Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εορταστική περίοδο

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εορταστική περίοδο

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εορταστική περίοδο

Διανύουμε ήδη τον Δεκέμβριο του 2022, που σημαίνει ότι μπήκαμε για τα καλά στην εορταστική περίοδο. Είναι μια ονειρική εποχή και ελπίζουμε να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες μας. Η μαγεία πλανάται στην ατμόσφαιρα, όπως και μια αίσθηση νοσταλγίας των παιδικών χρόνων που ήταν όλα πιο λαμπερά και ανέμελα. Το να επιβραδύνουμε και να αφιερώνουμε χρόνο για να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα στα μέρη που μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που θεωρούμε σπίτι είναι πολύ σημαντικό. Όπου υπάρχει αγάπη, καλοσύνη και υγεία υπάρχει και ευτυχία, άσχετα αν έχουμε λίγα ή πολλά. Καθώς θα κάνουμε ένα διάλειμμα από την ένταση της καθημερινότητας, ας φροντίσουμε να έχουμε στην καρδιά μας όλο το πνεύμα που χαρακτηρίζει αυτό τον μήνα.

Υπάρχουν βέβαια 4 ζώδια που την περίοδο των γιορτών θα έχουν περισσότερη εύνοια. Οπότε αν ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας), ο ωροσκόπος ή η Σελήνη σας ανήκουν σε κάποιο από αυτά τα ζώδια θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτές τις γιορτές. Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή Σελήνη πατήστε εδώ.

Αν πάλι δεν εκπροσωπείτε κάποιο από αυτά τα ζώδια μην απογοητευτείτε. Η ζωή, η τύχη, ο αστρολογικός χάρτης είναι κύκλοι που γυρίζουν διαρκώς.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μισό Ηλιακό σύστημα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη φαντασμαγορική νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου 2022, όπου Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη και Πλούτωνας θα βρίσκονται στο ζώδιο σας και ετοιμάζονται για να σας ευχηθούν χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας και τις γιορτές. Θα νιώσετε επιτέλους ασφαλείς και πιο δυνατοί μετά από πάρα πολλούς κόπους, εντάσεις και βάσανα μόλις το χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτήσει την έναρξη του χειμώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2022, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο καλό που θα έρθει. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μετακομίσει στον Κριό στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και σε αυτόν τον τομέα θα δώσει εύνοια και τύχη. Η υποστήριξη της οικογένειας θα είναι έμπρακτη, οπότε αν χρειάζεστε τα μέσα για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, μπορεί οι δικοί σας να βοηθήσουν με τη συμπαράσταση τους ή με ένα σημαντικό δώρο. Ο Ουρανός, που κυβερνά το απροσδόκητο, θα φωτίσει Ερμή, Αφροδίτη και 5ο οίκο. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και όλες ευχάριστες. Όλα θα επικεντρωθούν στον ρομαντισμό, την αγάπη, τη δημιουργικότητα και την ευτυχία μέσω των παιδιών. Μπορεί να είναι τα πιο αγαπησιάρικα Χριστούγεννα και γενέθλια που είχατε τα τελευταία χρόνια με τόσους πολλούς πλανήτες στο ζώδιο σας. Διαλέξτε κάτι κομψό να φορέσετε, γιατί θα είστε πόλος έλξης σε κάθε συγκέντρωση. Εάν είστε ελεύθεροι θα πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε και να μην αρνηθείτε καμία πρόσκληση. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ίσως να βρείτε τον πιο σημαντικό έρωτα της ζωή σας. Μια ημερομηνία που μπορεί να σας κόψει την ανάσα θα είναι η 28η Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα δελεάσει την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα σας χαρίσει μια από τις πιο αισθησιακές νύχτες του μήνα. Μην χάσετε με τίποτα αυτό το ραντεβού! Έχετε περάσει δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σας έφεραν στα όρια σας, αλλά θα αισθανθείτε τώρα πιο προστατευμένοι και θα πιστέψετε ότι η εσωτερική σας δύναμη δεν πρόκειται να σας αφήσει εκτεθειμένους όταν η ζωή γίνεται απαιτητική. Αυτή είναι η χρονιά που μπορεί να θέλετε να γλιτώσετε από το υπερβολικό άγχος και να αναλάβετε λιγότερες υποχρεώσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να δώσετε βάση σε αυτή την εσωτερική φωνή. Κάνε ένα διάλειμμα τις γιορτές και όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 29 Δεκεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιους απολογισμούς και να αποφασίσετε τι αξίζει να συνεχίσετε και τι θα αφήσετε πίσω για τη νέα χρονιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ομορφιά της περιόδου των γιορτών θα σας φανεί ακόμα πιο μαγική όταν έρθει η εποχή του Αιγόκερου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ήδη έχει επισκεφθεί το ζώδιο του Αιγόκερου και ίσως σας φέρει θετικά σχόλια για κάποιο δημιουργικό σας έργο που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μόλις ο Δίας φύγει από τους Ιχθύς στις 20 Δεκεμβρίου 2022 θα μετακινηθεί στον Κριό και στον 8ο Ηλιακό οίκο σας. Μπορεί να είστε από τα λίγα ζώδια που δεν θα τα απασχολήσουν και τόσο τα οικονομικά και οι δαπάνες των εορτών. Τα χρήματα θα ρέουν προς εσάς και μπορεί να προέρχονται από διάφορες πηγές. Στις 23 Δεκεμβρίου 2022 θα αισθανθείτε μια εκπληκτική Νέα Σελήνη που θα φωτίσει τον 5ο οίκο του έρωτα, των παιδιών, της τέχνης και της δημιουργικότητας. Εάν ελπίζετε να αποκτήσετε μια σοβαρή σχέση, κυκλοφορήστε περισσότερο μετά τη Νέα Σελήνη και δεν θα χάσετε. Σε αυτό τον οίκο, δηλαδή τον 5ο, θα έχετε τον Ήλιο που φέρνει χαρά μαζί με τη Σελήνη που δίνει συναίσθημα, την Αφροδίτη που φέρνει αγάπη, τον Ερμή που ενθαρρύνει την επικοινωνία και τα ταξίδια, τον Πλούτωνα που φέρνει δύναμη και πλούτο. Αυτή η ενέργεια θα γίνει έμπνευση για να γευτείτε στο έπακρο τη μαγεία που κρύβει αυτή η εποχή του χρόνου. Μπορείτε να απολαύσετε κάποιο μακρινό ταξίδι έχοντας σύμμαχο τον Ουρανό. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας σταματήσουν, μη χάσετε τη διασκέδαση, απλά καλωσορίστε την με ανοιχτή καρδιά. Αν επιθυμούσατε ένα παιδί μπορεί τώρα να έχετε ευχάριστα νέα. Προς το τέλος της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον 5ο οίκο σας, η ενέργειά του θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας, ίσως φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια παλιά φλόγα για να περάσετε μαζί την Πρωτοχρονιά. Την παραμονή σχεδιάστε κάτι ρομαντικό και ξεχωριστό, ακόμα κι αν είναι ένα δείπνο για δύο. Έχετε όλη την κοσμική βοήθεια στο πλευρό σας αυτό τον μήνα στην καριέρα, στα χρήματα, στον έρωτα, στα παιδιά και τη δημιουργία. Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας για να κερδίσετε!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φετινές γιορτές φέρνουν όμορφες και τρυφερές στιγμές και θα σας φορτίσουν θετικά κάνοντας σας να ξεχάσετε την κούραση και την ταλαιπωρία που αισθανθήκατε το τελευταίο διάστημα. Ο Δίας ολοκληρώνει τον κύκλο του στο ζώδιο σας, κάτι που γίνεται κάθε 12 χρόνια, και φεύγοντας έχει αφήσει το αποχαιρετιστήριο δώρο του, μία ευκαιρία να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Άλλωστε στη συνέχεια πηγαίνοντας στο ζώδιο του Κριού, δηλαδή στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα αναβαθμίσει τα οικονομικά σας, κάτι που είναι πάντα ευχάριστο και ευπρόσδεκτο. Βέβαια το τελευταίο διάστημα η πορεία του ήταν ανάδρομη και μάλλον έχετε αισθανθεί μια επιβράδυνση στην ενέργεια σας και στις συνθήκες της καθημερινότητας, επίσης μπορεί να αντιληφθήκατε κάτι σημαντικό ή να μάθατε κάτι που δεν γνωρίζατε. Με κάποιο τρόπο όμως αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο ή να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Μπορείτε έτσι να αφοσιωθείτε σε αυτά που σας γεμίζουν και να έχετε ανθρώπους στο πλευρό σας που σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν. Από τις 10/12/2022 που πέρασε η Αφροδίτη στον φιλικό σας Αιγόκερω, αρχίζετε να μπαίνετε σε ένα πιο εορταστικό κλίμα με προσκλήσεις και σχέδια για τις γιορτές που θα σας κάνουν να χαρείτε και να γεμίσετε ενέργεια. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν θα έχετε αυτή την τάση να φροντίσετε να περάσουν όλοι οι άλλοι καλά, θα επιθυμείτε να περάσετε κι εσείς τέλεια αφήνοντας τον εαυτό σας να λάμψει. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι άκρως υποστηρικτική για εσάς και θα φέρει πέντε ουράνια σώματα στον 11ο οίκο των στόχων, των επιθυμιών και των φίλων. Σίγουρα αυτές οι γιορτές κάθε άλλο παρά μοναχικές θα είναι και θα υπάρξουν και νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ουρανού-Αφροδίτης στις 22/12/2022 για μια νέα γοητευτική γνωριμία που θα φέρει ενθουσιασμό στη ζωή σας. Στις 28 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από το ζώδιο σας θα δημιουργήσουν μια μαγική και πολλά υποσχόμενη βραδιά που κόβει την ανάσα. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς αγκαλιά με τον Ποσειδώνα έχοντας τις ευλογίες του Δία και αυτό σημαίνει ότι πιο ευτυχισμένα και ρομαντικά δεν γίνεται. Αυτή η εποχή θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας με τον πιο ειλικρινή τρόπο, και να γιορτάσετε με τους ανθρώπους το μυαλό και την καρδιά σας ολόψυχα τη ζωή. Αυτή είναι η στιγμή σας να χαρείτε μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή σας να λάμψετε. Οι γιορτές ξυπνούν το παιδί μέσα σας. Έχετε την τάση να ζωντανεύετε στην ιδέα και στη μαγεία αυτής της εποχής. Οι στολισμένοι δρόμοι και οι μαραθώνιοι επιτραπέζιων παιχνιδιών σημαίνουν Χριστούγεννα και τα λατρεύετε. Αν μάλιστα συνοδεύονται από κάποιο ταξιδάκι παρέα με φίλους, ακούτε πραγματικά τη μελωδία της ευτυχίας να παίζει στο υπόβαθρο. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη το διάστημα πριν τις γιορτές, γεγονός που εξηγεί γιατί αυτή η εποχή του χρόνου χαρακτηρίζεται πάντα από μια αίσθηση γενναιοδωρίας, περιπέτειας και αναζήτησης της ανεμελιάς. Βέβαια μόνο ανέμελη δεν ήταν η ζωή το προηγούμενο διάστημα για εσάς. Με τον Άρη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα σε σχέσεις, στον γάμο ή στις συνεργασίες. Όμως ο Ουρανός, ο πλανήτης της έκπληξης, θα κάνει ευνοϊκές όψεις με Ερμή και Αφροδίτη στις 22 Δεκεμβρίου 2022, υποδηλώνοντας κάτι θετικό σε αυτούς τους τομείς ή κάποια χρήματα που θα λάβετε από την εργασία σας, όπως ένα γενναιόδωρο ουρανοκατέβατο μπόνους. Η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου 2022 δίνει μια ασυνήθιστα μεγάλη έμφαση στα χρήματα και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετική. Θα έχετε μια πολυαστρία στον 2ο οίκο του εισοδήματος και των αποκτημάτων, με τη Νέα Σελήνη, τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα να συνωστίζονται εκεί. Με κάποιο τρόπο φαίνεται να είστε αποδέκτης χρημάτων που δεν περιμένατε, ή μιας σημαντικής αγοράς, ενός δώρου που μπορεί να προέρχεται από την οικογένειά σας, ή την εύρεση ενός ιδανικού ακινήτου, γιατί όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω που έχει να κάνει με δομές, οικογένεια και σταθερές αξίες. Μην χάσετε το παραμυθένιο ραντεβού στις 28/12/2022, ο κυβερνήτης σας Δίας μαζί με Αφροδίτη και Ποσειδώνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ερωτευτείτε ή να ξαναερωτευτείτε το ταίρι σας και να ξαναβρείτε τη μαγεία αν την έχετε χάσει. Αυτή τη σεζόν θυμηθείτε να επιλέγετε τις μάχες σας και να ελίσσεστε όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχετε σχεδιάσει. Επειδή ο Άρης είναι ανάδρομος, το πάθος σας θα είναι έντονο και ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να δείξετε σύνεση πριν κάνετε κάτι βιαστικά. Θα είναι ένας ταραχώδης μήνας, αλλά γεμάτος ευκαιρίες. Αυτές θα είναι πραγματικά οι γιορτές που θα θυμάστε για καιρό, γεμάτες κάθε είδους πολύχρωμα πυροτεχνήματα.