Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/10/2021 – 31/10/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/10/2021 – 31/10/2021

Μετά από δύσκολες και εκρηκτικές ημέρες, φτάνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στην οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις στα ερωτικά μας. Στις 27/10/2021 η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη η οποία μας αποπροσανατολίζει και φέρνει σύγχυση και μπερδέματα. Ένας νέος έρωτας φαντάζει ιδανικός στα μάτια μας και μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αυτές τις ημέρες όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βλέπουμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα και απλώς να θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να είστε πιο προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους, μιας και η εξαπάτηση καραδοκεί. Στις 28/10/2021 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Δία, αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες στιγμές, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι. Υπάρχει καλή διάθεση και ανάγκη να μοιραστείτε και να μεταδώσετε χαρά. Βγείτε έξω, γνωρίστε ανθρώπους και αφεθείτε σε απολαύσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι τις 30/10/2021, όπου το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να μας φέρει αντιμέτωπους με δοκιμασίες, εμπόδια και περιορισμούς. Ίσως νιώσετε πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν και θα αναγκαστείτε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες για να αντεπεξέλθετε. Προσπαθήστε να δείξετε σύνεση και υπομονή μπροστά στις δυσκολίες και μην λειτουργείτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης κάνει την είσοδο του στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει έως τις 13/12/2021. Η θέση αυτή ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και μας χαρίζει δυναμισμό και διάθεση να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Ωστόσο, η ερωτική μας ζωή αποκτά μια πιο σκοτεινή πλευρά, καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, κτητικότητα και μια έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια έντονη και αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στο ζώδιο σας πριν από λίγες ημέρες, τώρα έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμείτε και να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το βοηθητικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 φέρνει αισιοδοξία, θετική διάθεση και ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε. Δεν αποκλείεται μέσα από μια ομάδα ή από μια παρέα να μπει τώρα ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, επομένως εκμεταλλευτείτε προτάσεις για εξόδους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να φέρει προκλήσεις και εμπόδια μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μοναξιά ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας. Κάντε λίγη υπομονή και μην αφήσετε την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό να σας κυριεύσει. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 30/10 εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορεί να σας αντισταθεί κάποιος. Η σεξουαλική σας ζωή παίρνει τα πάνω σας και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκδηλώσετε το πάθος σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε την καχυποψία σας και την ανάγκη σας για έλεγχο, εάν δε θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άτομα της τετράγωνης λογικής και θέλετε ξεκάθαρες καταστάσεις, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει ασάφεια και μπερδέματα. Εάν προκύψει τώρα μια νέα γνωριμία μέσω μιας παρέας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί στην πορεία κάτι να σας απογοητεύσει, αφού δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Θα είναι ιδανικό, λοιπόν, να περιμένετε να περάσουν λίγες ημέρες πριν επενδύσετε σε κάποιον και πριν πάρετε μια οριστική απόφαση. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 δυσκολεύει και τεστάρει τις σχέσεις ή τον γάμο σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε υπερφορτωθεί με υποχρεώσεις και ευθύνες, με αποτέλεσμα να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από τον/τη σύντροφο σας ή για κάποιο λόγο να αισθάνεστε ότι πιέζεστε μέσα στη σχέση και δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε με ψυχραιμία τι είναι αυτό που σας δημιουργεί εμπόδια, προκειμένου να το επιλύσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη μοναξιά ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια απόρριψη. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε τον πεσιμισμό να σας καταβάλλει. Άλλωστε, την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μέχρι τις 13/12 βάζει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και φέρνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω ή απλώς να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο θερμή πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχετε για τη σχέση σας ή για το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μια απογοήτευση αυτές τις ημέρες από το ταίρι σας, ειδικά εάν παραβλέψατε τα προειδοποιητικά σημάδια που σας έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει λοιπόν να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α πριν σας αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θέλουν προσοχή, διότι θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μία αδιέξοδη κατάσταση, μόνο και μόνο επειδή θέλατε να ζήσετε το παραμύθι. Ωστόσο, στις 28/10 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα φέρει μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Θα ανακτήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας, αλλά και στον έρωτα, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τη στοργή και την αγάπη σας στο ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια όμορφη κίνηση ή ένα κομπλιμέντο θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να συναντήσετε ένα άτομο από το εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει απασχολημένους/ες με αρκετές υποχρεώσεις και έντονη εργασιακή καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να μην έχετε τον χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας ζητήματα. Το απαιτητικό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, οι οποίες σας ανακινούν αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά της κάθε κατάστασης και να αναρωτηθείτε τι μαθήματα πήρατε από όσα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το θετικό είναι πως την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 30/10, ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας, προκειμένου να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας και να μοιραστείτε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Μη διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά στον άλλον τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σας ανοίγεται ο δρόμος για νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο έρωτας, το φλερτ και η καλοπέραση είναι τα δυνατά σας σημεία και κανείς δεν μπορεί να σας συναγωνιστεί σε αυτά. Ωστόσο, εάν αυτές τις ημέρες αισθάνεστε ότι ζείτε το απόλυτο, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πιο λογικά και αποστασιοποιημένα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και δημιουργεί ασάφεια και μπέρδεμα. Ίσως να έχετε εξιδανικεύσει το άτομο που έχετε απέναντι σας, με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τα ελαττώματα του και τα αδύναμα σημεία του και να έχετε υψηλές προσδοκίες από εκείνον/η. Εάν δεν βάλετε μπροστά τη λογική, κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε και να απογοητευτείτε από την πραγματικότητα που θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Κρατήστε, λοιπόν, μικρό καλάθι και φερθείτε με σύνεση. Το θετικό νέο αυτής της εβδομάδας είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10, το οποίο μπορεί να φέρει έναν καινούριο φλογερό έρωτα για τους αδέσμευτους ή να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των δεσμευμένων. Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση, απολαύσεις και όμορφες στιγμές με τα άτομα εκείνα που βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 13/12 θα βιώσετε μια πιο εσωστρεφή περίοδο και καλείστε να αξιολογήσετε το παρελθόν και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Ο εκνευρισμός και η συσσωρευμένη ένταση μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες και να φέρουν απότομα ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ομιχλώδες θα είναι το τοπίο στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 27/10 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει σύγχυση, αοριστία και μπερδεμένα μηνύματα. Είναι πιθανό να εθελοτυφλείτε απέναντι σε μια κατάσταση, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν τελικά αποκαλυφθεί η αλήθεια μπροστά σας. Μην κλείνετε τα μάτια σας στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με λογική και διάλογο, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί άκρως βοηθητικά, αφού θα φέρει υποστήριξη από ανθρώπους οι οποίοι σας νοιάζονται πραγματικά και μπορούν να σας καταλάβουν. Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε στοργή και αγάπη απέναντι σε όσους σας έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Στις 30/10 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 13/12 ενεργοποιεί την επικοινωνιακή σας πλευρά. Θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας στους άλλους, όμως καλό θα είναι να περιορίσετε την επιθετικότητα σας και να αποφύγετε να κάνετε σχόλια που μπορεί να πληγώσουν ή να δημιουργήσουν εντάσεις. Αντί να γίνετε επικριτικοί ή ειρωνικοί απέναντι στους άλλους, θα είναι πιο εποικοδομητικό να συζητήσετε ανοιχτά όσα σας ενοχλούν και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλείστε να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του Άρη στο δικό σας ζώδιο (μέχρι τις 30/10 που μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού), προκειμένου να δράσετε με αυτοπεποίθηση και θάρρος και να διεκδικήσετε όσα δεν τολμήσατε το προηγούμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας χαρακτηρίζουν, επομένως τώρα είναι η στιγμή για να πάρετε επιτέλους πρωτοβουλίες ή να κάνετε το πρώτο βήμα που διστάζατε να κάνετε, διότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Άλλωστε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για εσάς, αφού φέρνει ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες ή ευχάριστες εξελίξεις σε μία ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να πάτε μια εκδρομή η οποία θα φέρει στον δρόμο σας ένα άτομο που θα σας προσφέρει έξαψη και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από έγνοιες και άγχη. Ωστόσο, στις 30/10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελετημένες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δικό σας ζώδιο φημίζεται για την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα του και όλοι σας λένε ότι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να τα αποβάλλετε, εάν θέλετε να έχετε λειτουργικές σχέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια απατηλή κατάσταση στα ερωτικά σας, επομένως θα χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλύσετε πιο διεξοδικά και ψύχραιμα τι πραγματικά συμβαίνει, ώστε να μην απογοητευτείτε στην πορεία. Το τετράγωνο του Ήλιου από το δικό σας ζώδιο με τον Κρόνο στις 30/10, σας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού νιώθετε ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, στις οποίες δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση, όμως μην αφήνετε απέξω τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 30/10 έως τις 13/12, σας γεμίζει με ενέργεια, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να κατευθύνετε εσείς τα γεγονότα από εδώ και στο εξής. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια ερωτική ιστορία, όμως προσπαθήστε να περιορίσετε την ανταγωνιστική διάθεση και την ανάγκη σας για επιβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σχηματίζει αυτή την εβδομάδα μία δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και μία βοηθητική όψη με τον Δία, με αποτέλεσμα το κλίμα που επικρατεί να είναι κάπως μπερδεμένο. Από τη μία λοιπόν, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα, αφού η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπορείτε με ευκολία να διακρίνετε τι ισχύει από αυτά που σας δείχνει ο άλλος και τι είναι ψεύτικο. Εάν διψάτε να ζήσετε κάτι ονειρικό, είναι πολύ πιθανό εξιδανικεύσετε τον άλλον και να παραμυθιαστείτε, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Μην παραβλέπετε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Από την άλλη, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Δία στις 28/10 θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για περάσετε ευχάριστα, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι. Η αυτοπεποίθηση και η καλή διάθεση θα είναι στα ύψη και θα εκπέμπετε τέτοια γοητεία που θα μαγνητίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 30/12 εγκαινιάζει μια πιο ιδιωτική περίοδο, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να αναμοχλεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Η δράση σας θα είναι πιο έμμεση και παρασκηνιακή και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με παρελθοντικά ζητήματα, προκειμένου να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Προσέξτε ιδιαίτερα την κυκλοθυμία σας και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε μια ρομαντική ιστορία η οποία θα σας κάνει να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 27/10 θα κάνει αυτή την ανάγκη ακόμα πιο έντονη. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν ιδανικά ή όπως τα ονειρευόσασταν, αφού λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τον άλλον και δυσκολεύεστε να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα ειπωθούν πάνω στην έξαψη της στιγμής και να μην επενδύσετε σε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αξίζουν. Από την άλλη, μπορεί η υπερβολική επιφυλακτικότητα να σας οδηγήσει στο να αποκρύψετε κάτι από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στον σύντροφο σας και να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη που σας δείχνει. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στις 30/10 θα σας δημιουργήσει πολύ έντονη επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε χρόνο με φίλους και παρέες. Είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σας έλκουν άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους, ιδέες και ενδιαφέροντα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί. Αναζητήστε λοιπόν άτομα τα οποία σας εξιτάρουν πρώτα από όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο και κυρίως να είναι σύμμαχοι σας και όχι ανταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, με αποκορύφωμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο σας στις 28/10. Αυτή η όμορφη σύνδεση των δύο αυτών πλανητών έρχεται για να σας γεμίσει θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και σας δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να μπουν καινούρια άτομα στη ζωή σας, τα οποία θα σας ανανεώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσω ενός φιλικού προσώπου ή μια φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον και να κυνηγήσετε τους κοινούς σας στόχους, αφού τίποτα δε μοιάζει ακατόρθωτο. Ωστόσο, η εβδομάδα δεν θα κλείσει τόσο ανάλαφρα μιας και το τετράγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 30/10 θα βαρύνει το κλίμα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα αίσθημα ανασφάλειας. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ανεπαρκείς μέσα στη σχέση σας ή να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Το κλειδί είναι να φερθείτε με σύνεση και ωριμότητα απέναντι στο άτομο που έχετε απέναντι σας και να αφήσετε για λίγο τις προσωπικές σας επιθυμίες στην άκρη, προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε, αλλά και να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 27/10 και σας δημιουργεί ένα αίσθημα αβεβαιότητας και ασάφειας μέσα στη σχέση σας. Είτε ο σύντροφος σας δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντι σας είτε εσείς οι ίδιοι παραμυθιάζετε τον εαυτό σας και αρνείστε να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα. Είναι γνωστό άλλωστε πως είστε από τη φύση σας άτομα τα οποία δεν τα πάνε πολύ καλά με τον ρεαλισμό και προτιμάτε να ζήσετε το όνειρο με κάθε κόστος. Αυτό το τετράγωνο κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την ανάγκη, όμως θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως αν συνεχώς παραβλέπετε τα ελαττώματα του άλλου ή τα αρνητικά της σχέσης σας, το όνειρο μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει εφιάλτης. Αντιθέτως, αν αναγνωρίσετε και αποδεχτείτε τις αρνητικές πλευρές, θα μπορέσετε ίσως να βρείτε κάποιες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να επενδύσετε σε κάτι το οποίο μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η είσοδος του Άρη στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού από τις 30/10 θα βγάλει προς τα έξω την πιο απελευθερωμένη πλευρά σας και δε θα διστάσετε να αντιδράσετε απέναντι σε κάτι το οποίο σας καταπίεζε το προηγούμενο διάστημα και δεν σας επέτρεπε να εξελιχθείτε. Έχετε μεγάλη ανάγκη να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να ξεφύγετε από τη μονοτονία και τη ρουτίνα, επομένως τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες, να ταξιδέψετε σε άγνωστα μέρη και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανανεώσουν.