Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/05/2021 – 16/05/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/05/2021 – 16/05/2021

Σημαντική και αισιόδοξη η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου, καθώς στο ξεκίνημα της στις 11/5 σχηματίζεται η γεμάτη ερωτικές υποσχέσεις Νέα Σελήνη του μήνα στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, ταυτόχρονα με το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Αυτό το φεγγάρι κρύβει εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της γης και του νερού και συγκεκριμένα για τους Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου. Το εξάγωνο του Ήλιου στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα προσδίδει ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην εβδομάδα και αναζωογονεί παλιές και νέες σχέσεις. Η μεγάλη είδηση όμως της δεύτερης εβδομάδας του Μαΐου, δεν είναι άλλη από την είσοδο του Δία, του «ευεργέτη» πλανήτη της παραδοσιακής αστρολογίας, στο ζώδιο που κυβερνούσε πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας, δηλαδή τους Ιχθύς. Η ενέργεια αυτού του Δία είναι αυτή που κάνει τα όνειρα να γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα. Έχει κάτι το μαγικό η επιρροή του κι αυτό θα επηρεάσει και την ερωτική μας ζωή!

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου έρχεται για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την αξία σας, ώστε να αποφύγετε σχέσεις στις οποίες μπορεί να δίνετε πολλά και να μην παίρνετε αυτά που σας αναλογούν πίσω. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε υλικά αγαθά, αλλά σε φροντίδα, νοιάξιμο, εκδήλωση του θαυμασμού και της ερωτικής σας διάθεσης, τρυφερότητα και αγάπη. Αν βρίσκετε ότι ακολουθείτε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε σχέσεις που τελικά δεν αξίζουν την καρδιά σας, τότε είναι η στιγμή να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να δείτε από πού πηγάζει η ανασφάλεια και συμβιβάζεστε σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν. Η νέα θέση του Δία μέσα στον τομέα της ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να κάνετε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό βοηθά να γίνει αυτό το κλικ μέσα σας. Για όλους όσοι έχετε μια ισορροπημένη σχέση αυτή η περίοδος βοηθά να την αναζωογονήσετε κάνοντας κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας εκτός σπιτιού. Πολύ θετική περίοδος επίσης για να λύσετε με διάλογο τα όποια προβλήματα και φυσικά αν είστε ελεύθεροι να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Μια πανίσχυρη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 11/5, που πραγματοποιείται την ίδια μέρα που σχηματίζεται το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, κάποιες-οι να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή και να αφήσετε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν στο παρελθόν. Εσείς οι ίδιες-οι θα έχετε την ανάγκη της ανανέωσης. Μη ξεχνάτε την πορεία του Ουρανού στο δικό σας ζώδιο, που θέλει να σας βγάλει από τη βολή σας για τους καλύτερους όμως λόγους κι αυτό συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε γενέθλια από τις 9/5 έως τις 13/5 τότε μέσα στη νέα γενέθλια χρονιά σας μπορεί να κάνετε μια νέα σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς για το δικό σας ζώδιο από τις 14/5 θα είναι συναρπαστική, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και μάλιστα μπορεί μια φιλική σχέση να αποκτήσει ερωτική διάσταση ή να γνωρίσετε μέσω φίλων έναν μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, κάνοντας σας το επίκεντρο της προσοχής σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή! Αν είστε μόνες-οι είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσετε κάποιον-α που θα σας κάνει κλικ ερωτικά και θα δείξει κι εκείνος-η την ίδια θερμή ανταπόκριση στο ερωτικό σας κάλεσμα. Καθώς και ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας έχετε τον τρόπο σας να έλκετε τους άλλους και έχετε και τη σωστή κρίση να κάνετε την επιλογή που πρέπει. Μάλιστα το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 12/5 είναι μια τέλεια όψη για να πιστοποιήσετε ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση για τη σχέση σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, με τη εύνοια των πλανητών αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 14/3 δεν είναι απίθανο να αρχίσετε να συζητάτε τη συμβίωση ή και την επισημοποίηση της σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα με άπειρες δυνατότητες απλώνεται μπροστά σας και σας καλεί να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Μια Νέα Σελήνη στις 11/5 στον τομέα των στόχων, της κοινωνικής σας δραστηριότητας, αλλά και των φίλων, σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες ενδεχομένως από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, σας προτρέπει να αφήσετε το δίχτυ ασφαλείας στις σχέσεις με γνωστούς και φίλους και να πείτε ναι σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι συναρπαστικές από κάθε άποψη. Αν είστε μόνες-οι ενδέχεται να θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο και με τη σεξουαλική σας ζωή ή μπορεί ακόμη κι ένας φίλος-η να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για σας και να είστε δεκτικοί να πειραματιστείτε και με αυτή τη μορφή σχέσης. Στις 14/3 η είσοδος του Δία στους φιλικούς σας Ιχθύς μόνο ευεργετική μπορεί να είναι για το ζώδιο σας, καθώς θα ανοίξει τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, επαγγελματικούς, αλλά και ερωτικούς!

ΛΕΩΝ

Με δυο πλανήτες στον τομέα των φίλων, τον Ερμή και την Αφροδίτη, αν μη τι άλλο οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι γεμάτες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που θα ελαφρύνουν πολύ τη διάθεση σας. Βέβαια η καρδιά σας χτυπά δυνατά αυτή τη στιγμή για τις εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε! Τα σπουδαία νέα όμως έρχονται με την είσοδο του Δία, του πλανήτη που κυβερνά τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, στους Ιχθύς στις 14/5. Εδώ ο Δίας μπαίνει σε ένα πολύ βαθύ ψυχολογικό οίκο και γίνεται εξαιρετικά βοηθητικός σε επίπεδο πνευματικής και ψυχικής ταύτισης, αλλά και ανάπτυξης της σεξουαλικότητας σας. Σας κάνει πιο ανοιχτούς σε πειραματισμούς, αλλά και σε σχέσεις που επιθυμείτε πιο βαθιά ένωση ψυχής και σώματος. Αν είστε μόνες-οι δεν θα ψάξετε κάτι επιφανειακό απλώς για να περάσετε τον χρόνο σας, αλλά κάτι που να μιλά στην καρδιά και το μυαλό σας πέρα από τη φυσική σεξουαλική έλξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ξέρεις ότι αυτή την εβδομάδα ο Δίας περνά στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο ωροσκόπιο σου, ένα μικρό πάρτι το κάνεις αν είσαι Παρθένος! Αγαπητοί μου Παρθένοι αυτό είναι το σπουδαίο νέο της εβδομάδας για σας κι αυτή η επιρροή του Δία στους Ιχθύς από τις 14/5 θα χρωματίσει με πολύ ευχάριστο τρόπο την ερωτική σας ζωή στο επόμενο διάστημα κυρίως και θα είναι εκεί και την επόμενη χρονιά! Καιρός λοιπόν να αισιοδοξήσετε, αλλά και να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας στις νέες γνωριμίες. Προσέξτε ποιον-α συναντάτε μετά τις 14/5 και μέχρι το τέλος Ιουλίου, που είναι η πρώτη «δόση» της επιρροής του Δία από τους Ιχθύς. Καθώς αυτό το άτομο μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας ή ένα άτομο με το οποίο θα μπορούσατε να κάνετε και οικογένεια μαζί του-ης. Αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί να κάνετε πλάνα συμβίωσης ή γάμου με το ήδη υπάρχον ταίρι σας ή μπορεί να πάρετε απόφαση να φύγετε οριστικά από μια «κακή» σχέση ή γάμο με τους καλύτερους όμως όρους για σας!

ΖΥΓΟΣ

Με μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, μέσα στον τομέα που αφορά στα βαθύτερα συναισθήματα σας στη σχέση και τη σεξουαλικότητα σας, σας δίνεται η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να αξιολογήσετε το άτομο που έχετε στο πλευρό σας, αλλά και τη δική σας ανταπόκριση σε αυτό. Αν σας πιάνουν οι τσιγκουνιές τόσο στην έκφραση του συναισθήματος, της ερωτικής σας διάθεσης απέναντι στο ταίρι σας, αλλά και των οικονομικών παροχών (δώρα, έξοδοι κλπ.), τότε κάτι δεν πάει καλά. Αντιθέτως αν νιώθετε ότι αιμορραγείτε συναισθηματικά ή οικονομικά στο όνομα του έρωτα και της αγάπης, επίσης κάτι δεν πάει καλά. Την απαραίτητη ισορροπία καλείστε να αναζητήσετε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αν ανήκετε στις παραπάνω περιπτώσεις. Αν τώρα είστε σε μια ισορροπημένη σχέση το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να ανανεώσετε ερωτικά τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι κι ωραίοι έχετε την επιρροή της Αφροδίτης από τους Διδύμους που είναι βοηθητική σε νέες γνωριμίες σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με εξαιρετικές προοπτικές για την ερωτική σας ζωή έρχεται η νέα εβδομάδα του Μαΐου, καθώς κοσμείται από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, αλλά και την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 14/5, ανεξάρτητα από τη φάση που είστε δεσμευμένες-οι ή αδέσμευτες-οι. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλά για δέσμευση ή ακόμη και για επισημοποίηση στη σχέση σας αν είστε ήδη σε μια καλή σχέση. Φυσικά θα μπορούσε τώρα να προκύψει και μια ολοκαίνουρια γνωριμία που να σας πάρει τα μυαλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13/11. Πιθανώς ο ερχομός ενός απογόνου να κάνει πιο αναγκαία τη μετάβαση σε μια επισημοποίηση ξαφνικά. Βλέπετε την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον τομέα του γάμου. Στις 14/5 ο Δίας παίρνει θέση στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών και η ερωτική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα για όλους τους καλούς λόγους. Η επιρροή του εκτείνεται για φέτος τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου, αλλά θα επιστρέψει στην ίδια θέση στο τέλος Δεκεμβρίου και θα επηρεάζει και την επόμενη χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να μην είναι η πιο ερωτική εβδομάδα της ζωής σας η νέα εβδομάδα του Μαΐου, αλλά σίγουρα είναι σημαντική καθώς αυτά που θα συμβούν σε αστρολογικό επίπεδο θα επηρεάσουν και την ερωτική σας ζωή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ότι μπαίνετε σε σοβαρές συζητήσεις σε μια σχέση ή ότι κάνετε πλάνα με το ταίρι σας για την εξέλιξη της σχέσης στο μέλλον. Η σταθερότητα και η δέσμευση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση σας να κρατήσετε μια σχέση. Ναι δεν έχει πεταλούδες στο στομάχι και πολύ ρομάντζο η Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι σημαντικό σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση να ξέρετε προς ποια κατεύθυνση βαδίζετε. Από την άλλη, μην ξεχνάμε την πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους που μπορεί να φέρει στο διάβα σας νέα άτομα που σας εμπνέουν ή που μπορεί να τα ερωτευθείτε. Οι προοπτικές είναι θετικές, γι’ αυτό να είστε πιο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιστροφή στον έρωτα και την αγάπη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, καθώς φιλοξενεί μια δυνατή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5, στον τομέα που αφορά την ερωτική σας ζωή και μάλιστα την ίδια μέρα αυτή η Νέα Σελήνη συνοδεύεται από το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, όψη που αφορά πάλι τον έρωτα και τις σχέσεις. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει πιο δεκτικούς στο να πάρετε ρίσκο, να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να τα παίξετε όλα για όλα σε μια σχέση. Μολονότι από τη φύση σας είστε συντηρητικοί και δύσκολα «σπάτε» το προφίλ της επιφυλακτικότητας, αυτή η εβδομάδα σας παρέχει εύνοιες να το τολμήσετε. Αν είστε σε μια σχέση και τη νιώθετε κουρασμένη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της κάνετε τονωτικές ενέσεις. Κι αν είστε μόνες-οι να τολμήσετε να πειραματιστείτε. Μόνο καλό θα σας κάνει. Η μετακίνηση του Δία στους Ιχθύς θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να κάνετε νέες γνωριμίες και να γοητεύετε με τα χαρίσματα σας τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους να κάνουν τουρ στον τομέα των φλερτ, της δημιουργίας, των νέων σχέσεων, οι προοπτικές να γνωρίσετε ή να συντηρήσετε με τον καλύτερο τρόπο μια σχέση αφθονούν! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει την ανάγκη να κάνετε μια σταθερή σχέση ή να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για την πορεία της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Η απόφαση αυτή σαφώς θα είναι επηρεασμένη από τον τρόπο που σκέφτεστε, θα είναι πιο πολύ απόφαση ίσως του μυαλού κι όχι της καρδιάς σας. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας ούτως ή άλλως σας προσγειώνει στη λογική και ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων κι όχι σε ουτοπικές και ρομαντικές αποφάσεις. Ξέρετε τι θέλετε και ξέρετε τι θα κυνηγήσετε επίσης, όσες-οι είστε μόνες-οι σε αυτή τη φάση. Οι πλανήτες σας βοηθούν να εστιάσετε περισσότερο στη λογική σας παρά στη φαντασία σας κι αυτό μόνο ως καλό μπορεί να εκληφθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου τροφοδοτεί τις υψηλές σας προσδοκίες για το μέλλον ακόμη και της προσωπικής σας ζωής, καθώς φέρνει τον Δία στο ζώδιο σας 12 χρόνια μετά από την τελευταία του διέλευση στους Ιχθύς. Ο Δίας θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου αρχικά στο ζώδιο σας, αλλά θα ξαναπεράσει πάλι στο τέλος Δεκεμβρίου και θα σας επηρεάσει περισσότερο στη νέα χρονιά. Από τις 14/5 που θα συμβεί αυτό θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, ειδικά εσείς του Φεβρουαρίου, στα νέα πρόσωπα που μπορεί να μπαίνουν στη ζωή σας καθώς δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να αποτελέσει μελλοντική σχέση ή και κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Την εβδομάδα αυτή έχουμε ακόμη μια βοηθητική όψη σε επίπεδο ερωτικών για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, το εξάγωνο του Άρη προς τον Ουρανό την ημέρα της Νέας Σελήνης στις 11/5. Με αυτή την όψη μπορεί να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μπορεί να πάρετε εσείς μια ξαφνική απόφαση που θα επηρεάσει τη σχέση σας.