Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν στα ερωτικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε για να ξεκουραστούμε, να βγούμε από τη ρουτίνα και να χαλαρώσουμε, γι’ αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με έρωτες, φλερτ, ανανέωση και καινούριες γνωριμίες. Πώς θα είναι όμως το αστρολογικό σκηνικό και ποιους θα ευνοήσει περισσότερο;

Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις μας είναι η Αφροδίτη και ο Άρης. Η Αφροδίτη ήδη από τον Ιούνιο κινείται στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει έως τις 11/07/2024. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Στη συνέχεια θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 05/08/2024 και θα μας δώσει την ευκαιρία να λάμψουμε, να ξεχωρίσουμε, να βγούμε προς τα έξω και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Από αυτή τη θέση θα σχηματίσει ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας, αλλά και αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη πάθους, δυνατών επιθυμιών και ακραίων συναισθημάτων. Από τις 05/08/2024 έως το τέλος του Αυγούστου η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στην Παρθένο, μια θέση που θα μας κάνει πιο ρεαλιστές στον έρωτα και θα μας βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Ο Άρης κινείται ήδη στο αισθησιακό, γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου ήδη από τις αρχές Ιουνίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 20/07/2024. Μέσα σε αυτό το διάστημα, η προσέγγιση μας θα είναι πιο πρακτική και δεν θα βιαστούμε να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις ή να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις μέσα στις σχέσεις μας. Από τις 20/07/2024 θα προχωρήσει επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεση μας θα είναι πιο ανάλαφρη και θα νιώσουμε την επιθυμία να γνωρίσουμε κόσμο, να ταξιδέψουμε, να πειραματιστούμε και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Από αυτή τη θέση θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22/07/2024, μια όψη που εκτοξεύει στα ύψη τα πάθη και την σεξουαλική διάθεση. Επιπλέον, στις 14/08/2024 ο Άρης θα συναντηθεί με τον Δία στους Δίδυμους. Αυτή η σύνοδος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, να γίνουμε πιο δυναμικοί και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες και τα θέλω μας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν μέσα στον Ιουλίου και στον Αύγουστο από το πλανητικό σκηνικό και με ποιον τρόπο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δικό σας ζώδιο ανήκει αναμφίβολα στους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού αφού ήδη από τον Ιούνιο φιλοξενείτε τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Είναι λοιπόν γεγονός ότι έχετε ήδη αρχίσει να βρίσκετε τον εαυτό σας και αισθάνεστε πιο ανάλαφροι κι εξωστρεφείς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου οι σχέσεις σας βελτιώνονται και εκπέμπετε γοητεία, ομορφιά και μαγνητισμό. Στις 03/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί μια σχέση ή δίνει γερές βάσεις σε μια νέα γνωριμία που θα προκύψει τώρα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση. Στις 06/07 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να αφήσετε πίσω ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Στις 08/07 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα, ευχάριστες εξελίξεις και κεραυνοβόλους έρωτες. Στις 11/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια άκρως ρομαντική διάθεση και δεν αποκλείεται να ζήσετε ειδυλλιακές στιγμές. Ο Αύγουστος θα είναι ένας πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής μήνας για εσάς με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Θα εκδηλώσετε πιο άνετα τα συναισθήματα σας, θα ταξιδέψετε, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Στις 21/07 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται να φωτίσει τις καταστάσεις και αποτελεί το έναυσμα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ανήκετε σε ένα ζώδιο που το καλοκαίρι του ταιριάζει απόλυτα και αυτό θα το νιώσετε ήδη από τις αρχές Ιουλίου. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα εισέλθει στο ζώδιο σας από τις 02/07 έως τις 25/07 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα είστε πιο εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί. Στις 08/07 το εξάγωνο Ερμή-Δία είναι ιδανικό για να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε μηνύματα, να κάνετε γνωριμίες ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Από τις 11/07 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη στο δικό ζώδιο σας ζώδιο. Με τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς στο πλευρό σας έως τις 05/08 θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να περάσετε καλά, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε ή να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 12/07 μιλάει για παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις ή για μοιραίες γνωριμίες και μεταμορφωτικές σχέσεις. Το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 21/07 προσφέρεται για χαλάρωση και απολαύσεις, επομένως αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και καλομάθετε τον εαυτό σας. Από τις 22/07 θα εισέλθει και ο Ήλιος στο ζώδιο σας και μέσα στον επόμενο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να ξεχωρίσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Στις 30/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα έρχεται να μαλακώσει την καρδιά σας και να επουλώσει μια πληγή του παρελθόντος. Ο Αύγουστος θα σας υποδεχτεί με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 04/08, ένα φεγγάρι που σας καλεί να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε καινούρια ξεκινήματα βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις 15/08 έως τις 28/08 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας και μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις ή ακόμα κι επιστροφές ατόμων από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου και φωτίζουν τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Στις 03/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι η ιδανική όψη για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Στις 06/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μια ευκαιρία για να ανανεωθείτε ή για να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 11/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα απογειώσει το συναίσθημα και τη ρομαντική διάθεση. Ετοιμαστείτε να ζήσετε στιγμές που θυμίζουν παραμύθι. Στις 21/07 θα φιλοξενήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας. Από τις 05/08 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, όπου θα παραμείνει έως το τέλος Αυγούστου. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας κάνει πιο εξωστρεφείς και σας βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Αν και ανήκετε σε ένα πιο συγκρατημένο ζώδιο, μέσα στον Αύγουστο θα νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε, να ρισκάρετε, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να εμπλακείτε σε καινούριες περιπέτειες. Στις 27/08 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι μια όψη εκπλήξεων που μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες ή εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, αφού από τις 11/07 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Λέοντα και θα ενεργοποιήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μέχρι τις 05/08 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που έχετε δίπλα σας, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές σας. Είναι λοιπόν το κατάλληλο διάστημα για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας. Στις 12/07 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο θα είναι μια εκρηκτική όψη που θα αναθερμάνει καταστάσεις και θα φέρει μοιραίες γνωριμίες ή παθιασμένες συναντήσεις. Από τις 20/07 ο Άρης θα εισέλθει στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Με τον πλανήτη του θάρρους, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας, θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τα «θέλω» σας και δεν θα διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Στις 21/07 το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Στις 22/07 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ερωτισμό και μαγνητισμό και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που εκπέμπετε. Εκφράστε ανοιχτά αυτά που θέλετε και μη διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Αύγουστος θα σας υποδεχτεί με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, ένα φεγγάρι που σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Στις 14/08 η σύνοδος Άρη-Δία θα ενισχύσει τα πάθη και την ερωτική διάθεση και μπορεί να σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας γνωριμίας που θα σας γεμίσει ενθουσιασμό. Στις 19/08 θα φιλοξενήσετε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Να θυμάστε ότι ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα από τις 15/08 έως τις 28/08 και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια κατάσταση από παρελθόν.