Τα 4 ζώδια που μπορεί να δημιουργούν διαρκώς κόντρες στο ταίρι τους όταν βαρεθούν (με την ελπίδα να τους χωρίσει εκείνο πρώτο)

Τα 4 ζώδια που μπορεί να δημιουργούν διαρκώς κόντρες στο ταίρι τους όταν βαρεθούν (με την ελπίδα να τους χωρίσει εκείνο πρώτο)

Τα 4 ζώδια που μπορεί να δημιουργούν διαρκώς κόντρες στο ταίρι τους όταν βαρεθούν (με την ελπίδα να τους χωρίσει εκείνο πρώτο)

Οι περισσότερες σχέσεις που έρχονται σε σημείο καμπής με κάποιες εξηγήσεις χωρίζουν οι δρόμοι τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν ακολουθούν την υπεύθυνη και ώριμη αυτή διαδικασία. Οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετικοί, καθώς διχάζονται από ανασφάλειες, έχουν ενοχές, λυπούνται και δεν είναι σίγουροι για τις αποφάσεις τους. Έτσι αφήνουν τη σχέση να ξεθωριάζει σιγά σιγά, άλλοι εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις και κάποιοι ακολουθούν πιο παθητικο-επιθετικούς τρόπους απομάκρυνσης.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να προτιμήσουν να πάνε κόντρα στους συντρόφους τους για να αποφύγουν να ζητήσουν πρώτοι τον χωρισμό

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν μπορούν εύκολα να πάρουν αποφάσεις. Πάντα αμφιταλαντεύονται λίγο ή πολύ για το τι θα κάνουν και αυτό είναι η ρίζα του κακού και σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι τους έχουν συναναστραφεί σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Επίσης γνωρίζουν καλά ότι τείνουν να αποφεύγουν τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις και προτιμούν να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για κάτι με πλάγιο τρόπο. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θυμώνουν και δε γίνονται επιθετικοί. Στις διαφωνίες, τα μισόλογά τους κόβουν σαν ξυράφι. Πιστό στη συντροφική φύση του, αυτό το ζώδιο του αέρα φοβάται επίσης ότι θα πληγώσει τα συναισθήματα του άλλου ξεκινώντας έναν χωρισμό, χωρίς να σκεφτεί ότι αυτή η απροσδιόριστη ψυχρότητα βασανίζει περισσότερο από μια καθαρή εξήγηση. Έτσι, κάποιοι Ζυγοί εκνευρίζουν και αγνοούν εσκεμμένα το ταίρι τους μέχρι να αγανακτήσει και να φύγει μόνο του.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες έχουν συνήθως εγκάρδια και δοτική φύση, αλλά παράλληλα είναι ηγεμονικοί και γι’ αυτό κάποιες φορές γίνονται αυταρχικοί στις προσωπικές τους σχέσεις. Είναι συχνό φαινόμενο να θεωρούν ότι έχουν το αλάνθαστο και να βρυχώνται σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τις απόψεις τους ή τους ίδιους. Αυτό είναι μια έκφραση της μαχητικότητας τους και συχνά οι άλλοι το καταλαβαίνουν και δεν τους παρεξηγούν. Παρόλο που αν τους γνωρίζει κάποιος καλά μπορεί όλο αυτό να φαίνεται ακόμη και διασκεδαστικό, υπάρχουν φορές που αναζητούν ενεργά και ψάχνουν ευκαιρίες για να διαφωνήσουν ή να ξεκινήσουν έναν καβγά για το τίποτα. Αυτό ακριβώς κάνουν ορισμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου όταν σκέφτονται τον χωρισμό. Η δυσαρέσκεια τους χρωματίζει τον σύντροφο με μελανά χρώματα και νευριάζουν εύκολα μαζί του χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Από την άλλη, ως σταθερό ζώδιο, δυσκολεύονται να τερματίσουν τη σχέση τους γιατί αυτό τους δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις. Έτσι, υποσυνείδητα ή με πρόθεση, οδηγούν με τη συμπεριφορά τους τον εραστή τους να τερματίσει εκείνος πρώτος τη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν βρίσκονται σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν μια ξεκάθαρη συζήτηση με τους συντρόφους τους και μιλώντας για το πώς αισθάνονται ζητούν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Θεωρούν ότι η ειλικρίνεια είναι κάτι που οφείλουν σε κάποιον που έφερε αγάπη στη ζωή τους. Αλλά κάποιοι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου νιώθουν τρόμο για τέτοιες συζητήσεις. Οι Ταύροι δένονται πολύ με τους ανθρώπους ακόμη και με τις συνήθειες τους και οι μεγάλες αλλαγές τους τρομάζουν. Η σταθερότητα και οι ανασφάλειες που τους συνοδεύουν, κάνουν δύσκολο να πάρουν τέτοιες αποφάσεις. Αυτό το ζώδιο της γης είναι πιο πιθανό να αναπτύξει τη συνήθεια να ψάχνει αιτίες για καβγά και να αναγκάζει έτσι τον σύντροφό του να βρίσκεται σε μόνιμη άμυνα. Η διαρκής κόντρα και η κακοδιάθετη συμπεριφορά, έχουν ως αποτέλεσμα την εθελουσία έξοδο του συντρόφου, κάτι που απαλύνει τις εσωτερικές αμφιβολίες και τις ενοχές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ελκυστικά και τρυφερά πλάσματα που αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς ζωής με τους ανθρώπους τους, που δεν είναι καθόλου εύκολο να κόψουν. Σαν ευαίσθητοι εκπρόσωποι του στοιχείου του νερού έχουν άπειρα συναισθήματα, πολλές ανασφάλειες και συνεχείς εναλλαγές διαθέσεων. Πολλές φορές αγαπούν, αλλά ταυτόχρονα σπρώχνουν και μακριά το αντικείμενο του πόθου τους. Άλλες φορές βιάζονται να ερωτευτούν χωρίς να σκεφτούν πολλά και άλλες εξιδανικεύουν τόσο τον έρωτα που κανείς δεν χωράει σε αυτήν την τέλεια εικόνα. Σε αυτό το περίεργο και εύφλεκτο κράμα της ερωτικής τους ζωής, πολλά μπορεί να συμβούν και να αλλάξουν γνώμη για τον σύντροφο τους. Όμως επειδή ίσως αντιλαμβάνονται τις αντικρουόμενες δυνάμεις μέσα τους, κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούν εύκολα να είναι ευθείς και να ζητήσουν χωρισμό. Γι’ αυτό ακολουθούν μια πιο επιθετική συμπεριφορά που ψυχαναγκάζει τον σύντροφο σε αποχώρηση, χωρίς να τους αναγκάσει να ξεστομίσουν τον πικρό πρόλογο του χωρισμού.