Επαναστατική διάθεση και ανατροπές για 4 ζώδια την εβδομάδα 07/08/2023 – 13/08/2023

Επαναστατική διάθεση και ανατροπές για 4 ζώδια την εβδομάδα 07/08/2023 - 13/08/2023

Επαναστατική διάθεση και ανατροπές για 4 ζώδια την εβδομάδα 07/08/2023 – 13/08/2023

Πλούσια από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος η νέα εβδομάδα καθώς περιλαμβάνει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία τα ξημερώματα της Δευτέρας, το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου την Τρίτη, το δεύτερο τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 09/08/2023, το υπέροχο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 10/08/2023 που προσφέρεται για ταξίδια, εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες και τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 13/08/2023.

Οι όψεις του Ήλιου με τον Δία στις 07/08/2023 και του Ερμή με τον Δία στις 10/08/2023, θα μας επιτρέψουν να καλωσορίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον Αύγουστο. Είναι όψεις αρκετά τυχερές για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών, μελλοντικά πλάνα μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Την Τρίτη έχουμε το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου που μας υπενθυμίζει ότι η ευτυχία βρίσκεται στην απλότητα, στην επαφή με τη φύση και την πρακτική προσέγγιση των πραγμάτων. Ας μη δυσκολεύουμε τους εαυτούς μας με υπεραναλύσεις και σύνθετες σκέψεις. Στις 09/08/2023 η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει τις σχέσεις, τα οικονομικά, οτιδήποτε μας αρέσει και αγαπάμε, για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι (η πρώτη ήταν αρχές Ιουλίου)  έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό δημιουργώντας τάσεις για ρήξεις και εντάσεις στις σχέσεις αλλά και αβεβαιότητα και απρόβλεπτες εξελίξεις στα  οικονομικά. Θα ακολουθήσει και μια τρίτη φορά στο τέλος Σεπτεμβρίου. Με την όψη αυτή δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά τίποτε δεν εγγυάται τη μακροημέρευσή τους. Χαρείτε ό,τι προκύπτει αλλά χωρίς βαθιές συναισθηματικές επενδύσεις. Την Κυριακή, η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο στην ίδια μοίρα του Λέοντα σηματοδοτώντας το μέσο της ανάδρομης πορείας της που θα ολοκληρωθεί στις 03/09/2023. Αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην οικονομική διαχείριση μας καλεί να κάνουμε η σύνοδος αυτή αλλά χωρίς να βιαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον ακόμη.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτη προκλήσεις η εβδομάδα που  ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και κάποιες μέρες πραγματικά η αίσθηση που θα έχετε, θα είναι ότι τα έχουν βάλει όλοι μαζί σας, για τους δικούς τους λόγους που ίσως δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε.. Σκεφτείτε με ηρεμία και ψυχραιμία. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μην προτάσσετε τον εγωισμό σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη επιτακτικών αλλαγών και να ξεσπάτε τα νεύρα σας σε όσους δεν πρέπει.

Με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο σας την Τρίτη, βάλτε προτεραιότητες και δείτε ποιες είναι οι πιο πιεστικές προθεσμίες που έχετε, τι είναι σημαντικότερο και χρειάζεται να το τακτοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο οικογενειακό. Τι μπορεί να αναβάλλετε χωρίς να υπάρχουν σοβαρές συνέπειες. Αν πάτε να τα βάλετε όλα στο μυαλό σας ταυτόχρονα τα επίπεδα στρες θα αυξηθούν και οι αντιδράσεις σας θα αρχίσουν να είναι σπασμωδικές.

Η Τετάρτη  είναι μια μέρα που  χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο με το στενό οικογενειακό σας κύκλο όσο και στον επαγγελματικό σας κύκλο. Δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις ενδεχομένως και οι επιθέσεις που μπορεί να δεχτείτε. Βάλτε τα όρια σας αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους για να μην διαρραγούν πολύτιμες σχέσεις με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Με την όψη αυτή μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μάλιστα κάπως απρόοπτα. Η επιθυμία σας θα είναι να τα κάνετε όλα διαφορετικά και δεν θα έχετε ιδιαίτερη ανοχή σε πράγματα που σας κάνουν να βαριέστε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στην υγεία αυτές τις μέρες. Η 10η Αυγούστου, με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα και μπορείτε να επωφεληθείτε από κλείσιμο συμφωνιών, θετικές διαπραγματεύσεις, ταξίδια, έναρξη διακοπών. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 13/08 μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις αλλαγών σε θέματα που αφορούν είτε την οικογένεια είτε ακόμη και τον χώρο του σπιτιού.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο αλλά η πίεση είναι διαρκώς αυξανόμενη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα που η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σας, συναντά για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου, ήτοι την Τετάρτη 09/08. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της εβδομάδας για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις πιο απαιτητικές και πρακτικές υποχρεώσεις σας και μην αναβάλλετε για την Τετάρτη σημαντικά πράγματα καθώς το κλίμα θα είναι ασταθές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην γκρεμίσετε ό,τι μπορεί να είχατε χτίσει τόσο σε μια προσωπική σχέση ερωτική ή φιλική, σε μια επαγγελματική συνεργασία ή σε κάποιο άλλο στόχο που μπορεί να είχατε ακόμη και στα οικονομικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Πριν λοιπόν συμπεριφερθείτε σαν οργισμένος έφηβος που τα βάζει με όλους και όλα κοιτάξτε πως θα αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίσει ο εγωισμός σας αγαπητά μου Λιοντάρια. Πολλές φορές με αυτή την όψη μπορεί να βγαίνουν απρόοπτα για τα οποία πρέπει να επιληφθείτε και ίσως υπάρχει μια αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 10/08, μπορεί να δείξει μια προαγωγή ή μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία στα επαγγελματικά με θετικό οικονομικό πρόσημο για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Θετική όψη για τα οικονομικά αλλά και για τα θέματα της υγείας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 13/08 δεν είναι μια όψη για δράση. Αντιθέτως σας καλεί να χαλαρώσετε, να κάνετε διακοπές, να χαρείτε την καθημερινότητα σας χωρίς να βιάζεστε ή να πιέζεστε. Είναι μια όψη αναθεωρήσεων από τις σχέσεις μέχρι την αξιοποίηση της καριέρας και των οικονομικών σας. Δεν είναι απίθανο να κάνετε συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν από το φθινόπωρο να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί πίσω από το «ψύχραιμο» παρουσιαστικό σας, κρύβετε μια καρδιά πιο ευαίσθητη κι από του πιο εύθραυστου Καρκίνου και μια διαίσθηση πιο ισχυρή κι από του πιο διορατικού Ιχθύ! Παρόλα αυτά ακριβώς επειδή εκπροσωπείτε ένα σταθερό ζώδιο του νερού οι αντιλήψεις σας είναι εντελώς υποκειμενικές, επηρεασμένες σχεδόν πάντα από τη συναισθηματική σας κατάσταση και μπορεί να επιμένετε σε μια λάθος επιλογή ή απόφαση όσο κι αν οι γύρω σας βλέπουν πόσο καταστρεπτική μπορεί να είναι για σας. Ιδιαίτερα από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη τόσο με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο όσο και με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει μια ρήξη ή  ένταση είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως ήρθε η στιγμή να επανεκτιμήσετε καταστάσεις σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, να δείτε πως θα διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους και πως θα παίρνετε φυσικά περισσότερη ικανοποίηση. Με κάποιο τρόπο νιώθετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από κάτι που σας καταπιέζει αφόρητα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη εκεί  που  νιώθατε καταπίεση, απογοήτευση ή και στενοχώρια μπορεί να έρθουν ξεσπάσματα, να μην έχετε υπομονή προκειμένου να συζητήσετε με το σύντροφο σας ή ένα συνεργάτη και ξαφνικά η οποιαδήποτε σχέση να γίνει πυροτέχνημα. Αν δεν θέλετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο προσπαθήστε να αφήσετε να περάσουν κάποιες μέρες και να επανέλθετε αργότερα. Από την άλλη αυτή η όψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις διαφορές που έχετε με κάποιους τις οποίες δεν μπορείτε να παραβλέψετε και να τις κάνετε στην άκρη. Στις 10/08 έχουμε μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία εξαιρετική για ταξίδια, διακοπές, συναντήσεις και επαφές.  Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 13/08 σας καλεί να σκεφτείτε βαθιά πάνω σε θέματα της καριέρας σας και να δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε από το φθινόπωρο προκειμένου να παίρνετε περισσότερη ικανοποίηση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση καθώς σχηματίζεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στις 08/08 ενώ την επόμενη μέρα ολοκληρώνεται για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η όψη αυτή επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου και  μπορεί να δείξει μια έξοδο πιθανώς και κάπως παράτολμη από την πλευρά σας είτε από μια σχέση είτε από μια συνεργασία. Ενδεχομένως να έχετε πιο επαναστατική διάθεση και να μη σηκώνετε «μύγα» στο σπαθί σας ακόμη και μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ακόμη κι αν όλα φαίνονται σταθερά αυτή τη στιγμή στις σχέσεις σας, μην υποτιμάτε αυτή την όψη που μπορεί να ανατρέψει την ησυχία και να σας βάλει σε περιπέτειες. Επειδή η ανάμιξη του Ουρανού μπορεί να δείχνει συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα μπορεί αυτές τις μέρες με μια μικρή αφορμή από κάποιο άτομο πχ από το οικογενειακό περιβάλλον ή κι από το σύντροφο ή ένα συνεργάτη να εξαγριωθείτε και να ξεσπάσετε. Προσπαθήστε όμως να αυτοκυριαρχηθείτε και να μην το κάνετε άτσαλα με κίνδυνο να επέλθει μια ρήξη. Πάρτε τον χρόνο και τον χώρο σας σκεφτείτε περισσότερο μόνες-οι σας και επανέλθετε σε κάτι που μπορεί να το βιώνετε μέσα σας δύσκολα με τη σωστή προσέγγιση.

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θετική όψη του Ερμή με τον Δία στις 10/08 και να αποκομίσετε κέρδος. Πιθανώς να υπάρχει και μια θετική εξέλιξη σε σχέση με κάποιο ακίνητο. Αν σκεφτόσασταν μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας δείτε το σοβαρά το θέμα γιατί μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 13/08 είναι ιδανική για να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσέξτε όμως τις νέες γνωριμίες. Ενθουσιαστείτε, ζήστε το, χωρίς όμως να επενδύετε σε βαθύτερο επίπεδο. Μπορεί να νομίζετε ότι βλέπετε καθαρά αλλά στην πραγματικότητα μπορεί το πάθος να θολώνει την όραση σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αργά και χωρίς βιασύνες.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.