Ποια θα είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023;

Ποια θα είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023;

Ποια θα είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023;

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά σε πολλούς τομείς, το 2023 έρχεται για να αλλάξει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα ερωτικά και να φέρει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία. Όταν μιλάμε για τύχη στην αστρολογία, το μυαλό μας πάει στον Δία που είναι ο πλανήτης της εύνοιας, της επέκτασης και της αφθονίας. Στις 20/12/2022 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/2023. Σε αυτή τη θέση ο Δίας θα μας χαρίσει αυθορμητισμό, δυναμισμό και θάρρος και θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή στις σχέσεις και την ερωτική μας ζωή. Από τις 16/05/2023 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι την άνοιξη του 2024. Με τον Δία στον Ταύρο θα σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε σχέσεις οι οποίες μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Είναι λοιπόν μια ιδανική περίοδος για να χτίσουμε κάτι καινούριο το οποίο θα έχει γερές βάσεις, καθώς επίσης και για να δούμε τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή μας και σε ποιους ανθρώπους μπορούμε να επενδύσουμε. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι αρκετά ερωτικό και παθιασμένο, αφού ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 05/06/2023 έως τις 09/10/2023. Η πολύμηνη παρουσία της σε αυτό το ζώδιο οφείλεται στο ότι από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αν εξαιρέσουμε την ανάδρομη αυτή κίνηση, η οποία μπορεί να φέρει μπερδέματα και αναθεωρήσεις, το καλοκαίρι αυτό θα μας απασχολήσει αρκετά το ερωτικό κομμάτι και θα νιώσουμε την επιθυμία να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε σε απολαύσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση και θα φέρει καινούριες κατακτήσεις για τους αδέσμευτους ή επιβεβαίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα βιώσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας και θα επανέλθει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μέσα στη σχέση σας.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 5 ζώδια που θα έχουν εύνοια στον έρωτα και τις διαπροσωπικές σχέσεις και με ποιους τρόπους θα μπορέσουν να την αξιοποιήσουν

ΚΡΙΟΣ

Από τις 20 Δεκεμβρίου θα φιλοξενείτε τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης, επομένως το ξεκίνημα του 2023 σας βρίσκει κεφάτους, αισιόδοξους, ευδιάθετους και έτοιμους για νέες περιπέτειες. Με τον Δία στο δικό σας ζώδιο έως τα μέσα Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας ικανοποιούσε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αισθάνεστε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο και να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρα σας. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, οι πρώτοι μήνες του νέου έτους είναι ιδανικοί για να την επισημοποιήσετε ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, αφού μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα δώσει ένα νέο νόημα στην καθημερινότητα σας. Το καλοκαίρι του νέου έτους θα είναι εξίσου φλογερό για εσάς, αφού τόσο ο κυβερνήτης σας Άρης όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω τον πιο λαμπερό σας εαυτό. Με την Αφροδίτη στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα ακτινοβολείτε λάμψη και η παιχνιδιάρικη διάθεση σας θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το καλοκαίρι για να ζήσετε ερωτικές και παθιασμένες στιγμές, ειδικά έως τα τέλη Ιουλίου που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι το 2022 ήταν μια ζόρικη χρονιά για εσάς, αφού από τη μια πλευρά είχατε τις εκλείψεις που σας έφεραν αντιμέτωπους με συνταρακτικές αλλαγές και την ίδια στιγμή είχατε όλες αυτές τις σκληρές πλανητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο που έφεραν πιέσεις και περιορισμούς. Το 2023 έρχεται για να σας ανταμείψει ειδικά από την άνοιξη και μετά, αφού από τα μέσα Μαΐου θα υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιο σας. Με τον πλανήτη της εύνοιας, της επέκτασης και της αφθονίας στο πλευρό σας μέχρι την άνοιξη του 2024, θα καταφέρετε επιτέλους να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2023 να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας, αλλά και στις σχέσεις. Όλες οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες που περάσατε θα είναι μια μακρινή ανάμνηση και από εδώ και στο εξής θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Αν είστε μέσα σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση, αυτό το έτος θα είναι ιδανικό για να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσετε εάν το επιθυμείτε. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από αρχές Ιουνίου, η Αφροδίτη που είναι και ο δικός σας κυβερνήτης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφο σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν λοιπόν έχετε σκοπό να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να το κάνετε και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Ιουλίου που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το πάθος και η σεξουαλική διάθεση δεν θα λείψουν όμως από το πλανητικό σκηνικό του καλοκαιριού, αφού ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου από τις αρχές Ιουλίου έως το τέλος του Αυγούστου. Ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης θα βρίσκεται στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε θάρρος και δυναμισμό και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τις επιθυμίες σας. Η ορμή σας θα είναι ασυγκράτητη και αυτό θα σας κάνει ακαταμάχητους στα μάτια των άλλων. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να φλερτάρετε, να ζήσετε έντονα πάθη και να πάρετε επιβεβαίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει με λίγα λόγια να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή τη χρονιά θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες, αρκεί να τολμήσετε, να πάρετε ρίσκα και να μην κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στις 20 Δεκεμβρίου 2022 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Το ξεκίνημα λοιπόν του νέου έτους σας βρίσκει πιο θετικούς και αισιόδοξους και δεν αποκλείεται να σας φέρει το άλλο σας μισό ή να σας δώσει το κίνητρο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μέχρι και τα μέσα Μαΐου που θα παραμείνει στον Κριό, ο Δίας θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες και να ομαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Θα αφήσετε πίσω σας τις πιέσεις και τις εντάσεις και θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Από τα μέσα Μαρτίου ο Πλούτωνας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Ο Πλούτωνας σε αυτή τη θέση θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα και θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας τώρα θα γίνουν πιο βαθιές και παθιασμένες, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπουν άτομα στη ζωή σας τα οποία θα σας δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τον Οκτώβριο. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εμπλακείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες. Ίσως μέσα από όλο αυτό να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, ενώ μπορεί να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες με άτομα που θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε και έχετε πολλά κοινά μαζί τους. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα φιλικό σας πρόσωπο και όλο αυτό να εξελιχθεί σε ένα love story μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από εκείνους που ζορίστηκαν αρκετά μέσα στο 2022, αφού τόσο οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού όσο και οι σκληρές όψεις Κρόνου-Ουρανού σας έφεραν αντιμέτωπους με αλλαγές και σκληρές συνειδητοποιήσεις. Το 2023 όμως θα είναι αρκετά υποσχόμενο για εσάς και ειδικά από τα μέσα Μαΐου και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας θα βρίσκεται στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων για όλη την υπόλοιπη χρονιά και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Δίας θα σας φέρει νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε όνειρα και σχέδια μαζί του. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, ο Δίας θα βελτιώσει την κατάσταση μεταξύ σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα που διστάζατε μέχρι τώρα. Αρκετοί από εσάς λοιπόν θα αποφασίσετε μέσα στο 2023 να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Επιπλέον, ο Κρόνος από τον Μάρτιο θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Υδροχόου και θα εισέλθει στους Ιχθύς. Θα νιώσετε λοιπόν ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας, αφού ο Κρόνος σε αυτή τη θέση το προηγούμενο έτος σας δημιούργησε προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια και έφερε ψυχρότητα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τώρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα αντιμετωπίσετε τις ερωτικές σας σχέσεις με ρεαλισμό και θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Οι επιλογές σας θα είναι πιο ώριμες, αφού αυτό που θέλετε είναι έναν σύντροφο που είναι αξιόπιστος και μπορείτε να βασιστείτε πάνω του. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να λήξετε επιφανειακές και εφήμερες σχέσεις που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και να εστιάσετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια. Εν ολίγοις, αυτή τη χρονιά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα και πάνω απ’ όλα θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις, αρκεί να πατάτε γερά στα πόδια σας και να ξέρετε τι θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2023 ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συναισθηματική σας ζωή, αφού ο Δίας από τα τέλη Δεκεμβρίου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Μάιο. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποκαταστήσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και τη στοργή σας. Με τον Δία στον Κριό για τους πρώτους μήνες του 2023 δεν θα σας ενδιαφέρει τόσο η καλοπέραση και οι ερωτικές κατακτήσεις. Αντιθέτως, αυτό που αναζητάτε είναι η σταθερότητα και η συναισθηματική ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σας. Εάν είναι μέσα στα σχέδια σας μια μετακόμιση ή επιθυμείτε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με αυτό. Από τα μέσα Μαΐου ο Δίας εισέρχεται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα μέχρι την άνοιξη του 2024. Ο πλανήτης της τύχης μέσα στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γοητεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσετε με ευκολία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις μέσα σε αυτό το έτος, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο Δίας στον Ταύρο θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας και θα ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Το 2023 λοιπόν σας υπόσχεται παθιασμένες στιγμές, νέους έρωτες και πάνω απ’ όλα σας καλεί να αφήσετε στην άκρη τον φόβο της απόρριψης, να ρισκάρετε και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.