα, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.