Αναθεωρήσεις κι επανεκτίμηση σχεδίων για 4 ζώδια την εβδομάδα 24/06/2024 – 30/06/2024

Αναθεωρήσεις κι επανεκτίμηση σχεδίων για 4 ζώδια την εβδομάδα 24/06/2024 - 30/06/2024

Αναθεωρήσεις κι επανεκτίμηση σχεδίων για 4 ζώδια την εβδομάδα 24/06/2024 – 30/06/2024

Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα φιλοξενεί κάποιες όψεις που θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε σε κάποια πράγματα ή να προχωρήσουμε σε συμφωνίες. Στις 26/06/2024 ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθώντας μας να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, τα σχέδια μας και να έχουμε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Καλή μέρα για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29/06/2024 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει θετική όψη εξαγώνου με τον αιώνιο μυθολογικό εραστή της Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Εξαιρετική όψη για την ερωτική μας ζωή, για φλερτ, για οικονομικές διαπραγματεύσεις, αλλά και για να το ρίξουμε έξω και να διασκεδάσουμε. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να σημειώνουμε πρόοδο, απλώς πρέπει να τεστάρουμε τα βήματα μας μέχρι τώρα σε ένα νέο πρότζεκτ και να δούμε τι διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο. Αν διαπιστώσουμε ότι πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας βασίζονταν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία και τις μεγάλες προσδοκίες μας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική φαντάζει δυσάρεστη είναι απαραίτητη για να μην αεροβατούμε. Η ανάδρομη πορεία του θα μας δείξει ποιους πρέπει να εμπιστευόμαστε, ενώ αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων μπορεί να μάθετε αρκετά πράγματα την περίοδο της ανάδρομης πορείας του για κρυμμένους εχθρούς και παρασκηνιακές καταστάσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την τελευταία ημέρα του Ιουνίου προσφέρεται για να βρούμε νέες ιδέες και λύσεις μολονότι μπορεί να μας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν αναθεωρήσεις κι επανεκτίμηση σχεδίων την εβδομάδα 24/06/2024 – 30/06/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σας καλεί να αποφύγετε το ρίσκο, μολονότι ο Δίας στο ζώδιο σας σας ανοίγει την όρεξη να πατήσετε το γκάζι κι όπου βγει. Όμως αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί ο Κρόνος που απαιτεί σωστή οργάνωση, λεπτομερή σχεδίαση για κάθε νέο σας βήμα και ανάλυση των δεδομένων σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06. Με την επιρροή αυτής της όψης μπορείτε να βάλετε ένα πλάνο καλύτερων αποδόσεων σε οικονομικό επίπεδο, να κλείσετε κάποια επικερδή συμφωνία ή να κάνετε τα πρώτα βήματα στην υλοποίηση ενός στόχου σας. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στον Κριό σας καλεί να δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το επαγγελματικό ή φιλικό σας περίγυρο. Ίσως πρέπει να ανοίξετε λίγο περισσότερο τους ορίζοντες σας, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα ή να εμβαθύνετε σε κάποιες σχέσεις. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι βοηθητικό σε θέματα σχέσεων αλλά και για οικονομικά ζητήματα. Προσέξτε όμως την όρεξή σας για έξοδα που δεν τα χρειάζεστε απόλυτα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου την ίδια μέρα σας ωθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο να δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας θέματα και να αξιολογήσετε τη δράση σας ώστε να μην επαναλάβετε τα όποια λάθη έχετε κάνει και να θέσετε ακόμη πιο γερές βάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Πριν πάτε μπροστά λοιπόν με τις φιλοδοξίες σας, κάντε ένα βήμα πίσω για να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα έχουν προκύψει. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να αξιολογήσετε καθετί που κάνετε επαγγελματικά από το χρόνο που διαθέτετε, τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, αλλά και τα οικονομικά στοιχεία που είναι απαραίτητα. Από την άλλη μπορεί να επιστρέψετε σε μια παλιότερη συνεργασία ή σε μια δουλειά που πιθανώς κάνατε παλιότερα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό την Κυριακή μπορεί να φέρει μια ξαφνική ιδέα είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αρκετά πιο σταθερή εβδομάδα είναι η τελευταία του Ιουνίου και σίγουρα θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε κάποιες αποφάσεις. Τα θέματα της δουλειάς και της υγείας είναι σε προτεραιότητα τις δυο πρώτες μέρες και πιθανώς να αγχωθείτε αρκετά για κάποιο από αυτά, πιθανώς και για τα δυο αφού εσείς οι Παρθένοι έχετε τον «μαγικό» τρόπο να μετατρέπετε το όποιο άγχος σας σε ψυχοσωματικά. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06 θα σας βοηθήσει σε τυχόν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Προσπαθήστε να κάνετε ουσιαστικό διάλογο κι αν έχετε παράπονα ή ασυμφωνίες προετοιμάστε καλά τα επιχειρήματα σας για να μη φανεί ότι απλώς γκρινιάζετε. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στις 28/06 στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, όπως π.χ. τον σύντροφό σας, την οικογένεια σας ή ένα συνέταιρο. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Ακόμη, με τη δύναμη αυτής της φάσης της Σελήνης δείτε λίγο πιο θετικά τα θέματα μιας στενής σχέσης, αλλά και τον χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε. Στις 29/06 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό αλλά και βοηθητικό για την ερωτική σας ζωή. Πράγματι το Σάββατο είναι εξαιρετική μέρα για εξόδους, φλερτ, κοινωνικές εκδηλώσεις. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που μπήκε ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων πολλά άλλαξαν στις σχέσεις σας, είτε μιλάμε για τις επαγγελματικές είτε για τις προσωπικές σχέσεις. Η διερεύνηση συνεχίζεται κι ακόμη είναι νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με τους ανθρώπους που θα μείνουν στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα φύγει την άνοιξη του 2026. Θα πρέπει να συνεχίσετε λοιπόν να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 30/06 είναι βοηθητικό για να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον απόηχο της Πανσελήνου ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου που σας βρίσκει σε πολύ ρεαλιστική διάθεση να βάλετε σε τάξη τα πράγματα που είναι σημαντικά στη ζωή σας, όπως είναι π.χ. τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας βάζει στη διαδικασία να καταστρώσετε στη λεπτομέρεια τους τα νέα πλάνα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια για τη δουλειά και για τις συνεργασίες σας. Μάλιστα δεν είναι απίθανο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου να δεχτείτε από το στενό σας περιβάλλον μια πρόταση για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον άλλο. Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στον φιλικό σας Κριό στις 28/06 είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να ανανεωθείτε, να δημιουργήσετε στον χώρο του σπιτιού μια όμορφη ατμόσφαιρα, να βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, να κάνετε μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία, να κολυμπήσετε, να διασκεδάσετε με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς αφιερώστε χρόνο το τελευταίο γουηκέντ του μήνα στα παιδιά σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 29/06 μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο κατά βάση ιδιαίτερα θετικές. Ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο θα χρειαστεί να ξαναδείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Αλλαγές που κάνατε ή που θέλετε να κάνετε στο μέλλον θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε χωρίς άγχος και βιασύνη. Επίσης μπορεί να αποφασίσετε ότι κάποια αλλαγή που κάνατε στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν σας αρέσει τόσο και να θέλετε να ξαναπροσπαθήσετε για κάτι καλύτερο. Από την άλλη, καθώς το σπίτι είναι το προσωπικό σας καταφύγιο που μπορείτε να νιώθετε προστατευμένοι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα χρειάζεται το περιβάλλον του να είναι αυτό που σας ξεκουράζει και σας προκαλεί ευχαρίστηση. Πιθανώς λοιπόν να αποφασίσετε κάποιες δουλειές, επισκευές, ανακαίνιση για να το φέρετε εκεί που θέλετε.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά στον απόηχο της Πανσελήνου που έφερε θέματα των στόχων, των συνεργατών αλλά και των φίλων στο προσκήνιο. Καθώς οι απαντήσεις δεν αναμένεται να έρθουν πριν την επόμενη Πανσέληνο στις 21/07 που θα σχηματιστεί και πάλι στον Αιγόκερω, προσπαθήστε να μη βιάζεστε γιατί αυτό αυξάνει μόνο το άγχος σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 26/06 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε θέματα επαγγελματικά, σε κλείσιμο συμφωνιών, αλλά και σε θέματα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και οργάνωσης της καθημερινότητας σας. Τα θέματα της οικονομικής διαχείρισής σας έρχονται στο προσκήνιο με το τρίτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού την Παρασκευή. Ίσως είναι η στιγμή να δείτε στη λεπτομέρεια τους πώς ξεγλιστράνε τα χρήματα από τα χέρια σας κάθε μέρα και να δείτε πώς μπορείτε να περικόψετε περιττά έξοδα. Από την άλλη πρέπει να δείτε πώς θα καταφέρετε να αυξήσετε τους πόρους σας. Η πειθαρχία και η οικονομία είναι πάντα απαραίτητα όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας από πέρυσι τον Μάρτιο. Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Ίσως είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις προκειμένου τα σχέδια σας να έχουν καλύτερη τύχη. Να βελτιώσετε ό,τι πρέπει ή και να τελειώνετε με πράγματα που βλέπετε ότι δεν έχουν μέλλον όσο κι αν αυτό μπορεί να σας πονά. Κάποιες φορές με τον Κρόνο μπορεί να ολοκληρώνονται πράγματα ή σχέσεις που εμείς δεν θέλουμε να αφήσουμε. Όμως υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό ακόμη κι αν τον συνειδητοποιήσουμε πολύ αργότερα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την τελευταία ημέρα του μήνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο τόσο σε θέματα έκφρασης, δημιουργίας, ερωτικών σχέσεων αλλά και στα θέματα των παιδιών.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.