Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/08/2023 – 13/08/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/08/2023 – 13/08/2023

Έχουμε μπροστά μας μια κομβική εβδομάδα που φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές, συναντήσεις και επαφές αλλά ταυτόχρονα κρύβει αναπάντεχες εξελίξεις ή αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο Ήλιου – Δία στις 07/08/2023, μια όψη η οποία μιλάει για αυτοπεποίθηση, δοτικότητα και γενναιοδωρία. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, όμως ας έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειάζεται μέτρο και πειθαρχία γιατί μπορεί να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις ή να παρασυρθούμε σε υπερβολές. Στις 09/08/2023 η ανάδρομη Αφροδίτη θα τετραγωνίσει τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις μας. Τα δεδομένα αλλάζουν από εκεί που δεν το περιμένουμε και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Το τετράγωνο αυτό φέρνει αστάθεια και επαναστατική διάθεση μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, επομένως μπορεί ένας από τους δύο να εκφράσει την επιθυμία ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο και ελευθερία κινήσεων. Νέες σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα έχουν ερωτική έξαψη και ενθουσιασμό αλλά μπορεί να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία, επομένως δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές πρώην ή ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που είχατε να δείτε καιρό. Στις 10/08/2023 το τρίγωνο Ερμή – Δία δίνει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα μας αφού συνδέεται με εξωστρέφεια, αισιοδοξία, θετικότητα και ανάλαφρη διάθεση. Είναι η ιδανική ημέρα για να πάμε διακοπές, να κάνουμε σχέδια και συζητήσεις ή για να στείλουμε ένα μήνυμα σε ένα πρόσωπο. Την Κυριακή 13/08/2023 ο Ήλιος στον Λέοντα θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο, μια όψη που δημιουργεί έντονη επιθυμία για συντροφικότητα. Οι σχέσεις βελτιώνονται, ερχόμαστε πιο κοντά στους άλλους, θέλουμε να δούμε αγαπημένα πρόσωπα, να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να εκφράσουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον μας, Είναι η κατάλληλη ημέρα για να βγούμε ραντεβού, να αφεθούμε σε απολαύσεις ή απλώς για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε όμορφα. Η σύνοδος αυτή σηματοδοτεί το μέσον της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης και αυτό σημαίνει ότι τώρα θα αρχίσουμε να νιώθουμε πιο έντονα την επίδραση της. Καλούμαστε λοιπόν να εστιαστούμε στις σχέσεις και τις επιθυμίες μας, να επαναξιολογήσουμε ανθρώπους και να αναρωτηθούμε εάν οι καταστάσεις που ζούμε μας αξίζουν πραγματικά ή όχι.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και παθιασμένη για εσάς, αγαπητοί Κριοί, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε υπερβολές και να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Αυτό μάλιστα θα είναι ακόμα πιο έντονο στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου – Δία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός προσώπου και θα πάρετε την επιβεβαίωση που αναζητάτε. Είναι ιδανικές ημέρες για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να εντυπωσιάσετε το άτομο που έχετε απέναντι σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μιλάει για έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή για την επιστροφή ενός ατόμου που θα σας ξαφνιάσει και θα φέρει τα πάνω κάτω. Ωστόσο, αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας αφού ένας από τους δύο θα διεκδικήσει περισσότερη ανεξαρτησία. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι δεν θα είναι καλή ιδέα να πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει γιατί έτσι μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας ένα πρόσωπο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε όμως, είναι να αναζητήσετε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, τους οικείους σας ανθρώπους και όλα όσα σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά – δύο λέξεις που είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Στις 07/08 ο Δίας από το ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ή να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Αν είτε ήδη δεσμευμένοι, το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μιλάει για εντάσεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, ειδικά αν ένας από τους δύο προσπαθούσε εδώ και καιρό να κάνει πίσω ή να καταπιέσει τις πραγματικές του επιθυμίες. Αν και φημίζεστε για την σταθερότητα και την αγάπη σας για τη ρουτίνα, αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα μέσα στη σχέση σας αφού θα είναι αδύνατον να συμβιβαστείτε. Αν δεν θέλετε να φτάσετε στα άκρα και να έρθετε σε ρήξη, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 10/08 μπορεί να φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες και επαφές ή συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Είναι λοιπόν η ιδανική ημέρα για να εξομολογηθείτε τον έρωτα σας, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να βγείτε ραντεβού. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08 σας καλεί να αναρωτηθείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε οικειότητα και δεν σας γεμίζουν ανασφάλεια. Μπορεί μάλιστα κάποιοι από εσάς αυτές τις ημέρες να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το ταίρι σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση του, όμως μην βιαστείτε να παρασυρθείτε από το συναίσθημα και τις αναμνήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου – Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ευνοήσει στο έπακρο την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο ή να βάλετε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε στους άλλους γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής να υποσχεθείτε παραπάνω από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 φέρνει απρόβλεπτες συναντήσεις ή τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σας αναστατώσουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα ξεσπάσματα και τις παρορμητικές κινήσεις και πάρτε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Το θετικό τρίγωνο Ερμή – Δία στις 10/08 θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08, μια όψη που φέρνει όμορφες συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα εδώ και δύο εβδομάδες έχει φέρει στην επιφάνεια θέματα ασφάλειας και σταθερότητας και είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε εάν είστε σε μια κατάσταση που σας αξίζει ή αν θα πρέπει να ξεβολευτείτε και να διεκδικήσετε κάτι παραπάνω. Είναι επίσης πιθανό να σας έχουν απασχολήσει οικονομικά ζητήματα, γεγονός που μπορεί να έχει δημιουργήσει προβλήματα μέσα στη σχέση σας. Αυτή η εβδομάδα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μπορεί να φέρει απρόοπτα ή εντάσεις που σχετίζονται με φιλικά άτομα ή με ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα ή με μια αψυχολόγητη συμπεριφορά που θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και ερωτηματικά. Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας δεν είναι άλλο από το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 10/08, μια όψη που ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις, να δείτε φίλους ή να πάτε διακοπές με το ταίρι σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια ή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τύχη, αισιοδοξία και μια διάθεση να προχωρήσετε μπροστά και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να φερθείτε με σύνεση, να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην δημιουργήσετε προσδοκίες που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Στα μέσα της εβδομάδας, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ριζικές αλλαγές, αναταραχές και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα νιώσετε ότι είναι έξω από τον έλεγχο σας. Κάποιοι από εσάς θα αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή θα νιώσετε ότι έχετε φτάσει τα όρια σας και πρέπει επιτέλους να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Θα είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες ή να βρείτε μια συμβιβαστική λύση με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας και το πιθανότερο είναι να φτάσετε στα άκρα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή σας. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να περιορίσετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Στις 13/08 ο Ήλιος θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε καλά, να εστιαστείτε στον εαυτό σας και να βάλετε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε τις σχέσεις σας μέσα από μια διαφορετική σκοπιά και να αναθεωρήσετε σχετικά με έναν/μια πρώην ή με ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην αυτοβελτίωση σας και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος και η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, εξακολουθούν να ανακινούν παρελθοντικά ζητήματα καθώς και συναισθήματα που είναι θαμμένα βαθιά μέσα σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έναν ανεκπλήρωτο έρωτα ή μια παρελθοντική κατάσταση που εξακολουθεί να σας επηρεάζει και στο παρόν και σας δημιουργεί εσωτερικές αναταραχές. Θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι καλή στιγμή για να δράσετε ή για να πάρετε κομβικές αποφάσεις για ένα πρόσωπο ή για την πορεία μιας σχέσης. Ωστόσο, το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή από το δικό σας ζώδιο στις 10/08 σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την πολύ ευνοϊκή όψη για να χαλαρώσετε, να κάνετε όμορφες συζητήσεις, να ταξιδέψετε ή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08 σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με τα συναισθήματα σας και με το παρελθόν σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε κύκλους και να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε κρυφές σχέσεις ή μυστικές συναντήσεις, όμως μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία και δεν θα πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια ενώ δίνει ώθηση στην κοινωνική σας ζωή. Το τετράγωνο Ήλιου – Δία στις 07/08 σας καλεί να περάσετε καλά, να βγείτε έξω και να δείτε φίλους και παρέες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αρκεί βέβαια να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι και να μην  έχετε προσδοκίες που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Στις 09/08 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει απρόοπτα και εκπλήξεις που μπορεί να αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του, γεγονός που θα σας ξαφνιάσει και δεν θα ξέρετε πως να αντιδράσετε. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα σε μια παρέα ή να αποστασιοποιηθείτε από ένα άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται ψυχραιμία γιατί αν αντιδράσετε ακραία θα χάσετε το δίκιο σας. Το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 10/08 είναι μια ευκαιρία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08 φέρνει συμφιλίωση με ένα πρόσωπο αλλά και επαναξιολόγηση των φιλικών σας σχέσεων. Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει, όμως δεν θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που αποφάσισε τώρα να κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ανάλαφρη διάθεση για εσάς και φέρνει πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, επαφές και γνωριμίες με το τετράγωνο Ήλιου- Δία. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη τώρα και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε όποιο άτομο επιθυμείτε. Προσπαθήστε βέβαια να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν εντάσεις και απρόοπτα που θα σας κλονίσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε την επανάσταση σας και να κόψετε δεσμά ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει και δεν σας ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι βέβαια να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να είστε πιο διπλωματικοί εάν δεν θέλετε να πληγώσετε ένα πρόσωπο. Το θετικό τρίγωνο Ερμή – Δία στις 10/08 φέρνει στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή, σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντά σε φίλους ή να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα σας υποδέχεται με χαρά, αισιοδοξία και θετική διάθεση αφού την Δευτέρα 07/08 ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Θα νιώσετε την επιθυμία να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ταξιδέψετε ή να σχεδιάσετε την επόμενη εξόρμηση σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας και να πάρετε ρίσκα, αρκεί όμως να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και να μην οδηγηθείτε σε λάθος μονοπάτια παρασυρόμενοι από την υπεραισιοδοξία σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μπορεί να φέρει αναπάντεχες γνωριμίες σε ένα ταξίδι ή επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά αλλά μπορεί με κάποιο τρόπο να ανατρέψουν τα δεδομένα στη ζωή σας και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι και να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία. Στις 13/08 η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Σχέσεις που κάνετε τώρα μπορεί να είναι πιο χαλαρές και εφήμερες, αλλά θα σας βοηθήσουν να πάρετε απόσταση από τα προβλήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ερωτική και παθιασμένη διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς αφού το τετράγωνο Ήλιου – Δία στις 07/08 σας δίνει την ευκαιρία να επιδοθείτε σε απολαύσεις, αρκεί όμως να μην κάνετε επιπολαιότητες ή να μην επενδύσετε σε μια εφήμερη σχέση που δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει. Στις 09/08 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη τροπή στα ερωτικά σας. Κάποιοι μπορεί να εμπλακείτε σε μια παράνομη ιστορία η οποία όμως σας προσφέρει έξαψη και ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη ή να νιώσετε έλξη για ένα άτομο που απέχει πολύ από τα γούστα σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της ή είναι με κάποιο τρόπο τοξική για εσάς, τώρα θα νιώσετε ότι δε μπορείτε να συμβιβάζεστε άλλο. Προσοχή λίγο παραπάνω τις αντιδράσεις σας γιατί μπορεί εύκολα να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα εάν δεν συγκρατηθείτε. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι το τρίγωνο Ερμή – Δία που κορυφώνεται στις 10/08. Αυτή η όψη σας χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Καλείστε λοιπόν να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα, να ταξιδέψετε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη άνεση. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομης Αφροδίτης στις 13/08 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθετε συνδεδεμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε δεύτερες σκέψεις που σας εμποδίζουν να εμπιστευτείτε και να αφεθείτε σε μια κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εδώ και δύο εβδομάδες, είναι βέβαιο ότι η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και αρκετοί από εσάς βρίσκεστε μπροστά σε διλήμματα και προβληματισμούς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το τετράγωνο Ήλιου – Δία θα φέρει αρκετές ευκαιρίες, είτε για νέες γνωριμίες είτε για να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Στη συνέχεια όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μπορεί να φέρει συναισθηματική ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα σε μια σχέση ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ή από την άλλη πλευρά να νιώσετε εσείς την επιθυμία να σπάσετε δεσμά και να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει. Αν είστε αδέσμευτοι, η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στις 13/08 φέρνει νέες γνωριμίες και προσφέρεται για κοινωνικοποίηση, συναντήσεις και ερωτικά ραντεβού. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία, επομένως μη βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς, αγαπητοί Ιχθύες, βρίσκεστε σε μια αρκετά περίεργη φάση αφού από τη μία έχετε τον Κρόνο να σας πιέζει και να σας φέρνει αντιμέτωπους με απαιτήσεις και από την άλλη έχετε τον Άρη απέναντι σας να δημιουργεί εντάσεις και αναταραχές μέσα στις σχέσεις σας. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και αρκετοί από εσάς μπορεί να μην έχετε το κουράγιο και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 09/08 μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις σχετικά με ένα ζήτημα ή ακόμα και ξαφνικές συναντήσεις ή επαφές που θα σας αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας ή να έχετε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στον περίγυρο σας. Στις 10/08 το τρίγωνο Ερμή – Δία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς αφού σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές. Εάν θέλετε λοιπόν να στείλετε ένα μήνυμα ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν δεν είστε ήδη διακοπές, μπορεί με αυτή την όψη να σχεδιάσετε την επόμενη εξόρμηση σας ή να έχετε μια πρόταση εκδρομής από κάποιον/α.