Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/12/2022 – 11/12/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/12/2022 – 11/12/2022

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα θα βαρύνει αρκετά και θα έρθουμε αντιμέτωποι με απαιτητικές καταστάσεις, αφού από τη μία πλευρά έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και από την άλλη ο Ερμής και η Αφροδίτη θα εγκαταλείψουν το αισιόδοξο και ανάλαφρο ζώδιο του Τοξότη και θα κάνουν την είσοδο τους στον αυστηρό Αιγόκερω. Συγκεκριμένα, ο Ερμής εισέρχεται από τις 07/12/2022 στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, αφού στο τέλος του μήνα θα γυρίσει και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Mε τον Ερμή σε αυτή τη θέση θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και σοβαρότητα. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας, θα αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας και θα αποφύγουμε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις. Στις 08/12/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο θα έχει μεγάλη δυναμική μιας και θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Oι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και τα δράματα μέσα στις σχέσεις δεν θα λείψουν, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να μην έρθουμε σε ρήξη με το ταίρι μας. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση και ίσως να μην ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε, τι αποφάσεις να πάρουμε και τι κινήσεις να κάνουμε. Από τη μια λοιπόν θα νιώθουμε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, και από την άλλη θα μας κατακλύσουν οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες. Όλα είναι ρευστά τώρα και είναι δύσκολο να διακρίνετε τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Το τρίγωνο με τον Κρόνο μας λέει ότι ίσως θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκράτηση μας και να μην ενδώσουμε σε ακραία συναισθήματα και αντιδράσεις. Αν μια σχέση έχει γερές βάσεις θα επιβιώσει και θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά από αυτό, αλλά αν βρίσκεστε σε μια τοξική κατάσταση, τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις που θα σας ταρακουνήσουν και θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Στις 09/12/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη η οποία θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς μας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές στην εκδήλωση του συναισθήματος μας. Από τις 10/12/2022 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει για ολόκληρο τον μήνα. Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα έχουμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση στα ζητήματα του έρωτα και δεν θα παρασυρθούμε εύκολα από τον αυθορμητισμό και την έξαψη της στιγμής. Μας ελκύουν οι σύντροφοι που είναι ώριμοι και προσγειωμένοι και δεν αποκλείεται να γεννηθούν έρωτες με διαφορά ηλικίας ή να μπούμε σε σχέσεις με άτομα που μας μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

ΚΡΙΟΣ

H τελευταία Πανσέληνος του έτους, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 8/12, σας βρίσκει σε μια φάση έντονης ανησυχίας και υπερδιέγερσης. Από τη μια πλευρά, έχετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις με τους άλλους. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην ξέρετε ποια άτομα να εμπιστευτείτε και σε ποιους αξίζει να ανοιχτείτε. Αυτές τις ημέρες θα είστε τόσο πολυάσχολοι που μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Παρόλο που σας αρέσει η κίνηση και η δραστηριότητα και δεν είστε άτομα της αδράνειας, τώρα μπορεί να φτάσετε στα όρια σας, αφού θα έχετε εξαντληθεί κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Όλη αυτή η ένταση μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στις σχέσεις σας, καθώς μπορεί να ξεσπάσετε αναίτια στους άλλους ή να ειπωθούν σκληρές κουβέντες που κρατούσατε τόσο καιρό μέσα σας. Μιας και σε όλο αυτό εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας, καλείστε να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε λόγια και υποσχέσεις. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε και εσείς όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν το στοιχείο της εξαπάτησης, επομένως αν μέσα σε αυτές τις ημέρες κάνετε μια νέα γνωριμία ή έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, δώστε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις και μην κρίνετε από την εικόνα που προσπαθούν να σας προβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι γνωρίζουμε ότι είστε άτομα της συνήθειας και αγαπάτε τη σταθερότητα και τη ρουτίνα. Ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 7/12 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Οι επόμενες ημέρες λοιπόν προσφέρονται για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στην ζωή σας. Εκτός όμως από τον Ερμή, από τις 10/12 θα εισέλθει και ο δικός σας κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε αυτό το ζώδιο. Aν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα σε αυτή και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να σπάσετε δεσμά που σας περιορίζουν. Αν θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας, θα είναι προτιμότερο να βάλετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και όχι να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας ή να κάνετε πράγματα που θα τον/ην πληγώσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό τον μήνα να ερωτευτείτε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, κάποιον/α που βρίσκεται στο εξωτερικό ή ένα πρόσωπο που μπορεί να διαφέρει με κάποιο τρόπο από εσάς, αλλά θα σας διδάξει πολλά και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔYMOI

O κυβερνήτης σας, ο Ερμής, αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα και από τις 7/12 μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον και να αγγίξετε θέματα που προηγουμένως διστάζατε. Στις 8/12 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας θα μπουν στο μικροσκόπιο. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από ένταση και οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες. Η παραμικρή κουβέντα μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να βγάλετε προς τα έξω όλα όσα καταπιέζατε ή να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, οι οποίες όμως τελικά μπορεί να μην σας οδηγήσουν εκεί που θέλατε. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε βέβαια να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Από τις 10/12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία θα αυξήσει τη λίμπιντο και την ερωτική επιθυμία και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να γνωρίσετε πιο ουσιαστικά το άτομο που έχετε δίπλα σας. Τα συναισθήματα τώρα θα είναι έντονα και παθιασμένα, όμως μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα πυροδοτήσουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες σιγά – σιγά μετακινούνται στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής από τις 7/12 θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού θα είστε πρόθυμοι να αφήσετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια αρκετά κοινωνική φάση για τα δικά σας δεδομένα και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στις 8/12 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια αποκάλυψη που θα σας αναστατώσει ή να σας φέρει αντιμέτωπους με απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας με λογική και ψυχραιμία, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσετε στο λάθος άτομο ή με απότομο τρόπο. Από τις 10/12 η Αφροδίτη περνάει και αυτή με τη σειρά της στο ζώδιο του Αιγόκερου και για τον επόμενο μήνα θα σας χαρίσει γοητεία, διπλωματία και χάρη. Θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ραντεβού, συναντήσεις και γνωριμίες ευνοούνται, επομένως βγείτε από το καβούκι σας και αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και νέες επαφές.

ΛΕΩΝ

Η εκρηκτική Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 8/12 στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει ως επίκεντρο τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως λοιπόν αυτές τις ημέρες να κοντραριστείτε με τον σύντροφο ή με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο με το οποίο επικοινωνούσατε μέσα από το διαδίκτυο δεν είναι αυτό που σας παρουσίαζε ή με κάποιο τρόπο προσπαθούσε να σας σαμποτάρει. Γενικώς, οι ημέρες αυτές κρύβουν μεγάλη αναταραχή και σύγχυση, επομένως είναι σημαντικό να πάρετε μια ανάσα και να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Αν διαπιστώσετε ότι τελικά μια παρέα ή ένα δίκτυο ατόμων δεν σας κάνει, τότε απομακρυνθείτε χωρίς να δημιουργήσετε δράματα. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα βελτιώσει λίγο το κλίμα, αφού πρόκειται για μια άκρως ερωτική και παθιασμένη όψη. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για καυτά ραντεβού και ερωτικές εξομολογήσεις, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε και αναζητήστε τρόπους για να επαναφέρετε το πάθος και τον ερωτισμό μεταξύ σας. Αυτή η όψη βέβαια συνδέεται και με υπερβολές (που ως λιοντάρια τις αγαπάτε), επομένως προσπαθήστε να κρατάτε τα πόδια σας στη γη και μην παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματα σας και τη δοτικότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περνάει στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 7/12 και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για φλερτ, διασκέδαση και νέες γνωριμίες που θα σας προσφέρουν πάθος, ένταση και ενθουσιασμό. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αφήστε λοιπόν τα προβλήματα και τα πιο σοβαρά ζητήματα στην άκρη και προτιμήστε να χαλαρώσετε. Προσέξτε ωστόσο να μη χάσετε το μέτρο και γίνετε υπερβολικοί στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις και μην αφεθείτε άνευ όρων σε καταστάσεις που είναι επιφανειακές και εφήμερες, οι οποίες δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό. Από τις 10/12 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία είναι άκρως θετική για εσάς, αφού θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και τον ερωτισμό σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα αναζωπυρώσει τη σχέση σας και θα νιώσετε επιθυμητοί από το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες καταστάσεις, να ερωτευτείτε και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα βγάλουν προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανήτες σιγά – σιγά μετατοπίζονται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και το ενδιαφέρον σας για το επόμενο διάστημα θα στραφεί στο σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 7/12 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με άτομα της οικογένειας σας και να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να σας κατακλύσουν αναμνήσεις ή να επιδιώξετε μια κουβέντα ή ακόμα και μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη η οποία θα βελτιώσει την επικοινωνία σας με τους άλλους και δεν αποκλείεται να κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις ή γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Είναι επίσης μια ευκαιρία να κανονίσετε μια εκδρομή και να προσπαθήσετε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Από τις 10/12 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει κι αυτή με τη σειρά της στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα δημιουργήσει ένα πιο ήρεμο και αρμονικό κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είστε άλλωστε το ζώδιο εκείνο που αντιπαθεί τις εντάσεις και τους καβγάδες και γι’ αυτό προσπαθείτε με κάθε τρόπο να συμφιλιωθείτε αναίμακτα με τους άλλους. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να έρθετε πιο κοντά με τα συναισθήματα σας, αλλά και για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να εκφράσετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και μη διστάσετε να δείξετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και από τις 7/12 εισέρχεται στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Το πρόγραμμα σας αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι γεμάτο με ραντεβού, συναντήσεις και μετακινήσεις. Αν και είστε από τα πιο εσωστρεφή και μυστικοπαθή ζώδια, τώρα με τον Ερμή σε αυτή τη θέση θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Από τις 10/12 θα εισέλθει και η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία θα σας χαρίσει περισσότερη διπλωματία, ευγένεια και τακτ και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τους άλλους με τα λεγόμενα σας και τον τρόπο σκέψεις σας. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφωνίες σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μπείτε στη θέση του άλλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 8/12 στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να σας φέρνει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις ή σημαντικές συνειδητοποιήσεις, οι οποίες θα ταράξουν τις ισορροπίες μέσα στον γάμο σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση που σας ταλαιπωρεί, τώρα μπορεί να προκύψουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το κλίμα θα είναι αρκετά φορτισμένο και θα νιώσετε ότι οι ανάγκες σας συγκρούονται με τις επιθυμίες του άλλου. Δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εκρήξεις θυμού και έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα από τον σύντροφο σας ή εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή να δράσετε παρορμητικά, γιατί η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη και μπορεί τα πράγματα να μην καταλήξουν όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα βελτιώσει λίγο το κλίμα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας φτιάξει την ψυχολογία και θα αναπτερώσει το ηθικό σας, αρκεί να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να μην επιτρέψετε στο παρελθόν και τις αναμνήσεις να σας σαμποτάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπαίνουμε σιγά – σιγά στη δική σας σεζόν, αφού σε λίγο καιρό ξεκινάνε τα γενέθλια σας και οι πλανήτες αρχίζουν να μετακινούνται στο δικό σας ζώδιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής από τις 7/12 στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε στους άλλους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με περισσότερη λογική και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απομάκρυναν από το ταίρι σας ή από αγαπημένους σας ανθρώπους. Τολμήστε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκφράσετε όλα όσα σας είχαν ενοχλήσει και δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας παρουσιάσουν τη δική τους οπτική. Από τις 10/12 θα εισέλθει και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας χαρίσει ομορφιά και γοητεία και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε όποιον/α έχετε στο μυαλό σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα λάβετε κοπλιμέντα και θα πάρετε την επιβεβαίωση από το πρόσωπο που θέλατε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το κλίμα τώρα θα είναι πολύ πιο χαλαρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα και από τις 7/12 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δηλαδή στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Από τώρα και για το επόμενο διάστημα λοιπόν μπορεί να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς και να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να εξετάσετε ξανά κάποιες αποφάσεις που πήρατε και να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια σχέση. Είναι επίσης πιθανό γύρω από αυτές τις ημέρες να αποκαλυφθούν μυστικά που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Στις 8/12 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι εκρηκτική και δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα δυσκολευτείτε να υποχωρήσετε και να κάνετε συμβιβασμούς εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα έχει πάθος και θα σας πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια και σύγχυση. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αυτές τις ημέρες και μην βιαστείτε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα για ένα πρόσωπο ή να κάνετε κινήσεις πάνω στην παρόρμηση της στιγμής. Από τις 10/12 με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις και επαφές ή να θέλετε για κάποιο λόγο να κρατήσετε τη σχέση σας κρυφή. Επιπλέον, θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και πιο ευάλωτοι, κάτι το οποίο δεν είναι αρνητικό, αρκεί να θέσετε τα όρια σας και να μην επιτρέψετε στους άλλους να το εκλάβουν ως αδυναμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να περνάει από τις 7/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να εμπλακείτε σε παρέες και ομάδες μέσα από τις οποίες θα κάνετε καινούριες γνωριμίες με άτομα που συμμερίζονται τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σας. Στις 8/12 η δυναμική Πανσέληνος στους Δίδυμους θα διαταράξει το κλίμα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλείστε αυτές τις ημέρες να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις του σπιτιού και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Τα συναισθήματα αυτές τις ημέρες θα σας κατακλύσουν και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσετε στους άλλους ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει όμως να έχετε στο μυαλό σας ότι τα πράγματα τώρα δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να υπάρχουν δεδομένα που δε γνωρίζετε προς το παρόν. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και δώστε χώρο, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. Από τις 10/12 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει κοντά σας φίλους και ανθρώπους οι οποίοι θα είναι εκεί να υποστηρίξουν τα όνειρα και τα σχέδια σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα σας έλκουν τα άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορείτε μαζί τους να συζητήσετε τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ένα ερωτικό ειδύλλιο.