Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12/2022 θα κάνει δύσκολη την εβδομάδα σε 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12/2022 θα κάνει δύσκολη την εβδομάδα σε 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12/2022 θα κάνει δύσκολη την εβδομάδα σε 4 ζώδια

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς έρχεται με άγριες διαθέσεις, νεύρα και θυμό. Είναι ένα εκρηκτικό φεγγάρι που ίσως μας φέρει στα όρια μας και ενδεχομένως να πούμε ή να ακούσουμε λόγια σκληρά, που όμως θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό.

Η παγωμένη Πανσέληνος ή Πανσέληνος της μεγάλης νύχτας, όπως είθισται να ονομάζεται συμβολικά το φεγγάρι του Δεκεμβρίου (λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του γεγονότος ότι σε αυτόν τον μήνα έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους) ολοκληρώνεται την Πέμπτη 08/12/2022 στις 06:13 το πρωί. Πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 2 λεπτά του άξονα Διδύμων-Τοξότη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη, και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Πάντα μια Πανσέληνος δείχνει ένα σημείο καμπής ή ολοκλήρωσης κάποιων κύκλων και μας δίνει την ευκαιρία να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε πλέον δεν μας εξυπηρετεί και είναι βλαπτικό και τοξικό στη ζωή μας. Το ζώδιο των Διδύμων που φιλοξενεί την Πανσέληνο είναι αυθόρμητο και κυκλοθυμικό και συνδέεται με την επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα στενά συγγενικά μας πρόσωπα, τους γείτονες, τους συνεργάτες, και ό,τι σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη μάθηση, αλλά και τη νεολαία. Η υπερπληροφόρηση, η φλυαρία, το κουτσομπολιό, τα επιφανειακά φλερτ, το χάσιμο χρόνου και ενέργειας χωρίς ιδιαίτερο σκοπό, μπορεί να οδηγήσουν σε χαοτικές καταστάσεις αν τα αφήσουμε να μας παρασύρουν. Και επειδή με αυτό το φεγγάρι θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε και να βγάλουμε προς τα έξω όσα σκεφτόμασταν και καταπιέζαμε, μπορεί να πούμε αλήθειες που πονάνε και μάλιστα με πολύ επιθετικό και προκλητικό τρόπο, καθώς η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον πολεμοχαρή Άρη που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Με αυτό το φεγγάρι κανείς δεν θα έχει ανοχή και υπομονή, ούτε την όρεξη να παίξει άμυνα… και οι λεκτικές επιθέσεις, οι βίαιες αντιδράσεις και τα τελεσίγραφα θα δίνουν και θα παίρνουν. Θα είναι εύκολο να εκνευριστούμε και να ξεσπάσουμε είτε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε στον δρόμο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αγνώστους και η διάθεση μας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι οικογενειακές διαφωνίες και οι καβγάδες θα είναι συνεχείς και δεν θα ξέρουμε αν θα πρέπει να αντιδράσουμε με βάση τη λογική ή το συναίσθημα.

Βέβαια το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δίνει σταθερότητα στα βήματα και τα σχέδια μας, αλλά το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και τελικά να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα τις μετανιώσουμε μετά. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις βιαστικές αποφάσεις και να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Με αυτή τη «θυμωμένη» Πανσέληνο μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα, πολιτικές εξελίξεις, αποκαλύψεις σκανδάλων, αλλά και πολεμικές συρράξεις ή κοινωνικές αντιδράσεις.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο στους Διδύμους

Η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και ο Ήλιος σε αντίθεση και η ενέργεια θα είναι φιλοπολεμική. Από τη μία μπορεί να είμαστε πιο ενθουσιώδεις, παθιασμένοι και διεκδικητικοί, αλλά από την άλλη ίσως να πέσουμε σε λάθη λόγω βιασύνης και συναισθηματικής εμπλοκής. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού όλοι θα είναι ξεροκέφαλοι, φορτισμένοι και κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, μπορεί να γίνουμε πιο σπάταλοι, πιεστικοί, αλλά και να ξεσπάμε πιο εύκολα στους άλλους τον θυμό μας. Τα νεύρα και τα παράπονα θα βασιλεύουν, όπως και η τάση για κουτσομπολιό. Γενικά θα είμαστε πιο παθιασμένοι με ό,τι ασχολούμαστε και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τη δική μας άποψη και το δικό μας θέλω. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στις οικογενειακές μας σχέσεις και κανείς δεν θα κάνει ένα βήμα πίσω, οπότε οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες. Μπορεί να υπάρχουν σεξουαλικές επιθέσεις και βίαιες αντιδράσεις, καθώς θα χαθεί ο αυτοέλεγχος.

Η Πανσέληνος σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, που θα μας δώσει μια αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος, αλλά και το θάρρος να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας. Μέσα σε όλη αυτή την έκρυθμη κατάσταση ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν είναι σαν «μαθήματα» που έπρεπε να πάρουμε για να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε καλύτερες βάσεις και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Μέσα σε όλη τη σύγχυση και τη συναισθηματική φόρτιση που θα επικρατεί, ίσως αυτό το τρίγωνο να λειτουργήσει σταθεροποιητικά και να δώσει μια ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή η όψη έχει εντελώς διαφορετική ενέργεια από την προηγούμενη και μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο και μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τις εμπειρίες μας, τις αντιλήψεις μας, να ανοίξουμε τον ορίζοντα μας και να δεχτούμε τη διαφορετικότητα. Επίσης, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη.

Η Πανσέληνος σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα και μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, υπέρμετρη ευαισθησία, ατονία, αλλά και τάση για εξιδανίκευση. Η φαντασία υπερτονίζεται με αυτή την όψη και αν δεν βρει ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό κανάλι για να εκφραστεί, μπορεί να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχουμε για πράγματα και πρόσωπα και να χάσουμε την επαφή με τη λογική και την πραγματικότητα. Ακόμη, δυναμώνει τις τάσεις φυγής μας. Και μπορεί να είναι μια υπέροχη όψη για να χαθούμε στον ιδανικό μας κόσμο, αλλά όχι η κατάλληλη όψη για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας, διότι οι ευσεβείς μας πόθοι μπορεί να μας κάνουν να πιστέψουμε ή και να πούμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 2 λεπτά των Διδύμων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τις 14 έως στις 18 μοίρες των ζωδίων αυτών. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και τις μοίρες, συμβουλευτείτε τον αστρολογικό σας χάρτη πατώντας εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Πανσελήνου σε αυτά τα 4 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου που είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας και οι πιέσεις που δέχεστε μπορεί να σας κάνουν πιο ευάλωτους συναισθηματικά και ψυχολογικά. Θα είστε σαν μια χύτρα που βράζει αλλά δεν έχει βαλβίδα ασφαλείας και ίσως κινδυνεύτε να εκραγείτε. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα. Θα ξεψαχνίσετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας και θα αναρωτιέστε αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, την εμφάνισή σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το θέμα είναι όμως πως όσο περισσότερο θα σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε και θα πιέζεστε, διότι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, του ονείρου και της ψευδαίσθησης, σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο και δεν σας αφήνει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα. Έτσι, από τη μία μπορεί κάτι να σας ενοχλεί, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να το προσδιορίσετε, να το περιγράψετε και να το εκφράσετε και θα στρεσαριστείτε πολύ. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα, διαφωνίες και εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ή να σας πιάσουν τάσεις φυγής και ματαίωση. Όμως το θέμα δεν να έρθετε σε ρήξεις και να χαλάσετε την ψυχολογία σας. Πρέπει να σκεφτείτε με ψυχραιμία τι θέλετε εσείς, να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να πορευτείτε με άξονα εσάς και όχι να ευχαριστείτε τους άλλους. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, δεν χρειάζεται να πιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Προσδιορίστε ποιοι από τους ανθρώπους που σχετίζεστε είναι σύμμαχοι σας, ποιοι σας κρατούν πίσω, και χαράξτε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στα δικά σας όνειρα και όχι να εξυπηρετείτε τα όνειρα των άλλων. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από σχέσεις που σας βαραίνουν και να αναγνωρίσετε τους εχθρούς σας ή τους ανθρώπους που σαμποτάρουν την ευτυχία σας με χειρισμούς και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Αξιοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και αναρωτηθείτε αν αυτές πληρούνται. Επαναξιολογήστε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας, την εικόνα που παρουσιάζετε και τα όρια σας. Όμως, πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες πατώντας εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Από τη μία έχετε την αγωνία σας για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας που σας πιέζουν και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε σε δύο αντίθετες πλευρές και ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια. Όλη αυτή η κατάσταση σας δημιουργεί έντονο στρες, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και σας πιάνει απογοήτευση. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας και τη συμπεριφορά σας όχι μόνο προς τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και στους ανωτέρους και στους προϊσταμένους σας. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει μια πρόταση ή μια ευκαιρία, αλλά πριν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν. Βλέπετε το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο. Μπορεί, για παράδειγμα, να προκύπτει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να σας εντυπωσιάσουν και εσείς να πιστέψετε ότι επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι κόποι και να μην δώσετε σημασία στα ψιλά γράμματα και τελικά να κάνετε λάθος επιλογή. Ή μπορεί να σας πουν ψέματα και να σας επηρεάζουν, ή εσείς να τα βλέπετε όλα υπερβολικά και να απογοητεύεστε, με αποτέλεσμα να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να εκτεθείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο στην καριέρα σας όσο και στις οικογενειακές σας σχέσεις ή σε κάτι που αφορά το σπίτι ως ακίνητο. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε και μια χωροταξική αλλαγή. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν, κερδίστε χρόνο και αφήστε να περάσει αυτή η τόσο πιεστική περίοδος.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες πατώντας εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τους Διδύμους, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή κάποιες συνειδητοποιήσεις για τα άτομα του στενού περιβάλλοντος σας και να αναρωτηθείτε αν τελικά λαμβάνετε από τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας αυτό που θέλετε. Ή μπορεί κάποια αποκάλυψη να πυροδοτήσει μια κατάσταση και να σας φέρει προ τετελεσμένων αποφάσεων και εσείς να κληθείτε προσαρμοστείτε σε αυτές και να πιεστείτε πολύ. Η Πανσέληνος θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα φέρει ξεκαθαρίσματα. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Βέβαια επειδή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον φιλοπόλεμο Άρη μπορεί από τη μία να σας δίνει το έναυσμα να πείτε όσα θέλετε και να θέσετε τα όρια σας, από την άλλη όμως μπορεί να το κάνετε με άκομψο τρόπο και να υπάρξουν εντάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και όχι να ξεσπάτε στους γύρω σας, διότι αν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις όμως δεν θα σας βγάλουν πουθενά, μόνο σε ένα επώδυνο τέλος. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μια πιο διπλωματική και διαπραγματευτική προσέγγιση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν είτε με τον σύντροφό είτε με κάποιον συνεργάτη και να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει, δείχνοντας σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αντιδράσεις σας. Το «πρόβλημα» με αυτή την Πανσέληνο είναι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και ίσως παραβλέψετε κάποια… κόκκινα σημαιάκια. Δηλαδή, ενώ βαθιά μέσα σας ξέρετε τι σας ενοχλεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, εσείς επιλέγετε να ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις και να δίνετε συγχωροχάρτια ενώ δεν πρέπει. Γι’ αυτό καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε εσείς, να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και να εστιάσετε στο τι σας βγάζουν οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας. Πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε να περάσει η επιρροή της Πανσελήνου και αν μετά εξακολουθείτε να νιώθετε το ίδιο πιεσμένοι και απογοητευμένοι, τότε πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και αν χρειαστεί κλείστε κάποια κεφάλαια για να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο που θα σας ανανεώσει.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες πατώντας εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και πυροδοτεί έντονες καταστάσεις, εντάσεις και στρες. Μπορεί να σας ασκούν πίεση στη δουλειά και να αισθάνεστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας ή να προκύπτουν απρόοπτα και εξελίξεις στη δουλειά οι οποίες σας δυσκολεύουν πολύ. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας από συνεργάτες, συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε και τα οποία θα σας βγάλουν τον κακό σας εαυτό. Βλέπετε η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον πολεμοχαρή Άρη και όλοι θα είναι έτοιμοι να λύσουν το ζωνάρι τους για καβγά και ίσως δεν καταφέρετε να συγκρατηθείτε και να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής. Αυτό το φεγγάρι φέρνει αλλαγές, άγχος και συναισθηματική φόρτιση και αν θέλετε να τη βγάλετε καθαρή θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει απίστευτο άγχος, καθώς παράλληλα θα δέχεστε πιέσεις και στη δουλειά. Γενικά θα είστε πιο φορτισμένοι συναισθηματικά αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε ή να πιέζεστε γιατί ολοκληρώνεται τώρα ένας κύκλος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να προχωράτε σε νέες περιπέτειες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα και να ζητούν λύσεις. Όμως η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Άρη και οι λύσεις είναι δύσκολο να βρεθούν, αφού κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης και τα ξεσπάσματα και οι επιθέσεις θα είναι έντονες. Όσο και να θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να πείτε έξω από τα δόντια ό,τι νιώθετε νομίζω πως δεν θα καταφέρετε τον στόχο σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να καθαρίσετε το μυαλό και τη ζωή σας από τοξικές συναναστροφές. Διότι όσο και αν πιέζεστε και όσο και αν ξεσπάτε δεν θα βρείτε εύκολα άκρη, αφού το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα θα ρίχνει το πέπλο του και θα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση, και ουσιαστικά δεν θα ξέρετε αν οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι σωστές ή απόρροια των υπερβολικών αντιδράσεων. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Τα μεγάλα βήματα χρειάζονται ωριμότητα και όχι γκρίνιες και ξεσπάσματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να κολλάει και δείτε τη μεγάλη εικόνα.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες πατώντας εδώ.