Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Τοξότη ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Τοξότη ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Τοξότη ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ήλιος και Σελήνη μπορούν ακόμα και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς, βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.

Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα. Προς το παρόν ας δούμε τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο του Τοξότη.

Ο Τοξότης

Εάν γεννηθήκατε με το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα του Τοξότη, είστε γεμάτοι φωτιά, ενέργεια και αισιοδοξία και θέλετε να βιώνετε ξεχωριστές στιγμές. Η εξερεύνηση του κόσμου είναι αυτό που φορτίζει τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας. Θα ενθουσιαστείτε με την αγάπη των άλλων για τη ζωή και τη δημιουργία νέων εμπειριών. Ανάλογα με τη Σελήνη σας, η οποία καθορίζει τις συναισθηματικές ανάγκες, έλκεστε και ταιριάζετε με συγκεκριμένα ζώδια.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ο ιδανικός σύντροφος για τους Τοξότες ανάλογα με τη Σελήνη τους

Τοξότης με Σελήνη στον Κριό

Ένας Τοξότης με Σελήνη στον Κριό είναι διπλή φωτιά που καίει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το άτομο είναι ενθουσιώδες, παθιασμένο και ανεξάρτητο. Πώς λοιπόν να μην θέλει να τριτώσει η φλόγα προσθέτοντας στην εξίσωση ένα χαρισματικό Λιοντάρι, που θα φέρει μαζί του σταθερότητα και εγκάρδια αφοσίωση, καταλαβαίνοντας όμως ταυτόχρονα την ανάγκη για περιπέτεια και ανεξαρτησία;

Τοξότης με Σελήνη στον Ταύρο

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Ταύρο θέλει να γυρίζει τον κόσμο, αλλά έχοντας μια σταθερή βάση και ανθρώπους που θα αγαπούν και που θα νοιάζονται. Του αρέσει να έχει όμορφα πράγματα και τον ελκύει η καλή ζωή. Ο γήινος αλλά μεταβλητός Παρθένος θα του προσφέρει φροντίδα και πρακτικότητα, αλλά και μία ενδιαφέρουσα ανάλαφρη συντροφιά παντός καιρού.

Τοξότης με Σελήνη στους Διδύμους

Αυτός ο συνδυασμός είναι διπλά επικοινωνιακός και διπλά ανεξάρτητος. Ο Τοξότης με Σελήνη στους Διδύμους αγαπά την ανεξαρτησία και ο ασυμβίβαστος Υδροχόος μπορεί να εξιτάρει τις πνευματικές του ανησυχίες με το ανυπότακτο πνεύμα του και να συμβαδίζει με τις ανάγκες για εξωστρέφεια και παρέες.

Τοξότης με Σελήνη στον Καρκίνο

Ένας Τοξότης με Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιο συναισθηματικός και πιο γλυκός στον πυρήνα του. Θέλει να τον καταλαβαίνουν χωρίς λόγια και να τον αγαπούν δίχως όρια. Ο Σκορπιός είναι ένας ολοκληρωτικός συναισθηματικός σίφουνας που θα διαλύσει κάθε αντίσταση και θα τον παρασύρει με την ένταση των συναισθημάτων του.

Τοξότης με Σελήνη στον Λέοντα

Ένας Τοξότης με Σελήνη στον Λέοντα σκορπίζει γύρω του της γνώσης το φως και δίνει λάμψη σε ό,τι αγγίζει. Δίνει την καρδιά του σε ό,τι κάνει και φέρνει αισιοδοξία στις ζωές των οικείων του. Ένας ενθουσιώδης Κριός όταν μπει στο παιχνίδι θα το κάνει δυναμικά και θα υπερασπιστεί τον Τοξότη και τη σχέση τους με αυταπάρνηση.

Τοξότης με Σελήνη στην Παρθένο

Είναι ένας Τοξότης με Σελήνη στην Παρθένο προσπαθεί σκληρά όχι μόνο να βελτιώσει τον εαυτό του, αλλά να κάνει και τον κόσμο καλύτερο. Έχει μία τάση να είναι πιο αναλυτικός και πιο δεμένος με τις ρουτίνες του. Ένας Παρθένος θα κατανοήσει την ανάγκη να πετύχει και θα επικοινωνούν καλά, λύνοντας όλα τα προβλήματα που θα βρεθούν στον δρόμο τους. Το επάγγελμα ή τα χόμπι τους θα είναι πιθανόν το έναυσμα αυτή της γνωριμίας.

Τοξότης με Σελήνη στον Ζυγό

Το άτομο με αυτές τις θέσεις είναι λάτρης της ισότητας, έχει τη δικαιοσύνη στο αίμα του και φυσικά είναι πολύ κοινωνικό και εξωστρεφές. Ένας πνευματώδης Δίδυμος θα μπορέσει να ακολουθήσει αυτό τον κοσμοπολίτη Τοξότη στις αναζητήσεις του, να του χαρίσει τη συντροφικότητα, αλλά και να τον πλαισιώσει με τη γοητεία που έχει ανάγκη.

Τοξότης με Σελήνη στον Σκορπιό

Πρόκειται για έναν πολύ οξυδερκή Τοξότη που έχει ισχυρές συναισθηματικές κεραίες, αλλά και ευαισθησίες. Η ζωή του και το περιβάλλον του αλλάζουν συχνά με θεαματικό τρόπο, όπως και οι άνθρωποι στη ζωή του. Ένας Ιχθύς θα ανταποκριθεί στο εσωτερικό του κάλεσμα με τον πιο άμεσο τρόπο. Όσο είναι μαζί θα κάνουν όσα ονειρεύτηκαν και όσα είχαν φανταστεί πραγματικότητα.

Τοξότης με Σελήνη στον Τοξότη

Η ανάγκη για ελευθερία ενός Τοξότη με Σελήνη στον Τοξότη είναι στο τετράγωνο και φέρνει σε δεύτερη μοίρα όλες τις υπόλοιπες αναζητήσεις του. Ένας Δίδυμος το καταλαβαίνει αυτό καλά, διότι θέλει να έχει την ανεξαρτησία του μέσα στη σχέση. Οι δύο τους θα δώσουν τον απαραίτητο χώρο ο ένας στον άλλο, χωρίς παρατηρήσεις, ερωτήσεις και υπερβολικά παράπονα.

Τοξότης με Σελήνη στον Αιγόκερω

Ο Τοξότης με Σελήνη στον Αιγόκερο είναι προσανατολισμένος στην εργασία και την επιτυχία. Διαθέτει το πείσμα την ωριμότητα και το σθένος να κυνηγά τα όνειρα του με πρακτικά, σταθερά βήματα. Δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και είναι επιβλητικός. Ένας Υδροχόος μπορεί να σταθεί στο ύψος του, διότι και εκείνος ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους κι έτσι μπορεί να καταλάβει, αλλά και να αντιμετωπίσει ισότιμα την ισχυρή αυτή προσωπικότητα. Αυτά τα δύο ζώδια τα ενώνουν οι απόψεις τους και το όραμα τους για επιτυχία.

Τοξότης με Σελήνη στον Υδροχόο

Είναι ένας ιδιαίτερος, ευρηματικός, εκκεντρικός, αλλά και ανθρωπιστής Τοξότης που δεν μπορεί να μείνει λεπτό στάσιμος και τείνει να εκλογικεύει τα συναισθήματα του. Διαβάζει εύκολα χαρακτήρες και συνήθως πρέπει πρώτα να γοητευτεί από το μυαλό ή την ιδέα κάποιου πριν αισθανθεί οτιδήποτε. Με το ζώδιο των Διδύμων υπάρχει αυτή η μαγική επικοινωνία που εμπνέει και τους δύο να ρισκάρουν και να λύσουν τις ζώνες ασφαλείας κάποιες φορές, ώστε να αισθανθούν την απόλυτη συγκίνηση.

Τοξότης με Σελήνη στους Ιχθύς

Ο Τοξότης με Σελήνη στους Ιχθύς είναι ιδεαλιστής και αισθηματίας με δυνατό πνευματικό υπόβαθρο και τονισμένη φαντασία. Οι σχέσεις του είναι πολύ σημαντικά κεφάλαια στη ζωή του. Το ένστικτο του θα τον οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε κάποιον Ιχθύ που έχει ανάγκη από το ίδιο συναισθηματικό βάθος και θα τον κάνει να αισθανθεί ότι αγαπιέται δυνατά και απόλυτα, αν βέβαια μετριάσει λίγο την απότομη συμπεριφορά του, που μερικές φορές την βγάζει σε έντονο βαθμό.