Τα 4 ζώδια που όταν ερωτεύονται… μεταμορφώνονται!

Τα 4 ζώδια που όταν ερωτεύονται… μεταμορφώνονται!

Τα 4 ζώδια που όταν ερωτεύονται… μεταμορφώνονται!

Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα στη ζωή μας κι όταν μας αγγίζει κάνει μικρά θαύματα και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Μας γλυκαίνει, μας κάνει πιο ευχάριστους, προσδίδει μια παιδικότητα στη διάθεση μας. Κάποιους όμως σχεδόν τους μεταμορφώνει. Σας έχει τύχει να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που ήταν πιο σκληρός ή πιο απαθής εκτός σχέσης, ενώ όταν ερωτεύθηκε έγινε πιο θερμός, πιο ρομαντικός, πιο τρυφερός και είναι σαν να άλλαξε προσωπικότητα; Υπάρχουν λοιπόν κάποια ζώδια που όταν «δαγκώνουν τη λαμαρίνα» σχεδόν μεταμορφώνονται. Μήπως είστε στην παρακάτω λίστα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτω από το αυστηρό, ψύχραιμο και κάπως αποστασιοποιημένο παρουσιαστικό, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ότι κρύβεται μια ευαίσθητη και ρομαντική καρδιά. Οι Αιγόκεροι αργούν να ερωτευθούν ή τουλάχιστον έχουν υψηλά στάνταρ για το πού θα δώσουν την καρδιά τους, γι’ αυτό και δεν τους συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι πιο προσεκτικοί στις εκδηλώσεις ενθουσιασμού ή χαράς και γενικά δεν είναι το ζώδιο που θα εκφράσει τα συναισθήματα του εύκολα. Φυσικά παίζει ρόλο όλο το ωροσκόπιο, διότι ένας Αιγόκερως με πλανήτες ή ωροσκόπο σε ζώδια του νερού διαφοροποιείται από έναν πιο αντιπροσωπευτικό εκπρόσωπο του ζωδίου. Όμως όταν ερωτευθούν για τα καλά, ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί, εργασιομανείς Αιγόκεροι, είναι δύσκολο να το κρύψουν. Κι εκεί έρχεται η μεταμόρφωση. Όπως ακριβώς αφοσιώνονται στις φιλοδοξίες τους, έτσι αφοσιώνονται και στη σχέση τους. Θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο που τους πήρε την καρδιά, θα ακούσουν τα προβλήματα του σαν να ήταν δικά τους, θα σκεφτούν κάθε τρόπο για να ικανοποιήσουν και την πιο κρυφή επιθυμία του συντρόφου τους, θα βάλουν σε δεύτερη μοίρα μέχρι και τη δουλειά και ο ψύχραιμος κι ανέκφραστος Αιγόκερως θα έχει πάει περίπατο, διότι στη σχέση θα είναι ένας άλλος άνθρωπος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητοι, ελεύθεροι, αντιμετωπίζουν με χιούμορ και χαλαρή διάθεση ό,τι συμβαίνει στη ζωή, αλλά σπάνια θα τους χαρακτηρίσει κάποιος τρυφερούς ή ρομαντικούς. Ενθουσιώδεις ναι, αλλά σούπερ εκφραστικούς στο συναίσθημα τους όχι. Κι όμως, όταν ερωτεύονται για τα καλά η συμπεριφορά τους είναι σαν να κάνουν στροφή 180 μοιρών. Η ένταση που νιώθουν στα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα σοκάρει ακόμη και τους ίδιους που περνάνε στην «πίστα» της απόλυτης δοτικότητας προς τον σύντροφό τους. Δεν θα υπολογίσουν τίποτε προκειμένου να δείξουν στο αντικείμενο του πόθου τους το ενδιαφέρον και τον έρωτά τους. Είναι ικανοί να κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα στη νύχτα για να βρεθούν δίπλα στο ταίρι τους, να το λούσουν με ακριβά δώρα, να σχεδιάσουν τα πιο ρομαντικά ταξίδια, να είναι πανταχού παρόντες για να μη λείψει κάτι από τον άνθρωπο που κέρδισε την καρδιά τους. Ο έρωτας τούς μεταμορφώνει σε ένα τελείως διαφορετικό άτομο από αυτό που οι ίδιοι αναγνωρίζουν στον καθρέπτη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδική φύση του ζωδίου τους κάνει πολλές φορές εύκολα να παρεξηγούνται και να νομίζουν όλοι ότι πίσω από την περιέργεια, την εξωστρέφεια, το χιούμορ, την ευφυΐα και τη σπιρτάδα στην επικοινωνία, κρύβεται ένας πολύ ανοιχτός και εκφραστικός στο συναίσθημα του τύπος. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ. Γιατί οι Δίδυμοι συναισθηματικά δεν είναι τόσο προσβάσιμοι, ούτε εύκολοι. Όσο εύκολη είναι η πρόσβαση στο μυαλό τους τόσο δύσκολη είναι στην καρδιά τους. Όμως όταν ερωτευθούν πολύ, τότε όλος ο κόσμος αρχίζει να γυρίζει γύρω από το αντικείμενο του πόθου τους. Θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε ο σύντροφός τους να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη γη, θα ξεπεράσουν τις όποιες αντιστάσεις τους και θα συμπεριφέρονται με τον πιο ρομαντικό τρόπο, ενώ θα έχουν το πιο ονειροπόλο βλέμμα. Θα γίνουν σχεδόν αγνώριστοι για τους κοντινούς τους ανθρώπους που τους ξέρουν, αλλά και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητοι, επαναστάτες από κούνια ή και χωρίς καμία αιτία, φημίζονται για τη δύναμη του μυαλού, την επινοητικότητα τους, τις ιδέες τους, όχι όμως για τις ρομαντικές τους εκδηλώσεις και την τρυφερότητα τους. Όλα αυτά βέβαια αν δεν τους έχει αγγίξει το μικρόβιο του έρωτα. Γιατί όταν ερωτευθούν για τα καλά, θα κάνουν όλα αυτά που συνήθως κοροϊδεύουν τους φίλους τους ότι τα κάνουν. Θα στείλουν καλημέρα και καληνύχτα, θα βάλουν καρδούλες αφήνοντας γλυκά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα αφιερώσουν τραγούδια με νόημα στο ταίρι τους, θα οργανώσουν τις πιο κινηματογραφικές ρομαντικές βραδιές δείπνου, θα δείξουν τρυφερότητα, στοργή και συναίσθημα που όλοι θα νομίζουν ότι κάτι έπαθαν κι έχουν χάσει τον εαυτό τους. Κι η αλήθεια είναι ότι όσο κρατά ο έρωτας, όντως θα είναι ένας άλλος εαυτός από αυτό που και οι ίδιοι αναγνωρίζουν.